2019-08-04
成日都經過海港城都見有唔少人係呢間BLT Burger🍔出面,一路想試好耐,今次終於有機會喇🤤今次叫咗一個BLT($118)同一個Classic Burger($98),其中一個叫combo(+60)再升級野飲做🥜花生奶昔(+28)呢度啲burger好似牛排🥩咁可以揀幾成熟,我同友人揀咗五成唔怕太韌,切開果然見到漢堡肉呈現鮮嫩既粉紅色🤩BLT同Classic既分別主要係BLT多咗兩塊煙肉🥓,呢個配搭對我黎講幾新奇,但食落又出奇地夾喎😳Combo既薯條🍟有得揀粗薯、幼薯定薯格就算冇叫Combo都會搭條青瓜🥒同沙律🥗,不過條青瓜好唔好食就見仁見智喇🤭呢度既野食都好大份,我同朋友只係升級咗其中一個做combo share黎食都好夠飽了🙈------------------------------⭐️推介菜色:(1) 花生奶昔🥜 ($72)呢隻味既奶昔係出面好少見,飲落去好濃,就好似飲緊個冇咁傑既花生醬咁,好爽🤣不過如果真係叫既話跟combo會抵啲,本身杯野都$72,跟combo叫都係$88,啫係加$16就已經多個薯條🍟喇😆
Combo既薯條🍟有得揀粗薯、幼薯定薯格
⭐️推介菜色:
(1) 花生奶昔🥜 ($72)