ᵕ̈ ᑋᵉᑊᑊᵒ ᵕ̈ ᑋᵉᑊᑊᵒ 普偏黎講,覺得香港好難搵到好食韓國野但一見到中環有,新開無耐,要即刻去試!價錢都算平靚正🌼 泡菜海鮮豆腐湯 98🌼 海硯大醬湯 78兩碗都好足料!! 係真心足!啲海鮮唔係細細粒而且都幾多下。個湯又夠濃❤️ 可以選飯或udon 夠哂飽!🌼 芝士煎蛋捲 48係非常多嘅芝士啊 😉 都幾甜😝🌼 炸魚餅串 22小食都幾好呢👏🏻ᵕ̈ ᑋᵉᑊᑊᵒ ᵕ̈ ᑋᵉᑊᑊᵒ ◇◇◇◇◇◇◇◇◇🔎 #cass_korean🔎 #cass_韓國菜 🔎 #cass_central🔎 #cass_中環🔎 #eatwccinhk

ᵕ̈ ᑋᵉᑊᑊᵒ ᵕ̈ ᑋᵉᑊᑊᵒ

普偏黎講,覺得香港好難搵到好食韓國野
但一見到中環有,新開無耐,要即刻去試!
價錢都算平靚正

🔎 #cass_central
🔎 #cass_中環
🔎 #eatwccinhk
2022-12-06 90 views
話說今日同朋友去中環大館行下所以就順便喺果邊食埋中午啦,上網搵下附近有咩好野食就見到開左間食韓式野食嘅鋪頭,就去睇睇啦🤔🤔去到嘅時候睇到招牌幾得意同埋餐牌入面咁岩有我想食嘅野🥰🥰係蛋捲啊!!!入到去環境乾淨店員都好有禮貌,我地叫左明太子蟹子蛋捲,韓式豬手同埋雞肉粉絲盒明太子蛋捲料好足,蛋入面仲有流漿效果,推薦👍🏻👍🏻韓式豬手滿滿一盒最後都食唔晒,打包攞走😅😅味道咸香唔錯雞肉粉絲盒,原本諗住普普通通,純粹當一個主食叫下,但黎到有小驚喜咼,雞算嫩,粉絲盒好似即炒,所以幾好食埋單$266,中環黎講算正常啦
明太子蛋捲

明太子蛋捲料好足,蛋入面仲有流漿效果,推薦👍🏻👍🏻
韓式豬手

韓式豬手滿滿一盒最後都食唔晒,打包攞走😅😅味道咸香唔錯
雞肉粉絲盒

埋單$266,中環黎講算正常啦