2024-01-12
同同事過嚟食Lunch,嚮門口大約等左十分鐘,就入得。。職員好似好想提高效率,所以叫食客嚮門口就點定嘢食,Lunch 人均消費大約$75,食牛扒嘅每人大約要$150。。餐湯係椰菜花忌廉湯,味道都OK。。豬頸肉飯配泰式辣醬 配飯筆者點咗少飯,男士要正常飯都夠食嘅。豬頸肉幾大片,而且肉質都Juicy。仲有少量烚蔬菜做配菜。白飯略為硬咗少少。。同事就點咗$168嘅牛扒Lunch Set,五成熟。同事幾滿意呢塊牛扒,裡面仍然能保持肉汁,而且肉味香濃。。另外,有同事點咗意大利飯,上到枱其實係燴飯($75),味道略鹹。。每份Lunch Set會包一杯餐飲,同事就覺得咖啡唔太好飲,熱檸檬茶正正常常。。最後,嚮我哋其中一位同事飲完杯咖啡,樓面職員好大力咁將張單擺嚮我哋枱面。(意思姐係催我哋埋單)絕對明白Lunch Hour係繁忙時間,但呢件事嘅處理手法,該樓面職員可稍為注意一下。
就入得。
。
餐湯係椰菜花忌廉湯,味道都OK。
豬頸肉飯配泰式辣醬 配飯