2007-08-21
第一次去貓主題既cafe因為今日一行4個人個個都好中意貓貓所以雖然見到呢度某d評語唔係咁好都即管一試catfe入面其實有5個貓貓大部份都好好玩同肯同人玩見到之前有d feedback話d 貓貓唔肯比人抱又唔同人玩都唔係丫咁貓天生就冇狗咁熱情架啦我今日所見其中有4隻貓貓都好願意比人摸(金黃個隻不知所蹤)其中一隻仲好開心咁嚕嚕嚕..連抱上手都冇問題(係其中一隻比我摸pp既時候輕輕咬佐我一啖xddd)講到野食我叫佐一杯ice mocha普普通通唔算好味但見同行既朋友一杯曲奇朱力milkshake都非常唔錯香甜又creamy而個tea set湯天使面可以算係不過不失不過略嫌少d配菜另外一行4人分別叫既newyork cheesecake.lemon cheesecake.blueberry cheesecake同tiramisu都頗有水準而且個人特別欣賞佢個環境乾淨企理夠光猛加埋d music傾野都傾得心情輕鬆選bg music個位真係值得一讚另外值得一提既係catfe menu上面有3個以上既page都係飲品味道唔知道但勝在夠多選擇相信下次都會去試下唔同既食物最重要梗係探下一堆貓貓啦
因為今日一行4個人個個都好中意貓貓
所以雖然見到呢度某d評語唔係咁好都即管一試
catfe入面其實有5個貓貓
大部份都好好玩同肯同人玩
都唔係丫
咁貓天生就冇狗咁熱情架啦
我今日所見其中有4隻貓貓都好願意比人摸(金黃個隻不知所蹤)
其中一隻仲好開心咁嚕嚕嚕..連抱上手都冇問題
(係其中一隻比我摸pp既時候輕輕咬佐我一啖xddd)
講到野食
我叫佐一杯ice mocha