2024-05-24
明知自己生哂痱滋都好想食炸雞🍗(想死mode😆),今次揀咗食來自韓國嘅🐓炸雞店CHIMAC,2個人k.o.咗個😻炸雞腿肉套餐、泡菜炒飯,仲食咗我最愛嘅魚糕串yeah✌🏻.ᐟ♡ 韓式炸雞腿肉套餐 HKD$59有6款口味可供選擇,我就揀咗經典甜辣醬口味🌶️,味道都算幾正宗,甜甜辣辣,成件炸雞都充滿醬汁😚,好Juicy.ᐟ 炸雞可以揀雞腿肉或者有骨炸雞,雞腿肉無骨👍🏻方便我呢啲懶人大啖大啖食😆,套餐仲包埋粗薯條🍟、酸蘿蔔、飲品,想講呢度嘅粗薯條好好食,十分推薦🫰🏻~♡ 韓式泡菜蛋蓋炒飯 HKD$42個滑蛋蓋面仲見到有蛋汁🍳想流出嚟.ᐟ 炒飯加入泡菜一齊炒,味道酸酸辣辣🌶,十分惹味。炒飯旁邊拌有泡菜,拌埋一齊食更加滋味😊。♡ 魚糕串(2串) HKD$24個人最愛的韓國街頭小食😍🍢,魚糕串係巨型size.ᐟ.ᐟ 魚糕掛有湯汁,口感軟腍但又好有咬口😚,充滿道地風味~📍CHIMAC沙田沙田車站圍1號連城廣場1樓108號舖
♡ 韓式炸雞腿肉套餐 HKD$59
有6款口味可供選擇,我就揀咗經典甜辣醬口味🌶️,味道都算幾正宗,甜甜辣辣,成件炸雞都充滿醬汁😚,好Juicy.ᐟ 炸雞可以揀雞腿肉或者有骨炸雞,雞腿肉無骨👍🏻方便我呢啲懶人大啖大啖食😆, 套餐仲包埋粗薯條🍟、酸蘿蔔、飲品,想講呢度嘅粗薯條好好食,十分推薦🫰🏻~
♡ 韓式泡菜蛋蓋炒飯 HKD$42
♡ 魚糕串(2串) HKD$24