2023-04-25
呢間餐廳好大,位置好舒適,好啱同朋友傾偈。一入到嚟員工好有禮貌,介紹菜單,立即倒水👍🏻我哋飲晒水又即刻加水,同埋見到我哋枱面空碟會即刻清潔,值得加分💯我地4人行叫咗自選刺身拼盤,有好多選擇,魚都好新鮮,三文魚唔會有雪味,真雕魚好爽口,無腥味,帶子就一般啦比較淡。呢度好多人叫串燒,串燒好多選擇,串燒一上檯好香同好熱,不是預先燒好,似即叫即燒,味道是好食的,但是鹹了一點,如果放少啲鹽就100分🤤鯖魚一夜干都好好食,條鯖魚勁大條,配上柚子醋嘅味道好特別,可以中和鯖魚嘅油膩感,提鮮。🐟燒番薯配忌廉蜜糖醬,番薯好甜好大嚿,質地夠粉夠實淨,似用🇯🇵日本番薯,因為番薯是暖暖地的,要即刻食,如果吾係忌廉會好快溶,食左一舊都好飽,呢個下次有機會一定會再叫🤭超好食情迷吞拿魚卷用珍珠米,味道新鮮,米飯不會太淋,魚肉好鮮無腥味,因為香港食吞拿魚唔新鮮的話,很容易有怪味,依到完全沒有怪味的,非常值得一試,一碟都幾多舊‼️叫咗一杯水果醋,太酸了,醋味太濃烈,比較一般。整體餐廳服務80分員工禮貌90分食物味道80分環境90分
呢間餐廳好大,位置好舒適,好啱同朋友傾偈。
食左一舊都好飽,呢個下次有機會一定會再叫🤭超好食
叫咗一杯水果醋,太酸了,醋味太濃烈,比較一般。
整體餐廳服務80分
員工禮貌90分