啱啱喺聖誕試咗個聖誕大餐真係好正🥹 呢間Cafe一直Bookmark左好耐🩷因為佢每一個角落嘅裝修都好有心思🎨營造出日式昭和風既感覺🇯🇵聖誕節仲推出咗特別既Special Menu🎄 菜色有特色得黎仲好IGable真係好吸引📷⭐️ 聖誕庭園大蝦菠菜扁意粉 🍝用上菠菜汁嘅擺盤好似一個聖誕花環咁樣好精緻💐 大蝦肉質新鮮值得一讚🦐整體入口好Creamy💚⭐️ 誕辰和牛漢堡蛋包飯 🍳一切開流心嘅滑蛋配上肉汁口味好濃郁😛 配上和牛漢堡係好經典既日式咖啡廳口味🏮整體好有復古風⭐️ 噹噹金賞唐揚炸雞 🍗炸雞口味香脆而且唔油膩🔥 調味帶甜酸有種地道嘅南蠻炸雞感覺🍊⭐️ 雪人布甸與聖誕大福盛 ⛄️雪人造型嘅大福真係好可愛🤍 黏糯既外皮一咬落去係香濃嘅牛奶味🍼 加上焦糖布甸QQ的甜度啱啱恰到好處🍮⭐️ 紅粉緋緋花環拿鐵 🌸面頭嘅Cream造成聖誕樹形狀好有造型感🌲 帶微酸既士多啤梨味入口好清新🍓⭐️ 抹茶麻糬沙冰 🍵入口冰感重有點似日式刨冰🍧 配上麻糬既口感好豐富🍡好似食緊甜品咁🤪

⭐️ 聖誕庭園大蝦菠菜扁意粉 🍝
抹茶麻糬沙冰
⭐️ 抹茶麻糬沙冰 🍵

雪人布甸與聖誕大福盛
抹茶麻糬沙冰
和朋友們一同共聚晚餐,聊聊天,揀了這間日式西餐料理☺️份量適中,可以叫多款主菜share而且擺盤精緻,十足十似日劇內的家庭料理。座位舒適,而且不逼夾,仲係寵物友善餐廳,食飯途中見到幾隻狗狗🐶🐶必選這款甜品,充滿幸福少女感💕💕牛臉頰肉蛋包飯!肉質超級軟!
和朋友們一同共聚晚餐,聊聊天,揀了這間日式西餐料理☺️

份量適中,可以叫多款主菜share
而且擺盤精緻,十足十似日劇內的家庭料理。

必選這款甜品,充滿幸福少女感💕💕

牛臉頰肉蛋包飯!肉質超級軟!

2023-11-22
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Dinner
2023-12-21 79 views
Christmas is coming 🎄🎅🏻見都有X’max 限定菜式令到整個節日氣氛更濃厚👍🏻🌟聖誕庭園大蝦菠菜扁意粉大蝦鮮嫩彈牙 搭配綠色既菠菜同扁意粉 繞成一個圓圈 營造出一個聖誕花圈既形態味道清新💯🌟 誕辰和牛漢堡蛋包飯和牛漢堡扒肉嫩多汁有牛味配上蛋香四溢兼餡料十足既蛋包飯呢個組合非常好送飯🌟 噹噹金賞唐揚炸雞炸雞外層炸得好酥脆而內裏雞肉肉質好嫩滑配上特製醬汁更滋味🌟 雪人布甸與牛奶大福盛北海道TOKACHI既牛奶同焦糖布甸大福仲砌出可愛既雪人造型☃️配上口感順滑細膩既招牌布甸 🍮夠哂豐富👍🏻🌟紅粉緋緋花環拿鐵漸層好靚帶香甜嘅士多啤梨味加上幼滑咖啡 兩者比例💯
Christmas is coming 🎄🎅🏻

夠哂豐富👍🏻

🌟紅粉緋緋花環拿鐵
漸層好靚帶香甜嘅士多啤梨味
加上幼滑咖啡 兩者比例💯
又就黎到一年之中我最鍾意嘅聖誕節🎄因為12月可以瘋狂同朋友聚會✨今次揀咗銅鑼灣嘅喫茶ちょうぼ❣️留意到佢有聖誕特別嘅Menu😇誕辰和牛漢堡蛋包飯和牛漢堡扒好厚肉,牛肉味道重仲有陣陣黑椒調味😚蛋奄列好嫩,一切開超級治瘉呀!聖誕庭院大蝦菠菜扁意粉呢個扁意粉味道好清新,充滿着菠菜嘅香氣❤️大蝦都有六隻,好爽口彈牙!劏噹金賞唐揚炸雞炸雞炸到脆卜卜在沾滿鹹鹹甜甜嘅醬汁超惹味啊🤤雪人布甸與牛奶大福盛畫上哈哈笑勁可愛嘅大福軟糯軟糯😍入邊嘅餡係牛奶味重嘅cream🤩配上焦糖嘅布甸蛋味突出🤓紅粉緋緋花環拿鐵呢杯latte咖啡同牛奶嘅比例係七三😜口感順滑!又有紅色又有綠色,滿滿聖誕氣氛好啱打卡啊🎅🏻焙茶麻薯沙冰濃厚嘅焙茶味道,沙冰打得綿密😉麻糬煙煙韌韌,味道唔算太甜!好飲到下次去呢度食嘢都要再嗌呢杯飲品
又就黎到一年之中我最鍾意嘅聖誕節🎄
因為12月可以瘋狂同朋友聚會✨
今次揀咗銅鑼灣嘅喫茶ちょうぼ❣️
留意到佢有聖誕特別嘅Menu😇
誕辰和牛漢堡蛋包飯
和牛漢堡扒好厚肉,牛肉味道重仲有陣陣黑椒調味😚
蛋奄列好嫩,一切開超級治瘉呀!

聖誕庭院大蝦菠菜扁意粉
呢個扁意粉味道好清新,充滿着菠菜嘅香氣❤️
大蝦都有六隻,好爽口彈牙!

劏噹金賞唐揚炸雞
炸雞炸到脆卜卜在沾滿鹹鹹甜甜嘅醬汁超惹味啊🤤

雪人布甸與牛奶大福盛
畫上哈哈笑勁可愛嘅大福軟糯軟糯😍
入邊嘅餡係牛奶味重嘅cream🤩
配上焦糖嘅布甸蛋味突出🤓

紅粉緋緋花環拿鐵
呢杯latte咖啡同牛奶嘅比例係七三😜口感順滑!
又有紅色又有綠色,滿滿聖誕氣氛好啱打卡啊🎅🏻

焙茶麻薯沙冰
濃厚嘅焙茶味道,沙冰打得綿密😉
麻糬煙煙韌韌,味道唔算太甜!
好飲到下次去呢度食嘢都要再嗌呢杯飲品
  • 誕辰和牛漢堡蛋包飯
  • 劏噹金賞唐揚炸雞
  • 雪人布甸與牛奶大福盛
2023-12-21 96 views
餐廳環境係靚既 周邊發售既貨品都精緻既職員態度係ok 但sell coupon 既態度可以再好少少要個客幫你summary 翻賣coupon詳情成件事係好差下😂但野食真係一言難盡 難食到🙄🙄🙄叫咗3樣野食 明太子蛋包意粉淡而無味 明太子醬連咸味都無 呢樣係令我最驚訝😦以往係外面食飯 多數明太子類別野食都偏咸然後個雞蛋煮得仲普通過我屋企煮🤧蛋味唔濃 連落少少鹽調下味都無😐成碟野既咸味係來自於 好細粒既三文魚籽點樣做到連炒菇都可以無味😧壽喜燒牛肉蛋包飯 & 和牛漢堡蛋包飯呢兩個賣相好過上面,係靚既首先呢兩碟附送既燒汁都一樣然後我地都無淋上去因為個味好奇怪係唔好食然後朋友話佢果碟壽喜燒牛肉蛋包飯唔好食個牛肉已經無味,個飯又係無味,蛋又係但係大前提碟野本身已經有少少燒汁😑 和牛漢堡蛋包飯同樣情況 不過和牛漢堡厚實足料,又係無咩調味朋友表示街市新鮮整既漢堡仲好食過佢咁既質素點解仲可以開咁多分店?? 難以置信
餐廳環境係靚既

蛋味唔濃 連落少少鹽調下味都無😐
成碟野既咸味係來自於 好細粒既三文魚籽
點樣做到連炒菇都可以無味😧

壽喜燒牛肉蛋包飯 & 和牛漢堡蛋包飯
呢兩個賣相好過上面,係靚既
首先呢兩碟附送既燒汁都一樣
然後我地都無淋上去
因為個味好奇怪係唔好食
然後朋友話佢果碟壽喜燒牛肉蛋包飯唔好食
個牛肉已經無味,個飯又係無味,蛋又係
但係大前提碟野本身已經有少少燒汁😑

和牛漢堡蛋包飯同樣情況
不過和牛漢堡厚實足料,又係無咩調味
朋友表示街市新鮮整既漢堡仲好食過佢

咁既質素點解仲可以開咁多分店??
難以置信
2023-12-20
$112 (Dinner)
2023-12-19 34 views
踏入12月,好多餐廳都有聖誕限定Menu。距離聖誕節仲有兩個星期,當然要去食返個聖誕餐應下節喇~呢間日式cafe好吸晴,門口嘅旋轉樓梯佈滿聖誕裝飾,打卡一流。餐廳仲係寵物友善,見到有可愛嘅小狗打扮得靚靚係入面進食。聖誕餐牌好吸引😍聖誕庭園大蝦菠菜扁意粉($98)將意粉整到似聖誕裝飾嘅花圈,非常用心。綠色嘅菠菜醬汁健康美味,同扁意粉味道好夾。上面仲有五隻爽口嘅蝦,好食👍🏿誕辰和牛漢堡蛋包飯($108)呢度嘅蛋包飯🥚係必食!因為真係好滑好滑,切開後仲有啲流心效果😍包住嘅係炒飯而唔係白飯,有啲驚喜。不得不提用和牛整嘅漢堡扒真係唔同啲,食落牛脂味十足,口感實在唔鬆散。噹噹金賞唐揚炸雞($88)依小食嚟講,炸雞份量幾多。雞皮炸至香脆可口,雞內都幾嫩。雪人布甸與牛奶大福盛($68)呢個甜品係必叫!除咗賣相好可愛外,味道都好高質。上面係雪人樣嘅大福,牛奶味就無乜,不過好煙韌,而入面仲有cream。下面就係布甸,十分香滑。整體份量唔少,建議2-3人分享。仲叫咗兩杯飲品~紅粉緋緋花環拿鐵($48)白桃梳打($45)

聖誕餐牌好吸引😍

聖誕庭園大蝦菠菜扁意粉($98)

誕辰和牛漢堡蛋包飯($108)

噹噹金賞唐揚炸雞($88)
依小食嚟講,炸雞份量幾多。雞皮炸至香脆可口,雞內都幾嫩。

雪人布甸與牛奶大福盛($68)

仲叫咗兩杯飲品~
紅粉緋緋花環拿鐵($48)
白桃梳打($45)

2023-12-18 33 views
睇到朋友ig見佢影相好靚,佢都推薦我地黎,我哋就趁假日得閒試下~昭和風嘅裝修幾靚,仲有不少聖誕裝飾,好有氣氛,餐廳有幾個卡位享有海景,闊落舒服。聖誕庭園大蝦菠菜扁意粉 意粉有滿滿菠菜汁,大蝦肉唔會霉誕辰和牛漢堡蛋包飯 切開蛋後是一大塊漢堡,炒蛋好滑,好有日式風格噹噹金賞唐揚炸雞 甜甜咸咸的炸雞邪惡又美味雪人布甸與牛奶大福盛雪人畫左公仔表情,好得意,大福有香濃牛奶味又柔軟紅粉緋緋花環拿鐵 上面有彩針,咖啡加入牛奶不苦澀

聖誕庭園大蝦菠菜扁意粉
意粉有滿滿菠菜汁,大蝦肉唔會霉

誕辰和牛漢堡蛋包飯
切開蛋後是一大塊漢堡,炒蛋好滑,好有日式風格

甜甜咸咸的炸雞邪惡又美味

雪人布甸與牛奶大福盛
雪人畫左公仔表情,好得意,大福有香濃牛奶味又柔軟

紅粉緋緋花環拿鐵
上面有彩針,咖啡加入牛奶不苦澀

2023-12-18 48 views
📍 喫茶ちょうぼ 想同伴侶食聖誕大餐,有一間可以望住海景,性價比高又好食嘅日式咖啡店想介紹俾大家😚佢唔係一個pre set既聖誕套餐,全部都係散叫,大家可以自由配搭😋👅聖誕庭院大蝦菠菜扁意粉 $98呢個波扁意粉好似聖誕花圈咁,好靚,不過絕對唔係得個樣,估唔到都咁好食,醬汁creamy包圍每條意粉,上面嘅蕃茄好新鮮,大蝦仲好彈牙😋👅誕辰和牛漢堡蛋包飯 $108店員會幫手切開方便打卡🌟蛋煎得剛剛好,切開就會見比半熟🤩本來個飯好大舊,仲擔心食唔晒,原來咁大舊嘅原因係因為入面嘅漢堡扒好厚!!!!切開仲會有肉汁流出黎🤤👅噹噹金賞唐揚炸雞 $88我自己本身唔係特別鍾意食炸雞,但係呢一個唐揚炸雞真係好令我驚喜,好食到就算我好飽,都堅持食埋最後一舊❤️‍🔥但係大家小心焫親個咀,因為佢係即刻炸起,又唔乾,勁勁勁勁好食🥹👅雪人布甸與牛奶大福盛 $68雖然呢個雪人個樣有啲好笑,但係佢個牛奶大福好煙韌,入面夾心好重牛奶香味~最底就係佢哋嘅布甸,兩個人share食啱啱好❤️‍🔥👅紅粉緋緋花環拿鐵 $48呢一個士多啤梨底嘅拿鐵好靚,好有聖誕氣氛,記得攪勻飲~~🌪️🌪️👅榛子交響曲 $68店員會即場喺你面前mix榛子咖啡同
📍 喫茶ちょうぼ

👅聖誕庭院大蝦菠菜扁意粉 $98

👅誕辰和牛漢堡蛋包飯 $108

👅噹噹金賞唐揚炸雞 $88

👅雪人布甸與牛奶大福盛 $68

👅紅粉緋緋花環拿鐵 $48

👅榛子交響曲 $68
店員會即場喺你面前mix榛子咖啡同埋牛奶~~整體來講都幾好飲
2023-12-16 183 views
本身見食評咁多like , 所以去試吓!一入到去,被安排坐窗口隔離的卡位,本來滿心歡喜。但坐落不到一會兒,發現張枱黐立立,張紙巾也好像膠水一般黐在枱上😨。枱上亦見到很多蹟,好像沒有抹過一樣。地上也有飯粒。由於我是一開門冇耐便入去坐的,好明顯是第一張幫襯的食客,於是我叫waiter哥哥過來幫手抹枱, waiter哥哥只說這是清潔劑的問題,他只能夠用濕紙巾幫我再抹一抹。他抹完之後,其實也沒有什麼改變,蹟還在枱上,枱也繼續是黐立立的。後來,再看看OpenRice其他食客的食評,也曾經有相同的遭遇。很明顯這裏枱是黐立立是這兒的「特色」吧!講返食物,蛋包飯來到賣相十分吸引,飯也是非常熱辣辣的。隻蛋整得也不錯,𠝹開入面也有少少流心。味道中規中矩,但食到一半已覺得非常之「漏」,不想再吃下去。至於那個炸豬扒定食,竟然只有一碗飯,不明白何解叫做定食。飯入面有很多又「傑」又甜的汁和半生熟的蛋,搞到好似湯飯咁樣,食咗兩啖又唔想食,豬扒一叉落去就會皮肉分離,十分「特別」。雖然食評曾有食客提到店內有黑面waiter1234號,我未有見到他們黑面!但全程也沒有笑容,想也是這店的特色吧。總括而言,食物味道一般,衛生
本身見食評咁多like , 所以去試吓!

總括而言,食物味道一般,衛生差,服務差,只能當這是一間打卡餐廳。😰

2023-12-16 131 views
👎🏻👎🏻👎🏻😡😡😡!我昨晚跟朋友在這餐廳吃飯,就是覺得她的氣氛不錯,蛋包飯也做得很漂亮。我是對醬汁有過感,我千叮萬囑服務生不要放醬,沒想到來到的白飯上都澆滿了醬,我當然是跟服務員陳述剛剛不要醬的要求,還以為她會重新幫我做一份,誰知道上來的不是白飯,看起來是炊飯,當時沒有馬上反應過來,只以為是炊飯而已,一般日本炊飯都是醬油。今早才想起來她是把醬汁跟白飯炒好以後再上盤給我,覺得有一個欺騙感,也讓我皮膚很癢,整晚沒睡好。為何香港的餐廳竟然如此不尊重客人的飲食習慣,我也反思這個要求很高嗎?這麼簡單要求不要醬,但卻把混在飯裡給客人吃,雖然看似小事,但是非常缺德。希望店主能看到這個帖子,好好培養員工、尤其是廚師!
👎🏻👎🏻👎🏻😡😡😡!

希望店主能看到這個帖子,好好培養員工、尤其是廚師
蛋包飯
和老友慶祝相識多年,特選這間餐廳好好吃一餐慶祝,結果在門口遇上愛理不理的侍應,莫講親切笑容,基本對答禮貌欠奉,全程黑口黑面地帶位。木質枱面看似乾淨,但是滿佈「黐立立」的東西,餐紙巾都給黏在桌子上。餐牌倒是吸引的,但想喝的咖啡和另外一杯聖誕咖啡只有凍飲,沒有熱飲,奇就奇在上枱的時候倒出來的栗子咖啡,明明就是熱呼呼的,硬要倒進滿佈冰粒的杯子變成凍飲。遞上糖漿的時候,黑面侍應二號,「啪」的一聲好似搖骰盅把糖漿小杯放在桌子上,附帶沒有說出聲的「飲啦、PK!」眼神。😤唯一一讚是食物味道真的不錯,叫了蛋包飯和和牛漢堡,都是精緻可口的。不過黑面侍應三號出場,遞上餐刀的時候hea 放在碟邊,最後當然清脆利落「叮」的一聲跌在地上 。👏🏻端上食物的時候和黑面侍應三號提出要兩隻碟分享食物,結果左耳入右耳出,冇咗件事 。👍🏻總結餐廳的氛圍本來幾舒服,食物亦都達到水準,不過餐桌的衛生認真麻麻,重點是整間餐廳的侍應,全部都是「包青天黑面神」上身!

美味蛋包飯配黑面服務  🤬
  • 黑面侍應
聽人講世貿中心裝修完之後多左好多靚靚餐廳「喫茶ちょうぼ」係其中一間超受歡迎的餐廳!未入去已經被門口位置吸引了好靚既日系風格,木檯放上日本小精品、生活日品、日雜等旁邊有小小的旋轉木梯可以打卡餐廳內好有日式洋食屋的fu而且仲係Pet Friendly添~!餐廳menu好用心,會定期更新呢~食品種類唔算超豐富但由前菜小食、主食、甜點、飲品都照顧到質素仲好好添!炸七味雞軟骨 $69先來一份小食,炸到脆卜卜既雞軟骨配埋日式他他醬, 好開胃~照燒牛舌 $59牛舌稍有厚度, 烤過後仍然肉嫩香口!特大海老蛋包飯 $122可以說是日本洋食料理的代表!我好喜歡這款, 超多蛋汁!伴上龍蝦醬汁, 香脆大蝦,so yummy!獵師風照燒雞腿扒 $108大大件雞腿, 照燒味好香,仲有少少焦邊好惹味添~~配埋粗薯條、沙律等, 不錯不錯!焙茶麻糬沙冰 $52喜歡有少少苦澀味的焙茶有忌廉牛奶中和, 其實也不會苦XD上層的麻糬粒好煙韌呢~紅豆牛乳 $38滿滿的紅豆蓉, 記得飲前先拌勻喔~伯爵茶戚風蛋糕原價$51, 跟餐+$32好香好濃郁的伯爵茶味,而且戚風蛋糕鬆軟度剛剛好,就連奶油都好好吃呢~喫茶ちょうぼ 環境真係超靚,
聽人講世貿中心裝修完之後
多左好多靚靚餐廳
「喫茶ちょうぼ」係其中一間超受歡迎的餐廳!

未入去已經被門口位置吸引了
好靚既日系風格,
木檯放上日本小精品、生活日品、日雜等
旁邊有小小的旋轉木梯可以打卡
餐廳內好有日式洋食屋的fu
而且仲係Pet Friendly添~!

餐廳menu好用心,
會定期更新呢~
食品種類唔算超豐富
但由前菜小食、主食、甜點、飲品都照顧到
質素仲好好添!
炸七味雞軟骨
炸七味雞軟骨 $69
先來一份小食,
炸到脆卜卜既雞軟骨
配埋日式他他醬, 好開胃~
照燒牛舌
照燒牛舌 $59
牛舌稍有厚度, 烤過後仍然肉嫩香口!
特大海老蛋包飯
特大海老蛋包飯 $122
可以說是日本洋食料理的代表!
我好喜歡這款, 超多蛋汁!
伴上龍蝦醬汁, 香脆大蝦,
so yummy!
獵師風照燒雞腿扒
獵師風照燒雞腿扒 $108
大大件雞腿, 照燒味好香,
仲有少少焦邊好惹味添~~
配埋粗薯條、沙律等, 不錯不錯!
紅豆牛乳 焙茶麻糬沙冰
焙茶麻糬沙冰 $52
喜歡有少少苦澀味的焙茶
有忌廉牛奶中和, 其實也不會苦XD
上層的麻糬粒好煙韌呢~

紅豆牛乳 $38
滿滿的紅豆蓉, 記得飲前先拌勻喔~
原價$51, 跟餐+$32
好香好濃郁的伯爵茶味,
而且戚風蛋糕鬆軟度剛剛好,
就連奶油都好好吃呢~

喫茶ちょうぼ 環境真係超靚,
窗邊位置仲可看到海旁,
想要靚位真係要早點來~ 哈哈!
2023-11-24
$250 (Last Night Supper)
炸七味雞軟骨
照燒牛舌
特大海老蛋包飯
獵師風照燒雞腿扒
紅豆牛乳 焙茶麻糬沙冰
伯爵茶戚風蛋糕
我平時好少咁熱心要寫食評,不過收到咁嘅價錢服務質素真心差。要寫一寫出嚟。見間嘢幾靚入去坐,入到去張枱黐立立有粒飯,麻煩佢哋再清潔下,個服務員話: 啲清潔水係咁,你要咪幫你用濕紙巾抹一抹😐之後叫咗豬扒飯定食 同 蛋包飯 仲有嘢飲野飲係好細杯 ,一杯$68 一杯$48 拎到嚟個女服務員黑面放抵好無禮貌,好大力….😥再嚟豬扒飯佢放低,我問佢哋: 豬扒飯定食係得個飯?(一般定食嘅定義係有湯有小碟菜先叫定食) 店員話: 係呀,公司係咁寫,係豬扒飯無其他嘢。其實,得間嘢裝修靚服務差係留唔到客人的。食物真心很普通,係幾個店員服務態度好有問題。如果真正係日本文化,服務係唔會咁的我不會再來。

之後叫咗豬扒飯定食 同 蛋包飯 仲有嘢飲
野飲係好細杯 ,一杯$68 一杯$48
拎到嚟個女服務員黑面放抵好無禮貌,好大力….😥

店員話: 係呀,公司係咁寫,係豬扒飯無其他嘢。

其實,得間嘢裝修靚服務差係留唔到客人的。
食物真心很普通,係幾個店員服務態度好有問題。
如果真正係日本文化,服務係唔會咁的

我不會再來。
牛肉蛋包飯
士多啤梨沙冰(只有士多啤梨糖醬,士多啤梨是半粒朱古力😰
豬扒飯定食
2023-12-09
2023-12-07 65 views
無論裝修定食物都高質主打以一系列精緻既和洋料理餐具器皿都帶濃厚既昭和風情 環境寬敞坐得舒服👍🏻🌟炸七味雞軟骨 雞軟骨炸得酥脆加上七味粉夠哂香口亦可蘸埋蛋黃醬一齊食🌟特大海老蛋包飯 有兩隻特大🦐 炸漿炸夠薄脆蝦肉彈牙 搭配嫩滑既蛋包飯同龍蝦醬汁 整個都好好送飯🌟牛肉芝士漢堡 漢堡扒口感軟嫩肉味濃郁而且肉汁豐富配埋蕃茄🍅芝士🧀️ 簡單配搭最好味仲有炸到好脆既薯條🍟🌟芝士蛋糕口感軟滑 芝香味濃配埋lotus 餅碎食落無甘膩🌟烙茶麻糬沙冰 焙茶味濃 沙冰打得好細滑仲有煙韌既麻糬 💯🌟小倉紅豆牛乳 牛奶味濃配上綿綿既紅豆🫘甜度適中
無論裝修定食物都高質

🌟小倉紅豆牛乳
牛奶味濃配上綿綿既紅豆🫘
甜度適中

2023-12-05 60 views
下午午餐時間, 在cwb 獨自搵食, 世貿中心每間餐廳都有座位。 我唯獨被昭和風木製旋轉樓梯吸引住,在openrice訂座有15%off. 我入到餐廳見到窗邊有吉台,要求窗邊座位,員工表示2人才可以入座, 令人失望。
青森蘋果梳打
軟殼蟹寬麵