2020-06-25 248 views
長沙灣地鐵站C2出口 行5分鍾 就到元州商場啦黎到嗌完野食拎張飛就可以坐低 等多一陣店員會親自將食物送上你張枱泰式炒金邊粉好耐之前食過一次出面既金邊粉 炒得好乾 自從果次之後就對金邊粉冇乜好感但係見依間媽咪隨意屋 主賣正宗泰式野 就比多次機會炒金邊粉啦果然冇令我失望 事關金邊粉好易痴底 火喉十分重要,如果太細火就會濕, 太大火會燶依個金邊粉炒得超好味 唔會太乾 亦都唔會話好油 岩岩好再睇下D蝦 有3隻蝦蝦蝦 仲要每隻都咁大粒 勁彈牙除左蝦之外仲有豆卜 豆卜吸收左金邊粉酸酸甜甜 超開胃 食多一碟都冇問題椰青黎到泰式餐廳緊係要飲番個正宗原隻椰青水啦 成個頭咁大個椰青 入面勁多椰青水 而且好鮮甜 清番口腔入面岩岩食完金邊粉果種酸酸甜甜飲椰青水除左真係飲椰青水之外 緊係要試下D椰青肉啦依個椰青勁厚肉 一啖椰青水 一啖椰青肉 正
長沙灣地鐵站C2出口 行5分鍾 就到元州商場啦

依個椰青勁厚肉 一啖椰青水 一啖椰青肉 正
泰式炒金邊粉 + 椰青
2020-06-24
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$70 (Dinner)
  • 泰式炒金邊粉
2020-06-20 237 views
沙爹串 (可選雞肉、牛肉、豬肉) 1串$17 2串$30我揀左雞肉同牛肉2串落單嘅時候有得揀埋要唔要咩醬汁:泰式辣醬同埋沙嗲醬咁梗係2款都試下 一串點一個汁 串燒燒得啱啱好 啲邊有少少蕉 脆脆地 又香雞肉有少少脂肪 串燒嚟講油脂恰到好處 燒啲油出嚟令啲肉更香口~牛肉都好食 唔會話好"un" 之前食過有啲真係咬都咬唔開...炸春卷 $38即叫即炸,真係好熱 要放一陣先好食個春卷皮好脆 春卷份量好足個餡係素菜,入面有粉絲、蘑菇、蘿蔔同埋菜等等淨食都唔係好油膩 但點埋個泰式辣醬會更正本身只係口痕食少少野 但都食到飽見餐廳有其他menu係set meal 好似都幾唔錯 有機會下次會試下係其他時段嚟食
沙爹串 (可選雞肉、牛肉、豬肉) 1串$17 2串$30
我揀左雞肉同牛肉2串
落單嘅時候有得揀埋要唔要咩醬汁:泰式辣醬同埋沙嗲醬
咁梗係2款都試下 一串點一個汁

串燒燒得啱啱好 啲邊有少少蕉 脆脆地 又香

炸春卷 $38
即叫即炸,真係好熱 要放一陣先好食
個春卷皮好脆 春卷份量好足

個餡係素菜,入面有粉絲、蘑菇、蘿蔔同埋菜等等
淨食都唔係好油膩 但點埋個泰式辣醬會更正
本身只係口痕食少少野 但都食到飽

2020-06-15 290 views
/落地玻璃寬敞開揚的餐廳,第一眼以為係一間好貴既餐廳😎細心留意先發現原來唔貴,完全係平民區既美食😍每當叫一樣野食,侍應上菜既時候都會好簡單甘介紹一下❗️佢既服務態度真係好好💯.🌟泰式炒金邊粉 $58依個係晚市價黎,因為好想食金邊粉😂lunch set冇所以無辦法啦😅可以簡辣既程度🤣就算我簡左唔辣,啲香料好足所以都好夠味😇啲蝦🍤仲要三四隻,超足料又抵食🤩.🌟自家制豬髀飯 $62依個lunch set價錢黎包埋野飲🙈豬髀又唔會話好肥,再配埋辣汁,😋緊直係一流呀🙈.🥤泰式梳打特飲 +6蝶豆花菠蘿🍍出面好似好少會再mix埋菠蘿🍍所以試試佢😊都幾夾酸酸甜甜甘
🌟泰式炒金邊粉 $58

🌟自家制豬髀飯 $62

🥤泰式梳打特飲 +6
今日星期日嚟到長沙灣,下午茶時間去咗元州商場裏面搵嘢食商場側門入口見到這一間感覺比較新潮嘅食店,見到餐牌上有唔同嘅泰國菜式食,仲有都幾吸引嘅下午茶餐,決定入去試吓餐廳感覺舒適,位置處於天窗之下,有自然嘅光線帶入來,感覺悠閒佢哋喺快餐店形式,先點餐付款,然後搵位坐低,最後店員會送上點餐。店員好友善,好樂意介紹佢哋店好味嘅嘢食我哋點左兩個下午茶餐船麵材料都幾豐富,我哋揀咗豬肉,另外仲有丸、蘿蔔、芽菜、雜菜、芫荽等等。湯底加麵線配合埋材料都幾好味串燒燒得好香,配合埋泰式辣醬同埋沙嗲好好味 下午茶餐配埋飲品,一杯我哋叫咗熱柚子蜜,都幾香甜。另一杯我哋叫咗泰式奶茶我地點左少甜,茶味好香濃,我覺得好飲過去泰國飲嘅,哈哈下次嚟到要試吓佢哋嘅海南雞同埋其他款式嘅串燒先,都好吸引
今日星期日嚟到長沙灣,下午茶時間去咗元州商場裏面搵嘢食

我哋點左兩個下午茶餐
泰式豬肉船粉

串燒

串燒燒得好香,配合埋泰式辣醬同埋沙嗲好好味

雞肉沙爹串
煙鴨胸沙嗲串

泰式奶茶

我地點左少甜,茶味好香濃,我覺得好飲過去泰國飲嘅,哈哈

下次嚟到要試吓佢哋嘅海南雞同埋其他款式嘅串燒先,都好吸引
2020-06-14
煙鴨胸沙嗲串
  • 泰式奶茶
  • 串燒
2020-06-14 149 views
今日嚟開長沙灣揾朋友,順便就係呢頭揾埋嘢食...見到呢間媽咪隨意屋,價錢幾平,食物都吸引,就決定試一試👻下午茶時間都幾抵食🤗朋友嗌咗一碗鮮肉船河(牛肉)配泰式奶茶🤤雖然係下年茶套餐,但係份量都夠哂大份👍🏼金邊粉、 肥牛、牛丸、蘿蔔同炸豬皮,食完好滿足😋個湯底係牛腩汁,啲粉索咗湯汁之後好好味🥰牛丸幾彈牙,而蘿蔔夠清甜🙌🏼至於泰式奶茶,朋友表示味道夠正宗,不過佢就認為甜咗少少🙈我就嗌咗一個椰青🥥冰涼清甜,夏天飲啱哂☀️飲完之後食埋啲肉,大滿足💯椰青用咗一個煎pan仔上枱,夠可愛😍呢到嘅員工幾nice~會主動同你傾計,當你揀唔到嗌咩嘅時候仲會俾意見你添👯‍♀️

2020-06-03 190 views
今日 突然好想食泰式食品,剛巧行到這個商場附近見到這間泰式食品店 媽咪隨意屋,啱啱呢間泰式食店喺正商場嘅 入門口 雖然他嘅位置不太近地鐵站哪一邊嘅出口而是另外一邊,但始終呢邊出口比近地鐵站那邊寧靜。 配合埋裝修簡潔 ,而角落位有一張小梳化放左幾個小cushion做裝飾 感覺好像不幾好。入返正題我見到我鍾意食嘅海南雞 同軟殼蟹, 所以我叫海南雞 加軟殼蟹 同埋一杯 菠蘿 蝶豆花 ,埋單都係百零蚊一個人 .買完之後返回我的梳化就有專人送餐送到我嘅面前, 最先嚟嘅係菠蘿蝶豆花 顏色不錯 紫色再夾 底下嘅菠蘿黃色感覺很吸引 飲落去有菠蘿清甜嘅感覺, 跟住就到上海南雞飯 海南雞係油雞翼 同埋雞胸嘅部分 ,雖然唔係雞髀 但口感也不錯 ,海南雞飯配嘅辣椒醬 辣度有點辣, 但比較惹味 而最正既係雞油飯嘅油香四溢。最後上嘅就係軟殼蟹 熱辣辣 味道不錯 份量也不少 抵食。
2020-06-01 161 views
呢間街坊商場入面嘅地下有間賣泰食,價錢唔貴之餘,味道都幾impressive鋪頭雖然唔大,但食物選擇都幾多。有選擇困難症嘅我哋左諗又諗😂老闆娘同店員都好nice,主動同我哋介紹hot items,最後順利選擇到兩個套餐😂海南雞飯好香!雞肉嫩,唔會過肥,重點係佢自己調製嘅醬汁!唔似出邊食嘅海南雞飯配嘅豉油或者薑蔥,呢個醬好惹味,又辣辣地,好食!船粉又點可以唔食呢?今次我哋揀咗牛肉,牛味幾重,口感又唔會好柴。配料仲有肉丸,蘿蔔同油炸物;湯底都幾濃,飲完唔會好頸渴。套餐包嘅小食嗌咗魚餅。好香口但唔油膩,有三大嚿,好抵食!好欣賞呢個豬肉串燒,味道同喺泰國食一樣!肉汁多亦好嫩滑,配嘅醬都有好香嘅花生味🤤青檸梳打好清新菠蘿蝶豆花好吸眼🤣
套餐包嘅小食嗌咗魚餅。好香口但唔油膩,有三大嚿,好抵食!
青檸梳打好清新
菠蘿蝶豆花好吸眼🤣
2020-06-01 1232 views
今日嚟到長沙灣元州商場嘅一間泰國餐廳媽咪隨意屋食晚餐餐廳廚房採用開放式店員處理食物嘅透明度幾高整體都覺得好乾淨由於我六點前去到所以仲可以食到套餐晚市都會有一個二人套餐揀另外仲有散叫客人首先要喺counter落單俾錢然後就可以搵位坐低店員就會隨後送上餐飲由終餐廳有串燒選擇,所以佢哋亦都set up左一個調味料bar,比客人隨着自己嘅喜好加上調味料揀咗個泰式牛肉船河望落去覺得材料十足有牛肉,蘿蔔,肉丸同埋炸豬皮金邊粉嘅份量亦都幾多下湯底味道都幾濃郁整體表現完全對得住佢嘅價錢蘿蔔非常之入味,入口清甜牛肉都幾有肉味脂肪比例都尚算叫做平均分量偏多肉丸都幾彈牙口感唔錯另外在帶咗個泰式芝士炸蝦球蝦球形狀飽滿,炸出嚟嘅顏色非常之好看人面有滿滿留心嘅芝士店員仲好貼心咁提我地要盡快襯熱食食咗咁多嘢最後梗係唔少得一杯飲品係一杯西柚梳打夏天飲呢種酸酸未未嘅梳打正好解渴
今日嚟到長沙灣元州商場嘅一間泰國餐廳媽咪隨意屋食晚餐

客人首先要喺counter落單俾錢
然後就可以搵位坐低店員就會隨後送上餐飲

揀咗個泰式牛肉船河
望落去覺得材料十足
有牛肉,蘿蔔,肉丸同埋炸豬皮
金邊粉嘅份量亦都幾多下
湯底味道都幾濃郁
整體表現完全對得住佢嘅價錢

蘿蔔非常之入味,入口清甜

牛肉都幾有肉味
脂肪比例都尚算叫做平均
分量偏多

肉丸都幾彈牙口感唔錯

另外在帶咗個泰式芝士炸蝦球
蝦球形狀飽滿,炸出嚟嘅顏色非常之好看

人面有滿滿留心嘅芝士
店員仲好貼心咁提我地要盡快襯熱食

食咗咁多嘢最後梗係唔少得一杯飲品
係一杯西柚梳打
夏天飲呢種酸酸未未嘅梳打正好解渴
2020-05-31
$100 (Dinner)
  • 粉紅西柚
  • 泰式牛肉船粉
2020-05-29 166 views
今日係元州商場,經過媽咪隨意屋見到個店員好熱情咁介紹餐單,所以就試下啦! 🤣因為阿妹唔係好肚餓,所以我地就嗌左鮮肉船粉(牛)套餐配泰式凍奶茶、沙爹串燒雞、雞軟骨同菠蘿蝶豆花。鮮肉船粉(牛)好足料!除左有牛肉片之外,仲有好彈牙嘅肉丸同炸豬皮最正嘅就係面頭有唔少九層塔!(個人超鍾意食九層塔😍)啲粉嘅份量都唔少,唔會食幾啖就無曬粉。我亦好鍾意粉嘅質地,啱啱好,有咬口。而湯嘅味道就似越南湯河,所以鍾意食越南粉嘅一定會覺得唔錯。泰式奶茶係店員推介。一開始有啲驚會好甜,但飲落完全唔係平時泰式奶茶嗰隻死甜。好正!🤩如果想挑戰泰式奶茶,又唔鍾意飲咁甜,絕對可以一試。雞軟骨份量超多!不停食都仲有咁。炸得好脆,又唔會淨係食到層炸粉,好有咬口!大推!!!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️沙爹串燒雞肉製超滑!聽老闆娘介紹試下唔點汁食, 啲雞肉都好夠味。咁當然鍾意濃味啲,點汁食就仲惹味。菠蘿蝶豆花個漸層好靚,岩曬打卡。(老闆娘話絕無色素添加,所以可以放心飲)飲落好清爽,似檸檬梳打,有菠蘿粒就更添口感,夏天就最啱飲。😋仲有就係依間店嘅食物係唔落味精,所以唔會有食完好口渴嘅問題。下次再經過一定會試埋熱門嘅海南雞飯!

鮮肉船粉(牛)好足料!
除左有牛肉片之外,仲有好彈牙嘅肉丸同炸豬皮
最正嘅就係面頭有唔少九層塔!(個人超鍾意食九層塔😍)
而湯嘅味道就似越南湯河,所以鍾意食越南粉嘅一定會覺得唔錯。
鮮肉船粉(牛)

泰式奶茶係店員推介。
如果想挑戰泰式奶茶,又唔鍾意飲咁甜,絕對可以一試。
泰式奶茶

雞軟骨份量超多!不停食都仲有咁。
雞軟骨

沙爹串燒雞肉製超滑!
聽老闆娘介紹試下唔點汁食, 啲雞肉都好夠味。
咁當然鍾意濃味啲,點汁食就仲惹味。
沙爹串燒雞

菠蘿蝶豆花

下次再經過一定會試埋熱門嘅海南雞飯!
鮮肉船粉(牛)
沙爹串燒雞
菠蘿蝶豆花
2020-05-27 97 views
🌻LUNCH SET泰式咖喱飯糰牛腩 配菠蘿碟豆花 $66🌻咖喱飯有得揀青咖喱或普通咖喱,我就揀咗青咖喱因為貪佢椰汁味夠重。呢間嘅青咖喱汁會比較咸,所以配飯食就啱啱好。牛肉份量都正常,有齊平時青咖喱會有既餸,滿意! 🌻菠蘿碟豆花 (跟餐加$8轉泰式飲品)🌻 跟餐有個飲泰式飲品,因為店員強烈推介,所以就試左個菠蘿碟豆花。一開始會好驚伏,因為賣相睇落得個甜字,但係有驚喜!一飲落係成口既菠蘿配有氣梳打 店員話其實呢個係一個泰式涼茶,好適合女仔飲。成杯飲品係 冇添加劑 冇色素 全天然超健康!所以我一定會推介你哋去試呢杯飲品 真係好特別!🌻LUNCH SET鮮牛肉船粉 $49+$8(泰式飲品)🌻朋友就叫左個牛肉船粉,我就試左幾啖。湯底飲落似越南河粉既湯底,好正!牛肉船粉既意思係有唔同牛既部位,食落口感幾得意,會推介大家試!🌻泰式奶茶(跟餐加$8轉泰式飲品)🌻 另外,店員亦推介我朋友飲泰式奶茶。呢杯泰式奶茶好香 而且比較甜 所以適合比較鍾意飲甜野嘅你因為唔夠喉 所以我同朋友仲叫多兩個小食 希望冇因為我哋驚人既胃口嚇襯 🌻雞軟骨 $39🌻份量好多 好經濟 強推!🌻沙爹雞串 $17🌻雞肉好軟熟 有發

泰式咖喱飯糰牛腩(lunch set)配菠蘿碟豆花

🌻LUNCH SET
泰式咖喱飯糰牛腩 配菠蘿碟豆花 $66🌻

菠蘿碟豆花(跟餐)

🌻菠蘿碟豆花 (跟餐加$8轉泰式飲品)🌻

鮮牛肉船粉

🌻LUNCH SET
鮮牛肉船粉 $49+$8(泰式飲品)🌻

🌻泰式奶茶(跟餐加$8轉泰式飲品)🌻

🌻雞軟骨 $39🌻
份量好多 好經濟 強推!

沙爹雞串

🌻沙爹雞串 $17🌻
雞肉好軟熟 有發揮到沙爹雞串水準 👍
泰式咖喱飯糰牛腩(lunch set)
泰式咖喱飯糰牛腩(lunch set)配菠蘿碟豆花
菠蘿碟豆花(跟餐)
鮮牛肉船粉
  • 泰式咖喱飯糰牛腩(lunchset)配菠蘿碟豆花
2020-05-26 71 views
I chose this Thai restaurant to date with my fd for catch up as she lives in Kowloon. What’s a surprising restaurant.The waitress are very nice and polite 🥰Looks simple but the food is high qualityThe staff recommended this 海南雞飯,the sauce is delicious and the chicken 🍗 is fresh, yummy 😋 Beef noodles, 牛肉船麵,the size is big enough👍🏻many beef and 牛丸炸魚餅,so mouth-watering, must order again and the taste really good豬肉串燒with 沙嗲醬,外脆內軟~ 好食!We two ordered 梳打(first time to try 蝶豆花,special color drink)The pr

豬肉串燒with 沙嗲醬,外脆內軟~ 好食!

The price is acceptable 👍🏻
2020-05-20 100 views
店員非常友善,充滿笑容,問問題會細心答,值得一讚。香葉炒肉碎飯:飯上有一隻煎得剛好的太陽蛋,仍然是流心的,推薦一塊蛋加肉碎配飯吃,味道會更豐富。肉碎可以選辣度又可以走辣,豆角爽口清甜,肉碎的調味很香很惹味,好吃到可以吃幾碗飯。炸蝦餅:相當高質,外層又薄又脆,即叫即炸,一碟的份量好多,cp值高到超額,必食。蝦餅口感彈牙,有蝦的鮮味,醮了甜酸醬吃很開胃。咖哩豬頸肉飯:咖哩完全是泰式風味,椰子味很濃很香又很甜。有大量蔬菜,包括車厘茄、青椒、洋蔥,薯仔,大部分都是爽口的菜,口感很突出,而且味道清甜,可以中和咖哩的濃味。豬頸肉很軟,容易咬,不會太多脂肪。泰式奶茶:這茶味跟泰國喝的有點不同,不過我覺得更好喝,茶底很香濃,像是台式跟泰式的混合版,值得一試。
店員非常友善,充滿笑容,問問題會細心答,值得一讚。

2020-05-20 72 views
今日兩個人食 一人叫咗一個主食+1個串燒同埋一杯嘢飲冬陰功泡飯 鮮蝦頭船粉 要冬陰功湯 金邊粉兩碗嘅餸其實一樣 有秋葵 四隻蝦 少少菇同埋芽菜 因為唔想食飯 所以揀左金邊粉 金邊粉好滑就好滑 分量正常 不過如果想飲冬陰功湯 建議叫泡飯 泡飯入味好多 同埋佢個冬陰功湯冇味精 可以成個湯飲埋 可能廚師根據返香港人嘅口味調教過辣度 所以唔算好辣 呢個價錢食到呢個水準 極度推介!串燒揀咗豬頸肉同埋煙鴨胸 會跟泰式辣醬同埋芥末醬 豬頸肉有四舊 煙鴨胸三舊 兩個都燒得好香 記得趁熱食 舖頭喺商場嘅地下 透過落地玻璃望出去好寫意 可以揀對街坐嘅枱 不過係吧枱嘅高度 會有個位比你掛袋 唔想嘅話當然都可以揀返普通餐廳嘅枱 兩個人食咗咁多嘢都只係百幾蚊 超抵食 下次試吓個飯先 炒肉碎飯都好似好吸引!

今日兩個人食 一人叫咗一個主食+1個串燒同埋一杯嘢飲

冬陰功泡飯

鮮蝦頭船粉 要冬陰功湯 金邊粉
兩碗嘅餸其實一樣 有秋葵 四隻蝦 少少菇同埋芽菜
因為唔想食飯 所以揀左金邊粉
同埋佢個冬陰功湯冇味精 可以成個湯飲埋
可能廚師根據返香港人嘅口味調教過辣度 所以唔算好辣
呢個價錢食到呢個水準 極度推介!

串燒揀咗豬頸肉同埋煙鴨胸 會跟泰式辣醬同埋芥末醬
豬頸肉有四舊 煙鴨胸三舊 兩個都燒得好香
記得趁熱食
下次試吓個飯先 炒肉碎飯都好似好吸引!

2020-05-19 152 views
套餐B鮮肉船粉可選牛/豬/雞($49),我選了豬,並加$6轉泰式特飲-粉紅西柚。朋友選了套餐C泰式黃咖喱牛腩飯( $52 ),飲藍色多瑙河。我們仲叫咗椒鹽一口豆腐( $25 )和炸雞軟骨( $29 )。鮮豬肉船粉($49)份量十足,有鮮豬肉、豬肉丸、炸豬皮、蘿蔔以及各種香料,每口金邊粉掛上船湯啖啖泰式風味,味道濃郁鮮味十足。粉紅西柚梳打酸酸甜甜,西柚味突出,正合我心意。泰式黃咖喱牛腩飯( $52 )賣相吸引,黃咖喱唔會太辣,牛腩煮得夠淋,配上太陽蛋,味佳。藍色多瑙河其實是雜果梳打,飲落偏甜,待冰慢慢溶化後味道變得剛剛好。椒鹽一口豆腐($25)和炸雞軟骨($29)都是新鮮炸起的,熱辣辣脆卜卜,正。仲有多種調味粉,自助加配,提升惹味程度。每消費$50就可得印仔一個,好快就儲夠可以換食物了。

粉紅西柚

粉紅西柚梳打酸酸甜甜,西柚味突出,正合我心意。

炸雞軟骨

每消費$50就可得印仔一個,好快就儲夠可以換食物了。
2020-05-13
Type of Meal
Tea
炸雞軟骨
2020-05-19 142 views
行過見到呢到D野食又唔算話好貴,經濟實惠,所以同朋友黎呢到食餐飯。今次我地叫左鮮肉船粉(豬肉)($49)、泰式咖哩牛腩($52)、雞軟骨($29)、椒鹽一口豆腐($25)、同埋加錢升級做泰式梳打特飲,揀左粉紅西柚(+$6)、藍色多瑙河(+$6)半開放式廚房,可以睇到職員處理食物,咁就唔駛驚會唔會廚房內部環境好污糟另外有自助調味吧,呢到D調味料味道都幾特別下,一定要試下鮮肉船粉(豬肉):佢有豬/牛/雞可以揀,今次我朋友就揀左豬肉。睇船麵個湯底顏色幾濃,先試飲一啖,的確幾夠味,而且唔會係味精湯咁一飲完就會好口渴,似乎真係落足料黎熬製,湯麵同配料嗰D都亦都入晒味粉紅西柚:酸酸甜甜中帶出到少少西柚嗰隻苦澀味,幾好飲泰式咖哩牛腩:見佢寫係泰式咖哩,諗住會有D椰香味同埋會辣少少,但食落去反而比較似港式咖哩多D,比較簡單,不過咖哩味道都還OK。牛腩就肉質唔錯,唔會太UN咬唔開配埋半熟蛋、紅椒青椒令個咖哩飯唔會太寡藍色多瑙河:見個名咁特別當然要試下係乜黎賣相討好,睇同飲落去都透心涼,味道飲落甜甜地幾好飲但又唔係太肯定係咩味,問返職員先知原來係雜果味椒鹽一口豆腐:本身佢細細粒,同朋友SHARE食就最方便

另外有自助調味吧,呢到D調味料味道都幾特別下,一定要試下

粉紅西柚
粉紅西柚:酸酸甜甜中帶出到少少西柚嗰隻苦澀味,幾好飲

泰式咖哩牛腩
配埋半熟蛋、紅椒青椒令個咖哩飯唔會太寡

藍色多瑙河:見個名咁特別當然要試下係乜黎
賣相討好,睇同飲落去都透心涼,味道飲落甜甜地幾好飲
但又唔係太肯定係咩味,問返職員先知原來係雜果味

椒鹽一口豆腐
椒鹽一口豆腐:本身佢細細粒,同朋友SHARE食就最方便。佢整得D豆腐都幾香脆,而椒鹽味都唔會太鹹。另外喺調味吧拎左日式海苔惹味香辣調味粉加落去試下,咁就可以一碟小食,但就增加左佢唔同味道嘅風味,幾好

雞軟骨
雞軟骨:同埋SHARE小食首選,雞軟骨唔油膩,連埋佢D脆脆黎食都惹味

大合照

職員有俾張印花卡,消費每$50就有個印仔,儲夠就可以換下指定食物

呢到簡簡單單,座位寬闊,挨下CUSHION坐都幾舒服,下次行得攰都可以同朋友黎坐低飲落杯都幾好

補MENU
2020-05-13
$83.5 (Tea)