2024-10-12
趁重陽假期嚟到西貢放鬆吓,經過市場街比呢間露營風木質色調嘅Cafe吸引到。當時舖頭都比較full,店員好貼心留低我哋電話叫我哋行陣再返嚟。等咗一陣都好快有位。舖頭有室內同戶外嘅座位,戶外座位好開揚,呢個天氣坐出邊都好舒服。仲可以見到好多狗仔經過而呢間餐廳都係pet friendly,見到隔籬枱都有帶狗仔。放假最適合食all day breakfast,咩都可以試啲,沙律配上酸酸甜甜嘅汁,非常開胃。薯餅酥酥脆脆,仲想讚吓個蛋好有蛋香而且好滑。配埋中間嘅生果,味蕾十分滿足。黑松露意粉非常香,仲有好多我最鍾意食嘅菇。食每啖意粉都有黑松露同奶油香味,意粉軟硬適中,亦唔會好油膩。飲品叫咗Hojicha Tea Latte同埋Passion Fruit Soda。Hojicha Tea Latte甜度適中,好香,同埋拉花好靚Passion fruit soda 味道酸酸甜甜好清新,打卡一流喺呢間餐廳嘅體驗非常好,店員個個都好親切友善。食物質素亦都好好,環境令人感到非常放鬆,食飽仲坐低慢慢唞吓,享受吓呢個假期。有機會都想再嚟試埋其他嘢食
喺呢間餐廳嘅體驗非常好,店員個個都好親切友善。
有機會都想再嚟試埋其他嘢食