2021-07-19 89 views
星期六同朋友喺尖沙咀行完街,順便喺OpenRice睇吓有咩折扣餐廳,咁啱見到呢間樓上酒吧lunch set 做緊6折優惠。 咁抵食左過嚟試吓呢度嘅環境好正,有勁多部電視睇唔同嘅桌球同埋足球賽事。 原來隔離仲有一間VIP K房,下次成班朋友提早book定邊食嘢邊唱K🤗雖然lunch set Menu有六折但係chef special 更加吸引😍 叫左個Boston lobster linguine in Thai shrimp pasta sauce好大隻龍蝦啊🦞 份量都幾多,蝦頭醬汁味道好濃郁每一啖pasta都cover 到,而且口感爽口彈牙。$88 CP值好高啊😌另外再order 左安格斯肉眼牛扒伴香菌燒汁牛扒4成熟用熱辣辣嘅鐵板上,食既時候肉眼扒再熟多少少。切開可以睇到肉眼仲好juicy,chef special 都幾滿意🤭

雖然lunch set Menu有六折

另外再order 左安格斯肉眼牛扒伴香菌燒汁

💖DKLM Bar & Restaurant 💰人均$80 lunch見到佢個名DKLM咁有特色,係要試吓嘅🤣🤭初頭以為佢係酒吧,對d食物唔係太大期望,諗住去chill吓咁🤣點知上到去發現原來咁多嘢食!佢仲要做緊午市六折優惠😍🤭 一個午市餐折咗都唔使$80,真係抵到你唔信😆我食咗佢個豬扒同軟殼蟹意粉,大件夾抵食!個軟殼蟹意粉好香黑松露味🥰個豬扒都好林🤤佢個蜜糖脆雞翼好特別,唔太甜之外仲有少少孜然粉味🤭本身想叫多一個小食,佢就介紹咗個豬頸肉,又真係幾好食😋而且超級大碟,四個人share都綽綽有餘!
💖DKLM Bar & Restaurant

💰人均$80 lunch

佢個蜜糖脆雞翼好特別,唔太甜之外仲有少少孜然粉味🤭

2021-07-18 92 views
夏天喺出邊行多一陣都流晒大汗,決定搵一間餐廳坐到太陽落山先行街喺OpenRice搵到呢間有五五折,又唔少好評,真係好抵決定一試餐廳方面係一間玩味濃既酒吧,有桌球打、唱卡拉OK,食shisha⋯⋯講真咁既價錢食物正常,去坐下飲杯野,抵呀四重芝士pizza 🌟🌟🌟🌟Pizza好濃芝士味,餅底上面好厚既芝士,上面灑咗好多芝士粉,餅底方面脆身,趁熱食的確唔錯,凍左就比較硬,整體來講都好唔錯迷你漢堡配黑松露薯條 🌟🌟🌟🌟迷你漢堡塊肉比較乾身所以一般,但好厚,薯條係粗薯條,熱辣辣出嚟好脆口,上面配上黑松露醬蜜糖雞翼 🌟🌟完全唔明點解叫蜜糖雞翼,根本就係滷水雞翼,比兩粒星嘅原因係滷水味好濃,都唔錯,但完全唔係個名咁Ruby Red 🌟🌟🌟🌟係一杯士多啤梨沙冰,freshPassionate 🌟🌟🌟🌟菠蘿汁為主,好夏日既感覺,推介
講真咁既價錢食物正常,去坐下飲杯野,抵呀

四重芝士pizza 🌟🌟🌟🌟

四重芝士pizza

迷你漢堡配黑松露薯條 🌟🌟🌟🌟

迷你burger配黑松露薯條

蜜糖雞翼 🌟🌟

蜜糖雞翼

Ruby Red 🌟🌟🌟🌟
係一杯士多啤梨沙冰,fresh

Ruby  red

Passionate 🌟🌟🌟🌟
菠蘿汁為主,好夏日既感覺,推介

Passionate

2021-07-17
$140 (Dinner)
四重芝士pizza
迷你burger配黑松露薯條
Ruby  red
Passionate
  • 四式芝士薄餅
2021-07-17 35 views
這間DKLM Bar and Restaurant 位於金巴利道MW廣場2樓,店舖集於酒吧同埋餐廳一新,同時環境地方都幾特別🤔,感覺上都唔錯!.虎蝦煙肉蕃茄忌廉汁意粉$88呢碟意粉賣相都幾好🤔,尤其是去嘅虎蝦十分之爽口咬入又有口感,D意粉軟硬適中,加埋D蕃茄忌廉汁令到味道更加好味😋!.野菌黑松露忌廉汁意粉 $78呢款望見覺得都幾好,好香黑松露味😙,食到入口淡味咗小小🤔,如果可以調味咸番多小小會更加好食😋!.橙汁 / 蘋果汁 $28橙汁味道都好濃郁,甜度適中😋,完全唔覺得酸嘅感覺🤔!.*價錢一般,環境地方都特別,都可以試吓*

這間DKLM Bar and Restaurant
唔錯!

虎蝦煙肉蕃茄忌廉汁意粉$88

野菌黑松露忌廉汁意粉 $78

橙汁 / 蘋果汁 $28
橙汁味道都好濃郁,甜度適中😋,完全唔覺得酸嘅感覺🤔!
*價錢一般,環境地方都特別,都可以試吓*
2021-07-16
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$100 (Lunch)
2021-07-16 54 views
今日朋友話帶我去尖沙咀搵食喎😌一齊睇下乜料子囉😏😳上到去原來係間玩味酒吧,有得篤波有得打乒乓波、有多部電視可以睇波、有得食shisha 、vip房仲有k唱,職員話如果vip房無人book我地都可以唱喎🤣🤣🤣不過咁岩果日有人book左,否則我就技安上身喇😌✌🏻其實呢到除左飲酒原來野食選擇都幾多,午市套餐仲做緊六折😳分分鐘平過食茶記,尖沙咀黎講幾抵食架啦👏🏻👏🏻▪️燒美國極黑豬扒伴黑醋燒汁賣相吸引🤩平時出去食閒閒地都過百啦,呢到唔洗呀🤭豬扒厚得黎肉質好稔,好易切無筋位👍🏻火候剛剛好,面頭既黑椒令豬扒更為惹味!抵食真心!唔係凍薯條已經加分👏🏻帶有少少薯皮,香脆內軟👍🏻由於同豬扒放埋一齊,所以意外地沾到肉汁既鹹香🤪比點茄汁更加好味!!平時薯條我都係一條起兩條止,但呢盤我食下食下⋯⋯就食晒🤭▫️蟹肉、蟹膏濃汁扁意粉首先係嗅覺既享受👃🏻香氣四溢!然後👀視覺望到勁多蟹肉蟹膏混埋一齊,撈勻後每條意粉都被蟹肉蟹膏重重包圍😋😋 每啖都好豐富,汁醬較傑身,蟹膏味道可以再濃郁啲會更好,最欣賞係食完唔會膩!!呢個味覺享受合格喎😋▪️凱撒沙律沙律菜好新鮮!好fresh😆汁醬同平時食開既Caesar salad 有啲唔同
今日朋友話帶我去尖沙咀搵食喎😌一齊睇下乜料子囉😏

▪️燒美國極黑豬扒伴黑醋燒汁

▫️蟹肉、蟹膏濃汁扁意粉

▪️凱撒沙律
沙律菜好新鮮!好fresh😆汁醬同平時食開既Caesar salad 有啲唔同,食落會無咁膩,胃口大開🤣另外平時食開出邊餐廳果啲麵包糠好硬脆,呢到係鬆脆!!所以好食好多,微不足道既配菜都有關注到👍🏻

▫️Apple juice
炎炎夏日,飲杯apple juice夠爽皮😙

出開尖沙咀行街,朋友講起佢去開有間bar shisha唔錯,提議去呢間樓上Bar食晏。仲以為酒吧不嬲都係得晚市,點知晏晝都好多野食。set lunch有好多款揀,價位大概$80-100,依家lunch menu仲要有6折,超級抵!1. 安格斯牛肉迷你Burger 伴車打芝士拼松露薯條 ($88)+6折呢個lunch set 一式兩份,啱晒兩個人share食😆。Mini Burger 嘅size啱啱好,唔好好膩。雖然係迷你版,但入面嘅涵一啲都唔馬虎,juicy嘅安格斯啖啖肉!另外有啲驚喜嘅係呢個set仲有Parma ham沙律卷呢個配菜,意想不到🤩。食完沙律中和返松露薯條同burger嘅罪惡感!2. 德國腸拼盤 German sausage platter ($88)朋友就叫咗呢個德國腸拼盤,個platter總共有四款腸。成碟都係肉🤩,啱晒鍾意食肉嘅朋友。拼盤仲另外有薯條,份量都好充足!叫嚟睇波送啤酒一流。野飲方面,嚟得酒吧當然要叫酒啦😆。今次同朋友叫咗signature cocktail 嘅planters punch,啱晒打卡。

野飲方面,嚟得酒吧當然要叫酒啦😆。

Lunch Time時間又來發掘下附近有咩餐廳先,竟然比我見到呢間樓上酒吧喺Lunch Time時間都開,Set Lunch有10幾款選擇,價錢都係around $78-128,咩話?仲有6折添?搞錯!無慮即決啦!🤩🍔安格斯牛肉迷你漢堡伴車打芝士及松露薯條 $88熱辣辣嘅迷你漢堡安格斯牛肉煎得剛剛好細細個但係充滿濃濃嘅牛肉味side dish嘅parma ham勁有咸香包住沙律菜,再加黑松露,又幾夾喎薯條亦都炸得香脆可口黑松露亦都將薯條提升到另一層次🦀蟹肉蟹膏濃汁扁意粉 $98啖啖意粉都充斥住蟹肉同蟹膏餐廳一啲都唔吝嗇雖然份量唔少但係我都覺得唔夠因為實在太好食,encore唔該!🍹Set Lunch Drink要咗Pineapple & Cranberry Juice🧃同Coke Light都係+$10。Juice唔會太甜嗱喉,唔錯!呢度晏晝會變成餐廳之外,夜晚就會變返做🍷酒吧,仲有Shisha食添㗎,同埋如果VIP房冇人訂位嘅話,仲可以入房唱歌🎤添!正正子😍

🍔安格斯牛肉迷你漢堡伴車打芝士及松露薯條 $88
熱辣辣嘅迷你漢堡
安格斯牛肉煎得剛剛好
細細個但係充滿濃濃嘅牛肉味
side dish嘅parma ham勁有咸香
包住沙律菜,再加黑松露,又幾夾喎
薯條亦都炸得香脆可口
黑松露亦都將薯條提升到另一層次

🦀蟹肉蟹膏濃汁扁意粉 $98
啖啖意粉都充斥住蟹肉同蟹膏
餐廳一啲都唔吝嗇
雖然份量唔少
但係我都覺得唔夠
因為實在太好食,encore唔該!

2021-07-13
$100 (Lunch)
2021-07-13 61 views
從來都沒察覺到這大廈裡是有餐廳的大概是因為在下不是一個愛抬高愛望高處的人吧餐廳空無一人所以在下很自便地坐下了不過很快就被發需放下餐牌簡約介紹人又消失了French Fried $46最近有吃垃圾食物的慾望好吧 有消熱氣但只今天吃一點應該沒關係Borsch Condensed Soup $28好濃的羅宋湯裡面有齊應有的料紅蘿蔔 洋蔥 薯仔 肉粒但有點過濃了會使味道變得不真實..比罐頭還要假的味道 🤦‍♂️到底怎可以做到那麼濃的..Spaghetti Bolognise $88有2粒好巨型的帆立貝蝦米乾 紫菜 起司這些配搭..嗯..怪怪的而且也是味道好濃好濃這令在下覺得好渴桌上並沒有一杯水..幸好在下有自攜私家水..Kurobuta Pork w Balsamic Gravy $98被落得超重味這讓在下覺得豬豬要壞了要把壞掉的味道遮掩所以狂調味🤦‍♂️這樣下來最好吃的東西居然時薯條..服務最好的是廚房的一個同事看他一個人打全場真不容易店裡電影超多的餐廳型式為看球 抽水煙場地可點小食磨牙但正餐就別考慮了開飯喇網上預約會有5折優惠價錢的確太吸引可是 餐廳要著重的更加是出品吧?
從來都沒察覺到這大廈裡是有餐廳的

Borsch Condensed Soup $28
好濃的羅宋湯
裡面有齊應有的料
紅蘿蔔 洋蔥 薯仔 肉粒
但有點過濃了會使味道變得不真實..
比罐頭還要假的味道 🤦‍♂️
到底怎可以做到那麼濃的..

Spaghetti Bolognise $88
有2粒好巨型的帆立貝
蝦米乾 紫菜 起司
這些配搭..嗯..
怪怪的
而且也是味道好濃好濃
這令在下覺得好渴
桌上並沒有一杯水..
幸好在下有自攜私家水..

被落得超重味
這讓在下覺得
豬豬要壞了
要把壞掉的味道遮掩
所以狂調味🤦‍♂️
這樣下來
最好吃的東西居然時薯條..

服務最好的是廚房的一個同事
但正餐
就別考慮了
開飯喇網上預約會有5折優惠
價錢的確太吸引
可是 餐廳要著重的更加是出品吧?
2021-07-13
$100 (Tea)
2021-07-11 28 views
朋友帶咗我嚟呢間尖沙咀嘅酒吧餐廳諗住食個tea。呢間餐廳聽個名已經知道餐廳風格係特別不羈潮格。酒吧位置寬闊,擺設同裝修都別具風格。特別見到好多shisha嘅工具,據聞呢度嘅shisha唔錯,可惜我哋太早到。但午市嚟都有好處,就係午市套餐有六折!好抵食!👅德國香腸拼盤伴薯蓉及洋蔥燒汁 ($88) 👍🏻👍🏻👍🏻有三種唔同嘅腸,雖然我講唔出係咩腸打咩腸。但每一種腸都好味(係肉啊哈利🤤)。用暖粒粒嘅香腸嚟送酒真係一流,係我每次去酒吧餐廳必嗌嘅嘢食。👅黑松露巴馬火腿薄餅玩火箭菜 ($98) 👍🏻👍🏻👍🏻呢個Pizza有我最鍾意嘅三種元素,薄餅底、黑松露同埋火箭菜。黑松露香味10分濃郁,由遠處已經聞到;火箭菜舖滿表面,一啲都唔慳水😆;餅底鬆脆而唔會過硬,厚度啱啱好。👅迷你安格斯牛肉漢堡伴車打芝士及松露薯條 ($88) 👍🏻👍🏻特別鍾意佢嘅火腿包住沙律菜,上面仲有一層黑松露醬,係我未見過而又做得幾好嘅伴碟😮黑松露薯條都好正,最啱一邊傾偈一邊share食。可以改善嘅地方就係佢嘅安格斯牛肉,可以saucy啲👅 Flower Garden ($88) ❣️我去酒吧餐廳有個小小嘅目標,就係要飲晒所有commo
朋友帶咗我嚟呢間尖沙咀嘅酒吧餐廳諗住食個tea。

呢間餐廳聽個名已經知道餐廳風格係特別不羈潮格。

但午市嚟都有好處,就係午市套餐有六折!好抵食!

👅德國香腸拼盤伴薯蓉及洋蔥燒汁 ($88) 👍🏻👍🏻👍🏻

👅黑松露巴馬火腿薄餅玩火箭菜 ($98) 👍🏻👍🏻👍🏻

👅 Flower Garden ($88) ❣️
我去酒吧餐廳有個小小嘅目標,就係要飲晒所有common嘅Cocktail。今次就試呢個Flower Garden。材料有:White wine, sugar, lime, elder flower, bianco. 一飲落去覺得個名真係好襯杯酒,腦海嘅畫面真係一個充滿蝴蝶同花香味嘅花園裏😶‍🌫️味道偏甜,而且感覺好清新(因為lime)。適合唔鍾意重酒味酒嘅人
DKLM! 好易記嘅餐廳名啊,位於Mira Plaza附近,喺尖沙咀行街過黎食個飯都係好唔錯嘅選擇,放工過黎同三五知己飲番杯仲正。今次我哋lunch過黎食飯,餐廳午市套餐有6折(Chef Special除外),另外餐廳仲有好唔錯嘅Shisha同埋如果VIP房無人book,仲可以入去唱K。🌟蟹肉蟹膏濃汁扁意粉 $98一擺上枱已經聞到蟹膏嘅香味,而家仲有好多解肉,真係好足料又夠多醬,令到扁意粉每條都掛滿汁。🌟德國香腸併盤伴薯條 $88有好多種唔同嘅腸仔,司華力腸、香草豬肉腸、雞肉腸、芝士腸。煎得好香!送酒一流。🌟 橙雜特飲 跟餐+$28應該係橙汁加檸檬調製,夠晒大杯,啱晒夏天。

🌟蟹肉蟹膏濃汁扁意粉 $98

德國香腸併盤
🌟德國香腸併盤伴薯條 $88

橙雜特飲
🌟 橙雜特飲 跟餐+$28
應該係橙汁加檸檬調製,夠晒大杯,啱晒夏天。
德國香腸併盤
橙雜特飲
2021-07-06 174 views
一開始係openrice上面就已經比呢間鋪頭個名吸引左,因為夠曬特別,至於原因……大家都明白啦😏講翻食物先,我地三個女仔order左3碟,雖然分量聽落唔多但個個都食到好飽咁走🥘德國香腸拼盤($88)香腸種類數得出應該有3種或以上,自問對香腸冇咩研究實在講唔出邊款打邊款,但食肉獸表示很滿意🤤🍔安格斯牛肉迷你漢堡伴車打芝士及松露薯條($88)漢堡包身明顯有烤過,食落脆口得黎又唔會乾,漢堡扒配車打芝士一如既往地好食😍薯條上枱嘅時候仲係熱辣辣的,炸得好脆,面頭個松露醬好香,配埋薯條一齊好好食🤤🍕黑松露,巴馬火腿薄餅伴火箭菜($98)pizza餅底焗得鬆脆而唔會過硬,火箭菜鋪滿左面頭,黑松露醬同parma ham真係夾到絕!🤤🤤🤤重點係,午市套餐有6折😍(除左chef special之外),計落真係超抵食!🍹Pineapple juice, orange juice ($28@1)果汁係鮮榨而並非出面買果汁先生果種,呢個價錢黎講性價比算唔錯🍸Flower garden ($88)雖然我冇試到呢杯,不過朋友話呢杯cocktail幾好飲,而且我坐係旁邊都可以聞到甜甜的味道,感覺上都幾好👍🏻呢間餐廳最

德國香腸拼盤

🥘德國香腸拼盤($88)

安格斯牛肉迷你漢堡伴車打芝士及松露薯條

🍔安格斯牛肉迷你漢堡伴車打芝士及松露薯條($88)

黑松露,巴馬火腿薄餅伴火箭菜

🍕黑松露,巴馬火腿薄餅伴火箭菜($98)

🍸Flower garden ($88)

呢間餐廳最特別嘅地方係,佢有shisha可以食,望落都幾唔錯ga,不過因為時間太早嘅關係,我地就冇叫到,下次如果夜d氣氛好d應該會order黎試下😍(p.s聽聞如果vip房冇人訂的話,仲可以同朋友仔一齊入去唱歌)

2021-07-03
$150 (Lunch)
德國香腸拼盤
安格斯牛肉迷你漢堡伴車打芝士及松露薯條
黑松露,巴馬火腿薄餅伴火箭菜
2021-07-03 147 views
星期六終於好天,天氣咁熱,決定去陪媽媽行下商場,行街前當然要醫飽個肚先🤗上網搵到呢間bar 既lunch menu有6折😻超抵一於就去試下餐廳播住好chill 既英文歌,而lunch time 人流都比較少,靜靜地幾岩約朋友來傾下計😮點完餐發現原來呢間bar有shisha, 我諗夜晚應該都幾多人會來飲野另外仲見到餐廳有間vip房,店員話冇人訂既話可以入去唱歌🤣我歌藝一般就唔好去獻醜啦講返野食先,我地點左2個意粉軟殼蟹松露忌廉汁意粉(原價$98)軟殼蟹好脆✨黑松露落得好慷慨☺️成個意粉好香虎蝦煙肉蕃茄忌廉汁意粉(原價$88)將蕃茄打成蓉,食落蕃茄的甜味突出,同煙肉融合左又幾好食😮可惜意粉淋左少少(本人鐘意食硬硬地有咬口既意粉)Refresher($68)呢杯係單點既Mock-tail, 加左荔枝/檸檬汁/ginger ale,好清甜好好飲👍🏻橙汁(lunch set+$10)💫 lunch 有加一

講返野食先,我地點左2個意粉

軟殼蟹黑松露忌廉意粉

軟殼蟹松露忌廉汁意粉(原價$98)
軟殼蟹好脆✨黑松露落得好慷慨☺️成個意粉好香

虎蝦煙肉蕃茄忌廉汁意粉

虎蝦煙肉蕃茄忌廉汁意粉(原價$88)

Refresher

Refresher($68)

橙汁(lunch set+$10)

💫 lunch 有加一
2021-07-03
$105 (Lunch)
軟殼蟹黑松露忌廉意粉
虎蝦煙肉蕃茄忌廉汁意粉
Refresher
2021-06-30 106 views
聽同事介紹公司附近有間bar lunch set有6折 食物都不錯可惜這個星期中午都要外出見客所以未有試過午餐反而下午有個meeting 就想起可以一試下午沒什麼客人 環境清靜 當眼處有張桌球枱 另外店內也看到有shisha可以約朋友來chill下燒豬頸肉比較厚切 可以保持到豐富肉汁迷你漢堡拼黑松露薯條一份有兩個迷你漢堡 方便和朋友share另外薯條份量都幾多 灑上黑松露碎 香氣十足餐廳送的小食 巴馬火腿生菜卷另外還有蝦片任食 可以hea足一個下午本來下午時間不打算喝酒但看完drink list 還是忍不住點了杯荔枝martini酒精濃度不高 happy hour價好划算
可惜這個星期中午都要外出見客

另外還有蝦片任食 可以hea足一個下午
本來下午時間不打算喝酒
酒精濃度不高 happy hour價好划算
2021-06-28 112 views
喺OpenRice搵尖沙咀西餐食個lunch見到呢間有六折就試吓🙈 以下打嘅價錢係未折一坐低就送咗蝦餅比我地 脆卜卜鹹鹹地😋仲可以refill~迷你安格斯牛肉漢堡配車打芝士及松露薯條 $88好cute嘅兩粒漢堡包🤣 burger略嫌乾身咗啲 但整體都唔錯 包面少少脆 仲搽咗牛油 而包都鬆軟薯條上伴上一粒粒松露 我個人就比較鍾意松露醬多啲🤣仲有兩份Parmaham包住生菜 都係比較dry 可以加翻啲醬千島海鮮薄餅 $98係方形嘅pizza🙈 pizza好脆 個邊有啲似餅乾😂餡料好豐富 好多海鮮~ 有蝦有蜆有帶子 整體都唔錯Mango Paradise $48 (HH)最後都飲翻杯cocktail試吓 好大杯🙈 兩人share都飲唔哂呢杯係芒果同椰奶打成嘅沙冰底 沙冰好smooth 椰奶味唔算太出~見到佢仲有得shisha😛 唔錯咁仲見到佢有間大房可以唱K 成班fd黎都唔錯

喺OpenRice搵尖沙咀西餐食個lunch
見到呢間有六折就試吓🙈 以下打嘅價錢係未折

一坐低就送咗蝦餅比我地 脆卜卜鹹鹹地😋仲可以refill~

迷你安格斯牛肉漢堡配車打芝士及松露薯條 $88
好cute嘅兩粒漢堡包🤣 burger略嫌乾身咗啲
但整體都唔錯 包面少少脆 仲搽咗牛油 而包都鬆軟
薯條上伴上一粒粒松露 我個人就比較鍾意松露醬多啲🤣

千島海鮮薄餅 $98
係方形嘅pizza🙈 pizza好脆 個邊有啲似餅乾😂
餡料好豐富 好多海鮮~ 有蝦有蜆有帶子 整體都唔錯

Mango Paradise $48 (HH)

見到佢仲有得shisha😛 唔錯咁
仲見到佢有間大房可以唱K 成班fd黎都唔錯
2021-06-27 91 views
想同朋友搵個地方happy hour上openrice見到呢間個名勁正 好鍾意環境唔錯 梳化位好好坐酒吧中間有張波枱 可以隨便玩Free嘅蝦片可以任食 都幾脆口黑松露巴馬火腿薄餅批底好薄好脆 巴馬火腿嘅咸香同黑松露係夾嘅食起嚟冇平時啲pizza咁漏泰式魚餅 明明餐牌寫6件 但唔知點解有8件 賺左😂咖哩味都幾出 加埋泰式辣醬一流迷你安格斯牛肉漢堡拼黑松露薯條牛肉仲大過個包 細細個burger 夾住蕃茄生菜芝士牛肉5啖KO好滿足Lychee Martini幾重荔枝味 甜甜地 好易入口 啱晒女仔坐左陣 見到有間房 八卦問下職員佢話入面有得唱K 見時間尚早又未有人book勁好人俾我地入去玩左陣 好耐冇唱K喇🥰下次再去打定電話睇下點訂呢間房先
想同朋友搵個地方happy hour
上openrice見到呢間