2014-06-02
「丼丼屋」一向都鐘意食!以前食過唔同的分店,發覺味道確係有D唔同!平時好鐘意食「牛肉烏冬」和「滑蛋雞肉丼」。樂富E間都係第一次嚟,出面落地玻璃,比一般舖大間,地方寬敞,令人坐得舒服!是晚不太肚餓,我們兩個女的share食,叫咗以下幾款~ 「滑蛋豬扒丼」豬扒炸得少少燶燶地!正!夠脆,豬扒又不會太乾。滑蛋恰到好處,有些地方生生地,有蛋汁!珍珠米本身己有汁調味,再吸收了蛋汁撈埋,好味!以前食過有其他店豬扒勁厚,唔好食!但樂富E間係好好味!「炸芝士薯餅」外面炸得金黃色,好夠熱!非常脆!薯仔中間夾住芝士,芝士好細滑,好似cream咁!味道不錯!個人十分喜歡!「炸芝麻雞翼」上枱時熱辣辣!雞翼每個部位都硽得好夠入味,十分香口!正!總括來講,這間比起我之前食過嘅分店,這間味道真的不錯呀!尤其「滑蛋豬扒丼」正!飲品也不錯!
「滑蛋豬扒丼」豬扒炸得少少燶燶地!正!夠脆,豬扒又不會太乾。滑蛋恰到好處,有些地方生生地,有蛋汁!珍珠米本身己有汁調味,再吸收了蛋汁撈埋,好味!以前食過有其他店豬扒勁厚,唔好食!但樂富E間係好好味! 「炸芝士薯餅」外面炸得金黃色,好夠熱!非常脆!薯仔中間夾住芝士,芝士好細滑,好似cream咁!味道不錯!個人十分喜歡! 「炸芝麻雞翼」上枱時熱辣辣!雞翼每個部位都硽得好夠入味,十分香口!正! 總括來講,這間比起我之前食過嘅分店,這間味道真的不錯呀!尤其「滑蛋豬扒丼」正!飲品也不錯!