2022-11-18
心血來潮想去貓cafe,平時去開果d都好多人,玩吾到貓,所以book左先,估吾到呢到有間人少少嘅貓cafe。老闆娘人好好,我地果日早到左大約20分鐘,冇話限制時間,又冇催我地落單,事關我同男朋友黎到見到d貓,忍吾住同佢地玩左一段時間先諗食咩,個感覺好舒服,終於有間可以靜靜地食下野,又可以同d貓真係玩得埋。一坐低,老闆娘仲比左貓零食我地餵貓,出面果d肯定要另計。呢到d野食全部都係自家製,由招呼、落單、煮野食,出餐都係一腳踢,所以要d耐性等下。但係都值得,d野食真係好好食,份量都吾少,價錢黎講,我覺得好公度。係個魯肉飯食到底果陣有d油,不過都吾大影響,因為食到底之前已經飽(個人)d貓貓隻隻都好得意,聽講笨豬同妹豬都係領養番黎,玩多幾下就會熟d。笨笨真係好為食樣,次次聽到開蓋聲就會望過黎,反應好過癮,老闆娘話妹妹要睇緣分,但好彩我地有幸睇到妹妹出左黎,仲摸到佢頭仔呢到都好多熟客同回頭客,下次我都會再番黎探你地架!希望下次試到紅豆冰啦~