2024-07-14 595 views
🎂生日唔想出去同人迫,到會都係一個好選擇✅我就搵左呢間【到會谷fooooodstation】同家人一齊慶祝🍾點左6-8人餐,選左8選食物🥘按照簡好的好準時送到,送到黎仲熱辣辣架👍🏻🥢龍蝦忌廉汁鮮蝦帶子露筍燴長通粉(約2磅裝)🥢美式蜜汁即燒豬肋骨(約12支骨)🥢韓式柚子炸雞配蜜糖芥末醬(16件)🥢黃金炸蟹鉗拼黃金炸帶子配他他醬(各8件)🥢火炙一口牛配蘆筍蒜片(約1.5磅裝)🥢泰式滷水原隻豬手(1隻切件)🥢白酒牛油汁煙肉炒花甲(1份)🥢打冷滷水拼盤配酸辣醋(約2磅裝)

🥢龍蝦忌廉汁鮮蝦帶子露筍燴長通粉(約2磅裝)

🥢美式蜜汁即燒豬肋骨(約12支骨)

🥢韓式柚子炸雞配蜜糖芥末醬(16件)

🥢黃金炸蟹鉗拼黃金炸帶子配他他醬(各8件)

🥢火炙一口牛配蘆筍蒜片(約1.5磅裝)

🥢泰式滷水原隻豬手(1隻切件)

🥢白酒牛油汁煙肉炒花甲(1份)

🥢打冷滷水拼盤配酸辣醋(約2磅裝)
2024-06-13
2024-07-10 381 views
難得成班朋友約埋一齊相聚吃喝玩樂點少得啊首先就係食飽飽醫咗個肚仔先「 到會谷 Food Station 」 @fooooodstation 有超過81款派對到會美食選擇最後我哋6-8人一共揀選了八盤美食望落去色彩繽紛好豐富好吸引一邊傾偈一邊品嚐先夠滿足‼️⊰⊹════════════════⊹⊱💬 ✎ 食後感 :✨牛油果醬蟹籽煙三文魚沙律(1份)健康之選的沙律有我最喜歡嘅牛油果博多蜜汁香烤雞肉串(21粒)蜜汁甜甜的配襯啖啖肉口感一流美式蜜汁即燒豬肋骨(約12支骨)豬肋骨肉質好腍好入味香辣火焰黑椒爆炒京蔥鹽燒牛舌(約2磅裝)牛舌爽爽煙韌嘅口感令我們回味無窮鰻魚芝士蟹棒玉子燒(9件)賣相好精緻吸引而蛋香味好重、鰻魚啖啖肉少骨越式鮮蝦長春卷配喼汁(12條)脆卜卜嘅春卷有着爽口彈牙的蝦肉鮮茄豬扒雞扒芝士焗飯(約2磅裝)唔夠飽仲可以有熱辣辣嘅焗飯面頭嘅芝士有拉絲嘅效果還有肉質鮮嫩嘅雞扒豬扒椰汁流心煎堆球(10個)香脆嘅外皮加上香濃嘅椰汁估唔到又幾夾
難得成班朋友約埋一齊相聚

望落去色彩繽紛好豐富好吸引
一邊傾偈一邊品嚐先夠滿足‼️

⊰⊹════════════════⊹⊱
💬 ✎ 食後感 :✨

牛油果醬蟹籽煙三文魚沙律(1份)

健康之選的沙律
有我最喜歡嘅牛油果

博多蜜汁香烤雞肉串(21粒)

蜜汁甜甜的配襯啖啖肉口感一流

美式蜜汁即燒豬肋骨(約12支骨)

豬肋骨肉質好腍好入味

香辣火焰黑椒爆炒京蔥鹽燒牛舌(約2磅裝)

牛舌爽爽煙韌嘅口感令我們回味無窮

鰻魚芝士蟹棒玉子燒(9件)

賣相好精緻吸引
而蛋香味好重、鰻魚啖啖肉少骨

越式鮮蝦長春卷配喼汁(12條)

脆卜卜嘅春卷有着爽口彈牙的蝦肉

鮮茄豬扒雞扒芝士焗飯(約2磅裝)

唔夠飽仲可以有熱辣辣嘅焗飯
面頭嘅芝士有拉絲嘅效果
還有肉質鮮嫩嘅雞扒豬扒

椰汁流心煎堆球(10個)

香脆嘅外皮加上香濃嘅椰汁
估唔到又幾夾
2024-07-08 365 views
佢哋既食物選擇超過50款,有主食、炸物、鑊氣菜、烤焗類、泰式選擇、輕食、甜品乜都有😋😋真係多到吾知點揀好😂😂重點係送到黎既食物仲熱辣辣😍😍今次我哋揀左6-8人餐,揀左8盤食物🫶🏻✨日式一口牛鰻魚炒飯配飛魚子(約2磅裝)岩哂大人小朋友一齊食,而且勁足料,好多牛同鰻魚😍✨日式照燒汁露筍金針菇肥牛卷(12件)照燒汁好入味😋😋屋企人大讚✨美式蜜汁即燒豬肋骨(約12支骨)大推🤭🤭一定要試🤩🤩🤩甜甜地燒得勁好食👍🏻👍🏻👍🏻✨BBQ蜜糖烤雞翼(12隻)MAVIS至愛😂😂佢一個人食左6隻😂😂如果小朋友開party,要叫兩盤先得🤭🤭✨原隻鳳尾蝦多士配他他醬(12件)夠特別,不過會淋左,始終送貨車程都耐,如果送貨地點近嘅話,一定仲香脆🫶🏻🫶🏻✨泰式酸辣無骨鳳爪拼蘿蔔仔(約2磅裝)超大盤😂😂平時買少少都好貴,今次可以狂食,酸酸甜甜好開胃🤤✨芫茜涼拌芝麻手撕雞(1份)勁香芫茜味,芫茜愛好者必試🫶🏻成隻雞撕好哂,好方便👍🏻👍🏻✨鰻魚芝士蟹棒玉子燒(9件)勁大舊🤩🤩小朋友至愛玉子燒,而且好好食😋下次都會再叫😎😎

今次我哋揀左6-8人餐,揀左8盤食物🫶🏻

✨日式一口牛鰻魚炒飯配飛魚子(約2磅裝)
岩哂大人小朋友一齊食,而且勁足料,好多牛同鰻魚😍

✨日式照燒汁露筍金針菇肥牛卷(12件)
照燒汁好入味😋😋屋企人大讚

✨美式蜜汁即燒豬肋骨(約12支骨)
大推🤭🤭一定要試🤩🤩🤩甜甜地燒得勁好食👍🏻👍🏻👍🏻

✨BBQ蜜糖烤雞翼(12隻)

✨原隻鳳尾蝦多士配他他醬(12件)

✨泰式酸辣無骨鳳爪拼蘿蔔仔(約2磅裝)
超大盤😂😂平時買少少都好貴,今次可以狂食,酸酸甜甜好開胃🤤

✨芫茜涼拌芝麻手撕雞(1份)
勁香芫茜味,芫茜愛好者必試🫶🏻成隻雞撕好哂,好方便👍🏻👍🏻

✨鰻魚芝士蟹棒玉子燒(9件)
勁大舊🤩🤩小朋友至愛玉子燒,而且好好食😋下次都會再叫😎😎
Delivery
芊芊畢業🎓典禮嗰日 天氣好好☀️我哋約咗成班同學仔book咗到會等典禮結束一齊喺西九野餐🧺☺️好難得約齊咁多小朋友👧🏻我地好早已經到咗典禮現場 個個連早餐都冇時間食🤣book咗 「到會谷」到會準時係典禮結束送到小朋友好肚餓一出來就有得食實在太好了☺️食物包裝📦得好好👍有埋保溫袋有餐具🍴真係好貼心☺️💯咩都唔使自己帶就有得開餐超級方便👍而家用優惠碼F630訂購仲可以得到神戶炭燒雞軟骨波波串(15粒)1份(價值$112)送完都唔會即止,最多送另一款小食😋優惠碼有效期至2024年6月30日(以送餐日期計算)預約方法:到會谷WhatsApp 91912824
芊芊畢業🎓典禮嗰日 天氣好好☀️
食物包裝📦得好好👍有埋保溫袋
有餐具🍴真係好貼心☺️
💯咩都唔使自己帶就有得開餐超級方便👍
而家用優惠碼F630訂購仲可以得到
優惠碼有效期至2024年6月30日(以送餐日期計算)

預約方法:
到會谷
WhatsApp 91912824
#到會推介#party考完試的長週末最適合開Party小男生們的Party除了打機,便是吃、吃、吃⋯⋯第一次選購 到會谷 的套餐Menu款式多到嚇人6-8人餐可以任選八盆一口價包九龍區送貨到屋苑樓下好味抵食份量足夠且有餘最受小男生歡迎——芝士汁鮮蝦魷魚圈帶子青口薯蓉汁料美味、餸多啖啖大滿足最受女士欣賞——牛油果醬蟹籽煙三文魚沙律全部新鮮靚蔬菜牛油果醬有劃龍點睛感覺最喜出望外小食——博多蜜汁香烤雞肉串一份有7串,各3個雞肉球烤焗得宜,香口有料到不像坊間急凍那種劣質肉最佳賣相——原隻鳳尾蝦多士一客有12件,足夠各人分享賣相和味道絕不遜色於坊間食肆最清新健康配搭——墨西哥蔬菜雞肉卷新鮮蔬菜配合清新白雞肉醬料是胡麻醬,不帶酸甜或辣汁入口像是化身為卷狀的雞肉沙律多吃幾件都不會膩最穩陣之選——鮑魚瑤柱荷葉飯、和風燒汁鮮蝦魷魚圈炒烏冬、豬扒雞扒焗飯三大主糧,味道都很好而且份量十足,汁多餸多非常適合用來「餵飽」小朋友
#到會推介
#party

考完試的長週末
最適合開Party
小男生們的Party
除了打機,便是吃、吃、吃⋯⋯

第一次選購 到會谷 的套餐

全部新鮮靚蔬菜
牛油果醬有劃龍點睛感覺

最喜出望外小食——博多蜜汁香烤雞肉串
一份有7串,各3個雞肉球
烤焗得宜,香口有料到
不像坊間急凍那種劣質肉

最佳賣相——原隻鳳尾蝦多士
一客有12件,足夠各人分享
賣相和味道絕不遜色於坊間食肆

最清新健康配搭——墨西哥蔬菜雞肉卷
新鮮蔬菜配合清新白雞肉
醬料是胡麻醬,不帶酸甜或辣汁
入口像是化身為卷狀的雞肉沙律
多吃幾件都不會膩

三大主糧,味道都很好
而且份量十足,汁多餸多
非常適合用來「餵飽」小朋友

多人聚會👫👫👫叫到會就岩哂啦!訂左6-8人套餐😃準時送到屋企到會包裝用左暖包為食物保溫🔥打開食物依然暖笠笠仲附送餐具🥰非常體貼!每盒食物都大大份🤩味道亦唔錯喔!當中大受歡迎有幾款🤗🥢芫茜涼拌芝麻手撕雞🥢夏日必食,絲絲雞肉入味可口😙🥢美式蜜汁即燒豬肋骨🥢肉質嫩滑入味,配上美式蜜汁食到舔舔脷😋🥢流心芝士紫薯球🥢紫薯球少少甜,加上流心芝士,小朋友至愛😜🥢爆珠芒果布甸心心杯🥢芒果布甸甜度岩岩好,仲有爆珠,口感豐富😆

多人聚會👫👫👫叫到會就岩哂啦!

訂左6-8人套餐😃準時送到屋企
到會包裝用左暖包為食物保溫🔥打開食物依然暖笠笠
仲附送餐具🥰非常體貼!
每盒食物都大大份🤩味道亦唔錯喔!

當中大受歡迎有幾款🤗
🥢芫茜涼拌芝麻手撕雞🥢
夏日必食,絲絲雞肉入味可口😙
🥢美式蜜汁即燒豬肋骨🥢
肉質嫩滑入味,配上美式蜜汁食到舔舔脷😋
🥢流心芝士紫薯球🥢
紫薯球少少甜,加上流心芝士,小朋友至愛😜
🥢爆珠芒果布甸心心杯🥢
芒果布甸甜度岩岩好,仲有爆珠,口感豐富😆
早排慶祝母親節,點了到會谷的到會,整體好滿意🫶!✅性價比超高👍🏻我點的是$928/6-8人餐,8人人均不用$120!質素都OK!有些是出色,黎到仲係熱辣辣加大分 。✅百款美食任揀,實現點餐自由😍我最喜歡它的地方是它沒有限制你要選幾多款前菜/主食/甜品,而係在近百款美食之中,任揀八盤!!素食者有得揀、食肉獸點足8盤肉肉也可以!終極方便‼️可以完全滿足到不同的飲食需要!!我家有人要高蛋白增肌…我家有人只吃肉和沙律不吃澱粉…我家有人只吃肉和飯但蛋奶敏感…我不想吃甜食…(所以沒點甜品🤣)✅準時!!包裝好👍🏻呢樣超重要,雖然只送到樓下(上樓加錢),但準時又有禮,一個紙箱包裝得好好,無瀉無漏仲要熱辣辣送到,我會因為呢點而列它入我的回購清單 。面對花多眼亂的美食選擇~最後我精選了以下8盤:💝牛油果醬蟹籽煙三文魚沙律(1份)💛飛魚籽蟹肉水果撻(12件) 💛泰式惹味原隻燒魷魚伴脆脆片💝泰式滷水原隻豬手(1隻切件)💛紅酒燴牛肋條(約2磅裝)💝芫茜涼拌芝麻手撕雞(1份)💝老闆鮑魚瑤柱荷葉飯💛蝦多士💝是我的回購之選,最估唔到係手撕雞清得最快,有半盤芫荽超級大方,個芝麻手撕雞又幾好食 !💝瑤柱荷葉飯我都好欣賞,飯
早排慶祝母親節,點了到會谷的到會,整體好滿意🫶!

✅性價比超高👍🏻
我點的是$928/6-8人餐,8人人均不用$120!
質素都OK!有些是出色,黎到仲係熱辣辣加大分 。

✅百款美食任揀,實現點餐自由😍
我最喜歡它的地方是它沒有限制你要選幾多款前菜/主食/甜品
而係在近百款美食之中,任揀八盤!!
素食者有得揀、食肉獸點足8盤肉肉也可以!

終極方便‼️可以完全滿足到不同的飲食需要!!
我家有人要高蛋白增肌…
我家有人只吃肉和沙律不吃澱粉…
我家有人只吃肉和飯但蛋奶敏感…
我不想吃甜食…(所以沒點甜品🤣)

✅準時!!包裝好👍🏻
呢樣超重要,雖然只送到樓下(上樓加錢),
但準時又有禮,
一個紙箱包裝得好好,無瀉無漏仲要熱辣辣送到,
我會因為呢點而列它入我的回購清單 。

面對花多眼亂的美食選擇~最後我精選了以下8盤:

💝牛油果醬蟹籽煙三文魚沙律(1份)
💛飛魚籽蟹肉水果撻(12件)

💛泰式惹味原隻燒魷魚伴脆脆片
💝泰式滷水原隻豬手(1隻切件)

💛紅酒燴牛肋條(約2磅裝)
💝芫茜涼拌芝麻手撕雞(1份)
💝老闆鮑魚瑤柱荷葉飯

💛蝦多士

💝是我的回購之選,最估唔到係手撕雞清得最快,
有半盤芫荽超級大方,個芝麻手撕雞又幾好食 !

💝瑤柱荷葉飯我都好欣賞,飯係乾身同埋有荷葉味,
雖然料唔算多(唔好同幾百蚊一小份果d比),
但呢個飯係好食!難得找到無蛋奶的一個飯!

🫶感恩 。份量超多真係夠食有餘!

💝煙三文魚花份量大方,差唔多有平時買的細pack裝!沙律乾爽新鮮 。

⚛️⚛️⚛️我的到會小心得⚛️⚛️⚛️
我自己的叫到會技巧是盡量唔叫炸野,
難控制佢唔比倒汗水焗淋,
雖然今次都叫左個蝦多士(脆的!);
叫炆燉的肉通常都可以🥰
飯比麵出事率少👍🏻
今個父親節,我同Mina搞左個小Party,去答謝平時為家庭付出的神隊友爸爸們,作為無飯主婦的我,所以我決定選擇~到會谷,去解決食物的問題😆只需於網站或whatapps 落單,於指定時間送到屋企,真係好方便呀🥰今次order 左以下食品:🌟老闆鮑魚瑤柱荷葉飯 (約2磅裝) 成個飯king size份量,米飯蒸得鬆軟,用上鮑魚、瑤柱等高級食材,荷葉香氣四溢,非常養生又美味。🌟芝士汁鮮蝦魷魚圈帶子青口焗薯蓉 (約2磅裝) 海鮮新鮮多樣,薯蓉打得細滑,再配上香濃的芝士汁一齊焗,口感層次豐富🌟美式蜜汁即燒豬肋骨 (約12支骨) 豬肋骨燒得肉質軟嫩多汁,蜜汁醬汁醃得很好入味,送飯或就咁食,都好美味🌟原隻鳳尾蝦多士配他他醬 (12件)新鮮爽口的鳳尾蝦跟麵包一齊炸至金黃色,再塗上香濃的他他,美味又開胃🌟泰式芭堤雅燒原隻春雞伴薯角配泰式醬 (900G) 春雞燒得皮脆肉嫩,配上泰式醬汁和炸得酥脆薯角,好有泰式風情🌟泰式滷水原隻豬手(1隻切件) 將豬手用泰式香料調味及滷水,豬手煮得軟嫩多汁,大廚已經幫手起肉,食時非常方便🌟紅酒燴牛肋條 (約2磅裝) 牛肋條燴得軟腍,肉味鮮嫩紅酒汁醬香十足,溫暖飽足的主菜。

今次order 左以下食品:
🌟老闆鮑魚瑤柱荷葉飯 (約2磅裝)

🌟芝士汁鮮蝦魷魚圈帶子青口焗薯蓉 (約2磅裝)

🌟美式蜜汁即燒豬肋骨 (約12支骨)

🌟原隻鳳尾蝦多士配他他醬 (12件)

🌟泰式芭堤雅燒原隻春雞伴薯角配泰式醬 (900G)
春雞燒得皮脆肉嫩,配上泰式醬汁和炸得酥脆薯角,好有泰式風情

🌟泰式滷水原隻豬手(1隻切件)

🌟紅酒燴牛肋條 (約2磅裝)
牛肋條燴得軟腍,肉味鮮嫩紅酒汁醬香十足,溫暖飽足的主菜。

🌟飛魚籽蟹肉水果撻 (12件)
甜咸相宜,什果及飛魚籽非常好的配搭,好有創意的甜品
2024-06-15
2024-06-22 207 views
親友聚會, 唔想出去等位又坐得耐啲, 一定係叫到會係屋企慢慢食! 叫左間到會, 全香港都送, 夠方便, 要左個6-8人餐, 份量好多🗳️『日式一口牛鰻魚炒飯配飛魚子』炒飯幾香, 有多種餸滿足到貪心嘅我哋🤤『鮮茄豬扒雞扒芝士焗飯』醬汁味好新鮮蕃茄, 豬雞扒厚身💪🏻『原隻鳳尾蝦多士配他他醬』鳳尾蝦幾鮮甜, 多士夠脆🫦『泰式芭堤雅燒原隻春雞伴薯角配泰式醬』原隻春雞都幾大隻🐓配個酸酸甜甜嘅泰式醬汁, 好開胃👏🏻『泰式青檸烤雞鎚配蜜糖芥末醬』雞鎚本身已經有青檸清香🙆🏻‍♀️配蜜糖芥末醬更美味😆『馬來黃咖喱雞另上香烤薄餅』馬來咖哩惹味得來又易入口🫶🏻用薄餅點汁食就最正😎『香辣火焰黑椒爆炒京蔥鹽燒牛舌』牛舌爽口, 配搭京蔥清甜味, 好快清哂🌪️『紅酒燴牛肋條』牛肋條啖啖肉🍷紅酒汁味道調得剛好🍴°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°到會谷 @fooooodstation📍新蒲崗六合街8號六合工業大廈16樓B📲91912824📨而家用優惠碼F630訂購仲可以得到神戶炭燒雞軟骨波波串(15粒)1份(價值HK$112)送完都唔會即止. 最多送另一款小食😋📆優惠碼有效期至2024年6月30日(

『日式一口牛鰻魚炒飯配飛魚子』
炒飯幾香, 有多種餸滿足到貪心嘅我哋🤤

『鮮茄豬扒雞扒芝士焗飯』
醬汁味好新鮮蕃茄, 豬雞扒厚身💪🏻

『原隻鳳尾蝦多士配他他醬』
鳳尾蝦幾鮮甜, 多士夠脆🫦

『泰式芭堤雅燒原隻春雞伴薯角配泰式醬』
原隻春雞都幾大隻🐓配個酸酸甜甜嘅泰式醬汁, 好開胃👏🏻

『泰式青檸烤雞鎚配蜜糖芥末醬』
雞鎚本身已經有青檸清香🙆🏻‍♀️配蜜糖芥末醬更美味😆

『馬來黃咖喱雞另上香烤薄餅』
馬來咖哩惹味得來又易入口🫶🏻用薄餅點汁食就最正😎

『香辣火焰黑椒爆炒京蔥鹽燒牛舌』
牛舌爽口, 配搭京蔥清甜味, 好快清哂🌪️

『紅酒燴牛肋條』
牛肋條啖啖肉🍷紅酒汁味道調得剛好🍴

到會谷 @fooooodstation
📍新蒲崗六合街8號六合工業大廈16樓B

📲91912824

📨而家用優惠碼F630訂購仲可以得到
神戶炭燒雞軟骨波波串(15粒)1份(價值HK$112)
送完都唔會即止. 最多送另一款小食😋
📆優惠碼有效期至2024年6月30日(以送餐日期計算)

#fooooodstation #partyfood #party #birthdayfood #birthdayparty #到會
#美食到會 #派對美食 #香港美食 #hkfood #hkfoodie #外賣到會 #到會推介
#到會服務 #派對食物 #gatheringfood #yummy #delicious #相機食先 #節日到會
#抵食 #香港美食指南 #香港美食推介

2024-06-20 189 views
今日生日,嗌咗到會谷唔同嘅嘢食,真係好正呀! 首先嗌咗個煙三文魚沙律, 個煙三文魚鹹鹹香香, 然後嗌咗個牛肉金菇, 牛肉味勁重, 再有飛魚子炒飯, 飛魚子喺個口裏面爆開, 飯粒粒分明,口感好正, 下次再食
2024-06-16 217 views
今日屋企人生日開party,所以叫咗到會,我見佢哋網頁介紹好豐富好多種類俾佢吸引咗,咁我就選擇咗六至八人套餐~老闆鮑魚瑤柱荷葉飯;每粒飯都滲入好香嘅荷葉味,鮑魚乾瑤柱好足料,份量十足~芝士焗奶香忌廉汁雞粒菠菜什菌千層麵;忌廉芝士好香濃,好Creamy,再配合咗雞粒同埋菠菜,仲有好多什菌~慕尼黑洋腸派對拼盤配蜜糖芥末醬;開party呢個係必點,初頭仲以為得一款腸,但係原來都有幾款,大人小朋友都鍾意食~水牛城香烤芝麻雞鎚;秘製醬汁香香辣辣好好味、有少少酸,食起上嚟好開胃~原隻鳳尾蝦多士配他他醬蝦多士,呢個我屋企人最鍾意食,蝦肉彈牙再配合鬆脆多士,正呀!桔仔香茅炭燒豬頸肉配泰式醬;豬頸肉調味得好好,炭燒香口惹味~香辣火焰黑椒爆炒京蔥鹽燒牛舌份量好多,京蔥炒得好香,牛舌好軟熟,初頭仲驚小朋友食唔到,點知小朋友食完一粒又一粒,仲話好好味!哈!打冷滷水拼盤配酸辣醋滷水調味好濃郁,好入味,有鵝翼、豬耳、豬大腸、紅腸,好豐富!呢一個我最鍾意食!送貨哥哥喺指定時間好準時就到咗,而且好有禮貌,送到嚟嘅食物,仲係熱辣辣,非常好呀,佢哋好貼心用咗保溫嘅包裝方式,而且仲加埋保溫貼更加保溫,套餐亦都包晒餐具~

老闆鮑魚瑤柱荷葉飯;
每粒飯都滲入好香嘅荷葉味,鮑魚乾瑤柱好足料,份量十足~

芝士焗奶香忌廉汁雞粒菠菜什菌千層麵;

慕尼黑洋腸派對拼盤配蜜糖芥末醬;

水牛城香烤芝麻雞鎚;
秘製醬汁香香辣辣好好味、有少少酸,食起上嚟好開胃~

原隻鳳尾蝦多士配他他醬

桔仔香茅炭燒豬頸肉配泰式醬;
豬頸肉調味得好好,炭燒香口惹味~

香辣火焰黑椒爆炒京蔥鹽燒牛舌

打冷滷水拼盤配酸辣醋

2024-06-16 186 views
最後發現有一間到會食物種類繁多,不僅有不同國家的特色食物,更有賣相吸引的甜品小食,可按照個人喜好選購。食物溫度不但夠熱,而家味道亦不錯呢。🌟日式一口牛鰻魚炒飯配飛魚子炒飯的食材十分足料,有牛肉粒、鯁魚粒之餘,更有很多飛魚子舖在上面,口感十足,又夠飽肚。🌟龍蝦忌廉汁鮮蝦帶子露筍燴長通粉顏色配搭十分漂亮的長通粉大受小朋友歡迎,又有鮮蝦和帶子兩款彈牙海鮮,幾美味。🌟芝士汁鮮蝦魷魚圈帶子青口焗薯蓉薯蓉中有不少海鮮材料,令味道更加突出,芝士味亦香濃。🌟原隻鳳尾蝦多士配他他醬炸香的蝦多士香脆可口,令人食完一塊又一塊。🌟泰式青檸烤雞槌配蜜糖芥末醬這個令人開胃的青檸烤雞槌是必食之選,細細隻又入味。🌟火炙一口牛配蘆筍蒜片細細粒的一口牛配上蘆筍,適合愛食肉的朋友仔。🌟飛魚籽蟹肉水果撻一口一啖的蟹肉水果橽滿足你不同的層次口感,水果香甜多汁配上鮮味蟹肉及飛魚籽所做的撻,令人滋味無窮。🌟鰻魚芝士蟹棒玉子燒賣相非要吸引的玉子燒有鰻魚、蟹棒,三種顏色令整個食物加了不少分。

🌟日式一口牛鰻魚炒飯配飛魚子

🌟龍蝦忌廉汁鮮蝦帶子露筍燴長通粉

🌟芝士汁鮮蝦魷魚圈帶子青口焗薯蓉
薯蓉中有不少海鮮材料,令味道更加突出,芝士味亦香濃。

🌟原隻鳳尾蝦多士配他他醬
炸香的蝦多士香脆可口,令人食完一塊又一塊。

🌟泰式青檸烤雞槌配蜜糖芥末醬
這個令人開胃的青檸烤雞槌是必食之
選,細細隻又入味。

🌟火炙一口牛配蘆筍蒜片
細細粒的一口牛配上蘆筍,適合愛食肉的朋友仔。

🌟飛魚籽蟹肉水果撻

🌟鰻魚芝士蟹棒玉子燒

2024-06-08
Delivery
$200 (Lunch)
2024-06-13 138 views
今日我哋叫咗呢幾款,開心share畀大家204 日式一口牛鰻魚炒飯配飛魚子, 大大份抵吃 231 黃金炸蟹鉗慶黃金炸帶子, party首選247 火辣一口牛配蘆筍蒜片, 舊鑊氣256 麻辣鮮蝦聖子王炒翠玉瓜, 好香辣215 日式照燒汁蘆筍金菇肥牛卷, 九秒九秒殺218 美式蜜汁即燒豬肋骨, 我至愛241 府城馬蹄花之卷配泰式蝦餅, 頭盤必選260 牛油果醬蟹子煙三文魚沙律, 超多三文魚 又夠靚#partyfood #party #birthdayfood #birthdayparty #到會
今日我哋叫咗呢幾款,開心share畀大家

204 日式一口牛鰻魚炒飯配飛魚子, 大大份抵吃
241 府城馬蹄花之卷配泰式蝦餅, 頭盤必選
260 牛油果醬蟹子煙三文魚沙律, 超多三文魚 又夠靚
2024-06-07
Waiting Time
5 Minutes (Delivery)
Birthday
屋企人生日叫到會開心慶祝下🎉朋友仔介紹咗我食 【到會谷foooodstation】 ☺️有81 款食物選擇,由主食、配菜、冷盤、泰國菜到甜品都有☺️每一盤份量啱啱好, 唔會浪費食材,又唔會飽過頭~.今次揀左 6-8人,可以任選8盤菜式。.🥘龍蝦忌廉汁鮮蝦帶子露筍長通粉鮮味嘅鮮蝦帶子混合濃郁嘅龍蝦忌廉汁,再搭配上露筍清新口感,好夾.🥓香港仔避風塘炒風沙骨有香濃炸蒜蓉,少少辣椒,辣得黎夠惹味.🍗 水牛城香烤芝麻雞鎚:外皮金黃酥脆,淋上粒粒芝麻,入口嫩滑.🥑牛油果醬蟹籽煙三文魚沙律清爽選擇!煙三文魚砌成花朵形狀,很吸晴,搭配粒粒蟹籽同清新牛油果醬,整體清爽怡人.🍲老闆鮑魚瑤柱荷葉飯用荷葉包住來蒸飯,荷葉香味滲透係飯裡面,有粒粒鮑魚瑤柱,好矜貴🤩.🥔芝士汁鮮蝦魷魚圈帶子青口焗薯蓉滑嫩薯蓉配濃郁芝士汁,好邪惡😎.🥠鰻魚芝士蟹棒玉子燒甜香玉子燒層層疊加上芝士蟹棒同鰻魚,多重口感,大人小朋友都啱食.🍮爆珠芒果布甸心心杯預先分成一杯杯,方便食用,心心形狀小朋友好鐘意,入口質地香滑,有粒粒爆珠

屋企人生日叫到會開心慶祝下🎉
每一盤份量啱啱好, 唔會浪費食材,又唔會飽過頭~
今次揀左 6-8人,可以任選8盤菜式。
🥘龍蝦忌廉汁鮮蝦帶子露筍長通粉
🥓香港仔避風塘炒風沙骨
有香濃炸蒜蓉,少少辣椒,辣得黎夠惹味
🍗 水牛城香烤芝麻雞鎚:
外皮金黃酥脆,淋上粒粒芝麻,入口嫩滑
🥑牛油果醬蟹籽煙三文魚沙律
🍲老闆鮑魚瑤柱荷葉飯
🥔芝士汁鮮蝦魷魚圈帶子青口焗薯蓉
滑嫩薯蓉配濃郁芝士汁,好邪惡😎
🥠鰻魚芝士蟹棒玉子燒
🍮爆珠芒果布甸心心杯
📍為咗慶祝舖頭踏入開業第六年所以今日就決定搞一個party同朋友興祝下🤤。因為我哋人數都比較多嘅關係好難揀到適合大家嘅餐廳😂所以今次就特登叫咗到會🥳。依一間到會嘅價錢合理,送貨好準時。我哋拆包裝嘅時候仲係熱辣辣🫶🏻,佢哋特登用咗保溫袋同埋暖包去保溫🤩確保食物質素。🔸日式一口牛鰻魚炒飯配飛魚子(約2磅裝)日式一口牛鰻魚炒飯,飯粒粒粒分明,配上鮮美飛魚子🟠,口感層次豐富。鰻魚肉質Q彈🤤同飯粒完美結合🤩飛魚子爆香鮮甜,為整道菜增添了不少層次👍🏻。🔸韓式泡菜爆炒京蔥肥牛粉絲鍋(約2磅裝)微辣可口,粉絲吸哂濃郁嘅泡菜汁🙈,配埋京蔥肥牛片,非常惹味個個朋友都讚呢個粉絲鍋好食。🔸 日式照燒汁露筍金針菇肥牛卷(12件)肉質鮮嫩多汁,照燒味濃而不鹹💁🏻‍♀️,配上清脆嘅露筍仔同金針菇,口感層次豐富😳。一入口就食到好濃郁嘅蘆筍香。🔸桔仔香茅炭燒豬頸肉配泰式醬(20片)肉汁飽滿嘅豬頸頸肉片🐷,配埋獨特嘅桔仔香茅醬汁,酸酸甜甜恰到好處🍊。為脆皮焦香的豬肉增添左淡淡嘅清香☘️。搭配泰式醬汁,更添風味☺️🔸香港仔避風塘炒風沙骨(12支骨)避風塘配料炒得好香😍,同呢個金沙骨好夾。金沙骨嘅外皮金黃香脆,內裏嘅肉仲係充滿肉汁

📍

🔸日式一口牛鰻魚炒飯配飛魚子(約2磅裝)

🔸韓式泡菜爆炒京蔥肥牛粉絲鍋(約2磅裝)

🔸 日式照燒汁露筍金針菇肥牛卷(12件)

🔸桔仔香茅炭燒豬頸肉配泰式醬(20片)

🔸香港仔避風塘炒風沙骨(12支骨)
避風塘配料炒得好香😍,同呢個金沙骨好夾。金沙骨嘅外皮金黃香脆,內裏嘅肉仲係充滿肉汁💦,性價比超高‼️

🔸白酒牛油汁煙肉炒花甲(1份)
好大兜嘅白酒牛油汁花甲🤩,花甲冇沙之餘仲要肉質飽滿😏。白汁除咗有微微白酒香之外仲有鹹香嘅牛油味,同埋煙肉片作配搭,個個都爭住食😝

🔸 紅酒燴牛肋條(約2磅裝)
肉質嫩滑可口,紅酒醬汁醇厚。好後悔冇買蒜蓉包黎沾🤣。每一舊牛肋條粒都被慢煮至軟嫩入味😍,令我回味無窮。

🔸芫茜涼拌芝麻手撕雞(1份)
今次仲特登點咗一份冷盤,因為見佢哋嘅芫荽比得好足所以點嘅🤪。雞肉鮮嫩,配上爽口芫茜同醬料,口感清新可口。

2024-05-31
Delivery
$120 (Dinner)
Anniversary