2014-09-09
前日(7-9-2014 Sun)朝早同男友起身後又落荃灣食o野,我o地o黎到呢o度,男友要$32.00o既歐陸式早餐,男友要煎薄牛扒+火腿煎蛋,有蒜茸多士伴茄汁豆.我要$26.00o既$26.00o既特色早餐,要特色豬扒飽,兩個都加$2.00要凍奶茶.幾分鐘後, 凍奶茶到o黎,飲啖先,幾滑同,茶同奶味都算平均.過o左幾分鐘,男友o既早餐到o黎,今次同上次http://www.openrice.com/restaurant/commentdetail.htm?commentid=2376937&tc=sr2&con=rvw比,煎蛋靚啲.然後我o既特色豬扒飽到o黎,睇睇,冇乜千島醬,生菜又少,唔通咁就係特色?食落,炸豬扒係脆脆地,但冇乜味,因為我食唔到千島醬,但個飽就有烘過,暖暖地同脆口.當開始食到千島醬時,男友食o左半份半份早餐就同我交換食.佢o個份o既o野味道全部正常,今次蒜茸多士夠味但唔過鹹,唔錯.味道: 3.7分, 環境: 3.5分, 抵食: 2.5分服務:落單時,亞姐問男友o個個早餐揀咩o野?我o地愕然,佢話火腿煎蛋定腿絲炒蛋?啊,男友答火腿煎蛋.我o地疑惑佢o既menu,咁樣寫
幾分鐘後, 凍奶茶到o黎, 飲啖先,幾滑同,茶同奶味都算平均.
過o左幾分鐘,男友o既早餐到o黎, 今次同上次http://www.openrice.com/restaurant/commentdetail.htm?commentid=2376937&tc=sr2&con=rvw比,煎蛋靚啲.
然後我o既特色豬扒飽到o黎, 睇睇,冇乜千島醬,生菜又少,唔通咁就係特色? 食落,炸豬扒係脆脆地,但冇乜味,因為我食唔到千島醬,但個飽就有烘過,暖暖地同脆口.當開始食到千島醬時,男友食o左半份半份早餐就同我交換食.
味道: 3.7分, 環境: 3.5分, 抵食: 2.5分
服務:
落單時,亞姐問男友o個個早餐揀咩o野?我o地愕然,佢話火腿煎蛋定腿絲炒蛋?啊,男友答火腿煎蛋.我o地疑惑佢o既menu, 咁樣寫唔係係set死o既咩?之前o黎食都冇咁問我o地.