要攻要守 不顫抖 露營必須走 Soy Egg 🥚同9 Flag 🏳️ 就咁走左去啟德airside 一間主打露營風既café⛺️我諗依家熱潮己過 成個商場都無咩人 好多餐廳唔洗點排隊 如果去行依頭 去airside搵餐廳都幾ok 🍽️必試: 安格斯牛肉二人餐🐮 千層多士🍞是但總結: 非常打卡able 📷 成個裝潢都好貼切露營依個主題⛺️ 野食又唔算差🍽️ 可一試是但食評🌟💬✰環境😍 市中心已經enjoy,到露營既感覺😍露營風既裝潢 由枱到櫈🪑由燈到餐具 都係露營用品⛺️以木色 黑色 灰色為主 超級型格🌳⚫️成個環境 氣氛都十分到位打卡不二之選📷但佢同你露營果陣一樣坐得都唔係話好舒服食野都唔係話好方便你要烏到個身超低先食到野🍽️一係就要拎住個碟食但你露營就係咁嫁啦 所以都冇咩好怨😍✰青醬慢煮雞肉意粉 🐔🍝 ($118) 濃郁😋一黎到已經聞到超香 食落好濃芝士味🧀雞肉唔會嚡🐔意粉掛晒汁 十分好但主角青醬唔係太夠突出 可以再多D🌿或者減D芝士味🧀✰煙肉卡邦尼冬甩意粉🍩 ($68) 打卡食物 叫一次就夠🙂出面d芝士焗到脆脆地 令到個意粉可以hold住個冬甩樣🍩賣相一百分 打卡一流📷食落好香芝士味 脆卜卜 意粉

必試: 安格斯牛肉二人餐🐮 千層多士🍞

是但食評🌟💬
✰環境😍 市中心已經enjoy,到露營既感覺😍
露營風既裝潢 由枱到櫈🪑

但唔知係唔係為左成冬甩形 好似焗過左小小
d蛋熟晒 無左卡邦尼滑溜既感覺 扣小小分🥚
整體黎講係一個打卡食物 叫一次就夠
第二次可以叫返正常意粉🍝

✰安格斯牛肉二人餐 🐮($368) 份量十足 牛味濃 熟度剛好😍
包左2碗薯仔蘑菇湯(應該係)
薯仔味好濃 好香蘑菇味🍄
蒜蓉包 外脆內軟 蒜味足夠🍞
薯條夠脆 夠熱
成個餐既份量都幾多下
食得幾滿足😍

✰千層多士 (燕麥雪糕) ($𝟿𝟾) 🍞 打卡able 味道上都唔錯 可試😍
千層多士

2024-01-03
安格斯牛肉二人餐
千層多士
2024-01-12 414 views
一開始以為人好多喺度排緊隊,原來全部都係睇緊Menu可能時間尚早,唔使排隊,直接入座主打露營主題,氣氛唔錯🤔叫左Espresso水牛城雞翼同埋卡邦尼意粉相同Menu 出黎係一模一樣,意粉佢成個冬甩甘樣上都驚伏伏地🙄所以叫埋其他野試下出餐唔算耐,基本上15分鐘出得哂所有野Espresso 唔係我口味,我唔係專家唔評論落去水牛城雞翼上到黎靚係靚呀,但佢個汁酸到話梅甘既味😞放唔到落口食呀🫣卡邦尼明顯地焗爐焗完偏乾身,要用刀切開黎食,成餐基本上係薯條最好食🤤,真係估你唔到😅
一開始以為人好多喺度排緊隊,原來全部都係睇緊Menu
可能時間尚早,唔使排隊,直接入座
主打露營主題,氣氛唔錯🤔
叫左Espresso水牛城雞翼同埋卡邦尼意粉
出餐唔算耐,基本上15分鐘出得哂所有野
Espresso 唔係我口味,我唔係專家唔評論落去
平安夜下晝黎左Airside行下 搵到呢間cafe 見個甜品幾吸引所以黎試下佢🤣𝗠𝗲𝗻𝘂🍴✿ 是日餐湯🫕 $28我地當日係薯仔湯✿ 水牛城雞翼配薯條🐔🍟 $78辣味充足😛 雞翼都脆身~ 薯條好食 偏真係薯仔唔係粉嗰種✿ 南瓜海鮮義大利燴飯🎃 $138飯保留倒質感有咬口 唔錯🤭 南瓜味唔太濃 如果再重味d會更好~配料有蝦 有魷魚等等味道整體ok🥰✿ 千層吐司🍞 $98一層層薄薄嘅麵包 面層脆脆+蜂蜜甜甜的幾過癮😚 上面3球雪糕可以自選口味🍨加埋少少果仁一齊食口感更豐富🤪

𝗠𝗲𝗻𝘂🍴

✿ 南瓜海鮮義大利燴飯🎃 $138
味道整體ok🥰

✿ 千層吐司🍞 $98
加埋少少果仁一齊食口感更豐富🤪
係商場入面揾一間可以帶寵物既餐廳真係唔易,今日帶既客人既2歲既poodle-毛毛親人親狗嘅毛毛嚟住左差唔多一個星期 但日日都有其他roommate所以我都無得100% spend time with佢 雖然今日要返工 但都好想爭取係佢check out前可以拍個拖 幫佢影吓靚相❤️ 今日我哋嚟到Airside既Gooca☀️ 呢度係一間露營做主題嘅Cafe⛺️平時星期六日都坐滿人 今日趁閒日朝早無人就黎試下. 首先佢全間舖係得一個位係狗狗friendly, 所以想帶毛孩嚟都真係要及早霸位叫左個breakfast set, 松露碎蛋bagel加咖啡都係$68, 幾抵呀平過Starbucks 😂 bagel整返熱外脆內軟,碎蛋既份量都generous仲要加埋芝士, 好味😋毛毛當然係有得睇冇得食,不過侍應哥哥都好好斟咗水俾佢飲😊希望好快可以再帶下一個毛孩寶寶過嚟😄

松露碎蛋bagel
Latter

毛毛當然係有得睇冇得食,不過侍應哥哥都好好斟咗水俾佢飲😊
希望好快可以再帶下一個毛孩寶寶過嚟😄
2023-11-24
$75 (Breakfast)
松露碎蛋bagel
Latter
2023-12-24 270 views
差差差,叫咗蕃茄肉醬意粉、意大利飯、蝦多士、大部份都唔好食。Bagel成塊芝士少少都冇溶過..成個包都冇整熱過…$9x麵包甜品、外表呃都人,但食落超普通,$4x-$5x野飲,朱古力咖啡還好,正常發揮,有一杯焦糖爆谷咖啡,d爆谷好似擺咗好多日咁….其實冇咩CP 值可言,左右隔離貼住晒,坐得唔舒服,冇環境冇打咭冇特別,咁既質素完全唔值呢個價錢。某幾名員工態度差,黑面,問拎menu, 某職員竟然掉menu落張枱比客人,真係眼都突,唔想比咪出聲囉。自助bar餐具唔夠,冇晒杯同碗,好聲好氣問佢哋就黑面,其實如果你自助位擺齊嘢咪唔使勞煩你哋囉。
Bagel成塊芝士少少都冇溶過..成個包都冇整熱過…

2023-12-23
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$150 (Lunch)
Airside 露營風&Pet Friendly餐廳 Gooca ▼・ᴥ・▼
今次嚟到啟德新開嘅商場,呢度好多特色商店、餐廳,仲有市集行添!其中GOOCA 更加係Openrice入面新登上嘅特色露營風餐廳,見到店內嘅千層吐司睇到流哂口水,果斷入去Trytry佢!
星期六3-4pm Walkin唔洗等位,門口座位坐滿好多主人同埋寵物一齊食嘢,入到去望向窗嘅方向,就見到全店嘅露營風設計—大帳幕裝飾天花⛺️,成個感覺超級chill❤️!餐廳內用嘅水壺、餐枱、餐具等都係露營用品,而且每枱都有一盞小營燈💡,真係啱哂想露營又怕要帶一堆Gear嘅人,可以同朋友一齊體驗下露營嘅滋味!最Surprise係一到夜晚餐廳會轉用夜間模式,將燈光調暗,開着小營燈,更加有Feel,真係坐到唔捨得走!!
食物:
千層吐司(with燕麥牛奶ice cream) (Highly recommended)🍞

食物:
愛甜以及打卡人士嘅最愛,賣相不但吸睛,味道亦好好味,外層好脆口,塗上左一層蜜糖,甜而不漏,吐司內面做到每一層都好薄好鬆軟,上面配埋雪糕,有三種口味選擇(燕麥牛奶、曲奇、雪呢拿),我哋揀咗燕麥牛奶,好少見嘅雪糕口味,好Sweet好好味啊~好食到停唔到口👍🏻👍🏻

All day Set(6點前供應)
01/ Mountain Set $88 青醬雞胸肉牛角包+是日餐湯
湯或飲料X1
是日餐湯係薯仔黑松露,好香濃好足料,粒粒薯仔好滋味!
SandwichX 1
我哋揀咁咗青醬雞胸肉牛角包,個牛角包一切落去好鬆脆,加埋健康而唔柴口嘅青醬雞胸肉,好Healthy好Fresh啊!

#camping#露營#啟德#petfriendly#寵物友好#airside#甜品#千層吐司#吐司#雪糕#特色餐廳#打卡#Chill#blogger#foodie#foodiegram
2023-12-09
$100 (Tea)
  • 千層吐司
以露營為主題既cafe ⛺️所有台、櫈都係露營款式,仲有營燈💡等等, 令你好似真係去左露營咁😍😍超級推介❤️🍞千層吐司首先賣相已經好吸睛,食落仲驚喜,外層脆口,塗上左一層蜜糖,吐司內面texture 好鬆軟,而且真係做到一層一層既效果🤍🤍仲可以配埋雪糕👍🏻👍🏻好食到停唔到口🥗🥩榖飼安格斯牛肉拼盤安格斯牛肉質素高👍🏻好濃既牛味,而且哩個拼盤份量好足夠,又有沙律、薯條、蒜蓉麵包同埋2份餐湯🍲🍫榛子朱古力幾濃朱古力味❤️❤️

超級推介❤️
🍞千層吐司
仲可以配埋雪糕👍🏻👍🏻好食到停唔到口

🥗🥩榖飼安格斯牛肉拼盤

🍫榛子朱古力
幾濃朱古力味❤️❤️
2023-12-01 144 views
第一次去露營⛺️主題餐廳,坐營椅確實有點不便,但型格搭夠,打下卡又開心。食物叫了安格斯牛肉二人餐,份量夠,因為今次三人行,多叫了一份餐湯及青醬慢煮雞肉意粉。食物妥當,賣相豐富,二人餐一盤上來,麵包都好食,薯條大堆頭,牛肉也有份量,晤太濃味不過都Ok。餐廳杯碟器皿都係露營風,自助自取,也可在旅行水箱中裝杯水,唔會有侍應騷擾,我鐘意。

Set  B安格斯牛肉
是日餐湯
Set  B安格斯牛肉
是日餐湯
2023-11-23 219 views
早前第一次去啟德Airside , 呢個Pet Friendly既商場, 基本上狗狗坐住車都可以去, 通道都好闊落,有3 層 (地下(有大草地 🌱)、 2 樓、6 樓) 既戶外地方可以比狗狗落地跑~ 我地搵左間Camping 主題既餐廳, 餐具例如杯呀碗呀都係露營用既鈦金屬 , 座位都係露營櫈 , 食野上黎可以要烏低啲, 長者未必岩坐。 呢間”pet friendly” 餐廳, 其實將門口幾張枱拉出近門口位置, 狗狗要留係車,係餐廳出面, 唔可以係餐廳範圍。 係旁邊陪住奴才食飯。奴才注意啦⚠️講番野食先~ 穀飼安格斯牛肉拼盤HKD 368 包左2 碗蘑菇湯, 一上菜個陣覺得好似水咁好稀, 飲落都幾香菇味🍄~ 唔係好傑好飽個種拼盤份量唔算多 ,但估唔到平平無奇既餐包🥖又幾好食喎! 外面少少脆內裡又軟又暖, 襯埋香草牛油🧈好香 !牛肉🥩質感掌握得幾好, 但可以多少少鹽同胡椒。 薯條 🍟 、沙律🥗都正常發揮 水牛城雞翼配薯條HKD78 好食既 , 但雞翼細隻左啲 , 個汁唔算好傑 , 唔夠入味。 煙肉卡邦尼冬甩意粉🍝HKD68 呢個幾抵食呀HKD68! 冬甩🍩形狀意粉好有趣, 望落去有啲似蛋

講番野食先~
穀飼安格斯牛肉拼盤HKD 368

水牛城雞翼配薯條HKD78

煙肉卡邦尼冬甩意粉🍝HKD68
呢個幾抵食呀HKD68! 冬甩🍩形狀意粉好有趣, 望落去有啲似蛋餅🥞 表面焗到有啲焦脆, 入面就正常意粉質地~
煙肉卡邦尼冬甩意粉

埋單人均HKD300 左右 , 唔算平,但啟德地段差唔多啦 ! 餐廳有主題得黎,食物都有驚喜, 雖然選擇唔多但試左幾樣都冇伏👍🏻
2023-11-21 125 views
再次黎到𝘈𝘪𝘳𝘴𝘪𝘥𝘦 今次試左呢間露營主題既餐廳 無論傢俬同擺設都非常配合到主題 好有𝘧𝘦𝘦𝘭 呀~~店員仲有禮好𝘯𝘪𝘤𝘦 ✨食物以輕食為主 份量唔算多 但幾個女仔𝘚𝘩𝘢𝘳𝘦 可以叫唔同小食試都唔錯🤗🤗💡寵物宜家需要入袋或車先可坐室外位置陪食ᥫ᭡今次試咗以下´ސު`𖧐千層多士 (曲奇雪糕) $𝟿𝟾𖧐松露芝士薯條 $𝟽𝟾𖧐迷你蝦多士 $𝟼𝟾𖧐 玫瑰起泡蝶豆花茶 $𝟺𝟻𖧐 白桃氣泡伯爵茶 $𝟺𝟻
好有𝘧𝘦𝘦𝘭 呀~~店員仲有禮好𝘯𝘪𝘤𝘦 ✨

𖧐松露芝士薯條 $𝟽𝟾

𖧐迷你蝦多士 $𝟼𝟾

𖧐 玫瑰起泡蝶豆花茶 $𝟺𝟻

𖧐 白桃氣泡伯爵茶 $𝟺𝟻

話說還沒有去過啟德新商場AIRSIDE,今次就去試新開一間以Camping露營做主題的Cafe「 GOOCA 」,餐廳所有餐具和傢俬都選用不同的進口戶外品牌,可以體驗一下戶外露營的感覺。餐廳主打西式料理,款式還很特別,有早前曾於美國掀起熱潮的冬甩意粉,絕對是打卡必選。當然說得上戶外露營也許也想要健康一點的,餐廳亦有提供輕食,自選組合三文治可以按個人口味從選擇不同麵包,更可按食量去選擇單點或套餐。除此之外,還有小食和甜品及自家製涼茶。🏕️意大利番茄醬冬甩意粉呈冬甩形狀的意粉,醬料預先拌入,再入模烤焗,另外加上芝士,表面一顆一顆小蕃茄排好,打卡絕對是必須的。不過個人來說味道是真的比一般的淡,幸好小蕃茄還有點酸甜感覺,又可能因為要成型,醬汁要控制住,變得有點像麵餅,而且要是外層可以再帶點脆度,應該層次會更分明。🏕️自選麵包+配料有多款麵包可供選擇,這次我點了貝果配以蟹籽蟹肉,貝果的Q彈口感是有的,外皮也烤得有脆口感覺,沙律醬混成的內餡也不少,吃到一絲絲的蟹肉,清新之選。🏕️香烤雞翼配薯條烤雞翼整體來說就是不折不扣的原味道,薯條略嫌不夠火候。🏕️蝦多士油炸的蝦多士不會感到太油膩,蝦肉厚身又Q彈。🏕️牛角

意大利番茄醬冬甩意粉

🏕️意大利番茄醬冬甩意粉
蟹肉蟹籽貝果

🏕️自選麵包+配料
香烤雞翼配薯條

🏕️香烤雞翼配薯條
烤雞翼整體來說就是不折不扣的原味道,薯條略嫌不夠火候。
蝦多士

🏕️蝦多士
油炸的蝦多士不會感到太油膩,蝦肉厚身又Q彈。
牛角包窩夫牛奶麥芽味

🏕️牛角包窩夫
這次點了牛奶麥芽味的,牛角包烘烤至窩夫,酥酥脆脆,加上雪糕和焦糖餅,香蕉片和草莓粒,微酸之下緩解了焦糖的甜膩。

後記:餐廳環境寧靜,桌椅都令你有露營感。食物方面打卡度挺高的,但可能我對招牌般的冬甩意粉期望太高,也是我覺得它比較失色的一道菜。特別留意,餐廳有套餐選擇,但只是18:00之前供應。
2023-11-10
$200 (Dinner)
蟹肉蟹籽貝果
蝦多士
牛角包窩夫牛奶麥芽味
  • 牛角包窩夫
2023-11-17 73 views
以露營為主題嘅餐廳,所以裝修上至設計風格下至枱枱櫈櫈都係由露營用品組成,務必比因為各種原因唔會去露營嘅人體驗依個樂趣…本來想咁講,但始終係室內,所以都係無咩feel,不過如果以特色餐廳計的確幾有趣(airside頂樓有戶外空間,果邊都有餐廳,如果可以開係上面再坐室外就真係正啦!!)個menu好似雜誌咁好靚! 煙肉卡邦尼冬甩意粉 $68@1, 120@2主要都係比依樣吸引入去,雖然都知其實只係將意粉塞入個冬甩模度,但就係覺得好得意!!落單果陣都有表白要等15分鐘先有,先將卡邦尼意粉變成冬甩形,然後再加蛋同埋芝士去焗無論係外貌定係食落去嘅質感都好特別味道就相對一般,蛋有啲過熟變咗炒蛋但個份量超多,兩人食再加小食甜品會比較好,如果一人一個都幾飽以依個價錢都覺得唔錯 日本蟹籽蟹肉 + 牛角包 $88牛角包好好食! 但個餡一般般,食一次就夠 迷你蝦多士 $68依個幾好食! 都要小小時間等待,多士焗到好脆好香口餡入面仲見到有蝦 仲有實體Menu唔覺眼但可以落到單嘅朱古力布朗尼,可以自己選topping(?)/味,有cheese/cookies and cream/almond(無影低相唔係好肯定全

個menu好似雜誌咁好靚!

煙肉卡邦尼冬甩意粉 $68@1, 120@2

無論係外貌定係食落去嘅質感都好特別

味道就相對一般,蛋有啲過熟變咗炒蛋
以依個價錢都覺得唔錯

日本蟹籽蟹肉 + 牛角包 $88
牛角包好好食! 但個餡一般般,食一次就夠

迷你蝦多士 $68
依個幾好食! 都要小小時間等待,多士焗到好脆好香口
餡入面仲見到有蝦

仲有實體Menu唔覺眼但可以落到單嘅朱古力布朗尼,可以自己選topping(?)/味,有cheese/cookies and cream/almond(無影低相唔係好肯定全名)
我揀咗cheese
雖然放咗係度但其實佢係第一個嚟,因為落單果陣無諗到一次過落,結果佢好快就到
熱焫焫上枱,唔會太甜但都好濃郁嘅朱古力味,蛋糕好軟綿綿軟滑
超好食!!

本身仲好想食蘋果金寶但電話落單顯示賣晒,不過唔知係比其他客hold咗定點,臨走果陣係門口見到QQ
Airside – 啟德新Shopping Mall既GOOCA 露營主題餐廳次次行過間餐廳都有人等位/ 滿座。難得今個星期日經過,冇人排,就決定一試。始終係露營主題,D位就冇咁好坐,但別有一番風味。1.Marinara & Sausage Pasta 意大利蕃茄醬肉腸意粉 — 蕃茄很新鮮,整體不過不失,沒驚喜。 2. Puff Pastry Butter Toast w/Icecream 千層吐司– 3 球雪糕,大滿足。 3. Popcorn  Chicken w/fries 鹽酥雞配薯條 – 薯條熱辣辣 ,雞肉略嫌唔夠JUICY 從環境佈置,可看出店主的用心經營,唔洗等位既話可以一試。

始終係露營主題,D位就冇咁好坐,但別有一番風味。

1.Marinara & Sausage Pasta 意大利蕃茄醬肉腸意粉 — 蕃茄很新鮮,整體不過不失,沒驚喜。 [3/5]
2. Puff Pastry Butter Toast w/Icecream 千層吐司– 3 球雪糕,大滿足。 [4/5]
Puff Pastry Butter Toast w/Ice cream 千層吐司
3. Popcorn  Chicken w/fries 鹽酥雞配薯條 – 薯條熱辣辣 ,雞肉略嫌唔夠JUICY [3/5]
Popcorn Chicken w/fries鹽酥雞配薯條
從環境佈置,可看出店主的用心經營,唔洗等位既話可以一試。
Other Info. : 注意:座位露營風,如果行動不便就會辛苦啲。
2023-11-12
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$200 (Lunch)
2023-11-12 104 views
終於去ᴀɪʀsɪᴅᴇ覓食啦今次挑選了這間露營風ᴄᴀғᴇ❥ ᴘɪᴄɴɪᴄ sᴇᴛ $𝟷𝟷𝟼🝮 湯或飲品🝮 沙律🝮 冬甩意粉⚘ 是日湯品是番茄湯 口感濃稠番茄味道突出 不錯的~⚘ 沙律選了薯仔蘋果藜麥沙律這個比較普通 薯仔有點偏硬⚘ 冬甩意粉造型特別二選一之下 選了Carbonara意粉表面因焗過而帶香脆口感味道屬預期之內❥ 松露芝士薯條 $𝟽𝟾份量合理加上半溶芝士和松露醬 很惹味❥ ᴀғғᴏɢᴀᴛᴏ $𝟺𝟸🜚 ᴄᴀғᴇ 主題鮮明裝潢佈置、餐具 也是滿滿的露營風店員友善有禮
終於去ᴀɪʀsɪᴅᴇ覓食啦
今次挑選了這間露營風ᴄᴀғᴇ

❥ ᴘɪᴄɴɪᴄ sᴇᴛ $𝟷𝟷𝟼
🝮 湯或飲品
🝮 沙律
🝮 冬甩意粉

⚘ 是日湯品是番茄湯 口感濃稠
番茄味道突出 不錯的~
⚘ 沙律選了薯仔蘋果藜麥沙律

松露芝士薯條

❥ ᴀғғᴏɢᴀᴛᴏ $𝟺𝟸
Affogato

🜚 ᴄᴀғᴇ 主題鮮明
裝潢佈置、餐具 也是滿滿的露營風
店員友善有禮

松露芝士薯條
Affogato
2023-11-08 1655 views
🧭美食體驗:airside露營風咖啡店。閒日晚上去終於有位,我已經兩次周未去,全個商場係爆多人,根本食唔到野。想過黎慢慢食番餐好,閒日過黎會係個好選擇。始終啟德去香港邊一個地方都唔算係太遠。野食非常好食,影相都好靚。我對呢間鋪的評價好高以下我講既野基本上都係雞蛋挑骨頭。如果無去過呢間,完全可以直接book位黎。真心正。📸攝影打咭:裝修好有心思,主打露營風,不過如果真係想用黎影女仔,店入面的擺設好難營造出足夠的縱深感同空間感,佢地的枱、椅放置得太規律,而且相隔得較遠,要用黎設計出一個好睇的背景會有d難度。我坐的係高台位,睇得出係好比心機想做一個靚的打咭背景,不過佢背景有d地方用左透明膠包住一d野,係攝影角度就係死罪,成個feel cheap哂。果個高台位換左d透明膠布置,成件事會高級好多。不過利用高台向下影食物非常好。可以好簡單就影到好靚的角度。我幾鐘意。普通座位有用露營野做分隔,我覺得可以再加多少少露營燈,依家有d太過單調。我想利用黎影相,都覺得道具有啲少🪑環境座位:先講高台的燈位,佢用啲直射燈,有一個位係坐得好唔舒服,長時間好似有人用電筒照住咁。由於佢全力做露營,所以坐得都幾唔舒服。

野食非常好食,影相都好靚。我對呢間鋪的評價好高

🪑環境座位:先講高台的燈位,佢用啲直射燈,有一個位係坐得好唔舒服,長時間好似有人用電筒照住咁。由於佢全力做露營,所以坐得都幾唔舒服。太矮喇。食野都要不停烏住個身食。真係為靚而放棄左食野的體驗

露營枱太細張,好多時都放唔切野。我覺得可以係左右掛多個金屬垃圾筒比人吐骨頭,整體唔會咁狼狽

🧑‍🍳服務:好熱情,而且好主動,值得讚哈。

🍳食物搭配:千層吐司好好食。個set b又係好好食。飲品我果杯石板街太過飽,蝦意粉有少少單調,下次試其他。

🍗必食:千層吐司、set b

💰人頭費:250