2019-03-20
忙左一日,夜晚就係應該要享受的時刻,對於食我都有要求,其實都來過這裡幾次,但每次都沒有吃牛,基於我不吃牛的原因,但今次專誠帶朋友來吃這個牛,即使我不吃,但看見已經覺得很美味,尤其是朋友是一個無牛不歡的人😂😂😂愛吃牛的人士真的非吃不可,我吳食就甘望都覺得好昧到不得了,肉嫩扒靚,又鮮,朋友讚口不絕👍價錢絕對超值,朋友話食完又要再同朋友去食,因為他們的朋友都是牛魔王😂😂😂我就當然食我至愛的羊架,肉嫩不單只,啖啖都係甘juice,隨左羊架好食,今次要提一提左手邊呢個配菜,就甘睇我唸好多人都以為係薯蓉,真係吳食過你都吳會知係乜,食落爽口鮮甜,絕對吳會肥滯,味道仲好食到😋😋一路食就一路估係乜,真係食得開心,仲皎盡腦汁😂😂😂😂😂迷底揭曉——-就係水仙頭,香港人一定不會吃,吳好以為係中國年花水仙頭😂(係意大利水仙頭,原來水仙頭都甘好食,又夠特別的配菜,又鐘意食又愛keep fit既我完全係無有怕✌️✌️一向好小飲意大利酒既我,呢支係我都覺得絕對係可以飲既意大利红酒🍷👍呢個意大利檻欖真係吳同一般既餐廳,係特別好食,又大大粒,越食越想食😂其實呢個parm ham係頭盆黎架,不過我而家先講😛送下紅酒🍷perfe
迷底揭曉——-就係水仙頭,香港人一定不會吃,吳好以為係中國年花水仙頭😂(係意大利水仙頭,原來水仙頭都甘好食,又夠特別的配菜,又鐘意食又愛keep fit既我完全係無有怕✌️✌️ 一向好小飲意大利酒既我,呢支係我都覺得絕對係可以飲既意大利红酒🍷👍 呢個意大利檻欖真係吳同一般既餐廳,係特別好食,又大大粒,越食越想食😂 其實呢個parm ham係頭盆黎架,不過我而家先講😛送下紅酒🍷perfect
食法包我鐘意點黑醋,合哂我的要求😋😋 呢到個Dessert真係非食不可,呢間既 廚師做既食物真係very good又要比個l👍佢 真係無論食物,環境,服務,呢到絕對係一間直得推薦的意大利餐廳👍👍