Hiring
$18,000-$25,000
Monthly (Negotiable)
$14,000-$18,000
Monthly (Negotiable)
2023-02-06 570 views
呢間雪糕店,係香港有好多分店@haagendazs_hong_kong 今次試咗華芙筒。簡單來講就係比普通嘅雪糕筒多咗生果、醬料同nuts。我揀咗提子冧酒同夏威夷果仁味雪糕球。呢兩個味道都係我係haagen dazs最鍾意嘅味道 😋 提子冧酒味,入面有大大粒提子。夏日威爾果仁味,都有唔少嘅夏威夷果仁碎,食得出有d 質素既夏威夷果仁嚟 🤭香脆嘅華芙筒配埋新鮮嘅士多啤梨同朱古力醬,仲要花生碎,食完飯食杯雪糕,完美完整的一天結束 🌹** 臨近情人節,居然冇見到情人節系列,是有點失望 🫢 **
呢間雪糕店,係香港有好多分店
@haagendazs_hong_kong

今次試咗華芙筒。
簡單來講就係比普通嘅雪糕筒多咗生果、醬料同nuts。

我揀咗提子冧酒同夏威夷果仁味雪糕球。
呢兩個味道都係我係haagen dazs最鍾意嘅味道 😋
提子冧酒味,入面有大大粒提子。

華芙筒
華芙筒
2022-12-23 241 views
久違嘅 朱古力🍫雪糕火鍋襯住冬至 外賣左個32球雪糕 返屋企 同屋企人一齊食 😆•32個指定口味迷你雪糕球: 4球芒果紅桑子、4球芒果、 4球朱古力、4球焦糖脆餅、4球夏威夷果仁、4球士多啤梨、4球士多啤梨芝士餅及4球藍莓• 朱古力醬 240ml• 玻璃火鍋爐1套 • 火鍋叉2仲有額外優惠:-雙球雪糕買一送一優惠券1張-HK$80雪糕蛋糕優惠券1張-補充裝折扣優惠券1張
久違嘅 朱古力🍫雪糕火鍋

-雙球雪糕買一送一優惠券1張
-HK$80雪糕蛋糕優惠券1張
-補充裝折扣優惠券1張
TakeAway
平時覺得食佢好貴,但係今日朋友提醒我有買一送一,成件事抵左一半,係葵廣食完飯就即刻一齊衝去買😜依家佢左買一送一 ($69),無以前咁多人,但係好彩質素仍然保持到👍🏻👍🏻👍🏻我嗌左呢兩隻味👇🏻👇🏻👇🏻茉莉花紅桑子石榴:佢係春日限定口味 (雖然已經秋天🤣🤣),見佢個名幾得意就揀左,好驚喜!!食落口有啲似紅茶味,淡淡地好香,完全唔會漏,秋風起食落去好舒服🥰🥰抹茶:一如既往嘅好食😋😋 茶味好香,偏奶味重啲,我好鐘意😙朋友就嗌左提子冧酒同士多啤梨,提子冧酒入面真係有一粒粒嘅提子乾,成個口感好豐富、好有層次!希望快啲再有買一送一,一定會再幫襯🤪

我嗌左呢兩隻味👇🏻👇🏻👇🏻

抹茶:一如既往嘅好食😋😋 茶味好香,偏奶味重啲,我好鐘意😙

希望快啲再有買一送一,一定會再幫襯🤪
2021-10-21
  • 茉莉花紅桑子石榴雪糕
2021-06-18 572 views
次次行過都想試下佢,不過一直覺得哈根大師既價錢,不過呢排天氣真係好熱呀所以我哋都忍唔住買返個返屋企~一來可以慶祝紀念日,二來又可以畀大家試下啲新嘢,講番個蛋糕先其實佢雪糕蛋糕已經好吸引㗎啦,味道一定係有質素保證~
次次行過都想試下佢,不過一直覺得哈根大師既價錢

不過呢排天氣真係好熱呀
所以我哋都忍唔住買返個返屋企~
一來可以慶祝紀念日,二來又可以畀大家試下啲新嘢

士多啤梨芒果雪糕蛋糕
2021-06-18
$60 (Other)
Celebration
Anniversary
2021-05-11 488 views
飯後來一口甜是常識吧!而且天氣開始炎熱,雪糕絕對是飯後甜品不二之選!$81 3球配上waffle cone,由於到店時候還有十多分鐘就開鋪!所以已經沒有了我最喜愛的朱古力味,有點可惜!最後選了士多啤梨芝士餅+冧酒提子同新口味青檸莫吉托雪芭配上桃+朱古力醬與果仁碎!生果桃是新鮮甜甜的,而冧酒提子是我每次都會點的口味,因為真係好好味!而士多啤梨芝士餅不過不失吧!但新口味就不了,本身愛Mojito 與雪芭的我,認為味道像是藥水味呀!下次還是先試了味才點餐呀!但這品牌的雪糕是軟滑不變的!
但這品牌的雪糕是軟滑不變的!
Type of Meal
Last Night Supper
👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻/5分Häagen-Dazs葵芳興芳路223號新都會廣場2樓256號店舖-Vanilla Caramel brownie 🍦天氣越凍越想食雪糕🍦所以食左哈根大師😄我都知大家點都有食過🤪但係我想介紹呢個味😄呢個味都幾好食😁caramel唔算好好好甜☺️食得出有vanilla既甜同caramel既香😄同埋個口感好正因為有d brownie 做咬口😃個corn 都係脆卜卜👍🏻可以試下喔-🚽(5🌟滿分)依家夜晚無堂食所以介紹多d甜品🤣所以沒有🚽喔
👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻/5分
Häagen-Dazs
葵芳興芳路223號新都會廣場2樓256號店舖
Vanilla Caramel brownie 🍦
🚽(5🌟滿分)
依家夜晚無堂食所以介紹多d甜品🤣所以沒有🚽喔
2020-07-21 859 views
有張$100既哈根大師 coupon, 但兩球其實又好似唔太抵食,掃完街諗住食個甜野,本身打算叫兩杯沙冰,但同行者已經食唔落,咁唯有就叫一個可以試好多口味既,就係 Mini Happy Forever $109可以自選八個口味,感覺抵啲來自葵廣公仔機既柴狗仔就自然入鏡店員好有禮貌,亦好有耐性。我揀左提子冧酒,抹茶,曲奇,野莓,朱古力之類。中間仲有窩夫片同埋啲水果,成件事又感覺 high class 左 🤣🤣而且口感同埋味道都有加分。我個人都係最鍾意食曲奇味,好香既忌廉同埋曲奇碎好夾。抹茶味唔算好甜,亦唔太甘。野莓酸酸甜甜咁,莓味都重。提子冧酒都出色,互相平衡。
有張$100既哈根大師 coupon,
但兩球其實又好似唔太抵食,
掃完街諗住食個甜野,
本身打算叫兩杯沙冰,
但同行者已經食唔落,
咁唯有就叫一個可以試好多口味既,
就係 Mini Happy Forever $109
可以自選八個口味,感覺抵啲

來自葵廣公仔機既柴狗仔就自然入鏡

店員好有禮貌,亦好有耐性。

我揀左提子冧酒,抹茶,
曲奇,野莓,朱古力之類。
中間仲有窩夫片同埋啲水果,
成件事又感覺 high class 左 🤣🤣
而且口感同埋味道都有加分。
我個人都係最鍾意食曲奇味,
好香既忌廉同埋曲奇碎好夾。
抹茶味唔算好甜,亦唔太甘。
野莓酸酸甜甜咁,莓味都重。
提子冧酒都出色,互相平衡。

2020-04-10 631 views
Haagen dazs嘅雪糕出名新穎,喺門市入邊食雪糕有個好處,就係可以問職員試食!我今次就嗌咗雙球,上邊嗰球係紅豆麻薯,下面嗰球係橙花雪糕,兩隻味道都係新嘅味道,每次食雪糕我都會鍾意藝新式啲嘅味道,比較經典嘅味道就少嗌,因為好多地方都有得食經典嘅味道,而且都好容易買到,但係紅豆麻薯同埋橙花雪糕依兩隻味都係只有Haagen dazs先有得食!紅豆麻薯嘅味道好好,好香嘅紅豆味不過麻薯嘅份量就有啲少,只有三粒,好香滑我好鍾意,橙花雪糕就比較清新啲嘅感覺,果香味好重,帶點清甜嘅味道,甜果感覺!
2019-10-09 618 views
Haagen-Dazs 在很長的一段時間保持著貴價優質雪糕的地位,隨著香港愈來愈多公司用送Haagen-Dazs 雪糕作為招來,慢慢也覺得不這麼貴了,數數銀包裡的雪糕劵有8球之多,一於雪糕當飯食葵芳新都會店內的位置就是單行排隊的闊度,最好大約想好要吃什麼口味,就不用在窄路中慢慢看,當然有時看到有新味,都可以請職員幫忙取一匙試食。(最新的烘焙茶及咖啡味都一般...)綠茶味香濃順口,配上最愛的比利時朱古力口味,互補不足,如果只吃一球朱古力味會太膩的,但加上不太甜的綠茶便成美好的配搭非常抵的優惠,在超市太約$55~65的家庭裝,門店$40便可加購~

(最新的烘焙茶及咖啡味都一般...)

2019-09-26 335 views
相約朋友食晚飯,晚餐前朋友突然說請我飲杯野即時反應”咁好既?””今日咩日子?””飲咩先?”飲哈根大師,wow,,好呀好呀新都會哈根大師舖位較細只供外賣冇堂食望住Menu,我要summer berries fantasy即係盛夏野莓狂想我本人好鍾意食莓味雪糕,所以對我黎講係必試飲落味道有蘋果汁味,淡淡野莓雪糕味,沙冰味道不算太濃至於杯裝份量,我覺得可以多啲因為杯未滿😂$58兩杯,有優惠相比起平時飲珍珠奶茶解渴
相約朋友食晚飯,晚餐前朋友突然說請我飲杯野
即時反應”咁好既?””今日咩日子?””飲咩先?”
飲哈根大師,wow,,好呀好呀
新都會哈根大師舖位較細只供外賣冇堂食

即係盛夏野莓狂想
我本人好鍾意食莓味雪糕,所以對我黎講係必試

飲落味道有蘋果汁味,淡淡野莓雪糕味,沙冰
味道不算太濃
至於杯裝份量,我覺得可以多啲
因為杯未滿😂
$58兩杯,有優惠
相比起平時飲珍珠奶茶解渴

2019-04-12 473 views
大熱天時最好就係食雪糕降下溫,眼見Haagen-Dazs出左新既夏日限定,一試無妨。一到達舖頭時,有位客人正剛選購緊雪糕蛋糕,而店員亦都好有耐性介紹同協助,講解得非常清楚,好有禮貌。不過當時都已經夜晚7點,但只得一位店員。等左大約10分鐘,終於都輪到我喇,我揀左要雙球杯裝,士多啤梨芝士餅,拼夏日限定既茉莉花紅桑子石榴。其實揀茉莉花既時候都有小小怕會係香精既味道,但食落反而有驚喜 每一啖都有茉莉花既香味,而唔係香精味,再加少許紅桑子味,但反而食唔出石榴味
2019-04-11
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
2018-04-26 766 views
因為晚上約了人吃飯,而時間又尚早,經過Haagen-Dazs就買了愛情號作為飯前甜品。葵芳分店沒有堂食服務,但也不打緊,新都會平台花園有很多位置甚至綠悠悠的草地給行商場的人休息及進食小吃,當日天朗氣清,非常適合戶外進餐。愛情號其實就即是香蕉船,有一隻香蕉、一粒士多啤梨、三款雪糕及配料。三款雪糕是自選的,我選了士多啤梨芝士餅、冧酒提子及焦糖脆餅,到影相一刻才驚覺我揀的雪糕全是白色色系,原來我對白色雪糕情有獨鐘,哈哈。

2018-03-30
TakeAway
$72 (Tea)
2018-01-27 476 views
近年朋友一個又一個結婚,收埋收埋唔少餅卡,而其中最common既就係Haagen Dazs coupon。不過有時一個人經過,想食又覺得好無癮,雪糕始終要一班人分享嘅。呢個Mini flower blossom就岩曬,可以揀七球雪糕,再加少少雜果、窩夫餅底同cream。一大班朋友黎可以一人揀一隻味,一齊食之餘又可以各有各喜好既味道,每一人啖一邊傾偈一邊食甜品,成個picture簡直係happy moment!

Mini  flower  blossom
Mini  flower  blossom
2017-10-24 487 views
路過葵芳新都會廣場有張五十蚊雪糕coupon就想用左佢費時放銀包過左期冇用到店內細而窄得一條通道仔多個人行都辛苦有十幾款口味其實都冇咩岩心水最後食個single cone with hazelnut個塊差d睇吾到既kiwi 自己去街市買個kiwi冇咁嬲乜都少得可憐個cone 就大料就少渣coupon 姐吾洗咁牙

路過葵芳新都會廣場
吾洗咁牙

Type of Meal
Lunch
2016-10-20 1134 views
食完飯好想食雪糕,佢分左4個唔同size俾你選擇。有單球杯$45,雙球杯$60,家庭裝標準$84,家庭裝大$139。我決定買盒家庭裝回家食。味道選擇了焦糖脆餅,同百利甜酒。店員仲會放埋乾冰俾你雪住。一食真心覺得雪糕新鮮好多,好軟滑,甜度適中。百利甜酒好快溶,好重酒味。焦糖脆餅好好味,有一粒粒既脆脆,好滿足。
食完飯好想食雪糕,佢分左4個唔同size俾你選擇。

有單球杯$45,雙球杯$60,家庭裝標準$84,

家庭裝大$139。
我決定買盒家庭裝回家食。

味道選擇了焦糖脆餅,同百利甜酒。
店員仲會放埋乾冰俾你雪住。

一食真心覺得雪糕新鮮好多,

好軟滑,甜度適中。

百利甜酒好快溶,好重酒味。

焦糖脆餅好好味,有一粒粒既脆脆,

好滿足。
2016-10-06