2024-09-29
聞名不如見面嘅家後,夜晚真係好full House。晚飯時間人流不絕,咁佢啲餃子又真係幾抵食~可以揀煎餃或者焯餃,都係40幾蚊,就有足料8隻。手工餃子套餐(灼)雲耳椰菜豬肉餃椰菜好fresh,好住家感覺~一啲都唔膩洋蔥豬肉餃 +$2.0內有大約量子洋蔥,一咬感覺非常香甜,比想像中好食手工餃子套餐(灼)• 芫茜豬肉餃• 菠菜豬肉餃+$2.0現身講芫荽同菠菜豬肉餃味道差唔多,哈哈~鍾意食餃嘅可以試試手工餃子套餐(煎)• 韭菜豬肉餃• 小籠包豬肉餃+$2.0而兩款手工煎餃都幾推介! 韭菜豬肉餃嘅韭菜份量好多、好香,唔重味精味係重點。小籠包豬肉餃必食推介!本身我唔係特別好小籠包,但咬落即刻爆汁,好甜,好Juicy,有驚喜!另外叫咗啲小食:• 沙薑雞中翼• 是日油菜沙薑雞翼炆得好腍,$30原來有四隻,又幾抵食喎生菜份量都OK,食住餃子加條菜,再加兩支日本綠茶($10@), 零舍有住家感覺。食咗24隻餃子、小食同嘢飲,埋單都只係$200, 味道住家, 仲有自家製巴斯克蛋糕,唔怪之得咁多人嚟啦。
手工餃子套餐(灼)
雲耳椰菜豬肉餃
椰菜好fresh,好住家感覺~一啲都唔膩
洋蔥豬肉餃 +$2.0
內有大約量子洋蔥,一咬感覺非常香甜,比想像中好食
手工餃子套餐(灼)
• 芫茜豬肉餃
• 菠菜豬肉餃+$2.0
現身講芫荽同菠菜豬肉餃味道差唔多,哈哈~鍾意食餃嘅可以試試
手工餃子套餐(煎)
• 韭菜豬肉餃
• 小籠包豬肉餃+$2.0