2013-07-29
經過呢到好幾次, 一直都無機會試是日朋友話同我預祝生日, 所以就建議到呢間以潮服同café於一身既Initial Café 一試喇去到門口見到餐牌放左All Day Breakfast 同 Lunch Set 出黎, 不過細心一睇原來lunch set 只供星期一至五, 今日星期六所以就無……坐低左之後職員就送上餐牌同一支水俾我地向來都對黑媽媽既墨魚汁意粉有興趣, 因為唔係到到都有得食, 見到佢有個帆立貝蘑菇汁墨魚汁意粉, 所以我就決定點呢個一試喇其他友人就點左All Day Breakfast 同 卡邦尼意粉過左一陣d野食就逐一上枱喇帆立貝蘑菇汁墨魚汁意粉: 帆立貝淡而無味…墨魚汁意粉個人認為煮得唔夠稔身, 硬左d…入口蒜味好重, 味道蓋過左蘑菇汁見到友人All Day Breakfast時即刻好想試, 各款食物都賣相都非常吸引我試左一啖炒蛋, 炒得幾好, 入口好滑, 好香既蛋味!而鬆餅都做得相當唔錯, 外脆內軟剛剛好, 再加上少少蜜糖同cream係面, prefect!下次如有機會再黎都係食佢個All Day Breakfast穩陣d喇職員每見我地差不多飲完一支水都會好主動咁幫我地
職員每見我地差不多飲完一支水都會好主動咁幫我地refill返, 值得一讚
不過假日黎講呢到都算少人, 我地食左差唔多2個鐘頭都仲有好幾枱吉枱, 可能呢到個地利位置問題掛當行入店內時忽發奇想, 佢以一個半開放廚房既形式煮野食, 唔知道店內d衫會唔會有食物味呢?