2022-09-07 125 views
🇯🇵 旺角大喜屋放題~超耐冇食過放題,今日同朋友嚟到旺角創興呢間超大間嘅放題,呢度除咗座位超多,價錢超值,食物飲品種類亦都超級多!🤩🍣 刺身、壽司我哋叫晒所有刺身種類,最鍾意係鮮甜嘅極品大赤蝦刺身🦐 同希靈魚刺身🐟 仲有肥美嘅三文魚刺身🤤 壽司種類都超多,仲有各種卷物、軍艦,手卷等等😚🥘 一品料理一品料理都有超多,黑椒蜜汁一口牛好甜好好食,仲有高級嘅極尚花膠盛宴,食多啲回本呀😋😋 另外推薦滋補花膠燉鮮奶,好香滑好味☺️🍢 燒物必試黃金燒蠔、金蒜蓉粉絲蒸扇貝,足料大隻肥美!燒溫室甜菠蘿都好食😋🍤 炸物、天婦羅脆炸貓山王勁香!皇帝蟹棒天婦羅啖啖肉,皮薄薄,大推🤤🧃 飲品、甜品最後飲品、甜品種類都勁多,飲品係茶、果汁、咖啡、汽水、朱古力、酒⋯應有盡有🤤
🇯🇵 旺角大喜屋放題

🍣 刺身壽司

🥘 一品料理

🍢 燒物

🍤 炸物、天婦羅
脆炸貓山王勁香!皇帝蟹棒天婦羅啖啖肉,皮薄薄,大推🤤

🧃 飲品、甜品
2022-09-07
Type of Meal
Dinner
2022-09-06 111 views
旺角創興廣場成棟都係美食,而係電梯一上就會見到成層都係樂天大喜屋放題,佢既裝修係幾特別,分左幾個區域咁,自助區同飲品區好似要出左餐廳門口咁,但其實成層都係佢地既。放題黎講刺身都係個啲,但佢既三文魚係厚切,叫咗幾round都係咁厚,赤蝦刺身都幾大隻。熟食方便,呢間算多選擇,試咗幾好食嘅有牛舌,鰻魚,黃金燒蠔,金蒜蓉粉絲蒸扇貝,扇貝係好大隻個啲,又粉絲底,幾正。泰式咖哩軟殼蟹,個咖哩係靈魂所在,好似啲茶餐廳嘅咖喱豬扒飯既咖哩咁,除咗軟殼蟹之外仲有兩塊麵包,幾好食。香草生油煮鮮大蜆既蜆真係好大隻。最後食埋個鮮蟹粥,蟹既份量都幾多,粥底都幾綿。最後最後要講講佢既羊架,唔知點解咁好味,醃得入味之餘羊肉又唔好柴,又唔會好肥,自己都encore 左四五次。價錢黎講$248加一,大部分既放題都係咁上下價,但佢既熟食係幾出色。

2022-09-05
$250 (Dinner)
之前都旺角Daiso成日會經過呢間放題,今日終於唔再係經過啦👏有機會試到呢間屹立多年既放題🤣。🐒晚市成人放題(星期一至四)💰$248早鳥時段同普遍放題一樣都係呢啲價錢,佢冇分級別,全部人既menu都係一樣,而呢到既熟食種類都好多款,甚至有啲款式仲好特別,係出面既放題都未見過🐟👉🏻泰式咖喱軟殼蟹👉🏻古法蒸海龍躉王👉🏻燒香草羊鞍👉🏻黑淑蜜汁一口牛。🤩呢幾款係真係好出色,另外仲有各款既壽司都好特別🍣有XO瑤柱蒜蓉熟帶子🍣七味芝士蒜蓉大蝦仲有各款卷物都好吸引,另外刺身睇相都係塊塊厚切🤣懷疑師傅想蝕死老闆,仲要好快上菜,完全無漏單情況出現。餐廳環境都闊落,而職員既收碟速度都好快👍🏼成個用餐過程都好愉快☺️仲有各款甜品雪糕🍦勁滿足呀!

🐒晚市成人放題(星期一至四)💰$248早鳥時段

👉🏻泰式咖喱軟殼蟹
👉🏻古法蒸海龍躉王

👉🏻燒香草羊鞍
👉🏻黑淑蜜汁一口牛

🤩呢幾款係真係好出色,另外仲有各款既壽司都好特別
🍣有XO瑤柱蒜蓉熟帶子
🍣七味芝士蒜蓉大蝦

2022-09-05 114 views
🕖時段-星期一夜晚8點幾去到都有唔少人排緊 原來8:30pm後入座每位平$20 所以我同朋友決定捱多陣肚餓等夠鐘先入😂😂 除左8:30pm後入座 7:30pm前離座都有優惠💰 _▫️晚市放題 (8:30後) $248_自助區有沙律 海鮮 炸物 熱食 雪糕雪條乳酪 亦有8款夾糖for大朋友小朋友🤪飲品除左獨立包裝野飲 仲有得斟清酒 梅酒 燒酒 🥃自助區個酸菜魚有驚喜😂其實唔算好濃味 唔太辣 但啲魚好滑🐟 食左一大碗😂😂_其他放題食物用QR code落單📱 主要類別有壽司刺身 一品料理 串燒燒物 炸物天婦羅 熱食鍋類等唔食魚生既我都覺得仲有好多選擇😎_🍽環境環境熱鬧 餐廳個場都幾大 部分食物點餐後要小小時間才上菜 而侍應收碟執枱都好快手 唔怕唔夠位放食飯😂
🕖時段-星期一夜晚
除左8:30pm後入座 7:30pm前離座都有優惠💰
▫️晚市放題 (8:30後) $248

飲品除左獨立包裝野飲 仲有得斟清酒 梅酒 燒酒 🥃

唔食魚生既我都覺得仲有好多選擇😎

🍽環境
2022-08-30 158 views
今日約咗好朋友去旺角逛街,逛到好攰,諗起好耐冇食自助餐,就想起有間大喜屋在附近,於是就同朋友決定去大喜屋食日本放題。而家食自助餐好多都要分上下輪,但呢間餐廳可以由十二點食到三點,絕對夠時間畀我哋慢慢食,傾下偈,舒舒服服過一個下午,真係好難得。餐廳位於旺角嘅中心點,面積好大,非常寬敞, 座位亦都好寬闊,令人感到好舒適。餐廳供應嘅食物種類亦都好多,除咗用手機下單嘅刺身、手捲、壽司、軍艦、卷物 、炸物、天婦羅、串燒、一品料理、創作料理外,仲有一個自助熟食區,有好多食物選擇,我先用手機落咗我想食嘅心水食物,就去自助區攞咗大蜆、大蝦同前菜食住先。飲品亦都有好多選擇,除咗 一般凍嘅飲品外,仲有一個熱櫃供應熱嘅罐裝飲品添, 好貼心。好快我哋下單嘅食物就已經送到,刺身擺盤好靚,仲好新鮮添。魚生係厚切嘅,油甘魚、吞拿魚大大件,好甘香,赤貝、北寄貝味道都好鮮美,鍾意食幾多下單幾多,食完可以再叫,不用浪費食物。因為有充足時間,可以慢慢食,唔使急。我的重點推介:古法蒸海龍躉王 龍躉肉大大件,用冬菇肉絲蒸,帶出魚的鮮味。金蒜蓉粉絲蒸扇貝金黃蒜蓉炸得好香,粉絲吸收咗扇貝嘅鮮味,加上調過味嘅 醬汁,好好味。上湯燴大

我的重點推介:

古法蒸海龍躉王
龍躉肉大大件,用冬菇肉絲蒸,帶出魚的鮮味。

金蒜蓉粉絲蒸扇貝

上湯燴大蝦球
蝦球爽脆,好大隻,配菜都吸收咗上湯嘅味道,這道菜有大酒樓的風範。

滋補花膠燉鮮奶
花膠又淋又滑,加上用鮮奶燉,這道菜可以當甜品食添。

甜品有好多選擇,因為太飽,只可以揀咗幾樣嚟試,但水準都唔錯。
這一餐日本放題,選擇實在太多,只可以試到一部分食物,有時間一定再嚟試埋其他食物。
夜晚出街食飯如果想食間好少少嘅日本嘢閑閑哋都要每位$2/300如果要叫埋酒飲的話就更加貴成日都會眼闊肚窄今次介紹一間性價比幾高嘅放題店俾大家,就係位於旺角創興廣場2樓既《樂天大喜屋》🎉價錢💰—》八點半入座每位248 加一款式選擇📜—> 款式種類算唔錯,用電子落單,大概有十個類別,包括刺身,創意壽司,手卷,一品料理,天婦羅,串燒,炸物,卷物,軍艦,煮物👍🏻👍🏻味道😋-> 刺身種類多而且食落新鮮,連蝦既刺身都有三款選擇,三文魚油甘魚厚切肥美,帶子略嫌細粒不過鮮甜->壽司種類唔會係重複刺身嘅選擇,連平時食放題叫壽司嘅我都忍唔住食返幾舊,係會令你覺得吸引嘅選擇,不過大家就住黎,食多幾舊都咪話唔飽🤣->手卷嘅選擇唔多,今次只係叫咗兩個海膽手卷,不過呢個值得一讚,少飯海膽份量有誠意而且味道鮮甜,係迷你手卷一嚿壽司嘅size->至於炸物,我有幾鍾意佢個芝麻雞翼喎,仲有榴槤炸彈,一咬開隔籬枱都話嘩,好大浸榴槤味🤣🤣-> 一品料理係我覺得有啲驚喜嘅地方,好少何放題會有啲同日式嘢食山咁遠嘅多國菜式🤣有咖喱軟殼蟹配法包,蒸龍躉,蒜蓉粉絲蒸扇貝,花膠,味道都唔錯
如果要叫埋酒飲的話就更加貴
成日都會眼闊肚窄

價錢💰
—》八點半入座每位248 加一

款式選擇📜

味道😋

->壽司種類唔會係重複刺身嘅選擇,連平時食放題壽司嘅我都忍唔住食返幾舊,係會令你覺得吸引嘅選擇,不過大家就住黎,食多幾舊都咪話唔飽🤣

-> 一品料理係我覺得有啲驚喜嘅地方,好少何放題會有啲同日式嘢食山咁遠嘅多國菜式🤣有咖喱軟殼蟹配法包,蒸龍躉,蒜蓉粉絲蒸扇貝,花膠,味道都唔錯㗎可以叫嚟大家share下,但一個人一份就唔好難份量都大嘅🤪

-> 除咗電子落單,外面仲有自助區拎熟食甜品同飲品,飲品選擇多,仲有自家冷泡茶,都算有誠意,有樣特別啲嘅就係可以自己喺出邊斟清酒,仲有埋壺同杯仔俾你拎,有幾得意喎,小朋友仲可以夾糖🤪

環境🍶
創興廣場2樓全層都係佢哋,地方都大同闊落,而座位主要以一半梳化椅同一般普通櫈為主

如果諗唔到食乜心大心細又眼闊肚窄,呢個都係一個選擇,每樣叫一舊🤪🤪🤪

2022-08-29 124 views
朋友 🎂,放了一天假去食放題,順道去波鞋街買👟。樂天大喜屋其他分店食過,印象極好,訂了旺角分店再試。地方較細,飲品區設在走廊,無糖、有糖、自制冷茶、清酒、 蜜糖綠茶……款式多多。餐前沙律菜,熟食炆豬手、 蘿蔔牛腩、章魚小丸子、冷盤凍🦐、花甲……質素都保持水準,要讚👍第一輪刺身必叫北寄貝、帶子、甜蝦、虎蝦 、赤貝、 吞拿魚腩……新鮮美味,甘甜可口,食完這拼盤都已經番本😋😋燒比目魚,皮焦香,肉嫩滑一人份量🦀粥, 新鮮大隻,真是少見新菜式,上湯燴大🦐球,超大隻🦐肉質爽嫩,有驚喜瑤柱蒜蓉熟帶子壽司,好有中國風感覺滋潤花膠燉鮮奶,滋補養顏,入口滑溜其他燒翠玉瓜、 香草牛油煮大蜆、 天婦羅蝦、 黃金燒蠔……有新菜式加入,更加精彩😋😋我喜歡這雪條午市200幾一個人食足3個鐘,真是無話何說,況且質素有保証,放題必選😜😜
朋友 🎂,放了一天假去食放題,順道去波鞋街買👟。
樂天大喜屋其他分店食過,印象極好,訂了旺角分店再試。

第一輪刺身必叫

燒比目魚,皮焦香,肉嫩滑

一人份量🦀粥, 新鮮大隻,真是少見

新菜式,上湯燴大🦐球,超大隻🦐肉質爽嫩,有驚喜

瑤柱蒜蓉熟帶子壽司,好有中國風感覺

滋潤花膠燉鮮奶,滋補養顏,入口滑溜

我喜歡這雪條

• 上湯會大蝦球
2022-08-29 110 views
自從疫情之後,真係好耐冇食放題啦,於是就叫左個朋友陪我去旺角食呢間樂天大喜屋,印象中呢間大喜屋已經開左好多年,估唔到人氣仲係咁高,一上到去見到人群擁擁,成個大堂塞滿哂🤩食物種類同其他放題都差唔多,都係刺身、壽司、卷物、小食同天婦羅等,但最正係呢到有個幾大既自助區,有凍海鮮、小菜、水果、甜品同飲品等,第一輪梗係要點刺身同壽司先,刺身選擇都算多,而且全部都幾新鮮😍尤其係甜蝦同帶子好鮮甜,而卷物有海膽手卷,味道唔錯😙炸燒物方面就叫左雞軟骨、天婦羅、燒菠蘿等,估唔到雞軟骨燒得岩岩仲好香tim🤤忍唔住encore左幾次,天婦羅亦都唔錯,我最推介既係燒菠蘿,好鮮甜又多汁,超開胃😝最後食左2個鐘超飽😚飽到連甜品同雪糕都冇食到,超可惜😭下次一定要再黎食😬

食物種類同其他放題都差唔多,都係刺身壽司、卷物、小食同天婦羅等,但最正係呢到有個幾大既自助區,有凍海鮮、小菜、水果、甜品同飲品等,第一輪梗係要點刺身壽司先,刺身選擇都算多,而且全部都幾新鮮😍尤其係甜蝦同帶子好鮮甜,而卷物有海膽手卷,味道唔錯😙

2022-08-29 99 views
未試過同媽咪食放題,趁今晚冇煮飯就帶佢黎旺角食依間樂天大喜屋,之前我都食過幾次,味道唔錯架😚😚一坐低緊係即刻網上落單先,跟住就出去自助區拎熟食同飲品,自助區有分熟食、水果、飲品同甜品等,款式幾多架🤩最值得一提既係佢地有清酒任飲,自問飲得既朋友仔,飲sake都可以飲到回本🤣Round 1當然係刺身同壽司🍣刺身必點甜蝦帶子,每隻甜蝦大隻之餘仲好新鮮🤤食到停唔到口,最欣賞佢地壽司size唔會太大舊,飯亦都唔多,一啖一件,食多幾件都唔會好快飽😙最正係芝士吉列炸蝦卷,外脆內軟,配埋芝士一流👍🏻另外都叫左唔少炸物同小食,當中蒜蓉粉絲蒸帶子味道唔錯,帶子大隻又鮮甜😋仲有牛油煮大蜆又香又鮮🤤重點推介榴槤炸彈,榴槤味十足,入面仲要係榴槤蓉tim,超正😍😍😍大喜屋放題真係一如以往咁抵食,埋單每人都唔洗三百蚊,兩粒鐘飲飽食醉,大滿足,唔怪得長期都咁多人等位😝

Round 1當然係刺身壽司🍣刺身必點甜蝦帶子,每隻甜蝦大隻之餘仲好新鮮🤤食到停唔到口,最欣賞佢地壽司size唔會太大舊,飯亦都唔多,一啖一件,食多幾件都唔會好快飽😙最正係芝士吉列炸蝦卷,外脆內軟,配埋芝士一流👍🏻

2022-08-25
Type of Meal
Dinner
2022-08-26 143 views
朋友遠道而嚟,放縱一吓,要任飲任食,梗係揀大喜屋放題啦!一坐低就可以用手機掃QR code網上點餐,實在方便。日式放題,梗係唔少得狂點刺食,三文魚、油甘魚、甜蝦、赤蝦、鮑片等等,上台很吸引,也很新鮮。自助區,有蝦、青口、蜆,味道不錯!香草牛油煮鮮大蜆,極香的牛油味!黃金燒蠔,極多沙律醬,酸酸甜甜,開胃之選!芝麻雞翼,香脆可口,惹味,我哋仲水encore!飲品有很多選擇,四個大雪柜,超過三十款比你揀,仲有我最鍾意的冷泡茶!點咗燒菠蘿作水果,甜美!仲有雪糕雪氣甜品隨你拎!最後,大家要記得last order 前點一人一杯的 Haagen-Dazs 雪糕啊!
朋友遠道而嚟,放縱一吓,要任飲任食,梗係揀大喜屋放題啦!

一坐低就可以用手機掃QR code網上點餐,實在方便。

自助區,有蝦、青口、蜆,味道不錯!

香草牛油煮鮮大蜆,極香的牛油味!

黃金燒蠔,極多沙律醬,酸酸甜甜,開胃之選!

芝麻雞翼,香脆可口,惹味,我哋仲水encore!

點咗燒菠蘿作水果,甜美!

仲有雪糕雪氣甜品隨你拎!

2022-07-26
2022-08-25 180 views
今日同同事食welcome lunch 揀咗呢間,空間大,環境坐落都舒服🫶🏻店員應該好鍾意kpop,係咁播YG啲個🤣ikon 同 blackpink d歌輪住播🤣 呢個一口牛飯份量都幾多🫣d牛肉係唔會太熟同老👍🏻調味就幾重黑椒味,整體食落唔差👍🏻仲有呢個豆腐,正常發揮👍🏻仲有d 小菜可以無線添👍🏻餃子係幾好食!

仲有呢個豆腐,正常發揮👍🏻

仲有d 小菜可以無線添👍🏻餃子係幾好食!
2022-08-24 155 views
今日同家姐去行街街 ,順便食埋午餐,呢間日式放題夠多選擇,午市長者仲有優惠👍🏼😍飲品同前菜種類超多丫!有凍既罐裝飲品、自家製冷泡茶、清酒、熱飲都係好多種類丫!熟食方便QR code落單超方便,食左個刺身拼盤先😍有三文魚、油甘魚、鮑片、希靈魚、帶子、甜蝦等等⋯樣樣都好鮮甜 新鮮丫😍另外佢地壽司方面都好精美呀!黑松露蟹肉帶子壽司,香香的黑松露醬蒲係上面再配埋蟹肉同帶子 ,一膽過好正!魚籽拖羅塔壽司🍣入口即溶的口感😋另外仲叫左好多壽司🍣 炙燒三文魚腩壽司、醬燒帝皇蟹棒壽司、鹽燒左口魚邊🤤件件都好新鮮好味熟食方面呢個黑椒蜜汁一口牛😋粒粒又多汁又好食😋好正丫甜品方面黎返個出名的脆炸貓山王😋好多榴連蓉流出黎🤤好食👍🏼

熟食方面呢個黑椒蜜汁一口牛😋粒粒又多汁又好食😋好正丫

甜品方面黎返個出名的脆炸貓山王😋好多榴連蓉流出黎🤤好食👍🏼
2022-08-24 149 views
今日帶媽咪去旺角行街,講到任食任飲,就諗起呢間大喜屋😍午市放題,一早打電話預約😊呢度既食物同飲品種類超過百幾二百種!-前菜係自助區自己夾左好多小菜,用黎開開胃!有熟蝦、酸薑、中華沙律、蜆肉😋好開胃,仲攞左碗雪耳糖水滋潤一下-壽司方面叫左個海膽手卷,細細夠一兩膽落口岩岩好😋仲有黑松露蟹肉帶子壽司同埋魚籽拖羅塔壽司。擔擔入口即溶既感覺!又新鮮-熟食方面好多抵食嘢!極尚花膠盛宴,🤤有花膠食,又有菜!上湯燴大蝦球,好juice! 泰式咖哩軟殼蟹點麵包食好正😋又夠辣👍🏼-最後食埋串燒種類亦都好多種丫!鹽燒牛舌、鹽燒雞軟骨、燒溫室甜菠蘿、仲有天婦羅、天婦羅蝦、甜番薯🍠款款都好好食😋!

呢度既食物同飲品種類超過百幾二百種!

2022-08-24
$250 (Lunch)
  • 刺身
  • 壽司
  • 燒物
  • 炸物
  • 海膽手卷
  • 燒菠蘿
2022-08-20 163 views
🍴ʚ 樂天大喜屋 ɞ樂天大喜屋係香港都算知名度好高嘅連鎖日式放題,樂天大喜屋有好多唔同種類嘅刺身壽司,除此之外熟食嘅種類都包羅萬象!我地今次四人食午市放題,每人$228再加一ஐ —-ஐ —-ஐ —-ஐ —-ஐ —-ஐ —-ஐ —-ஐ✿ 自助區自助區有飲品、冷/熱盤、甜品、水果、沙律、雪糕!飲品比較有特色係有自製冷泡茶,仲有唔同嘅酒提供!生果有西瓜🍉!任食西瓜真係好爽😆✿ 刺身、壽司大喜屋嘅刺身都好新鮮!有三文魚、油甘魚、吞拿魚、蜜汁鮑片、希靈魚、虎蝦、甜蝦、極品大赤蝦、北寄貝、蠑螺 、帶子😋比較推薦三文魚、北寄貝,好清甜👍🏻壽司選擇都唔少,有火炙壽司、卷物、軍艦、手卷😆我地比較鍾意火炙壽司,當中炙燒三文魚腩壽司最好食,三文魚腩入口即溶,油香十足👍🏻✿ 熟食熟食種類都好多呀,有燒物、串燒、炸物、天婦羅、煮物!✿ 燒物推薦黃金燒蠔、金蒜蓉粉絲蒸扇貝👍🏻黃金蠔入面好有多沙律醬,蠔都唔腥,粒粒飽滿👍🏻蒸扇貝大大粒,入面有粉絲蒜蓉,食到停唔到口😆✿ 炸物推薦炸鮮奶、炸榴槤炸鮮奶細細粒,奶香味十足👍🏻炸榴槤入面有榴槤蓉👍🏻榴槤味濃郁😆✿ 天婦羅天婦羅全部都好好味啊!而且熱辣辣!我哋嗌左皇帝蟹棒天婦
🍴ʚ 樂天大喜屋 ɞ

ஐ —-ஐ —-ஐ —-ஐ —-ஐ —-ஐ —-ஐ —-ஐ

✿ 自助區
自助區有飲品、冷/熱盤、甜品、水果、沙律、雪糕!
飲品比較有特色係有自製冷泡茶,仲有唔同嘅酒提供!
生果有西瓜🍉!任食西瓜真係好爽😆

刺身壽司
比較推薦三文魚、北寄貝,好清甜👍🏻

壽司選擇都唔少,有火炙壽司、卷物、軍艦、手卷😆

✿ 熟食
熟食種類都好多呀,有燒物、串燒、炸物、天婦羅、煮物!

✿ 燒物推薦黃金燒蠔、金蒜蓉粉絲蒸扇貝👍🏻
黃金蠔入面好有多沙律醬,蠔都唔腥,粒粒飽滿👍🏻
蒸扇貝大大粒,入面有粉絲蒜蓉,食到停唔到口😆

✿ 炸物推薦炸鮮奶、炸榴槤
炸鮮奶細細粒,奶香味十足👍🏻
炸榴槤入面有榴槤蓉👍🏻榴槤味濃郁😆

✿ 天婦羅
天婦羅全部都好好味啊!而且熱辣辣!我哋嗌左皇帝蟹棒天婦羅、天婦羅蝦、芝士竹輪卷天婦羅!全部都好味😍

✿ 煮物
我哋嗌左極品麻辣牛魔王同雪花牛肉鍋
雪花牛肉味道唔錯,可以試一試!

總括而言,樂天大喜屋嘅食物質素整體都唔錯,而且午市只需要$228,如果鍾意食放題嘅朋友仔可以黎試一試~😋

📍 樂天大喜屋 (旺角)
旺角彌敦道593-601號創興廣場2樓

🌟推薦指數(滿分五粒🌟 🌟一分✨半分):
🌟🌟🌟🌟
2022-08-19 187 views
難得朋友返香港,想請佢食餐好嘅。之前食過沙田分店幾次,感覺幾好。點知黎到旺角呢間,十分失望。自助區:熟食炸物,得2款。沙津區:D螺肉,冰都未溶⋯⋯一 pat pat ....見到都唔開胃再返去QR code 落刺身,叫20片,等左半個鐘⋯⋯得8片。前後落咗4次order , 上菜速度慢得驚人⋯⋯半個鐘先上一次,仲要次次上唔齊。漏單嚴重。隔離枱食左4轉,我哋先上得一轉。以為呢間分店成日排隊,應該係好野!點知差到咁! 中唒伏!我肯定唔會再黎呢間分店食
點知黎到旺角呢間,十分失望。
自助區:熟食炸物,得2款。