2011-04-08 14 views
已經留意很久的日式放題 金田在openrice看食評有得著,起碼知道餐廳有提供什麼食品。二擇一餐廳,今次如果不是揀了尖沙咀的金田便會揀中環的大喜屋,因為我看見兩間日式放題都有好多好評而且看清楚一點食物又啱我食。我對食物評價:Round1 食了三文魚壽司味道一般,我覺得吉烈豬扒反卷壽司好食D。接著食了芝麻雞翼味道可以,一碗燒粟米勝在夠大碗味道唔錯。Round2 一碗烏冬味道唔係特別好食又唔難食,反而我鍾意板燒三文魚扒不是間間日式放題餐廳有得食味道唔錯我總共食了五塊有的沒影相,芝士煙肉青口同板燒三文魚扒味道差不多好食。Round3 全晚熱食最好食是芝士焗蠔味道芝士味啱啱好而且蠔很新鮮,鹽燒鯖魚就多咗油而且沒有檸檬汁點比較有小小失色。Round4 燒羊鞍有著羊肉味道夠,鹽燒鯖魚同上的評語一樣,刺。身無影相我點了兩片北奇貝、兩片海螺片,海螺片勝過北奇貝咬落海螺片有一種清新的感覺而且沒有大的海水味,北奇貝味道屬中等。Round5 兩件吉烈豬扒反卷壽司、一件加州反卷壽司有少許開胃感覺和一件秋刀魚壽司,後來知道秋刀魚壽司有秋刀魚的鮮味可以選擇。蒸大花螺,印象中很韌唔食無所謂。餐後甜品是糯米
已經留意很久的日式放題 金田

我對食物評價:

Round1

Round2
一碗烏冬味道唔係特別好食又唔難食,反而我鍾意板燒三文魚扒

Round3
全晚熱食最好食是芝士焗蠔味道芝士味啱啱好而且蠔很新鮮
,鹽燒鯖魚就多咗油而且沒有檸檬汁點比較有小小失色。

Round4

Round5

餐後甜品是糯米點心,無西瓜、雪糕。

如果喜歡酒和汽水的人就比較失望這裡沒有酒和汽水供應,其實點解會無罐裝飲品供應?

服務算唔錯,沒有漏單一直有加茶。
吉烈豬扒反卷壽司好食D
大碗的燒粟米
無乜印象
煙肉焗青口和板燒三文魚扒我喜愛
最喜愛還是芝士焗蠔(上) 鹽燒鯖魚也不錯 (下)
燒羊鞍和鹽燒鯖魚
留意到秋刀魚壽司不錯
餐後甜品
2011-04-07
$200 (Dinner)
大碗的燒粟米
煙肉焗青口和板燒三文魚扒我喜愛
最喜愛還是芝士焗蠔(上) 鹽燒鯖魚也不錯 (下)
燒羊鞍和鹽燒鯖魚
留意到秋刀魚壽司不錯
  • 芝士焗蠔
2011-03-28 5 views
大約一星期前已經訂定晚餐buffet,慶祝我同太太的結婚週年紀念, 入到餐廳時的感覺好warmed,一坐下因為我同太太都帶著背包及手袋,有一個女侍應便立刻遞上一張椅子給我們擺放著背包及手袋,服務真是十分週到,完全睇到顧客需要,之後怎樣叫食物都講得好祥細, 好多時候都不停加水,這個女侍應忙個不停地招呼剛剛來的顧客之餘, 亦不忘為其他顧客服務,亦關心顧客食物到齊未, 真是服務可嘉.食物方面,大部份食物都好好味,唯獨是一兩款可以再進步 如 甜蝦及 串燒蝦. 芝士年糕正!, 燒牛舌, 三文魚刺身, 羊鞍正 芝士焗蠔正 下次都會再去.
完全睇到顧客需要,
, 燒牛舌, 三文魚刺身, 羊鞍正
芝士焗蠔正
下次都會再去.
2011-03-26
$229 (Dinner)
Anniversary
  • 燒牛舌
  • 三文魚刺身
  • 羊鞍
  • 芝士焗蠔
2011-02-12 9 views
聽人講有間放題幾好食, 係寶勒巷度上到去坐底先發現原來已經食過, 不過係荃灣果間荃灣果間感覺一般, 所以都冇抱太大期望點知發現LI間上菜速度極快, 點完唔洗10分鐘已經差唔多上哂WAITER們又不停加水, 換碟, 服務一流刺身OK - 個人推介海螺同甜蝦三文魚就壽司果D好食好多, 不過D飯好大舊炸物唔推介, 串燒好細件$200幾既放題已算有點貴, 不過勝在服務好, 速度快
聽人講有間放題幾好食, 係寶勒巷度
上到去坐底先發現原來已經食過, 不過係荃灣果間
荃灣果間感覺一般, 所以都冇抱太大期望

WAITER們又不停加水, 換碟, 服務一流
刺身OK - 個人推介海螺同甜蝦
三文魚就壽司果D好食好多, 不過D飯好大舊
炸物唔推介, 串燒好細件

$200幾既放題已算有點貴, 不過勝在服務好, 速度快
2011-02-05
$200 (Dinner)
  • 刺身
2011-01-28 2 views
今年一月之星生日其中一位靘女壽星話要食放題........嬏嬏在OPEN RICE搜索一些食評好的日式放題,便挑選了金田!一行十五分別在不同時間入坐,我同老公坐低無內就有服務生走來將我們的褸用衣袋蓋好........十分好的SERVICE雖然未齊人但家人巳經點緊菜,有些食物已經送到上枱了,當時大約7點35分其實係有2位家人遲到呢! 我也不理了點了很多款刺身、燒物及一些食評進介的.......我的突別推介劍魚腩薄燒牛肉一口芝芝士年糕三文魚沙律 其實仲有好多款好好食架,食物多到我地十五個人都無試晒全部....不過最深刻的就有以上哩幾款,是突別好佷的!不吃也吧羊鞍~~~~ 蘇的好緊要,不過係推介點都要試吓係真係噤好食鍋物類~~ 食時覺得好好味,之後覺得喉嚨好DRY(味精作怪)個幾個鐘都顧住食係無影到相o既!不過唔洗擔心.......啲食物有形又有實總括係好食!

我的突別推介

劍魚腩
薄燒牛肉
一口芝
芝士年糕
三文魚沙律

不吃也吧

羊鞍~~~~ 蘇的好緊要,不過係推介點都要試吓係真係噤好食

2011-01-27
$170 (Dinner)
  • 刺身
  • 劍魚腩
  • 薄燒牛肉
  • 一口芝
  • 三文魚沙律
2010-12-23 6 views
妹妹及妹夫生日,特別到來一試。食評人人讚好,其實亦算一般…刺身超新鮮,羊肉很不錯。至於推介的芝士焗蠔,真係可以唔洗試,好麻麻!最後甜品芝士cake cake很好(^_−)−☆不過服務麻麻,漏單情況常有
新鮮
2010-11-05
$180 (Dinner)
新鮮
  • 羊、刺身
2010-12-05 15 views
約了一段時間, 我們四個相識了二十年的好姊妹終於有時間補祝我的妹妹的生日. 已經知道這裡比較貴, 但也知道這裡的食物有質素, 所以早了兩個星期訂位.我們order了很多食物, 所以只揀以下的食物來評論:三文魚沙律: 三文魚很肥美, 沙律汁惹味刺身類: 三文魚, 赤貝, 甜蝦, 北寄貝, 劍魚腩, etc: 件件都很大件, 鮮美芝士焗蠔: 芝士不太香, 蠔都算大隻一口芝士: 好多芝士, 好香, 但好滯吉列生蠔: 沒有太多炸粉, 但蠔好嫩滑炸蝦天婦羅: 蝦好大隻, 好新鮮, 好熱, 因為是剛好炸好就送來蒜片牛柳粒: 牛柳好嫩, 好腍, 好香口, 惹味燒三文魚: 好香, 好大件, 肉好嫩, 但好多油紅豆卷: 是贈送的甜品: 甜度適中, 大件用恆生信用卡可享有九五折優惠, 所以最後每人只需要夾$216食物有質素, 這個價錢尚可接受啦.
menu

我們order了很多食物, 所以只揀以下的食物來評論:

三文魚沙律: 三文魚很肥美, 沙律汁惹味
三文魚沙律, 刺身

刺身

芝士焗蠔: 芝士不太香, 蠔都算大隻
芝士焗蠔

一口芝士: 好多芝士, 好香, 但好滯

吉列生蠔: 沒有太多炸粉, 但蠔好嫩滑
雞翼, 一口芝士, 吉列蠔

炸蝦天婦羅

蒜片牛柳粒: 牛柳好嫩, 好腍, 好香口, 惹味

炒雜菜, 蒜片牛柳粒

燒三文魚: 好香, 好大件, 肉好嫩, 但好多油

燒三文魚, 煙肉青口

紅豆卷: 是贈送的甜品: 甜度適中, 大件

紅豆卷

食物有質素, 這個價錢尚可接受啦.

2010-11-27
Waiting Time
2 Minutes (Dine In)
$216 (Dinner)
menu
三文魚沙律, 刺身
炒雜菜, 蒜片牛柳粒
燒三文魚, 煙肉青口
雞翼, 一口芝士, 吉列蠔
紅豆卷
2010-11-28 4 views
第一次去咗嗰度食lunch~1. 先叫咗一輪刺身整體都好新鮮,鐘意甜蝦2. 再叫咗D燒物同炸天婦羅,讚好3. 食完仲有甜品送添服務幾好D嘢食又好味一定會再去下次要試下芝士年糕先得~
第一次去咗嗰度食lunch~
1. 先叫咗一輪刺身整體都好新鮮,鐘意甜蝦

2. 再叫咗D燒物同炸天婦羅,讚好

3. 食完仲有甜品送添

服務幾好D嘢食又好味

一定會再去

下次要試下芝士年糕先得~
2010-11-19
  • 牛舌
  • 燒牛舌
  • 甜蝦
尋日同家姐+家姐男友+呀哥去食平時睇MAGAZINE幾靚 ,,OPEN RICE 好評又OK多諗住應該幾好味 去到BOOK左位唔洗等坐得都幾舒服 waitress 態度唔錯 ;) 先先睇MENU 就同之前幾篇食評個張一樣 款式唔算多 心諗 好味搭夠..第一輪 一定要叫 刺身 先老實講 真係唔算好新鮮 睇落好似好多款 但其實好多都係不知名GE 魚 -__-有D仲好腥之後再叫 出名GE 1) 芝士年糕 食過其他地方ge 都唔應該唔會覺得呢度係特別好味 . 2) 芝士焗蠔 .....芝士好稀....蠔 細+唔新鮮3) 虎蝦串燒 ...呢個真係笑死 -_- 只係兩粒 同一蚊銀咁大 ge蝦仁 -0-4) 炸蝦.炸蠔 都炸得麻麻 其他食左咩都唔係好記得 ..本來去之前好肚餓...不過見到d 野食 麻麻都食左唔係好多 日式放題 之中 佢都唔算平 ..以食物ge質素同價錢黎講 好唔抵 -_-ps 食落麻麻 連相都唔想影 -..-
尋日同家姐+家姐男友+呀哥去食
諗住應該幾好味
去到BOOK左位唔洗等
坐得都幾舒服 waitress 態度唔錯 ;)

先先睇MENU
就同之前幾篇食評個張一樣
款式唔算多
心諗 好味搭夠..
第一輪 一定要叫 刺身
之後再叫 出名GE
2) 芝士焗蠔 .....芝士好稀....蠔 細+唔新鮮
4) 炸蝦.炸蠔 都炸得麻麻
其他食左咩都唔係好記得 ..
本來去之前好肚餓...
不過見到d 野食 麻麻都食左唔係好多
日式放題 之中 佢都唔算平 ..
以食物ge質素同價錢黎講 好唔抵 -_-
ps 食落麻麻 連相都唔想影 -..-
2010-11-22
$220 (Dinner)
2010-11-20 3 views
男朋友生日想食放題於是上網睇下邊間好食見到呢到D 評語幾好就CONFIRMED 呢間啦我之前SEARCH 過佢係寫冇分時段由6點半食到10點半我都已經早幾個星期前打去BOOK佢話要8:30PM之後先有可能係星期六啦甘咪少左兩個鍾好似有D唔抵不過都試下啦之前係到睇D人話呢到好靜點知我一推門入去Wah...嘈過街市呀不過d食物係ok 既我覺得甜蝦最正仲有芝士焗蠔係必食既炸芝士年糕我反而覺得麻麻地員工的服務態度亦都好好
男朋友生日想食放題
仲有芝士焗蠔係必食既
炸芝士年糕我反而覺得麻麻地
員工的服務態度亦都好好

2010-10-09
$250 (Dinner)
2010-10-17 10 views
距離上次光顧金田已是年半前的事了,自那次後我們一家都對他念念不忘,很想找機會再到這裡任飲任食!(前提當然是付了錢啦)無奈朋友間的聚會又夾不到時間,結果在媽媽生日的這一天,我終有機會再次踏足這遍土地!去的方法很簡單,只要在尖沙咀地鐵站Exit C出去,走過10分鐘,見到萬事昌廣場後,乘升降機上3樓便可。今次,我們被安排在一個客房內。說到客房,很多人可能會想:「真好,較安靜=]]」,其他地方可能是,但若把這包話套在這地方是不適用的。因客房內可容納3個parties, 牆壁又不是連接天花板,周不時會傳來隔離房的吵鬧聲,加上我們剛坐在牆壁旁,就更大聲了雖然客房都有門,但由於店員送食物來時會不斷開門,更會弄出"bangbang"聲,所以根本不會安靜,坐大廳可能更寧靜呢~另外,如果怕坐客放沒有服務員的話,不用擔心,在牆上會有一個按鈴,按下後就會有人過來了,不過當晚有服務生專門負責這客房,經常進來看情況,我反而沒擔心過這問題。那大廳就是怎樣呢?就我的記憶,有約20多個卡坐,有的4人有的6人,最盡頭當然是刺身櫃,客人可看到師傅如何處理食物。我們安頓後,店員為我們倒茶,講解點菜事宜。由於我們有了第一次的

我們安頓後,店員為我們倒茶,講解點菜事宜。由於我們有了第一次的經驗,當然難不到我們。奇怪的是店員請我們不要將茶或鼓油放有桌面中心,怕會因上菜時弄瀉。來到日本餐廳,我想很多人都一樣會先點刺身,我們一次過劃了很多點餐紙給店員,然後等食。

第一樣料理
三文魚刺身沙律送到桌上,但三文魚不太新鮮,幸好尚算厚身,份量也多。沙律有椰菜、青瓜、芽菜等,都是些非常新鮮的蔬菜,每樣都充滿水分,好fresh!

再來就是
刺身拼盤,包括三文魚、甜蝦、北寄貝、赤貝和劍魚腩(由於沒有帶子故作新嘗試)全部的刺身均屬厚切,先說三文魚,刺身就非常新鮮,油脂很平均的分佈在魚肉上,咬一口已知其爽甜,醬油將他的鮮美和肥美昇升,激好吃!
甜蝦不大不小,同樣非常鮮甜,肉質很爽且帶點黏,好吃!至於北寄貝和赤貝,兩者都很鮮味,沒有一絲腥味,又帶有煙un感覺,不錯。而劍魚腩真是這次的驚喜!
因為沒有帶子的原故,我們就嘗試了這個,結果一試就立即愛上了!他選取最肥美、油脂分佈極均勻的部分,就這樣吃已能知道他的肥鮮!再加上醬油的點綴就更不得了!非常爽口,油份在口腔內融化,不過由於很肥美,所以亦會很油膩,建議食適量就好。

接下來都是一連串的燒物,所以不跟次序的說明

蒜片一口牛柳不算稔和嫩,但卻有濃濃的牛肉味和肉汁,一咬下去就很肉柳中衝到口腔內了。

燒香腸我沒有吃,應該不過不失。
胡麻牛舌,這個並不是用串燒的方法去煮,所以不會太油,肉質較軟稔,牛舌上塗了些胡麻醬和蔥花,醬料方面不會像吉野家火鍋的甜,只有芝麻和花生的香,我個人就對他一般,相反姐姐較喜歡,都是見人見智。
串燒牛舌就是我的茶了,每一塊地燒得挺身不會過老,故肉質很爽嫩,加上外皮已燒成脆口,配上黑椒的點綴,一流!!

薄片牛柳是道頗為清新的料理,牛肉吃得多難免有點膩,口腔亦變得感覺單一,但他內裡包裹了清新的露筍,在肉味橫行時帶點蔬菜味道,感覺立即舒服不少,也令到整個菜不會過於油膩,不錯!
芝蘭雞翼就麻麻,一來芝麻和雞翼的味道沒有融合,二來雞翼是凍的,三來其肉質並不理想。
豬軟骨不俗,眼見肉骨都被煮至變啡色,尚算入味,肉骨分離,軟骨能咬開更能吃到點點膠質,不像坊間某些骨是還未燉軟的。

燒羊鞍不過不失,肉汁有很多,肉質也算稔,但騷味重和多脂肪,實際吃的很少。
炸芝士年糕就很正!
外皮很薄很脆且很盪口,內裡的芝士像軟透的麻薯一樣,非常Q,甜甜的很好吃!

燒冬菇非常普通,整個燒到乾乾的,我寧可吃蠔油炆冬菇。
魚餅不好吃,不單沒彈性,更是一咬即散,很粉。
炸大蝦天婦羅幾好吃,炸漿厚薄適中,蝦肉鮮味爽口。

這次我們吃的只有很少很少,不是我們的胃容量縮小,而是服務「過快」。上次來時常常漏單就,這次就過於熱心,個人覺得反而有點「擾民」,食物上桌的速度過快,令到我們不自覺的要盡快清了桌上的食物,之後他又快速的收碟、上菜,我們就不斷的吃、吃、吃。由於太快,很快就被填滿了,就在我們都停下來時,他就收了我們的碟,然後上甜品。我們本是想休息一下再點的,但想出聲時他已收了碟,確實有點...吃的東西少,令到我們一致都認為不抵食

下次若再有機會到這裡吃真的要慢點吃...
所有的食物一覽無遺!
坐在客房內,按牆上的按鈕就會有人來
三文魚沙律,刺身不太新鮮...
厚切劍魚腩!極肥美新鮮=]]
稍un的蒜片一口牛柳粒和普通的黑椒腸
兩種不同食法的牛尾,個人較喜歡串燒的。
清新露荀味道=]]
冷冰冰的芝麻雞翼...
肉質稔但騷味重的燒羊架
極好吃的炸芝士年糕!
普通的燒冬菇
口感散的魚餅
2010-09-12
坐在客房內,按牆上的按鈕就會有人來
厚切劍魚腩!極肥美新鮮=]]
兩種不同食法的牛尾,個人較喜歡串燒的。
清新露荀味道=]]
極好吃的炸芝士年糕!
  • 牛舌,劍魚腩
(Non-member)
2010-10-17 4 views
預祝2位朋友生日的飯聚 (7人)提早在1星期前book , 但都列入後補...剛剛好在吃飯前一日打電話來說有位, 所以最後決定去金田我自己係最遲一個到達..去到時見到我朋友坐入門口最左邊第一張6人枱...外加一張凳.......即時o左咀....之前6月時都有來過, 覺得不錯ok所以10月再來吃點知差左.....成晚d 海鮮類除左三文魚刺生, 甜蝦 同天婦羅炸蝦其他食入口全都係腥加上係嚴重漏單!!!!叫個 一口芝士我諗我地寫左5,6次了一次都沒來過!!!!!!!!!!!! 最後我地忍唔到, 同d staff 講走左單好多次最後先俾我地....我覺得唯一冇漏單只係魚生果一張紙lor....只能說唯一 keep 到水準只係得員工的服務態度....
預祝2位朋友生日的飯聚 (7人)
提早在1星期前book , 但都列入後補...
剛剛好在吃飯前一日打電話來說有位, 所以最後決定去金田
我自己係最遲一個到達..
即時o左咀....
之前6月時都有來過, 覺得不錯ok
所以10月再來吃
點知差左.....
成晚d 海鮮類[不論生 / 熟]
除左三文魚刺生, 甜蝦 同天婦羅炸蝦
其他食入口全都係腥

加上係嚴重漏單!!!!

叫個 一口芝士
我諗我地寫左5,6次了
最後先俾我地....
我覺得唯一冇漏單只係魚生果一張紙lor....

只能說唯一 keep 到水準只係得員工的服務態度....
2010-10-09
$217 (Dinner)
2010-10-07 12 views
早幾日打過黎依度訂位 明明話冇分時段 得一輪 6點半至10點半-.-之後店員同我講 如果食6點至8點3 就有9折咁我問佢WALK IN 有冇位 佢話唔知 要睇情況咁我諗住WALK IN 6點左右去到 實冇死啦點知去到 個場唔系好多客 點知話淨系做BOOK台唔做WALK IN-_- 我火一火(下刪3百字)最尾佢比左張台我 8點3交台 仲有85折=0=本身諗住慢慢食 食食下發現其實好多時間-_-大約有7類食物刺身/壽司/沙津冷盤/炸物//燒物/一品料理/鐵板燒好多野都有叫 依度既野全部都好新鮮好好食=0=依度既服務質素都幾高 環境唔太嘈 幾適合情侶埋單每位都系$168 相比起旺角兆萬果幾間放題依度既服務 食物 環境都好好多 不過野飲要散叫放題都唔推介D咩野食啦 自己隨便叫啦^^
早幾日打過黎依度訂位 明明話冇分時段
得一輪 6點半至10點半-.-
之後店員同我講 如果食6點至8點3 就有9折
咁我問佢WALK IN 有冇位 佢話唔知 要睇情況
咁我諗住WALK IN 6點左右去到 實冇死啦
點知去到 個場唔系好多客 點知話淨系做BOOK台
唔做WALK IN-_- 我火一火(下刪3百字)
最尾佢比左張台我 8點3交台 仲有85折=0=

芝士焗生蠔
MENU
1K
2010-10-07 3 views
fd生日,聽講金田好出名呀,於是去食了~!刺身:個人覺甜蝦同吞拿魚唔錯~!松葉蟹柳,喱個好好味呀,幾新鮮,加上個人鍾意食蟹棒呀~!鰻魚壽司,不果又于不失啦~!牛舌,喱個好味呀,夠濃又唔韌,唔錯呀~!芝士焗蠔,喱個係出名之一,好味呀,幾濃既芝士味,上果時仲係熱,最好即食呀~!吉列日本生蠔,本身鍾意食生蠔呀,不過喱到既生蠔唔太好味呀,又唔係難食既,不過冇咩味~!雞軟骨:有fd好鍾意食呀~~個人覺有點硬~!:薄燒牛肉:個人覺唔算太好味,普通既質數呀~!芝士年糕:喱個好味呀,去到要食呀,入面有芝士涵既,食落煙煙韌韌,又好香芝士味呀~!綜合來講係出名唧,唔算真係太好味,不果又不失呀~!
fd生日,聽講金田好出名呀,於是去食了~!

刺身:個人覺甜蝦同吞拿魚唔錯~!

松葉蟹柳,喱個好好味呀,幾新鮮,加上個人鍾意食蟹棒呀~!

鰻魚壽司,不果又于不失啦~!

牛舌,喱個好味呀,夠濃又唔韌,唔錯呀~!

雞軟骨:有fd好鍾意食呀~~個人覺有點硬~!

:薄燒牛肉:個人覺唔算太好味,普通既質數呀~!

綜合來講係出名唧,唔算真係太好味,不果又不失呀~!
2010-10-07
2010-10-03 16 views
今次我們只有2個人食日本放題. 但都食左好多野~~ 以下係我的推介魚生: 非常新鮮及種類多! 我每樣都點哂! 有八爪魚,劍魚腩,三文魚,赤貝,針魚,北寄貝,鱆紅魚,甜蝦,希靈魚子,魷魚,鯨龍魚, 和海螺. 非常鮮甜美味~燒物: 芝士焗蠔必食! 蠔好新鮮及個芝士白汁配得好美味~ 燒牛舌都好好食! 仲有其他串燒都OK, 不過牛肉串燒就有點"un".炸物: 炸物炸得合到好處! 芝士年糕, 一口芝士, 蠔, 及甜蝦腐皮倦都好正呀!!! 當然唔少得炸蝦天婦羅啦~ 一品料理: 牛柳粒超好食,好juicy!~ 栗米粒粒燒好似冇咩特別,但食入口就食到好香牛油味,而且栗米好甜!!! 沙津米紙倦都幾得意,中間係三文魚沙津: 不同沙津配不同的醬. 其中三文魚沙津我就好喜歡. 而且三文魚都好多呀~不過幾好的餐廳都不是完美的. 其中的七味炒牛蒡絲就真係食不下去,個味好怪. 仲有E個放題係唔包飲品及甜品的. 總括來講都係值得食的. 我都會再次光顧
今次我們只有2個人食日本放題. 但都食左好多野~~
以下係我的推介

三文魚沙津
沙津米紙倦
  • 炸蠔
  • 甜蝦腐皮倦
  • 燒牛舌,栗米粒粒燒
2010-09-17 3 views
食6PM至8:15pm個埸冇乜人一開始就狂叫魚生個d 幾新鮮跟住我個fd竟然同個waitress講話要一碟三文魚同甜蝦 個waitress又肯!!!估唔到真係比左成碟我地 (我地得3個人)有成30塊 勁正!!!!!!d租蝦都好好味!!另外有點其他熟食都唔錯 不過印象最深都係魚生!!下次實再叫!!!d waiter都服務好好 讚!!!!!成日會主動+水收碟!!ps 不過8pm後會開始多人最好book位
食6PM至8:15pm個埸冇乜人
一開始就狂叫魚生個d

幾新鮮

跟住我個fd竟然同個waitress講話要一碟三文魚同甜蝦

waitress又肯!!!
估唔到真係比左成碟我地

(我地得3個人)
有成30塊
勁正!!!!!!
d租蝦都好好味!!
另外有點其他熟食
都唔錯

不過印象最深都係魚生!!
下次實再叫!!!
d waiter都服務好好
讚!!!!!
成日會主動+水收碟!!

ps 不過8pm後會開始多人
最好book位

2010-09-13
$198 (Dinner)
  • 三文魚