2023-09-26 228 views
Kfc炸雞由細食到大,食極都食吾厭😆試過kfc出既吾同口味,最鐘意都係辣味炸雞🍗外賣拎到返屋企都熱辣辣, 雞外脆內軟 好juicy , 好彩買到岩岩炸好既雞😆配埋薯格好好味👍🏻
TakeAway
𝕂𝔽ℂ✨又有全新口味的登場囉😍!!! 每次出新口味都要去試一試,這次也不例外哦~全新的 「xᴏ醬封味錫紙焗雞」有得賣囉🤤! 雞件先用ᴋғᴄ秘方醃製,再抹上李錦記xᴏ醬去焗。一打開包裝,即傳來又香又惹味的味道,超吸引的!!! xᴏ醬用元貝和乾蝦等食材製成,用來調味,特別惹味😆~焗雞多汁又夠鹹香,真心好吃~套餐還包括1客白飯和1件葡撻,我+$5升級汽水做滋潤紅棗蜜✨,冬天超乾燥,喝這個養生飲品超適合的!! 再+$15要2隻xᴏ醬巴辣香雞翼🍗,就最滿足啦!

2023-01-19
2022-12-26 166 views
優惠券寫明只適用於東廣場及太安樓分店去到分店買 職員竟然同我講 太安樓專用既優惠券係太安樓分店唔用得 ?一頭霧水不停同我講 佢地呢間無大飯😅公司出張專用優惠卷俾你一間無大飯而用唔到既分店?係咩玩法
優惠券寫明只適用於東廣場及太安樓分店
2022-12-26