2018-03-29
韓國菜真係百吃不厭呀🤤🤤🤤星期六行過淘汰睇完戲,發現樓上有間韓國店,見好似都靚靚仔仔咁,又諗唔到食咩好,又唔想過Megabox度食,於是就試下哩間啦。一入到去就好韓feel呀,有幾嗰waiter仲係簽Visa過黎做野,所以只能用英文溝通,俾啲耐性就得架啦。佢地好Nice架!OPPA🤗🤗🤗見menu都好多野揀,有我最愛既芝士蛋卷,Must eat item🤤🤤🤤🤤🤤見嗰韓牛沙律係推介既,所以就嗌啦,仲有每次都會食既韓式拌麵🤤🤤其實我對韓國野食無咩要求,因為本身好鐘意食韓國野既,哩度既蛋捲好足料,入面包住好多午餐肉,青瓜,仲有好多芝士,不過如果嗰蛋可以滑身啲就好啦。之於嗰沙律係不錯的,嗰醬汁好野味🤪最後嗰拌麵如果可以凍小小就好啦🤤🤤🤤