2012-01-19
wawawa!!!!我睇報紙得知坤記竹昇面入左米芝蓮,所以就去試下.一入到去叫左一碗蝦子壕油撈面,真家一個雲吞面,d面一到我已經迫不及待試啦,個面食落好香蛋味,不愧為全蛋面呀下,又唔林,食落去索索聲嫁添!!!!!佢又唔係爽到好似其實竹昇面甘,甘硬,個硬度岩岩好!!佢唔係有名無實嫁,佢地真係有現場打面ge過情完部show哂出黎,無花無假嫁!!自從上次係廣州食完甘正ge面好奈未食過啦.唔講唔知,.原來廣州都有佢地ge分店,佢地係一代一代傳落黎嫁,唔怪知得d面甘好面好甘傳統啦!!真係無介紹錯嫁,又抵食又唔貴.包你食到 lam lam利;]]仲有呀.不得一提ge就係老闆娘呀,佢個人又nice,又好服務,我見到格黎台果個食客話d面太林,老闆娘就即刻幫佢換過佢,今時今日ge服務態度係邊度搵呀你話^___^