2021-01-04
尖沙咀朋友聚會Chill 下的好地方 👯♀️👯♀️雖然而家有限聚令 不過前牌去咗一個好地方都好想同大家介紹吓 等大家都可以多一個 聚腳的Check List❤️🥰呢間餐廳有室內同埋室外 室外環境十分好 好天氣無咁凍 係出面吹下水 飲番2 杯 真係好relax 🥰同男朋友食左日本極上和牛配喜馬拉雅山岩鹽 $128和牛入口即溶 上碟溫度剛剛好👍 再配喜馬拉雅山岩鹽 小小吊味 就唔搶牛既味道👍黑松露雜菌忌廉芝士意大利飯 $128黑松露同忌廉各至唔搶味 口味剛剛好👍爆芝炸魚漢堡配薯條 $128本身對炸魚漢堡薯條唔會有太多嘅期待 😂 但炸魚絕對唔油膩 😮 有時好怕食漢堡包會食到好飽 佢又整得剛剛好wor🍔🍔🍔最後再加杯 Damm Lemon🍺🍻 清清嘅檸檬味 本身唔係好飲酒嘅我都覺得好OK👍👍男朋友就飲手工啤 呢間舖頭好有心 會搵好多特色手工啤👍👍
同男朋友食左
日本極上和牛配喜馬拉雅山岩鹽 $128