2025-02-27
Dinner Set Menu HK$688🔸前菜前菜係沙律加雜菜湯,比較普通。🔸伏特加醬蕃茄青口驚喜🤩伏特加醬辣辣地,好惹味,有啲泰式小炒感覺😋而蕃茄食得出係用真蕃茄整,唔係茄汁,抵讚👍🏼青口感覺係藍青口,細細隻好鮮甜💓🔸罐罐燒生蠔有小小清酒煮蠔的感覺,呢啲野梗係要益男朋友食曬兩隻啦😈肚臍有啲海水味,幾有肉地,新鮮😚🔸法式紙包白酒盲曹魚肚腩叫左呢道魚,紙包雞就聽得多,真係第一次見真。紙包魚🤣打開紙可以保留到個溫度🔥掂❣️盲曹魚冇骨,所以食落去啖啖肉超正😋個皮有迷迭香同黑椒,烤得小脆,而魚肉有檸檬同白酒味🍾好好食🔸四天風乾12小時慢煮油鴨脾究竟又慢煮又風乾,同平時嘅油鴨脾有咩唔同呢🤔食落你就知😏肚腩之前試嘅鴨脾都比較乾同咸,或者炸得油膩啲,今次係第一次試到咁多汁同嫩,又清淡嘅油鴨脾😆😍主菜都有好多焗蔬菜🍆🥕🥔所以食落去幾健康🥰🔸日本柚子雪芭配布朗尼柚子雪芭真係好好食🤤🍋超清新👍🏼布朗尼都唔會太甜🥰基本食物質素好滿意,環境都靜靜地,set 包埋飲品🍹🍭Little Fresh Cafe & Bar🍭銅鑼灣耀華街3號百樂中心18樓1801號舖
🔸前菜
前菜係沙律加雜菜湯,比較普通。
🔸伏特加醬蕃茄青口
🔸罐罐燒生蠔
🔸法式紙包白酒盲曹魚
🔸四天風乾12小時慢煮油鴨脾
🔸日本柚子雪芭配布朗尼
柚子雪芭真係好好食🤤🍋超清新👍🏼布朗尼都唔會太甜🥰
基本食物質素好滿意,環境都靜靜地,set 包埋飲品🍹
🍭Little Fresh Cafe & Bar
🍭銅鑼灣耀華街3號百樂中心18樓1801號舖