2018-09-09 999 views
不是朋友介紹,我也不知道太古城有一間不錯的泰式餐廳!由於沒有訂位,我們早於18:00到達餐廳,幸好可以安排就坐在理想的位置上,可以和朋友聊天!今次order 了一個二人套餐再加上一個小菜已經足夠三個人食(可能我們不是太大食😅)雞、牛沙爹串配上特色醬汁,特別好味道,而且肉質鮮嫩(完全沒有雪藏味)燒牛格斯肉眼扒(配上薯條🍟):如果order 4-5成熟效果會好一點!泰式大蝦炒粉絲:炒得很恰當又惹味👍經典泰式甜品:一次過可以品嚐幾款甜品,非常滿足
不是朋友介紹,我也不知道太古城有一間不錯的泰式餐廳!

泰式大蝦炒粉絲:炒得很恰當又惹味👍

經典泰式甜品:一次過可以品嚐幾款甜品,非常滿足
雞牛沙爹
燒安格斯肉眼扒
經典泰式甜品
雞牛沙爹
2018-09-08 581 views
二人套餐 <Set menu for 2>🍴有驚喜的一餐 呢間泰國菜有fusion菜式 泰國菜很少會吃到肉眼扒 但是吃落覺得味道同口感都不錯 點上酸酸辣辣的source 七成肉眼扒 肉質不甄 燒得好香口添 👍👍😋晚市二人套餐都有好多選擇添 有前菜、主菜、甜點添! •主菜•▫️燒安格斯肉眼扒▫️泰式大蝦炒粉絲吃過最好吃的Phad Thai 佢係個係粉絲 感覺好特別 吃到菜式以為一般般 點不知吃完發現粉絲炒得好香 味道好入味👍👍👍👍😋•前菜•▫️泰式炸魚丸、蝦丸一點也不像平時吃開的味道 炸魚丸 有點像鯪魚球 我比較喜歡平時吃開既泰式魚丸 呢個感覺像HK style的!•甜點•▫️經典泰式甜品拼盤芒果sticky rice 芒果好甜 白糯米都好正好吃指數: 3.5/5👍

二人套餐 <Set menu for 2>🍴
晚市二人套餐都有好多選擇添 有前菜、主菜、甜點添!

•主菜•
▫️燒安格斯肉眼扒
▫️泰式大蝦炒粉絲

•前菜•
▫️泰式炸魚丸、蝦丸
一點也不像平時吃開的味道 炸魚丸 有點像鯪魚球

•甜點•
▫️經典泰式甜品拼盤
芒果sticky rice 芒果好甜 白糯米都好正

好吃指數: 3.5/5👍
2018-08-29 536 views
為對唔住呀!影得比較少相, 因為太好食呀,所以掛住食,都唔記得影相添今晚放工已經相當嘢夜, 仲要剪埋個頭髮先食到飯, 差唔多成八點半都仲可以入座! 而且在openrice訂座好方便 ,search到可以book位就即刻book啦當初睇餐牌嘅時候冇留意, 原來買單都幾貴 ,6百幾蚊兩個人食! 不過可能係我哋胃口太好, 叫得太多嘢平平無奇嘅一個,蔬菜豆腐煲可以咁好食,真係估你唔到!圖中嘅左上角就係蔬菜豆腐煲,其實真係只係得蔬菜同豆腐 ,但係呢兩樣食材配合得好好, 而且調味一百分!!!😍❤😍❤每條蔬菜同豆腐都吸收曬啲汁既味道,有少少似中式魚香茄子,送飯一流!終於到我好期待嘅冬陰功湯出場 ,睇落分量唔大但係每人都分到2小碗!通常煲完湯嘅蝦都會有少少"霉", 但係呢一隻就冇,仲keep住彈牙 💕而湯比坊間嘅有少少唔同,因為椰奶完全唔重,但係夠曬香,辣酸,如果加多少少椰奶就完美喇!食食下嘢都有啲口渴,原來叫指定飲品可以有優惠價 當日最想飲嘅嗰一款已經賣曬 ,而呢款曲奇等飲都令我喜出望外大家都知曲奇係好甜,但係個茶味同曲奇中和返,反而令到茶更香濃同更突出!而且食到一粒粒曲奇!甜而不膩講番個薄餅,類似

平平無奇嘅一個,蔬菜豆腐煲可以咁好食,真係估你唔到!

!

食食下嘢都有啲口渴,原來叫指定飲品可以有優惠價
當日最想飲嘅嗰一款已經賣曬 ,而呢款曲奇等飲都令我喜出望外

講番個薄餅,類似呢款口味嘅薄餅都唔係第一次食,有少少類似北京填鴨味
有荔枝同煙鴨胸, 味道唔錯,但建議荔枝可以切碎少少 ,令到甜味更加均勻! 我覺得薄餅上面嘅配菜可以減低飽肚感,令我哋兩個人都成功食得曬成個薄餅

呢間餐廳意粉同樣好出色 😊但我覺得係有少少貴
我呢個青咖哩蟹肉闊條麵 ,蟹肉真係相當足料 !幾乎每一啖都可以食到蟹肉 !闊條麵軟硬適中 ,青咖哩都好香滑 ,但如果怕辣既朋友就唔好試,估唔到青咖哩都會咁速
而且面入面仲有好多配菜:有紅蘿蔔,有椰菜,有菜心等等,令口感更加豐富

我見到隔離枱攞住個甜品餐牌,上面款款都好似好好食!但係冇辦法,因為唔係好平,而且兩個人叫咁多餸真係好飽 ,冇辦法啦,唯有下一次先食啦
下次我會叫多幾個朋友黎試, 希望會再有新嘅驚喜,下次我一定要食甜品囉!

2018-08-24 454 views
7點去到餐廳入面已9成滿, 好彩有book位, 同友人叫左荔枝鴨pizza, 大蝦炒粉絲, 泰茶米蘇同黑糯米湯丸, 食物基本不錯但上菜好慢, 第一樣菜要等30mins, 希望能有所改善
2018-08-23
$210 (Dinner)
  • 茘枝鴨pizza
2018-08-19 367 views
最近行過 見到佢環境吾錯 又想食泰國菜 所以就入左去試下呢間fusion 泰國菜男朋友揸 fit 叫左 >>紅咖哩軟殼蟹墨汁意粉 << 138$ >>小食拼盤<< 50$>>蝦phad thai<< 108$🤤 救命~勁中意呢個紅咖哩軟殼蟹墨汁意粉都幾辣下 🤤 完全冇辦法停口 🤤宜家一路寫一路都想食 🤤個軟殼蟹炸得非常出色鬆脆嘅外面 入邊仲係軟軟淋淋 又吾會一pet嘢咁紅咖哩 墨汁意粉 加炸軟殼蟹 真系冇得頂的配撘 😍我冇辦法挑剔 100分 真系好令人回味Prawn Phad Thai 都相當不錯佢同好多Phad Thai一樣上面鋪滿係調味料 花生粒 蛋絲 韭菜 等等要撈勻曬先食嘅 🤭你會發現呢度Phad Thai嘅酸甜度配合得天衣無縫個粉絲系煙煙韌韌的有啲似粉絲加薯粉咁 😍 可能會覺得有點誇張不過真系好岩我口味 😆蝦 亦系爽口彈牙 個小食拼盤有冬陰功鷄亦 素春卷 同 米紙卷雞亦切左一半 所以容易食味道吾會太咸 不過吾多覺冬陰公春卷都炸得脆脆的好好嘅系佢俾左三個sauce個米紙卷入面本身已
最近行過 見到佢環境吾錯

味道吾會太咸 不過吾多覺冬陰公
春卷都炸得脆脆的
好好嘅系佢俾左三個sauce
個米紙卷入面本身已經裝住嗰sauce
所以吾點其他sauce都有味道的~
同出面好多米紙卷吾同
吾會冇味 吾會好似食紙咁😂
再點少少酸酸的sauce 就感覺到
內外都有吾同嘅味道散發出黎 😊

P.S. 呢度少少暗嘅環境 加射燈
用電話影相有啲難度
同埋覺得都比較凍
尤其宜家夏天 大家記得帶件褸 😊

$162.5 (Lunch)
2018-08-09 3909 views
早幾年去曼谷旅遊,必經聽過「Mango Tree」的大名,那些年差不多每一本旅遊書都必定會介紹。自從2011年進駐香港開了分店之後,一眾旅遊書出版社為了迎合貪新鮮的香港讀者,當然不會重複介紹香港已經有分店的海外餐廳,就開始捨棄「Mango Tree」了。雖然「Mango Tree」在香港的分店已經開了幾年,甚至第一間香港分店已經結業一段時間,但一直沒有幫襯過;原因非常簡單,定價較曼谷總店貴很多,覺得唔抵。直至去年年初,設立了另一條年輕版副線「Mango Tree Cafe」,價錢差距較接近(但其實菜式份量有沒有減少呢?),趁著母親節第一次訂位光顧。慶幸有提早訂位,去到餐廳門口已經有一條小人龍。估計餐廳預留了一些餐枱給 walk-in 客人,美其名照顧其他沒有訂枱的客人,實際原因可能是擔心訂了枱的客人甩底,餐廳做少幾單生意。餐廳裝修刻意劃分成兩個區域。其中一個燈光較為光猛、傢俱較為簡潔,但牆壁裝修就充滿熱帶風情,繪制了很多果樹圖畫。另一個用餐區的裝修較為時尚、燈光也較暗淡,用餐環境的感覺較高級。定位係 Cafe,餐牌上面嘅選擇比較少,也缺少了一些大大份的肉類主菜及貴價蝦蟹海鮮菜式。食星馬

食星馬泰菜式總少不了叫一碟沙嗲,究竟源自哪一個東南亞國家就不得而知了!雞 · 牛肉沙爹($88)只有四串,價錢都唔算便宜;比較特別的地方就是除了沙爹醬汁、還多了一碟浸泡蔬菜及辣椒的白醋,最終也沒有試過用這碟白醋蘸沙嗲的味道,還是鍾意原汁原味的沙嗲醬沙嗲。
雞 · 牛肉沙爹

與其他星馬餐廳的沙嗲有所不同,並沒有用上濃郁醃料,儘量保持了雞、牛的原味,調味重責就在那碟沙嗲醬汁。望落去好似沒有太多香料及花生蓉,起初以為味道唔夠香濃;原來濃香、微辣帶甜而不嗆喉,既有花生醬的香味、也充滿泰式香料的熱帶惹味。好食。
雞 · 牛肉沙爹
炭燒豬頸肉($98)肉質有彈性、又有少少結實,纖維夠緊緻,遠比採用質素差劣的急凍豬頸肉的軟腍腍好吃得多。雖然表面燒得不夠焦香、炭香唔係好明顯,但那一小砵秘製醬汁酸、辣、香料共冶一爐,非常好味,彌補了豬頸肉炭火香氣不足的弱點。
炭燒豬頸肉

炭燒豬頸肉
芝麻蝦多士脆條($98)的中文名有點不明所以,所謂「脆條」原來是「炸」,英文名字「deep-fried toast」更加清晰。配襯醬汁同樣是那碟浸泡了蔬菜及辣椒的白醋,微酸的味道正好中和炸蝦多士的油膩。
芝麻蝦多士脆條
並非一般泰國菜常見頭盤小食炸蝦餅,反而有點似中菜蝦多士,但炮製方法更講究。沒有採用簡單的方包,而用上細細個脆皮麵包仔開邊,塗滿一層厚厚蝦膠、再加上黑白芝麻點綴,炸得金黃,賣相吸引。咬落口麵包非常鬆脆,蝦膠則表面香脆、內裏彈牙,而且非常鮮味。
本來想叫餐廳最出名的招牌烤乳豬($223),但竟然在午飯時段已經全部沽清,今日可是母親節,廚房竟然唔入咁少貨?唯有改了椰汁紅咖喱軟殼蟹($138)。揀這個菜式就是因為有點奇奇怪怪,到底咖喱配軟殼蟹是什麼一個味道?原來還跟了一個白飯,正好用來配搭咖喱汁撈白飯食,想得十分周到。
椰汁紅咖喱軟殼蟹
軟殼蟹非常大隻,先蘸滿脆粉漿炸熟,為了避免滾熱辣的咖喱汁將香脆的軟殼蟹弄至又軟又腍,咖喱汁墊在碟底、軟殼蟹則放在咖喱汁上面。咬落去表面非常鬆脆、內𥚃鮮味及充滿蟹汁,配上充滿香料的泰式咖喱,味道原來相當不錯,與泰式咖喱炒肉蟹有異曲同工之妙,雖然缺少了爽甜結實的蟹肉,但更優勝之處就是完全沒有蟹殻。
馬拉盞炒通菜($88)惹味香口、少少辣,非常爽脆、完全無渣。
馬拉盞炒通菜($88)
馬拉盞炒通菜

金不換青胡椒蜆煲($118)望落去裝滿成個厚身生鐵煲,但其實個煲好細個,份量唔算好多,大概只有十多隻大蜆。蜆肉鮮甜,肉質有少少爽韌。用了一串串的生胡椒粒調味,有淡淡胡椒香氣而沒有胡椒辛辣,加上泰國菜的必備香料金不換,好味。
金不換青胡椒蜆煲
蝦膏炒飯($98)除了大大堆炒飯之外,還有一大塊炸蝦片、兩片泰式臘腸及四塊五花豬腩肉。泰式臘腸太硬、冇肉味、偏鹹。五花豬腩肉由於採用滷水方法炮製,唔夠香口;豬皮唔夠綿滑、唔夠軟腍,間花的肥脂就顯得肥膩、而非酥軟。總之,幾款食材都唔好食。蝦膏炒飯有別於中式的生炒飯,並不應該只單純講求飯粒炒得夠乾身、粒粒分明;反而應該有少少濕潤,才能突顯蝦膏的香氣及味道。偏偏主角蝦膏的味道唔明顯、兼且份量極少。
蝦膏炒飯
菜式款式選擇較少,大部份出品相當出色。勝在環境算相當舒適,適合一班朋友相聚用餐。
2018-05-13
$200 (Dinner)
椰汁紅咖喱軟殼蟹
芝麻蝦多士脆條
2018-08-08 339 views
同事介紹話呢同嘅泰國菜好好食,所以就嚟試下,點知覺得麻麻!餐廳環境好大,唔會話好逼同好嘈,服務都非常好!咁我就两個人嗌咗三樣嘢。分別係泰國菜必點嘅馬拉盏炒通菜!!生菜豬肉包!!同埋一個燒雞。上菜速度都算快。馬拉盏通菜唔算太入味,個人覺得炒得唔夠火喉,不過啲通菜好新鮮同唔老。燒雞肉質好淋,冇乜雞味,要靠點個醬汁先有味。雞皮同雞係分離嘅。唔推薦呢道菜式。生菜豬肉包係三樣中算係幾唔錯咖啦。味道適中,唔會好辣。加咗香葉口感好好!不過啲生菜就少咗啲。
同事介紹話呢同嘅泰國菜好好食,所以就嚟試下,點知覺得麻麻!

燒雞肉質好淋,冇乜雞味,要靠點個醬汁先有味。
雞皮同雞係分離嘅。唔推薦呢道菜式。

今次食紅咖喱軟殼蟹墨魚汁扁意粉,同埋泰北燒雞排薑黄飯。 紅咖喱唔辣,惹味。軟殼蟹新鮮炸起好香,而且食到嗰個肉質好新鮮。墨魚汁都墨魚汁原來好配合軟殼蟹。扁意粉煮得剛剛好,彈口!熱香茅茶,i like it! 軟殼蟹+紅咖喱 +小泰國香料嘅味道, 好特別嘅配搭,極力推介!黃薑飯好掂,因為黃薑飯好有薑嘅香味,唔止淨係得顏色! 側邊嘅沙律菜,亦都有驚喜!! 因為除咗有蘿蔔絲,紅蘿蔔絲之外,原來仲有脆甜蝦米仔,好配合!!自製醬汁係酸辣嘅好襯嗰個燒雞,值得試,唔辣! 至於個燒雞份量ok,同埋冇骨,方便食。 食物上菜賣相,冇諗過嗰咁靚個賣相咁靚非常之吸引!不過呢間餐廳唔知點解真係好嘈?!?! 到底係嚟食飯嘅人講野大聲呀? 定係樓底矮? 呢度嘈過茶樓!
今次食紅咖喱軟殼蟹墨魚汁扁意粉,同埋泰北燒雞排薑黄飯。
紅咖喱唔辣,惹味。
熱香茅茶,i like it!

黃薑飯好掂,因為黃薑飯好有薑嘅香味,唔止淨係得顏色!
自製醬汁係酸辣嘅好襯嗰個燒雞,值得試,唔辣!

不過呢間餐廳唔知點解真係好嘈?!?!
到底係嚟食飯嘅人講野大聲呀?
定係樓底矮?
呢度嘈過茶樓!
2018-08-02
食物幾好, 叫了泰式船麵, 薄餅等等..  唯薄餅底全是油, 應可改善。另外, 假日午餐餐牌寫了加30蚊可加添"茶拉米蘇"(唔記得係唔係咁叫, 不過個名同主餐牌的一樣) , 點知原來跟餐叫既係同正價叫既唔同, 差一球雪糕的!  覺得好有問題, 誤導消費者!

2018-07-15
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Lunch
Mango Tree 的下午茶餐。二人點了小食拼盤(冬陰公雞翼, 蝦多士和牛肉雞肉沙嗲)和泰式蝦炒粉絲。飲品就叫了香茅茶和特飲薏米紅豆冰。飲品味道都偏甜。薏米紅豆冰椰奶味重,有點蓋過紅豆的味道,對我來說太甜了。香矛茶味道淡口清爽。兩款飲品中個人較喜歡香矛茶。小食拼盤賣相不俗並附上不同醬汁。我喜歡雞翼是單骨雞翼,吃起來比較方便。雞肉牛肉沙嗲味道不錯,蝦多士就較油,但油炸食物油膩也少不免,所以可以接受。泰式炒粉絲味道沒有令我失望,加了青檸汁後是我喜歡的酸甜味。粉絲炒得很香,上面的蝦也挺鮮甜的。份量很多,可以兩個人share一份。Mango Tree Cafe 的菜式大部分都不錯吃的。如果想不到吃什麼餐廳的話也是一個不錯的選擇。

2018-07-20 195 views
Environment: its a bit dark but generally okService: okFood: 1. Thai grilled fish: i found it ok but my friends did not like the taste2. Coconut seafood curry: very good3. Pork neck: good4. Satay: good5. Pork curry: good
Service: ok
3. Pork neck: good
4. Satay: good
5. Pork curry: good
  • Mango Cha Cha
之前食過係圓方mango tree ,覺得幾好食不過比較貴。今次黎試下mango tree cafe 睇下價錢平左,野食係咪一樣有水準先七點去到,見到好多人排緊隊,但等左5mins 就入得。見到哩個二人set 幾抵 我叫咗 泰式香茅茶 (熱)味道唔錯 好似係泰國飲既味道小小甜甜地 淡淡香茅香男友叫左橙汁, 試左啖 好酸雞 牛肉沙嗲 雞牛各兩串 個感覺有d似叮返熱唔係即燒牛唔韌 雞都唔會’鞋’ 味道合格石燒安格斯肉眼扒 配薯條 薯條好幼好乾 又冇乜薯蓉牛扒都幾大塊 不過有d肥,燒得有d燶冇乜牛味,肉質ok。可以點個辣汁食,但食到燶味扣分泰式大蝦炒粉絲一開始冇睇清楚,見到係phad thai就叫左點知黎到先知係炒粉絲個味道其實唔錯,但粉絲好唔索味,個人都係鍾意食炒金邊粉到我最期待既甜品:泰茶拉米蘇個set包兩個甜品 同男友都揀咗呢個上面個個係泰式奶茶味雪糕 下面就係tiramisu入面d手指餅一d浸左奶茶 一d浸左咖啡酒Cream cheese 幾好唔會好杰 本身得七成飽 食完變左九成個甜品大份又好味 令成餐加返唔少分總括而言 環境舒服好坐 服務都ok 價錢雖然唔貴 但我諗都未必會再黎食

香茅茶
我叫咗 泰式香茅茶 (熱)
味道唔錯 好似係泰國飲既味道
小小甜甜地 淡淡香茅香
橙汁
男友叫左橙汁, 試左啖 好酸

雞牛沙嗲
雞 牛肉沙嗲
雞牛各兩串 個感覺有d似叮返熱唔係即燒
牛唔韌 雞都唔會’鞋’ 味道合格

石燒安格斯肉眼扒 配薯條
薯條好幼好乾 又冇乜薯蓉

牛扒都幾大塊 不過有d肥,燒得有d燶
冇乜牛味,肉質ok。可以點個辣汁食,但食到燶味扣分

Prawn  Phad  thai

泰式大蝦炒粉絲
一開始冇睇清楚,見到係phad thai就叫左
點知黎到先知係炒粉絲

個味道其實唔錯,但粉絲好唔索味,個人都係鍾意食炒金邊粉
到我最期待既甜品:
本身得七成飽 食完變左九成
甜品大份又好味 令成餐加返唔少分

總括而言 環境舒服好坐 服務都ok
價錢雖然唔貴 但我諗都未必會再黎食正餐
始終主菜全部味道只係合格。
反而我覺得甜品幾值得食,如果下午茶黎食個tiramisu 甘大份5x蚊 又可以坐底休息
都不失為一個好地方

2018-06-18
$220 (Dinner)
2018-05-17 624 views
和家人來到太古城晚餐,很久很久前mango tree剛開時在銅鑼灣cubus 吃過覺得不錯的,但這次再訪好像比以前水準退步了點基本上炸魷魚圈是炸的熱熱的好吃的,但魷魚算不上十分新鮮有彈性柚子沙律略嫌乾身,炸蒜忍不夠香口,份量可以多點就好了這道菜調味較淡,比較乾身但不夠鑊氣…紅咖哩八爪魚墨汁意粉挺特別,味道挺配的,但墨汁意粉略微被紅咖哩味道蓋過豬扒飯起司超多好好味,可惜豬扒和底部的飯偏乾硬這道好吃但蒜蓉包不夠脆身炒粉絲有點太乾身其他食物都ok,不過應不會特別再來~

柚子沙律略嫌乾身,炸蒜忍不夠香口,份量可以多點就好了

這道菜調味較淡,比較乾身但不夠鑊氣…

豬扒飯起司超多好好味,可惜豬扒和底部的飯偏乾硬
這道好吃但蒜蓉包不夠脆身

炒粉絲有點太乾身其他食物都ok,不過應不會特別再來~
2018-01-07
Type of Meal
Dinner
2018-05-03 328 views
2月14號情人節同男朋友無乜點慶祝,於是專登安排咗一齊慶祝返元宵節補數預計元宵節都可能多人出街食,所以一早訂咗位7:30去到餐廳,門口大排長龍訂咗位都等咗5分鐘先安排到入去坐唔似情人節,元宵唔會推出啲咩元宵套餐來掠水餐牌同平時一樣,好多選擇選擇太多亦會花多眼亂最後唔想選擇困難症大爆發,所以揀咗二人套餐(掛住食唔係每道菜都有影相,連餐牌都唔記得影)前菜-蜜汁燒雞西瓜沙律主菜-石燒安格斯肉眼扒飯●麵-蟹籽海鮮炒飯甜品-草莓香蕉薄餅飲品-鮮青檸梳打,泰式香茅茶套餐$395加一前菜一定要講下!超級好味!!!一定要點!雖然3月唔係西瓜嘅當造季節,本來都有啲擔心個西瓜淡戊戊,但係竟然清甜多汁,同個酸酸嘅沙律汁好夾(個西瓜本身可能浸過糖水或者調咗味,但唔理!真係好味)結果三扒兩撥就解決晒啲西瓜,剩低雞肉,雞肉都好味嘅,只不過係西瓜太出色啦主菜石燒安格斯肉眼扒都唔錯,牛扒有啲薄有啲難處理,因為喺石板上面切嘅時候仲會不停煮,後來會過熟,但味道好好其他菜式就正常,唔算特別突出
7:30去到餐廳,門口大排長龍
訂咗位都等咗5分鐘先安排到入去坐
唔似情人節,元宵唔會推出啲咩元宵套餐來掠水
餐牌同平時一樣,好多選擇
選擇太多亦會花多眼亂
前菜-蜜汁燒雞西瓜沙律
主菜-石燒安格斯肉眼扒
飯●麵-蟹籽海鮮炒飯
甜品-草莓香蕉薄餅
飲品-鮮青檸梳打,泰式香茅茶
套餐$395加一
前菜一定要講下!
蜜汁燒雞西瓜沙律
超級好味!!!一定要點!
(個西瓜本身可能浸過糖水或者調咗味,但唔理!真係好味)
主菜
石燒安格斯肉眼扒
石燒安格斯肉眼扒都唔錯,牛扒有啲薄
其他菜式就正常,唔算特別突出
Other Info. : 餐廳嘅裝修好靚,兩邊有兩種不同風格
2018-03-02
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$200 (Dinner)
Celebration
Valentine's Day
蜜汁燒雞西瓜沙律
2018-04-25 215 views
餸菜食品味道,熱度,幾好; 環境,服務員態度不錯, 以泰國食品為主道,廚師加以改良打破泰式煮法傳統及添加一些中式及西式的煮法及調味料,令到不同的菜式有著新鮮感及新的味道。