體驗極差!! 食物未熟仍上菜!! 優惠指引有誤導!! 職員態度差!!本人昨日(5/12)到旺角分店用膳,餐廳職員會幫客人蒸熟海鮮並上碟,而蒸蜆及蟶子時,職員未有理會海鮮是否已蒸熟便上碟,導致本人吃了未蒸熟的海鮮,令身體稍有不適。其次,餐廳優惠傳單列明(7:00-9:00時段埋單離座6折,9:00-11:00時段埋單離座5折),顧名思義離座時間為9:00-11:00應得到折扣5折,但職員爭辯:「你地入座時間係7點半,所以6折,是根據入座時間決定」,並堅稱:「指引無問題,寫得清清楚楚,仲拗啲咩,無得拗㗎」,其態度惡劣,令本人及友人是次用膳體驗極差!請貴公司慎重檢討並修改優惠指引,以免誤導顧客!
2022-12-05
$199 (Dinner)
2022-12-04 3676 views
近年很流行吃海鮮蒸鍋,將不同的海鮮放入蒸鍋再預定時間出爐,對一眾海鮮控來說實在是不能錯過~ 這次就想到一間CP值蠻高的海鮮蒸鍋專門店,滿足一下想吃新鮮海鮮的心情120分鐘厚肉龍蝦海鮮蒸汽鍋 $298/位(平日) $338/位(星期五、假日及前夕)店家設有不同海鮮組合的海鮮蒸鍋套餐,這次就選了這個「120分鐘厚肉龍蝦海鮮蒸汽鍋」,一個價錢就嚐到龍蝦、鮑魚、生蠔、海蝦、蟶子等海鮮,再加上M5和牛、黑毛豬、蔬菜及點心等美食,單是這個價錢就吃到這麼多款美食,未吃就已經覺得很可以~波士頓龍蝦每人半隻我份量,龍蝦膏豐富肉質又爽彈,入口味濃·非常新鮮!主因龍蝦是活劏的,廚房會留待在客人下單後才會即時處理,店員端出來時還在動啊~ 有夠生猛超誇張的!這就足以證明龍蝦的新鮮程度~吃過龍蝦過後就來吃法國精選生蠔跟南非孔雀鮑魚,兩款同樣新鮮爽口帶海水味,店員還會細心地幫忙開蠔及處理掉鮑魚內臟,再蘸一下醬汁令味道更豐富!再來吃海蝦、蟶子跟蜆,同樣鮮甜度高,蝦子肉質緊實,蟶子跟蜆處理得很好沒有沙子,入口滑溜軟嫩,全都沒令人失望!吃海鮮最喜歡就是以這種清蒸的方法處理,可以吃到海鮮本身的原味道,實在吸引到我啦!吃過海
吃過海鮮就來吃其他肉類啦~ 這個套餐已包括澳洲M5和牛跟西班牙黑毛豬,兩款肉色澤紅潤雪花談不上太多但分佈平均,厚薄度剛剛好,蒸上幾分鐘就可以了!肉味濃郁口感軟腍~ 而南瓜跟娃娃菜都同樣鮮甜,沒想到連蔬菜的品質都非常好!
除以上食物外,店家還會供應點心啊!而這個套餐還包括手打牛肉球跟黑金流沙包可以嚐嚐點心師傅的出品,味道跟外邊上酒樓吃到的都是同樣出色,流沙包的內餡做得很好很順口;牛肉球味道跟平常吃的山竹牛肉是一樣的,但質素同樣不錯啊~
店家應該深怕客人不夠飽,套餐還包括一籠蟲草花滑雞蒸陳村粉,雞肉嫩滑調味沒過火而陳村粉做得滑溜不會粉;食物種類多飲品同樣多,除一般常見的汽水啤酒外,還會有烏龍茶、洛神花茶等供應,吃罷這些真的超豐富大滿足啊!
店家位於旺角鬧登打士街旁邊的商用大廈內,雖然座位不多但坐得舒適不逼狹,簡約的火鍋店裝潢,設備完善~ 最欣賞店員的服務,由入座到用餐全程照顧有加,連中間的烹煮過程也是店員一手包辦幫忙處理,也會細心介紹每種食品,基金上客人就是等吃和吃就對啦,完全不用擔心食物會否蒸得過火,有甚麼需要也會留意到,非常讚賞!而食物質素也是很有水準,性價比高,最重要是店家還會在不同時段推廣多重優惠!
2022-11-24
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
嬲到一定要上黎寫食評,呢間野同呃人無分別!3個鐘任食蟹,每人竟食得10隻都無,仲要加埋一500+一位!!!😠😠😠1。任食蟹,無蟹!!2。至少要半個鐘先上一輪!!3。最後一輪等到埋單走人都無蟹上。間野原因係鋪頭無蟹要係第2度運黎!!!任食間鋪無蟹?!玩野?!上年食過一次,不過不失。雖然間野環境唔算好,又細又迫,但服務ok。啲蟹細隻啲,約3兩左右,未去到爆膏,不過都唔差,勝在啲蟹接住食,1個人食左20+隻。所以今日再黎,但今年真係勁差!!!但今年唔知係唔係換左老闆。呃人成份好重!!我地7點半食到10點,今年啲蟹嘅質素比上年差,無蟹味,有一兩隻啲味霉霉地。任食都預左。但最大問題係3個半鐘只上得4輪,頭2輪5個人俾10隻,後兩輪俾得8隻。佢啲蟹係即叫即蒸,唔食晒唔準落order。落第二輪order時, 等左20分鐘,見佢都唔上就問下,話唔記得左,依家叫師傅蒸,叫我地打下邊爐先。每一輪都要勁僱,但都等起碼半個鐘!!!想order第5輪,個哥哥仔話啲蟹會耐啲先上到,都預左,之前都半個鐘先上一輪。俾人涼左係度40分鐘,真係唔想再等,反正覺得佢地唔會俾,就埋單。埋單時竟然同我地講啲蟹蒸緊喎,走啦?!呢

嬲到一定要上黎寫食評,呢間野同呃人無分別!
1。任食蟹,無蟹!!
2。至少要半個鐘先上一輪!!
任食間鋪無蟹?!玩野?!

上年食過一次,不過不失。
雖然間野環境唔算好,又細又迫,但服務ok。
所以今日再黎,但今年真係勁差!!!
但今年唔知係唔係換左老闆。呃人成份好重!!

每一輪都要勁僱,但都等起碼半個鐘!!!
呢下真係忍唔住,就同佢地講等左40分鐘,每輪都等咁耐,都唔上蟹。佢地回覆係多單無晒蟹,係觀塘果邊拎啲蟹過黎,所以咁耐,我地可以俾你地繼續坐。真係多謝晒。。。我見佢地成間野先得10張枱,大部分都係食蒸氣海鮮,無咩人食蟹囉。我都唔想再同佢講俾錢走人,一定無下次!!!

2022-11-26
Type of Meal
Dinner
差到要寫佢上黎真係第一次買左klook卷,$298一位,龍蝦大閘蟹果類既set啦,但呢間野好古惑真係又$48蚊醬料,又假日人頭,又加一,好普通既野飲櫃都要加$28,最後都要400蚊一個人頭咁唔緊要既,搵得呢d黎食,400蚊既價位係接受既,但呢間野既服務同環境係絕對唔值,大排檔都好過佢首先環境唔舒服,個位窄到痴線,要我跪上梳化再慢慢爬入去,地下又有油又有水,冼到痴線去廁所條路又係好多水同好多疊得好高既雜物之後野飲櫃d啤酒(雪花呢類低檔次d既)我唔岩飲,都係揀左逐枝叫番藍妹,$30蚊枝都ok既咁一般都可以要冰桶但可能要嗌2-3枝先有啦,咁我咪問經理幾多枝先有,佢話冇冰桶個WO我望一望每一枱個地下都有冰桶拎黎掉殼個wo,我心諗你係唔係Hea緊我?都算啦,呢個可以係話我高要求,但啤酒起個充滿蒸氣既環境到真係好快熱,冇咁好飲都未完,佢拎枝酒出黎果陣竟然係比膠杯我…佢話呢到冇玻璃杯驚打爛…心中已經一百句粗口,如果我係起茶餐廳食緊小菜嗌啤酒飲佢話冇玻璃杯我都仲可以接受,我食緊400蚊一個人頭既餐連玻璃杯都冇得用成杯啤酒係勁難飲變左…我都冇要求d杯要雪到凍一凍先拎出黎已經…$48蚊醬料得4樣野,豉油,
差到要寫佢上黎真係第一次

去廁所條路又係好多水同好多疊得好高既雜物

$48蚊醬料得4樣野,豉油,辣椒,蔥,蒜粒,仲要係普通料,覺得好唔值,加埋一成50蚊得呢D咁基本既野…
黎到呢到已經只係想快d食完走人…
到海鮮,有樣野要讚既,龍蝦真係新鮮,真係即叫即湯,蒸起食落d肉彈牙同好濃味,好食,Size就少少細隻左d,唔係個service咁差我係會encore既,當晚$128半邊,算經濟既
生蠔,個size好細,仲衰過串燒店$48一對果d size,又唔係鮮甜,不過成個set先400蚊,冇得太高要求
呢到個service又出晒事,個蠔開唔到問個waiter點開,佢叫我搵手指zip個位去mak開佢,我果隻真係完全開唔到
叫個哥哥仔黎幫手或者教下我點開,佢搞左幾野搞唔掂,就放低起枱面,冇錯係枱面,之後行開左,話陣間幫我,然後結果梗係冇左回事…
真係茶記大排檔都冇咁衰…最後經理幫我開左
已經食到成肚氣,其他野都已經冇乜感覺…
蜆,好細隻,肯定係平野黎,但冇乜沙都甜甜地,冇乜特別
蝦大隻同新鮮既,呢個要讚,彈牙有味,好食既
咁我同女朋友都好鍾意食蟶子,咪問經理幾錢隻囉,佢話應該係28蚊,我心諗,點解係"應該"?,咁我真係想食嗌唔嗌好?
之後我請佢去確認下再覆我,之後又係冇左回事,呢間野d服務真係好唔掂,定係因為我係買團購票所以就比d咁既服務我?
d肉,個卷又話咩黑毛豬,M5和牛,一望就知係酒樓邊爐任食果d級數啦,不過都預左係咁,冇咩好講
但個service真係又要鬧…個哥哥仔將d肉夾到成粒廢紙球咁樣放去個蒸籠到,咁入面咪唔熟囉…你唔係完全平放都唔好夾到咁樣衰丫…
去到個牛我嬲嬲地叫佢比我自己整就算。
去到最後點心同大閘蟹,正常貨色,冇讚冇彈,大閘蟹都算新鮮,d膏個量同味都不過不失…
食到最後我想埋單,叫左三次個哥哥都聽唔到,最後我真係忍唔住開口鬧左個經理一句…叫左三次啦我…

總結就係我比左900蚊食左餐大排檔都不如既晚餐,公道一句,純食物質素好勉強合格啦,龍蝦會大讚,其他野我會寧願比多少少去番九重鮮食
服務上面已經講過好多,我覺得你收得呢個價錢個服務真係要跟得上,如果唔係幾好既食材都唔會好食…
環境上你個場起旺角就算啦,預左會咁樣,還好啦…
一句結論,去食九重鮮好過
2022-11-13
$450 (Dinner)
Dining Offer
Group-buy
  • 龍蝦(真係新鮮湯既)
🦀🦀今年最後一轉大閘蟹:$298【緣味小聚】大閘蟹+龍蝦海鮮蒸氣鍋餐♨️🦀大閘蟹未算爆膏,不過唔算太細隻, 一人食三隻都唔錯。食左兩隻乸膏較實,好似食左咸蛋黃甘,好邪惡😚🤩🤩喜出望外既反而係龍蝦海鮮鮮蒸氣鍋餐,賣相擺盤唔靚,零期望。點知款款新鮮,店員仲服務好好全程幫手蒸、夾上枱、換碟、加水....唯獨係冇提供濕紙巾&紙巾,好唔方便🦞每位有生猛厚肉龍蝦半隻,龍蝦果然好生猛,放入爐仲郁,龍蝦肉彈,仲有好多膏,正🦪法國精選生蠔每人一隻: 都係好新鮮,帶海水味,好鮮韓國鮮鮑魚每人一隻, 一大一細唔太平均,隴鮑魚爽口彈牙🦐扎扎跳海生蝦 ,每人兩-3隻,鮮甜🐚蜆一份: 份量多,冇沙,鮮甜澳洲M5和牛:牛肉望落唔靚冇紋,顏色又唔新鮮,但食落又滑牛味又濃,好神奇西班牙黑毛豬:同樣賣相差,本身唔鐘意豬冇特別comment手打牛肉球,每人一粒:似點心山竹牛肉,不過唔多粉多肉,唔錯🥬有機三寶蔬:粟米有d乾,南瓜竹炭流沙包:熱辣辣蒸起,質地軟熟,奶皇流心千層薑汁糕:微微薑味,正常發擇揮

🦪法國精選生蠔每人一隻: 都係好新鮮,帶海水味,好鮮

韓國鮮鮑魚每人一隻, 一大一細唔太平均,隴鮑魚爽口彈牙

🦐扎扎跳海生蝦 ,每人兩-3隻,鮮甜

🐚蜆一份: 份量多,冇沙,鮮甜

西班牙黑毛豬:同樣賣相差,本身唔鐘意豬冇特別comment

手打牛肉球,每人一粒:似點心山竹牛肉,不過唔多粉多肉,唔錯

🥬有機三寶蔬:粟米有d乾,南瓜

竹炭流沙包:熱辣辣蒸起,質地軟熟,奶皇流心

千層薑汁糕:微微薑味,正常發擇揮
2022-11-10 1007 views
平時很少給予食肆評價,但今次真係唔比唔得。今次朋友生日想食海鮮,揀左個平時比較少食的蒸氣鍋放題。店內空間不大,但服務員態度熱情,基本上每枱都幫手蒸海鮮;上單速度快,又唔漏單,叫幾多比幾多。我地人數少少,寫左廿幾隻蠔 真係比左廿幾隻 認真抵讚最緊要既海鮮質素,性價比相當高,唔似係平時放題質素。尤其係生蠔同海蝦,相當大隻同鮮甜,有酒店單嗌水準。 但蜆同聖子就可能唔太適合蒸氣鍋煮法,縮到好細。 同場鮑魚亦是任食,我自己唔太好鮑魚 但都食左幾隻,有中上水準,幾大隻同新鮮 (真係活架!識吸住個盤)以前放題多數蝕住離場。但今次三百幾蚊放題令我第一次覺得有回本的感覺。食左老闆娘咁多生蠔 認真要撰文推薦下

2022-11-10
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$350 (Dinner)
Celebration
Birthday
【TapNow海鮮蒸氣套餐🌸$134生猛龍蝦聖子皇】食親海鮮都要幾百蚊 TapNow做緊海鮮蒸氣套餐限時優惠1) 生猛厚肉龍蝦海鮮盤生猛厚肉龍蝦(半隻)蘇格蘭聖子皇 1隻韓國鮮飽魚1隻扎扎跳大海蝦2隻爽甜貝殻類 2隻2)火鍋配料澳洲M5和牛西班牙黑毛豬手打牛肉球有機三寶蔬菜3) 點心流沙包千層薑汁糕4位起每位送1隻法國生蠔(價佰$48)7:30pm前離座或 9:00pm後入座送啤酒汽水任飲此方案只適用於旺角店💬點評好好彩講晚龍蝦upgrade咗(因為本身嗰隻龍蝦缺貨)非常抵食龍蝦鮑魚聖子非常新鮮全程會有專人幫你 蒸嘢食 分嘢食 拆嘢食坐喺度傾計等食就得 服務一流呢個價位而言,味道不錯,可再去!如果加多一籠高點會滿足啲🤘👅味道:4.5/5🌌環境:4/5👍🏻推薦:4.5/5(📍油麻地) 緣味小聚 (LADDER Dundas)旺角彌敦道575號LADDER Dundas9樓
【TapNow海鮮蒸氣套餐🌸$134生猛龍蝦聖子皇】

食親海鮮都要幾百蚊
TapNow做緊海鮮蒸氣套餐限時優惠

1) 生猛厚肉龍蝦海鮮盤

生猛厚肉龍蝦(半隻)

蘇格蘭聖子皇 1隻

有機三寶蔬菜

3) 點心
流沙包
千層薑汁糕

4位起每位送1隻法國生蠔(價佰$48)
7:30pm前離座或 9:00pm後入座送啤酒汽
水任飲
此方案只適用於旺角店

💬點評
好好彩講晚龍蝦upgrade咗(因為本身嗰隻龍蝦缺貨)
非常抵食
龍蝦鮑魚聖子非常新鮮
全程會有專人幫你 蒸嘢食 分嘢食 拆嘢食
坐喺度傾計等食就得 服務一流
呢個價位而言,味道不錯,可再去!如果加多一籠高點會滿足啲🤘

👅味道:4.5/5
🌌環境:4/5
👍🏻推薦:4.5/5

(📍油麻地) 緣味小聚 (LADDER Dundas)
旺角彌敦道575號LADDER Dundas9樓
我哋揀咗要150分鐘法國生蠔海鮮蒸氣鍋套餐($348)咁首先就係食咗海鮮先嘅分別有鮑魚、蟶子、海蝦、白貝等等全部海鮮食落去都好新鮮🥳🥳鮑魚同蟶子食落去都好彈牙而我最有深刻印象嘅係佢哋嘅生蠔因為食落去真係幾鮮甜🦪🦪(我自己個人就比較鍾意食熟蠔多過生蠔)所以我覺得呢個質素幾好咁之後就講吓打邊爐配料(肉類)啦佢哋嗰個澳洲M5和牛真心好高質👍👍牛肉味好濃郁之餘亦都幾有口感而安格斯牛肉食落去就比較入口即化☺️☺️西班牙黑毛豬就比較薄但係食落去都唔會太乾呢間舖頭嘅另一個特色就係可以任叫點心我自己就最鍾意食蟹籽燒賣皇同埋灌湯小籠包🥰🥰前者食落去真心幾爽口後者食落去就幾Juicy😋😋之後佢哋嘅流沙包食落去味道都唔錯其實我覺得佢哋嘅手打牛肉球都幾好食😉😉(不過佢唔係放喺點心List,只係放喺打邊爐嘅List入面)最後熄晒所有打邊爐配料嘅時候就可以食粥因為佢哋嘅湯底係椰子水🥥🥥所以最後嗰個粥食落去就會好重椰子香味
我哋揀咗要150分鐘法國生蠔海鮮蒸氣鍋套餐($348)

咁首先就係食咗海鮮先嘅
分別有鮑魚、蟶子、海蝦、白貝等等
全部海鮮食落去都好新鮮🥳🥳
鮑魚同蟶子食落去都好彈牙
而我最有深刻印象嘅係佢哋嘅生蠔
因為食落去真係幾鮮甜🦪🦪
(我自己個人就比較鍾意食熟蠔多過生蠔)
所以我覺得呢個質素幾好

最後熄晒所有打邊爐配料嘅時候就可以食粥
因為佢哋嘅湯底係椰子水🥥🥥
所以最後嗰個粥食落去就會好重椰子香味
2022-09-30 1799 views
今次到旺角的緣味小聚,餐廳主打有各種蒸海鮮和肉片,有生蠔滑溜飽滿,鮑魚口感彈牙、蟶子軟嫩多汁、蜆柔軟細膩、蝦肉質緊實,全部都好新鮮,完全都是當日新鮮送貨,貝類海鮮也完全沒有沙,食用好安心;肉品厚薄度都剛剛好,肉質鮮美,牛肉片瘦而不柴,豬肉片肉質鮮甜,全部有計時器之外還有服務人員幫忙處理,無需擔心時間問題,另外還有點心類可以吃,特別喜歡蜂巢糕和流沙包,蜂巢糕吃起來柔韌的口感配上微甜的味道恰到好處,流沙包的內餡是鹹蛋黃口味而且很多吃起來不會乾反而很順口,我最喜歡的烹飪方式就是蒸,能讓食物呈現原汁原味之外亦考驗食材的新鮮度,蒸海鮮的店鋪基本不需要擔心佢地嘅食材,緣味小聚的海鮮新鮮、食材好,用餐完還令人意猶未盡。
2022-09-27 1541 views
呢間有得食蒸氣火鍋、粥底火鍋加點心既緣味小聚共有3間分店~今次就去到佢地既旺角店嘆蒸氣火鍋~🔥飲品櫃可以任揀汽水、啤酒,亦有涼粉爽呢啲比較少見既飲品。一黎到就上左海鮮拼盤,有龍蝦、鮑魚、蟶子、海蝦同埋蜆🤤店員會幫手計時同將海鮮分碟😋坐定定等食就ok~海鮮食落好鮮甜吖~而且仲好多汁!之後仲有澳洲M5和牛片、西班牙黑毛豬、蟲草花走地雞、手打牛肉球可以任食~啲肉蒸完都好滑溜❤最後食埋個粥底火鍋就夠哂飽。點心有黑糖蜂巢糕同黑金流沙包,做甜品岩哂吖~😝😝

2022-09-27 1789 views
我都係經 網上平台購買9月26日晚,大閘蟹龍蝦海鮮蒸氣鍋。訂位時安排9樓,當日旁晚打電話通知改在6樓,去到又要上返9樓。坐下立即安排開始蒸龍蝦,大閘蟹則在廚房處理。龍蝦不新鮮,酶的。食大閘蟹時,我們4人都不約而同覺得其中部分蟹有苦味,問侍應,回答是我地唔知喎!食蟹又不提供薑,醋,食完蟹問侍應有無濕紙巾抹手,竟話要收錢。又要收醬油錢,但只有豉油,蒜蓉,紅辣椒3大樣。其餘食物不過不失,埋單每人 $322,無下次啦。因之前在另一間緣味食過,讚。豈料今次試這間,中伏。
因之前在另一間緣味食過,讚。豈料今次試這間,中伏。
2022-09-18 1449 views
透過KKday 購買,今天一家四口,去到餐廳非常之細,原來龍蝦plan ,上漏咗貝殼,不承認反認為我們已經食咗,三吹四請先補回,原有plan 話4個人或以上有任食鮑魚,去到話沒有,但係隔離枱有鮑魚食,而轉粥底水多到不知所謂,味道差勁。海鮮又有沙,另外加配料又要加錢,不過選擇只有3款。假期前後每人加68。對之失望之極,每人最後340多元最後得到這個服務和食物質素,完全貨不對辦。如果食物質素有保證,價錢貴我亦不會氣憤,這間不可一不可再
$340 (Dinner)
2022-08-26 1749 views
又係見到you tube 廣告,某日見到抖音都有人探店,所以約上幾個姐妹去試下,上到9樓,個心離一離,7點,我哋第一台客,既然來到,就試下啦,然後要左個海鮮任食套餐,馬上有個好似經理嘅人攞左張牌過來,原來係sell現金券3000元,因為未試過味道,所以暫時唔會考慮,此時我哋先知所以海鮮任食需要購買佢哋現金券先可以加錢升級,有種上左賊船的感覺,我打電話book位問過海鮮任食套餐幾錢,店員答我加埋所有費用,一個人四百幾,已經冇曬心情食嘢,上來一隻半龍蝦,有一隻係生鮮,仲有一個半隻唔生鮮,生蠔三隻,得一隻生鮮,餘下兩隻壞嘅,叫左店員來,換左一隻比我哋,貝殼類不過不失,都有一隻臭嘅,其他任點的除左牛肉澳洲M5和牛可以食下,其他菜仲衰過兆萬,總之一分錢一分貨,中伏一次夠啦,店員服務態度幾好

2022-07-27 1813 views
一心諗住食海鮮蒸鍋,book左4位啦..一上到去環境都幾細,經理都叫好態度招呼..但發現..海鮮蒸完唔係用黎煮粥..海蝦係梅既,火鍋料仲衰過兆萬果啲😂感覺好伏衛生情況極差,就咁拎住啲野食搭lift落樓下6樓…阿姐態度同衛生常識好差,啲野食係個客頭頭度大叫邊個叫左..唔知以為自己去左左排檔😂真心唔好去,仲話買套票….買果個都係傻…絕對冇下次!
一心諗住食海鮮蒸鍋,book左4位啦..
一上到去環境都幾細,經理都叫好態度招呼..
衛生情況極差,就咁拎住啲野食搭lift落樓下6樓…
阿姐態度同衛生常識好差,
啲野食係個客頭頭度大叫邊個叫左..
唔知以為自己去左左排檔😂
真心唔好去,仲話買套票….買果個都係傻…絕對冇下次!

2022-07-26
$400 (Dinner)
2022-07-15 1587 views
見youtube有介紹,KKDAY又做優惠咁,咪去試下180分鐘 蒸海鮮+任飲任食火鍋 = $328+$20醬油費  任食海鮮要另+$168 所以無加收$20醬油費唔緊要,但得3款 (鼓油,蒜泥+好似辣椒)海鮮每人有龍蝦半隻,聖子一隻。鮑魚一隻,生蠔一隻,蝦兩隻,蜆幾隻 (望見個木兜有D唔開胃)服務員都好服務,幫你蒸+計時+夾海鮮都新鮮無霉,龍蝦都大隻彈牙食完海鮮換個椰皇水粥底打邊爐,個湯底淡如水食物選擇少都唔緊要,因為我主力食牛澳洲M5和牛:薄切,有牛味,正常野安格斯肥牛:呢個經典呀!雪硬到痴住個兜,點夾都係夾唔到,要落D湯去溶雪。以為只係一碟係咁,再叫!兜兜都係咁肥牛唔掂,仲衰過快餐店邊爐牛。叫墨丸又話無貨,大佬無野食啦喎有點心叫,都係算啦飲品櫃入面,最下層主力啤酒,其餘罐裝涼茶好多好多,好辛苦先前後搵到4罐可樂,再搵應該無返到屋企網上搵番個menu,原來琵琶蝦/肉蟹 轉咗生蠔又唔出聲
見youtube有介紹,KKDAY又做優惠咁,咪去試下

任食海鮮要另+$168 所以無加
收$20醬油費唔緊要,但得3款 (鼓油,蒜泥+好似辣椒)

服務員都好服務,幫你蒸+計時+夾
海鮮都新鮮無霉,龍蝦都大隻彈牙

食完海鮮換個椰皇水粥底打邊爐,個湯底淡如水
食物選擇少都唔緊要,因為我主力食牛
澳洲M5和牛:薄切,有牛味,正常野
肥牛唔掂,仲衰過快餐店邊爐牛。
叫墨丸又話無貨,大佬無野食啦喎

有點心叫,都係算啦