2024-07-23
.‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️.☕️ 來自阿拉伯嘅特色咖啡品牌 @ 🌟 Marouf Coffee 🌟.💁♀️ 圖片展示美食為:Avocado Egg Poached CroissantApple YogurtIced Crème Brûlée LatteSpanish Latte.👽 每次想搵間咖啡店CHILL下,尤其呢區,真係特別困難,因為真係好多人。自從知道有呢一間CAFE之後,每一次都會翻兜黎呢度,勝在有室外位置同真係有悠閒嘅感覺。.☕️ 呢間係來自阿拉伯嘅咖啡品牌,夠晒特別。揀左店員推介嘅「冰法式焦糖咖啡」同「西班牙咖啡」。好濃郁,酸度調配適宜。.🥐 另外店員亦都推介咗新出嘅呢一款「牛油果水波蛋牛角包」,唔係預先整定,係即場整嘅。份量同味道剛好適合喺下晝食少少輕食,配一杯咖啡。.🍎 天氣咁鬼熱,另外叫左個「蘋果乳酪」,酸酸甜甜,好清爽開胃。.😋 呢度有好多特色嘅咖啡,鍾意周圍去CAFE打卡嘅朋友仔更加不宜錯過。.📍 尖沙咀天文臺道8號地下3號舖📲 +(852)2610-2998.‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️.💯 最真實的美食點評 ❤️ 歡
‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️
💁♀️ 圖片展示美食為: