2020-10-07
朋友發板,跟佢食好野,食酸菜魚🐟。真係好耐無食喇😚,黎到全院滿座,不過好快就有位👍🏻。⼃🔻 十三少酸菜魚 $238🔻一碟好足料,有大量嘅酸菜同咸菜,食落爽口,仲有萵筍同雞脾菇,魚肉大片而且嫩滑😋,完全夠晒2個人食👍🏻。酸菜湯底咸辣十足,幾惹味🤤。叫個白飯加的湯真係一流😍。🔻川式口水雞$78🔻大大碟,幾乎有成半隻雞😙,份量好足👍🏻。依個川式幾啱我,唔係得個辣字,麻香味幾濃而帶少少咸🤩,雞肉結實得黎又好滑,依個小食幾有驚喜👍🏻🔻紅糖糍粑$43🔻超正呀🤤,外邊脆卜卜,裏面軟綿綿😚,表面灑滿黃豆粉,再點啲紅糖食,真係自己都可以食晒一碟🤤。🔻桂花烏龍冷泡茶$22🔻人生如茶🤣,冷泡烏龍茶,伴住清香桂花味👍🏻,飲落幾Fresh。******************************🍽 十三少酸菜魚📍 大角咀埃華街88-102號大全樓地下B及D號舖******************************
⼃
🍽 十三少酸菜魚