2018-06-24
話說今日星期日 早上做完事後 想不到食乜 見附近有呢間拉麵店 雖然唔係話特別鐘意食拉 但心血來潮突然想食下 點知就中左伏入到去11點半到沒咩人 找張枱坐下 打開餐牌 選舉唔係話好多 天氣熱沒咩胃口 就點左個蕃茄豚肉拉(85元,+1後93.5)等左10分鐘上枱 一眼覺得份量好少 跟住食左一口 即刻知中伏 首先碗野完全不熱 頂多叫温熱 所以我都不知點解要等成10分鐘 肉又少又唔覺得有咩特別(完全唔香口個隻 硬硬地完全唔識欣賞) 想食下蕃茄開胃下點知完全食出有咩茄味 個湯完全唔甜 雖然個刻早上沒食都幾肚餓 但食完一口完全唔會有衝動想馬上食完住坑口附近沒咩日本野擇 但呢間一定唔會再去,好少寫負評 但呢間食完一次後沒衝動想再食 但有衝動想寫負評 題外 環境不差 冷氣都夠 但呢個價錢食呢種貨一定無第二次
題外 環境不差 冷氣都夠 但呢個價錢食呢種貨一定無第二次