2024-11-03 1707 views
講起尖沙咀食飯,朋友話有間近地鐵站幾正叫我去試,去到覺得個裝修唔錯,上到2樓,好有酒吧/慶祝氣氛,仲見到有liveband! 唱咁多首歌都咁好聽😍邊食邊聽歌真係一級享受🤩因為我哋唔係好肚餓,所以點咗個生牛肉他他同鹹豬手:法國魚子醬牛肉他他迷你脆筒(7件)🐮$198:這個山牛肉他他10分出色😍勁多牛肉,仲有一堆超新鮮的魚子醬!醃料唔會太濃,食得出酸酸辣辣的,配搭起來顯得牛肉好新鮮!做到成個雪糕筒咁,個雪糕筒仲要係脆卜卜!🤩好香芝麻同鹹蛋黃味,小編食過好多生牛肉他他,咁特別地表達真係少見😍好正的開胃菜!想叫多客🤣🍖德國鹹豬手 $328上菜後的鹹豬手,捐到客人面前,比你哋影咗相先再拎喺隔籬枱幫你砌好,真係貼心!鹹豬手嘅皮炸到超級脆口!又唔會覺得好多粉,又唔會太鹹,真係恰到好處,啲肉唔會硬唔會韌,仲好嫩口,真係超水準!薯條原隻厚切,食到真正薯仔蓉🥔掂呀!食完兩個菜仲想繼續聽歌,叫多兩杯Mocktail(無酒精調酒) 慢慢欣賞☺️Michelle $78   有塊乾檸檬做裝飾,表面有泡沫,然後最底是綠茶,飲落去甜甜的,好濃郁的青提子、青蘋果、檸檬、荔枝、梳打,加起來超好味!😍Ariana $88呢
法國魚子醬牛肉他他迷你脆筒(7件)🐮$198:

🍖德國鹹豬手 $328

薯條原隻厚切,食到真正薯仔蓉🥔掂呀!

Michelle $78

Ariana $88
呢杯好似cocktail的味道,有菠蘿、熱情果、芒果、薑,好啱唔想飲酒嘅女仔飲🤣正的😋
另外,我去洗手間時經過,仲見到有好幾間VIP房,可以俾三五成群嘅朋友一齊入去包房玩😎問番經理星期一至五幾個人每人最低消費$350 ,就可以有私人空間,環境唔錯,值得成班嚟玩!❤️🎉

餐廳晚餐食物供應時間到11:30,食完野仲可以坐係度飲野飲到凌晨一點都得
2024-10-30
$350 (Dinner)
法國魚子醬牛肉他他迷你脆筒
今晚放工後想chill 一chill,嚟到尖沙咀嘅彌敦左岸晚餐,餐廳分為兩層,樓下係酒吧可以飲酒睇波,樓上係浪漫西餐廳格調,8:00後有live band 表演,仲可以點歌,一邊用餐,一邊欣賞表演,非常有氣氛。🧡八爪魚鬚溫泉蛋冰菜沙律 $178第一次食以冰菜做嘅沙律非常特別,冰菜爽口清甜,八爪魚口感鮮嫩彈牙,配上新鮮嘅蕃茄,青提及紫洋蔥,酸酸甜甜好開胃。🐙頂層鋪滿了飛魚子及溫泉蛋,蛋香幼滑,再伴上日式胡麻醬,與沙律菜融合起來,帶來清爽豐富嘅口感。🧡法國 Rougie 鵝油封鵪鶉腿 $188呢一道法式菜式,非常亮眼。一端上桌,香氣撲鼻,香濃嘅香蒜迷迭香香氣,未食已經流晒口水🤤鵪鶉腿及鵪鶉蛋底層鋪上粗鹽烤焗,香料嘅味道滲入腿肉及鵪鶉蛋。而經過鵝油封製的鵪鶉腿,外層烤至金黃色,肉質嫩滑,口感外脆內軟,帶有油脂及香草清新香氣。🧡招牌焗美國特級威靈頓牛柳9安士 $498⭐️⭐️⭐️⭐️5星推薦嘅菜式,不能不試!非常出色。香脆嘅金黃色酥皮,包裹住牛柳,賣相精緻吸引。🥩切開後,可以見到唔同層次,頂層係火腿,下面係充滿油脂香嘅鵝肝,再落去就係半生熟嘅牛柳,肉質鮮嫩多汁,口感柔軟,再配上佢哋自家製嘅蘑菇雞蓉醬,

🧡八爪魚鬚溫泉蛋冰菜沙律 $178

第一次食以冰菜做嘅沙律非常特別,

🧡法國 Rougie 鵝油封鵪鶉腿 $188

🧡招牌焗美國特級威靈頓牛柳9安士 $498
⭐️⭐️⭐️⭐️5星推薦嘅菜式,不能不試!非常出色。
香脆嘅金黃色酥皮,包裹住牛柳,賣相精緻吸引。

🥩切開後,可以見到唔同層次,頂層係火腿,下面係充滿油脂香嘅鵝肝,再落去就係半生熟嘅牛柳,肉質鮮嫩多汁,口感柔軟,再配上佢哋自家製嘅蘑菇雞蓉醬,呈現出豐富嘅層次感,簡直係大滿足啊!

🧡Mocktail:亞莉安娜Ariana $88
菠蘿烏龍茶底,有檸檬同埋芒果味道,帶有微微嘅薑汁,清甜易入口,有種亞熱帶風味。

🎸 @h2obandofficial

八爪魚鬚溫泉蛋冰菜沙律
亞莉安娜Ariana
2024-10-02
八爪魚鬚溫泉蛋冰菜沙律
亞莉安娜Ariana
5 day(s) ago 0 views
呢間餐廳有live band,今日食到一半有人表演,都幾有feel😆而家肯請live band 係現場表演嘅餐廳真係唔多,我自己會加好多分👍🏻今日同朋友嗌左2款野食同2款飲品🥢招牌烤脆皮三黃雞嘩 未食就已經有表演睇😆店員推左隻雞出黎,即場再用火槍燒個表皮咁做會令個皮更加脆,肉汁亦都會更加多之後會幫我地切開,方面進食入口啲皮真係好脆! 同埋可能係三黃雞嘅關係,雞油都算好多,所以食落好香口隻雞燒得好嫩滑,好juicy肉汁完全鎖得住!就算係雞胸都完全唔會鞋雖然提供左2款汁/醬,但我都無乜點,所以就咁食都已經好夠味😋配菜都好好食,特別係蒜頭,好粉!🥢澳洲龍蝦海鮮墨魚汁西班牙燉飯成個飯都鋪滿海鮮,而且成隻龍蝦鋪左係面,好震撼!龍蝦肉有膏,而且肉質爽嫩其他海鮮都好食,特別係魷魚同青口個飯就有墨汁味,飯質都唔錯👍🏻🍹Ms Hanna飲落係芒果同綠茶,幾好飲🍹Kata beach最主要係Peach tea 同ginger ale, 又幾清新

今日同朋友嗌左2款野食同2款飲品

🥢招牌烤脆皮三黃雞
嘩 未食就已經有表演睇😆
店員推左隻雞出黎,即場再用火槍燒個表皮
咁做會令個皮更加脆,肉汁亦都會更加多
之後會幫我地切開,方面進食
配菜都好好食,特別係蒜頭,好粉!

🥢澳洲龍蝦海鮮墨魚汁西班牙燉飯
成個飯都鋪滿海鮮,而且成隻龍蝦鋪左係面,好震撼!
龍蝦肉有膏,而且肉質爽嫩
其他海鮮都好食,特別係魷魚同青口
個飯就有墨汁味,飯質都唔錯👍🏻

🍹Ms Hanna
飲落係芒果同綠茶,幾好飲

🍹Kata beach
老公生日想食西餐,搵到可以黎寶勒巷彌敦左岸。地下同一樓完全唔同Vibe, 地下飲兩杯睇波為主,上樓別有洞天,裝潢幾有情調。夜晚八點後仲有live Band,梗係霸定靚位聽歌食吓飯啦!芝士焗墨西哥粟米片配泰式酸辣炒肉碎$138芝士拉絲,粟米片配香滑牛油果同酸忌廉醬,好惹味,一口接一口。襯托下肉碎似係配角,襯住熱辣辣食真係好香口😋魚子醬牛肉他他迷你脆筒$198 /7件成個Presentation昂貴得黎又好Interesting! 脆筒香脆,本身已經幾有芝麻香;加埋生牛肉他他又估佢唔到咁夾😳黑魚子味道唔係好出,反而加左辣醬就好提鮮,辣得黎幾開胃,幾有特色,值得試下🤗美式煙燻醬烤西班牙黑毛豬肋骨$268/0.5 kg完全估唔到咁多份量😱半公斤已經有成7條骨,再加薯條墊底,夠2-3人食,好抵食😂!美式BBQ醬唔會太濃剛剛好,鋸住塊扒聽歌仔都真係幾開心香奈小姐$88呢款係Mocktail原來係益力多底加芒果味飲品,飲落有淡淡地的綠茶同柑橘味熱洋甘菊茶$48 (一壺)食得好滿足,懶健康嗌個養生熱茶暖暖胃都係唔錯的選擇。竟然有成套Twinings茶具,而且可以添熱水,很可以😌8點後一開始Live B
老公生日想食西餐,搵到可以黎寶勒巷彌敦左岸。
芝士焗墨西哥粟米片配泰式酸辣炒肉碎$138
襯托下肉碎似係配角,襯住熱辣辣食真係好香口😋

魚子醬牛肉他他迷你脆筒$198 /7件
加埋生牛肉他他又估佢唔到咁夾😳黑魚子味道唔係好出,
反而加左辣醬就好提鮮,辣得黎幾開胃,幾有特色,值得試下🤗

美式煙燻醬烤西班牙黑毛豬肋骨$268/0.5 kg
美式BBQ醬唔會太濃剛剛好,鋸住塊扒聽歌仔都真係幾開心

香奈小姐$88
呢款係Mocktail原來係益力多底加芒果味飲品,
飲落有淡淡地的綠茶同柑橘味

熱洋甘菊茶$48 (一壺)
食得好滿足,懶健康嗌個養生熱茶暖暖胃都係唔錯的選擇。
竟然有成套Twinings茶具,而且可以添熱水,很可以😌
8點後一開始Live Band就更加有Feel~Band會同觀眾互動,唱啲經典英文歌全場High爆😆
Band歡迎即場點歌,仲有啲熟客仔會High到出小舞池跳下舞。氣氛一流,好鐘意呢個晚上😇
2025-03-13
$407 (Dinner)
2025-03-14 0 views
到了周末,好友就想去一個又能聽音樂,又能吃美食的餐廳放鬆,最終選定了這家好評如潮的餐廳。這裡可以聽到現場的live band,大帥哥歌手唱的歌都很出色,現場的氣氛一級棒,美食是意想不到的好吃又大份,價格還很實惠!### 招牌特色威靈頓牛柳店員端上來就覺得非常賞心悅目,令人垂涎欲滴!外層的酥皮金黃酥脆,中間包住一整塊牛柳,肉質粉紅鮮嫩,牛柳的周圍裹著一層細膩的蘑菇泥,牛肉香與蘑菇香味完美結合,搭配了奶油薯蓉、扁豆、玉米苗和紅蘿蔔和番茄,相當豪華豐富,甜鹹相配,整體的味道層次絕佳!### 蒜頭辣椒炒深海虎蝦配意粉新鮮的深海虎蝦,肉質彈牙嫩滑,好有鮮味,還有三文魚籽晶瑩剔透。每一口的意粉都充滿蒜香的濃郁與辣椒的微微刺激,讓味蕾好享受!### 焗暖心朱古力心太軟碟子畫的好靚,五彩繽紛,打卡一流!心太軟裡面隱藏著融化的濃郁朱古力,當刀切進去時,濃厚的朱古力如潮水般流出,香氣瞬間撲面而來,入口就是外層的鬆軟與內心的熱融,搭配香草雪糕球和士多卑利,口感豐富,令人陶醉!### 煙熏三文魚沙律超大一盤沙律,三文魚片片都有巴掌這麼大,肉質鮮嫩,口感滑順,上面還撒了芝士和香辣腸,層次多樣充滿風味!### 墨

### 招牌特色威靈頓牛柳

### 蒜頭辣椒炒深海虎蝦配意粉

### 焗暖心朱古力心太軟

### 煙熏三文魚沙律

### 墨西哥焗粟米片
脆脆的玉米片上鋪滿了融化的起司,香濃的奶香氣息包裹著每一片,香脆爽口,讓人忍不住想要一口接一口!

2025-03-11 0 views
尖沙咀有好多bar & restaurant,今日嚟到彌敦左岸,係最近食過好食嘅西餐廳,環境好舒服,仲可以聽下live band都幾chill🥳🥳煙燻三文魚凱撤沙律沙律菜好新鮮,配埋三文魚同脆麵包粒,口感好豐富😌😌墨西哥焗栗米片Nachos加入牛油果醬同Sour cream,面頭亦都佈滿芝士,好味得嚟又夠邪惡😙😙😙香辣伏特加醬大水管粉配流心布袋芝士未溝勻啲芝士都覺得有啲辣,溝勻後個醬汁變到好creamy,水管粉亦都好掛汁,簡簡單單己經好好食🤤招牌特色威靈頓牛柳威靈頓牛柳成功嘅機率係好低,但喺度就食到水準高嘅威靈頓牛柳,牛柳冇過熟,仲保持到juicy 嘅口感,酥皮好香口,值得一試!!😋😋仲加左錢叫左個Freeflow, 紅酒白酒氣泡酒都可以試勻哂,另外仲飲左Mocktail-Dr Ching ,酸酸地好fresh🍻🍻最後仲有夾公仔機玩,成功抽中左獎品返屋企!!!!
煙燻三文魚凱撤沙律
沙律菜好新鮮,配埋三文魚同脆麵包粒,口感好豐富😌😌
墨西哥焗栗米片
香辣伏特加醬大水管粉配流心布袋芝士
招牌特色威靈頓牛柳
最後仲有夾公仔機玩,成功抽中左獎品返屋企!!!!
2025-03-09 253 views
成間舖似足歐洲啲爵士酒吧!閃閃水晶燈加上,live band,夾埋牛扒刀叉聲,成個氣氛真係冇得頂~ 侍應推介個$598二人餐抵食夹大件,頭盤小食主菜意粉樣樣齊。頭盤個黑松露薯條有驚喜,粗過手指公嘅薯條炸到金黃,點埋混咗松露嘅蛋黃醬,脆得嚟仲有陣樹林木香,食到停唔到口! 跟住個蘑菇芝士通心粉真係邪惡到爆!個白汁掛晒喺啲通心粉度,燈光照落去好似絲綢咁閃閃下,每啖都係濃濃嘅帕爾馬芝士味,臨尾仲要落松露油,即刻將成個菇菌嘅香味逼晒出嚟,搞到我連個碟邊啲汁都刮清光! 全晚高潮梗係個威靈頓牛柳啦!上枱時全場望實,酥皮焗到金黃色,一刀切落去"咔嚓"聲,入面啲鵝肝醬多

2025-03-04 232 views
經過樓下會以為係普通酒吧,其實樓上係間Live Band餐廳!之前試過幾次響度慶祝生日,有Live Band唱生日歌真係好好氣氛!就算平時普通食餐飯都好Chill,而餐廳食物都色香味俱全。.① 威靈頓牛柳雙人套餐 $598煙燻三文魚凱撒沙律三重芝士焗馬鈴薯蓉蒜頭辣椒炒深海虎蝦配意粉招牌特色威靈頓牛柳.芝士焗薯蓉邪惡但香滑,虎蝦大隻爽口,意粉香辣開胃,威靈頓牛兩個人Share份量剛剛好,蘑菇醬,鵝肝配搭酥皮,半熟牛柳,口感味道都無得彈。餐廳逢星期二至六晚上八點後有Live Band演出,以為只係唱外語歌?佢又忽然唱左首MC比大家聽,仲可以點唱!而食物供應時間到凌晨一點,平時宵夜時段都可以考慮呢度,飲杯酒,食下野,又可以聽下歌,推!
① 威靈頓牛柳雙人套餐 $598

Type of Meal
Dinner
2025-02-26 246 views
招牌烤脆皮三黃雞(半隻)$308加配 原鍋燒雞油飯 $88三黃雞有半隻都幾大隻,燒到表皮金黃色非常靚仔,上咗枱之後侍應會再幫你再烤一次,之後會再幫你斬件,雞皮烤到好香脆,雞肉食落有肉汁同埋嫩滑,完全唔會乾;油飯味道同海南雞個油飯味道一樣,只係質感上比較乾身,粒粒分明,仲有少少飯焦。🌟 評分: 8.5/10法國 Rougie 鵝油封鵪鶉腿$188/6件鵪鶉腿及鵪鶉蛋底層有大量粗鹽墊底,青蒜迷迭香嘅味道滲入腿肉,食落好入味;鵪鶉蛋食落鹹鹹香香,好惹味。🌟 評分: 8.5/10🎖️整體評分🎖️❤️ 味道: 8.5/10🧡 環境: 9/10💛 服務: 10/10💙 性價比: 7/10 📍 彌敦左岸 (尖沙咀)尖沙咀赫德道5-9號德裕中心地舖及1樓
招牌烤脆皮三黃雞(半隻)$308

❤️ 味道: 8.5/10
🧡 環境: 9/10
💛 服務: 10/10
💙 性價比: 7/10

📍 彌敦左岸 (尖沙咀)
尖沙咀赫德道5-9號德裕中心地舖及1樓
2025-02-26 214 views
好幾年前跟男友來過這間餐廳食生日飯,仲記得佢哋個甜品會插支小煙花幫我慶祝,勁有氣氛影相勁靚,今次特意舊地重遊,食下好嘢,聽下live band唱歌,chill返一晚,玩得再夜啲都無問題,因為呢度晚餐食物供應時間到凌晨一點。我們點了份左岸精選威靈頓牛柳雙人套餐$598,六百也不用就可以食到英國名菜威靈頓牛柳都算抵。先來精選凱撒沙律,可選煙燻三文魚或意大利巴馬火腿做配料,夠清新開胃;再來小食,我們選了原味脆炸薯條,果然即炸香脆到不得了,意大利麵我們則選了蒜頭辣椒炒深海虎蝦配意粉,兩隻虎蝦好爽口彈牙,意粉掛滿咸香微辣的醬汁好惹味;重頭戲主角威靈頓牛扒登場,主廚的擺盤勁有心思,威靈頓牛扒切成兩半,金黃酥脆的外皮散發著牛油香氣,內裡粉嫩的五成熟牛扒,肉汁豐富,牛肉味濃郁,幾乎不用點醬汁已經好好味,是一道視覺與味覺雙重享受的美食。食完後叫杯飲品或啤酒,再聊聊天、聽聽歌真的非常寫意。

再來小食,我們選了原味脆炸薯條,果然即炸香脆到不得了,
食完後叫杯飲品或啤酒,再聊聊天、聽聽歌真的非常寫意。
2025-02-24
2025-02-22 224 views
一去到樓梯,就嘩嘩聲。滿地玫瑰花瓣,超有情調的佈置情人節有特別dish, 但沒有套餐, 可以散點平時餐牌的食物,滿值得一讚店員態度一流,笑容滿面正在煩惱要點甚麼菜的時候。聽到隔離熟客要了2個碟生蠔共8隻。當然是跟。。。然後點了一客4隻蠔, 呎吋是有點小但蠔味很足蟹餅不錯,但牛扒完全倒扣分, 蝦很好。吃到8:00有live band, 氣氛很好。店員還送了張即影即有問店員可以夾蛋蛋, 有紀念品了,完美結束情人節晚餐
一去到樓梯,就嘩嘩聲。滿地玫瑰花瓣,超有情調的佈置

店員態度一流,笑容滿面

然後點了一客4隻蠔, 呎吋是有點小但蠔味很足
生蠔4隻
蟹餅不錯,但牛扒完全倒扣分, 蝦很好。
洋甘菊茶
特級安格斯牛+珍寶虎蝦
蟹餅
問店員可以夾蛋蛋, 有紀念品了,完美結束情人節晚餐
生蠔4隻
洋甘菊茶
蟹餅
2025-02-10 376 views
同朋友一班人最後決定咗揀呢間餐廳,呢間餐廳有兩層,樓下幾個枱主要貨酒吧飲嘢,樓上就大啲,有各位可以唱K點歌,有好多大枱酒吧。同朋友嗌咗好多嘢食,餐點都唔錯,都會推介俾朋友嘗試。
今晚和好友敘舊,選了一間氣氛良好又有live Band的酒吧餐廳,食物質素高,氣氛良好。我們邊吃邊傾偈,過了一個愉快的晚上。法國魚子醬牛肉他他迷你脆筒以迷你脆筒的形式呈現,很漂亮。生牛肉他他的份量十足,每一口都感受到新鮮的肉質,上面的魚子醬令他他更鮮味。脆筒有酥脆的口感,加上賣相一流,必食!法國 Rougie 鵝油封鵪鶉腿當它端上桌時,香氣撲鼻而來,特別是香蒜和迷迭香的香味令人垂涎。鵪鶉腿經過鵝油慢煮後,外層烤至金黃色,形成一層脆皮,肉質則保持著極致的嫩滑。底層的粗鹽烤焗效果讓香料的味道深入肉質,口感獨特。底層的粗鹽香料味道滲入腿肉及鵪鶉蛋。好味!北海道珍寶帶子辣肉腸XO汁扁意粉此fusion菜非常特別,配料中包含勝瓜、雲耳和辣肉腸,帶子的鮮甜的海味搭配上XO醬的香辣,讓整體味道更為豐富。勝瓜和雲耳清脆有口感,辣味適中。這道融合風格的扁意粉真的很特別。這間酒吧餐廳食物有獨特風味,環境又舒適,創意無限,絕對值得一試!

• 法國 Rougie 鵝油封鵪鶉腿
  • 法國魚子醬牛肉他他迷你脆筒
2025-01-20 705 views
去到尖沙咀諗唔到食咩好又想chill chill哋呢間就啱晒啦餐廳晚市menu仲去到凌晨一點🥹今次我哋叫咗🔹法國Rougie 鵝油封鵪鶉腿 整法幾特別 係鹽焗嘅🥹 睇佢以為得個樣鵪鶉腿俾鵝油包住 點知焗完都好juicy😻 🔹美式煙燻醬燒西班牙黑毛豬肋骨 呢個有揀size要 0.5kg / 1kg我哋揀咗0.5kg,都有6大嚿肉質一啲都唔柴仲跟埋salad 🥗 同薯條🍟🔹北海道珍寶帶子辣肉腸XO汁扁意粉🍝呢款fusion 意粉幾特別有勝瓜,雲耳,辣肉腸,番茄乾,意粉做配料用勝瓜同雲耳又真係第一次見🤣夾埋一齊食又夾喎👍🏼辣辣地咁帶子都有三大粒,唔會話過熟😻意粉份量都唔會好少🤓
去到尖沙咀諗唔到食咩好

肉質一啲都唔柴
仲跟埋salad 🥗 同薯條🍟

🔹北海道珍寶帶子辣肉腸XO汁扁意粉🍝
呢款fusion 意粉幾特別
有勝瓜,雲耳,辣肉腸,番茄乾,意粉做配料
用勝瓜同雲耳又真係第一次見🤣
夾埋一齊食又夾喎👍🏼辣辣地咁
帶子都有三大粒,唔會話過熟
😻意粉份量都唔會好少🤓
法國Rougie 鵝油封鵪鶉腿
美式煙燻醬燒西班牙黑毛豬肋骨
法國Rougie 鵝油封鵪鶉腿
美式煙燻醬燒西班牙黑毛豬肋骨
2025-01-17 705 views
有live band餐廳地下餐廳樓層設計樓底好高喺馬路旁邊好適合一大班人睇波一齊叫囂一樓高級餐廳設計絕對寬敞舒適 最適合勞碌一整天後透過食物音樂 聚會減壓晚餐仲供應到凌晨一點收遲工都食得到絕對可以 放鬆愉快環境 享用高質美食成對band隊好專業全場氣氛很好選歌大眾化本地國外歌曲都有就算少聽歌 都一定有聽過非常欣賞餐廳對音樂的認真更加欣賞餐廳度食物的態度選擇種類非常多一應俱全八爪魚鬚溫泉蛋冰菜沙律 飛魚籽日式胡麻醬顏色配搭鮮豔 味道新鮮清爽 配合八爪魚煙韌口感味覺非常豐富色香味俱全打卡必點推介香煎手作蟹餅 芒果莎莎 他他醬全部都係蟹肉表面只有薄薄嘅炸粉芒果酸酸甜甜再配上他他醬汁作為前菜小食非常開胃餐牌太多選擇職員見我地揀極都未決定到精心推介招牌焗美國特級 威靈頓牛柳9安士份量十足 成把餐刀咁大件牛柳大份肉質都嫩上面擺放厚切鵝肝火腿薄而香包住外層配合酥皮味道賣相極出色黑松露醬汁襯托出牛柳肉質 濃香惹味份量真係好多選擇了打卡飲品無酒精雞尾酒 打卡好靚亞莉安娜菠蘿+檸檬+柑橘 清新果味 安祖連娜桃+士多啤梨+提子 香甜果味 餐廳氣氛非常好食物份量選擇太多非常適合一大班人聚會聯誼同場有食客生日由
有live band

由band隊現場唱生日歌

氣氛推至最高點
一生難忘

小聚會 大聚會都照顧到
很用心的餐廳!讚!

• 威靈頓美國特級牛柳