見到好多人打卡既沖澠日式飯團,賣相好吸引,特登去試下~飯團大大個,比想像中飽好多,而且味道好唔錯😋❤️日式炸雞握飯團 熱辣辣好脆既日式炸雞粒+新餐肉+玉子燒配蛋黃醬,大大個飯團,有多重口感,好飽好滿足🧡炙燒明太子握飯團 好香既炙燒明太子醬+玉子燒+新餐肉,高質好味呀~💛夏天的味道 下午茶set 包括天婦羅炸蝦+日式炸雞同薯條 好香口既炸物,新鮮即叫即炸熱辣辣,薯條脆卜卜,炸雞外脆內嫩!💚胚芽豆漿 好有豆味既豆漿又唔會太甜,好飲!

💚胚芽豆漿 好有豆味既豆漿又唔會太甜,好飲!

2022-01-16
2022-01-02 58 views
地址-飯丸屋 (灣仔道)灣仔灣仔道121A號地舖💋咖哩可樂餅,佢個飯團勁足料,中間有層蛋之餘,又居然攝左塊可樂餅入去,勁香脆,層次豐富,而期間限定將其中一層午餐肉變成素食版,感覺幾特別,食落又真係幾似食緊午餐肉咁,勁過癮。💋雙層起司,中間有勁多芝士,鐘意食芝士的孩子當然唔會放過啦,食落芝士味香濃,又可有拉絲的效果,一次過滿足視覺及味覺的享受,加埋午餐肉,有種鹹鹹香香的感覺,好正。💋蜂蜜芥末醬薯條及胚芽豆漿,佢個薯條份量都唔錯,咁岩即炸的關係,就算隔左一陣食都好,都仲保持到脆身及熱辣辣的口感,好正,配埋適量的蜂蜜芥末醬,甜甜地,又少少嗆鼻,好正。而呢度D豆漿口味都唔少,我地就揀左胚芽豆漿,飲落一粒粒肧芽配埋豆漿,好得意,豆味又香濃,勁正。
地址-飯丸屋 (灣仔道)
灣仔灣仔道121A號地舖

2021-12-30
$50 (Tea)
  • 咖哩可樂餅
2021-12-31 709 views
係灣仔新開間好搶眼既小店 有一種日本風格。 其實佢係一間來自台灣既過江龍- 主打沖繩飯團既店舖。價錢都相當親民 同男朋友想試好耐 但咁岩收工時間行過都就收工 好彩今次終於都幫襯到 分別order左 「雙層起司握飯團」($34) 同埋「日式炸雞握飯團」($40) 另外加叫多兩杯飲品「日本抹茶豆漿」以及「蜜香紅茶」飲品係以套餐價加配 即是加$13即可有。 套茶可以簡飲品或者小食。店舖只設外帶 沒有堂食位置。 大概等左15分鐘就拎得。首先講左飲品先。 飲品其實好細杯 ,純粹濕下口就ok.「日本抹茶豆漿」 即係抹茶味既豆漿 絕對係香港少有(可能我見識少) 味道有淡淡既抹茶味 不過豆漿味略淡, 整體都唔錯。 而「蜜香紅茶」 ,本身以為味道會似加糖既紅茶咁 點知有驚喜 飲落去似係烏龍茶 有啲甜甜地 唔似一般烏龍茶咁。 口感唔錯食物方面, 飯團絕對夠大份 保證夠飽 本身以為雙層起司真係得double 起司 點知原來中間仲有舊午餐肉(?) 食哂真係會好飽。 新鮮做 拎番屋企食仲係暖暖地。 日式炸雞飯團 中間就係加多去炸雞, 味道同口感唔錯 。

店舖只設外帶 沒有堂食位置。 大概等左15分鐘就拎得。
飲落去似係烏龍茶 有啲甜甜地 唔似一般烏龍茶咁。 口感唔錯

食物方面, 飯團絕對夠大份 保證夠飽
雙層起司握飯團
日式炸雞握飯團
Dinner
雙層起司握飯團
  • 蜜香紅茶
  • 日本抹茶豆漿
2021-12-28 38 views
呢間台灣過江龍日式飯團店,一向口碑不錯,特別之處在於用午餐肉做餡💗;追溯二戰美軍進駐沖繩時引入午餐肉,自此當地人就喜歡將呢樣食材入饌呢度全部食物同飲品都係即叫即製我地叫左兩個餐,等左大約十分鐘已經可以取貨👍🏻😂💭咖哩可樂餅午餐肉飯團$38 厚切午餐肉煎得外皮焦脆,而且味道適中,配以外脆內軟嘅可樂餅,餡料係日式咖喱味薯蓉,十分香口,為整個飯團提升到另一個層次💭炙燒明太子玉子飯團 $34 [+$5加芝士]玉子燒得綿滑,配埋明太子蛋黃醬,正💭蜂蜜芥末炸雞外層炸粉透薄而香脆,但內裡肉質仍然juicy,飄著淡淡蜜糖香氣,口感似台灣夜市嘅鹽酥雞💗,唔使沾芥末已經好好食💭明太子薯條口感鬆脆,加上明太子醬汁味道香濃,令人回味💭飲品試左黑芝麻豆漿同蜂蜜檸檬,兩款都味道正常🔖此店衹限外賣自取,不設堂食。飯團可加$13配小食或飲品;加$18就兩樣都配。👇🏻學生有額外優惠。

呢度全部食物同飲品都係即叫即製
我地叫左兩個餐,等左大約十分鐘已經可以取貨👍🏻😂

💭咖哩可樂餅午餐肉飯團$38

💭炙燒明太子玉子飯團 $34 [+$5加芝士]
玉子燒得綿滑,配埋明太子蛋黃醬,正

💭蜂蜜芥末炸雞

💭明太子薯條
口感鬆脆,加上明太子醬汁味道香濃,令人回味

💭飲品試左黑芝麻豆漿同蜂蜜檸檬,兩款都味道正常

2021-12-26
Lunch
2021-12-27 429 views
如果對台灣較熟悉的你,應該會知道台灣夜市的人氣小食店「飯丸屋」,憑著美味的沖繩飯糰及親民貼地嘅價錢,成為當地的人氣小店,大約半年前開始進駐香港,主打多款口味的沖繩飯糰,定價親民且份量足料,短短半年內已經有五間分店,可見飯丸屋極具人氣!超級鍾意食飯團既我,今日放工就去咗灣仔嘅分店朝聖,終於都食到,超級開心,地點方便,地鐵站行幾分鐘就到。飯團即點即做,非常新鮮,點餐後店員整嘅時候已經聞到香味,飯團特色每個都有玉子同埋午餐肉同埋特製醬料,再可以自己再添加喜歡的配料,另外飯團套餐每個加$20仲可以有一杯飲品同埋一款小食,真係非常抵食,仲有12月31號前仲可以免費轉新餐肉(限時優惠)👏🏻👏🏻是日晚餐二人前單點飯團 $45 / 套餐 $65▪️明太子干貝酥 + 明太子薯條 + 日式抹茶豆漿🍙明太子干貝酥係人氣必食推介,飯團由紫菜包住米飯,玉子,午餐肉,燒過嘅明太子醬,兩粒大大粒嘅干貝酥,最後就係一明太子醬,排得靚靚,賣相已經超級吸引。味道方面,最重要嘅米飯QQ彈牙,粒粒分明,干貝酥被魚卵粒包住,外酥內軟的口感,再配上明太子醬嘅鹹香,已經非常好食,而午餐肉同埋玉子都係熱辣辣,一啖咬落去,所有材料都食

是日晚餐二人前

單點飯團 $45 / 套餐 $65
▪️明太子干貝酥 + 明太子薯條 + 日式抹茶豆漿

味道方面,最重要嘅米飯QQ彈牙,粒粒分明,干貝酥被魚卵粒包住,外酥內軟的口感,再配上明太子醬嘅鹹香,已經非常好食,而午餐肉同埋玉子都係熱辣辣,一啖咬落去,所有材料都食到,真係好食到停唔到口。

🍟新鮮炸起嘅薯條配上明太子醬,鹹鹹香香,
冇得輸,熱辣辣一定好食

🍵日式抹茶豆漿,濃香抹茶味而且充滿豆香,不太甜,好滑溜,喜歡

單點飯團 $38 / 套餐 $ 58
▪️松露炒菇 (新餐肉)+ 日式炸雞 + 黑糖豆漿

🍙松露炒菇松露味超香,香菇份量好多好入味,
我仲轉埋新餐肉,感覺上再健康啲,我都係第一次食新餐肉味道上同正常餐肉一樣👍🏻,醬料是帶微甜的沙律醬,再加埋玉子,味道好夾好好味,如果唔想食炸嘢既朋友同埋肉既朋友,呢個口味就啱晒,一樣惹味好食

🐔炸雞粒炸得外脆雞肉嫩滑,鹹鹹香香,炸雞可配明太子醬或蜂蜜芥末醬,我揀咗蜂蜜芥末醬,因為炸薯條已經有配明太子醬,所以兩款都可以一齊試,明太子醬仍見到粒粒明太子,鹹香帶微甜,蜂蜜芥末醬就有淡淡蜂蜜嘅清香,少少芥末味,兩者各有特式,點薯條同埋炸雞都可以,同樣好味😋

🥤黑糖豆漿,純豆漿豆味香濃,配上帶微甜嘅黑糖,口感細滑,健康好飲

✨整體性價比高,價錢相宜又好食,飯團同埋其他食物,全部新鮮即整,一個套餐已經可以當正常嘅午餐同埋晚餐,非常飽肚,必須回訪✨
  • 明太子干貝酥
  • 松露炒菇
2021-12-26 328 views
呢間係台灣過江龍飯糰店套餐抵食又滋味飯糰超大份好飽肚外賣做Lunch都無問題小店位處於灣仔繁華街道平時經過都無留意到即叫即製熱辣辣包裝得非常好拎翻屋企先食都無問題叫一個飯糰加$20就有多一款小食同飲品我地叫左兩個套餐食☺️🔸咖喱可槳餅飯糰 $38咖喱可槳餅外脆內軟,咖哩香香味撲鼻!飯糰極足料,超多飯!中間仲夾住蛋黃沙律醬、厚厚嘅玉子以及新餐肉。由即日起至31/12都可免費轉新餐肉,熱量同鈉質都大大減少左好多!呢個組合一齊食真係好好味~🔸雙層起司飯糰 $34芝士控就好岩揀呢款啦😋有兩片芝士夾左係飯糰內,中間仲夾住蛋黃沙律醬、厚厚嘅玉子以及新餐肉,超邪惡呀!🔸咖喱可槳餅外脆內軟,咖喱味非常香濃。🔸蜂蜜芥末日式炸雞 炸雞非常出色呀😍外層脆口,粉漿唔會太厚,內層肉質juicy嫩滑,配埋蜂蜜芥末醬中和左油膩感。🔸黑糖豆漿 唔會太甜,豆漿味濃郁,唔錯嘅配搭!同炸雞一齊食正呀!🔸日式抹茶豆漿抹茶控之選!本來以為豆漿味會比抹茶味味道亦比預期中濃😆😆兩者味道都夾
呢間係台灣過江龍飯糰店
我地叫左兩個套餐食☺️

🔸咖喱可槳餅飯糰 $38

🔸雙層起司飯糰 $34

🔸咖喱可槳餅
外脆內軟,咖喱味非常香濃。

🔸蜂蜜芥末日式炸雞

🔸黑糖豆漿
唔會太甜,豆漿味濃郁,唔錯嘅配搭!同炸雞一齊食正呀!

🔸日式抹茶豆漿

2021-12-18
Lunch
2021-12-19 38 views
這間於台灣夜市起家的沖繩飯糰外賣店,主打沖繩不同口味的飯糰,以親民價錢即可一嘗經典沖繩人氣美食,性價比高。🌸炸蝦天婦羅飯糰即叫即整,最外層的紫菜包覆著米飯,再往裡面是午餐肉及滑嫩的厚蛋,再配上惹味的炸蝦天婦羅,炸蝦金黃酥脆,蝦肉口感扎實不油膩,米飯粒粒Q彈,咬落啖啖滿足!🌸松露炒菇松露突顯香菇的味道,蘸上沙律醬,份外滋味。想加添飽足,加$20即可升級至套餐加配飲品及小食😋。飲品有多款豆漿選擇,選了抹茶豆漿,不太甜,不錯。

🌸炸蝦天婦羅

🌸松露炒菇
松露突顯香菇的味道,蘸上沙律醬,份外滋味。

TakeAway
屋企人上次見我食荔枝角嗰間咁正,所以叫我同佢再食灣仔呢間既飯丸屋😂。呢間就無位堂食,要外賣拎走,但趁比較早無咩客人所以request拎出黎影張相先😝。同大胃屋企人去食就2個都轉左超值套餐,+$20就有齊野飲同小食好抵😎。🔅沖繩經典(轉新餐肉) ($28)趁佢有得免費轉新餐肉,又低卡低鈉啲😚。食肉獸既我都接受到😝,比起正常午餐肉就無咁香,但口感都只係差少少,唔講都未必知道係新餐肉,第一次食幾impressive 👍🏻。午餐肉加蛋同埋醬呢個最typical既飯糰都已經好夠食。🔅炸蝦天婦羅 ($38)炸蝦炸得好脆,蝦都唔會好細隻,夾埋蛋同午餐肉其實已經爆晒餡🤣。🔅麻糬波波有8粒都幾抵食,炸到外層好脆,入面就好煙韌,有少少芋泥喺入面,令口感更豐富!🔅日式炸雞炸雞新鮮炸起真係無得頂!上次食就麻麻,今次叫唔知係咪唔同分店,無咁乾柴柴,同埋肉都大舊,都算滑👍🏻。🔅黑糖豆漿真係加左黑糖既豆漿味,但黑糖又唔會話搶晒豆漿味,同埋唔算太甜👍🏻。🔅黑芝麻豆漿上次飲完所以今次繼續encore!鐘意黑芝麻味既真係要試!💬呢間無堂食位,比較適合食lunch叫,又可以whatasapp/電話等等經app預訂,其實都幾

沖繩經典(轉新餐肉)

🔅沖繩經典(轉新餐肉) ($28)

炸蝦天婦羅
🔅炸蝦天婦羅 ($38)

麻糬波波
🔅麻糬波波

日式炸雞
🔅日式炸雞

🔅黑糖豆漿

🔅黑芝麻豆漿
上次飲完所以今次繼續encore!鐘意黑芝麻味既真係要試!

💬呢間無堂食位,比較適合食lunch叫,又可以whatasapp/電話等等經app預訂,其實都幾方便,唔使成日食麵或者雙餸飯咁頹😂。等緊拎嗰時見佢仲有聖誕套餐order,都幾豐富🖖🏻。
TakeAway
1️⃣「炸蝦天婦羅🍤🍙($38)」(popular👑)好味!🤪,佢炸蝦有別於一般嘅天婦羅 ,佢表面用左好脆嘅粒粒代替麵包糠,外脆內軟,配餐蛋+千島醬🧡~Japanese-style onigiri: Shrimp tempura, egg, spam, dry seaweed, rice👍🏻-2️⃣「松露炒菇 🍄🍙($38)」好健康,好香菇味,同個醬好夾🤤~ Japanese-style onigiri: Mushroom with truffle, egg, spam, dry seaweed, rice👍🏻-3️⃣「咖哩可樂餅($18)」即叫即炸好香口🔥仲要有好香嘅咖喱味🥘~Curry croquette👍🏻-4️⃣「日式抹茶豆漿💚($20)」(new ☀️)
1️⃣「炸蝦天婦羅🍤🍙($38)」(popular👑)
2️⃣「松露炒菇 🍄🍙($38)」
3️⃣「咖哩可樂餅($18)」
4️⃣「日式抹茶豆漿💚($20)」(new ☀️)
2021-11-26 478 views
《台灣過江龍🇯🇵日式飯團🍙》近排見好多人食嘅飯團,今日經過就買嚟試吓啦~由於佢冇座位嘅,所以都係拿返屋企一路煲劇一路食😋-飯團-🇯🇵明太子干貝酥握飯團🍙💰$45開頭對呢個飯團無大太期望,點知食落好好食喎😋有驚喜😍明太子沙律醬落咗飯團到好好味,加埋紫菜冇得頂,干貝酥就好似細個人人都食過嘅炸帶子嘅口感,而且仲覺得好味好多添~除咗干貝酥之外,原來仲有午餐肉、雞蛋,整體感覺都好好味👍🏻🉐推介🉐🍤炸蝦天婦拿握飯團🍙💰$38天婦拿好脆,炸粉炸到外面一粒粒脆卜卜咁,好得意嘅口感,另外同樣落咗好多沙律醬,都好好食,賣相吸引~建議大家想打卡嘅話可以叫佢俾你影咗相先,因為你攞到返屋企嘅時候,佢包住咗就整得冇咁好睇㗎啦~-小食-(加💰$20就有1小食+1飲品)🐥日本炸雞配蜂蜜芥末醬個炸雞超香,一路拿返屋企都聞到~炸得香脆,沾上蜂蜜芥末醬特別開胃!🥢咖喱可樂餅好耐無食可樂餅,其實佢好似薯餅咁,咖喱味香濃,都好多饀-飲品-☕️紅茶豆漿細細杯幾的骰幾好,開頭以為豆漿係白色啦,點知紅茶比例多到杯嘢都係茶色~飲落好嘅係無糖紅茶味🍵抺茶豆漿抺茶味濃,最欣賞佢冇冰,唔會溝淡抺茶豆漿嘅味道~同埋唔會太甜,甜度剛好💰$123/
《台灣過江龍🇯🇵日式飯團🍙》

-飯團-
🇯🇵明太子干貝酥握飯團🍙💰$45

🍤炸蝦天婦拿握飯團🍙💰$38

-小食-(加💰$20就有1小食+1飲品)
🐥日本炸雞配蜂蜜芥末醬

🥢咖喱可樂餅
好耐無食可樂餅,其實佢好似薯餅咁,咖喱味香濃,都好多饀

-飲品-
☕️紅茶豆漿

🍵抺茶豆漿

💰$123/2ppl
🚩飯丸屋 (灣仔) (灣仔)
📍灣仔灣仔道121A號地舖

2021-11-26
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$61 (Dinner)
2021-11-26 61 views
超正好好味!灣仔小食店,飽肚套餐好滋味👍.明太子干貝酥飯糰🍙內餡大大粒炸干貝,加上香濃炙燒明太子醬,一大啖食落,甜甜鹹鹹嘅明太子,同香脆干貝好match,飯糰非常鮮味❤.炸蝦天婦羅🍤霸氣外露成隻炸蝦!加上滑溜溜厚蛋,咬落非常滿足🤩選用日本米,粒粒飽滿,口感煙韌,好有日本炸蝦丼飯feel🥰.咖哩可樂餅同日式炸雞即炸炸物金黃香脆,日本直送咖哩可樂餅,🥔外脆內軟。.抹茶豆漿,最愛黑芝麻豆漿,養生滿足,豆味濃郁😋
超正好好味!灣仔小食店,飽肚套餐好滋味👍

明太子干貝酥飯糰🍙

炸蝦天婦羅🍤

咖哩可樂餅同日式炸雞
即炸炸物金黃香脆,日本直送咖哩可樂餅,🥔外脆內軟。

抹茶豆漿,最愛黑芝麻豆漿,養生滿足,豆味濃郁😋
2021-11-16 218 views
台灣都幾出名的飯丸屋原來香港已經有分店!可以說是台灣版的華御結, 仲要即叫即製!喺灣仔繁華街道,平時匆匆經過都冇發現!最近天氣咁好,好適合買來做picnic food ! 賺錢好實惠, 大約$38起跳就有大大個飯團!超多飯,基本上齋食飯團都食夠飽!跟套餐+$20已經有飲品同小食!小食種類繁多而且味道不錯!灣仔區內性價比很高▪️咖喱可樂餅果然係best seller! 首先份量已經好足! 超厚身可樂餅加埋玉子同偽餐肉,仲厚過巨無霸!即叫即炸即可樂餅香脆可口,咖喱加埋滑蛋和芥茉漿令口感好有層次同多元化,啖啖都好滋味!▪️日式炸雞又係超足料,足足有成三件雞塊,雞塊炸得又香又脆,個人比較喜歡吃雞塊,始終有肉感惹味D!加埋玉子燒又滑又嫩半溶的蛋汁同埋午餐肉!豐富又美味!▪️明太子薯條外賣去公園食,估唔到行咗咁耐都仲好香脆,明太子醬汁超好味!店員知我外賣拎走,除咗倒喺面,仲用小盒子裝多啲醬汁俾我!超細心!▪️日式抹茶豆漿真係未試過飲綠茶豆漿,估唔到己有驚喜!個綠茶味道濃郁!同豆漿一齊飲這個組合挺新鮮的!唔伏!值得試吓▪️芝麻豆漿黑芝麻味道濃郁,仲有少少芝麻碎好有口感。

▪️咖喱可樂餅

▪️日式炸雞

▪️明太子薯條

▪️日式抹茶豆漿

▪️芝麻豆漿
黑芝麻味道濃郁,仲有少少芝麻碎好有口感。
🌧 Rainy day with Okinawa style 🍙灣仔飯丸屋🍙自助落單order左兩個沖繩style飯團同小食😋😋😋🍙飯團好足料👍🏻😎🍤追加左炸蝦之後個樣勁浮誇🍟薯條擺左好耐仲好脆!!!!!加埋明太子醬超正!💜💛麻糬波波好彈牙😂😋🧋黑糖豆漿同抹茶豆漿個味都好出飲完想再refill 😎飽到上心口呀😂😂😂😋😋
灣仔飯丸屋🍙
自助落單order左兩個沖繩style飯團同小食😋😋😋

🍙飯團好足料👍🏻😎
🍤追加左炸蝦之後個樣勁浮誇

🍟薯條擺左好耐仲好脆!!!!!加埋明太子醬超正!

💜💛麻糬波波好彈牙😂😋

🧋黑糖豆漿同抹茶豆漿個味都好出飲完想再refill 😎

飽到上心口呀😂😂😂😋😋

2021-11-04 76 views
飯丸屋係灣仔都有分店喇🍙手作飯糰都是即叫即製💯👍🏻而且仲有別於傳統口味🥳款款配搭都好吸引 見到都有大慨八款左右而且好足料😋睇到都勁厚 實在係誠意之作🙌🏻🙌🏻🌟炸蝦天婦羅🍤一拎上手已經覺得份量十足🤩炸粉唔會太厚 炸蝦夠脆身而不油膩👍🏻再配上厚餐肉,玉子同千島醬整個食落口感都勁豐富😋🌟蜂蜜芥末薯條 粗薯條仲要係即叫即炸🍟夠哂脆 好味👍🏻🤩🌟蜂蜜檸檬 酸酸甜甜夠哂解渴🥤
飯丸屋係灣仔都有分店喇🍙
手作飯糰都是即叫即製💯👍🏻
而且仲有別於傳統口味🥳
款款配搭都好吸引 見到都有大慨八款左右
而且好足料😋睇到都勁厚 實在係誠意之作🙌🏻🙌🏻

🌟炸蝦天婦羅🍤
一拎上手已經覺得份量十足🤩
炸粉唔會太厚 炸蝦夠脆身而不油膩👍🏻
再配上厚餐肉,玉子同千島醬
整個食落口感都勁豐富😋

🌟蜂蜜芥末薯條
粗薯條仲要係即叫即炸🍟
夠哂脆 好味👍🏻🤩

🌟蜂蜜檸檬
酸酸甜甜夠哂解渴🥤
2021-10-29 90 views
行開灣仔,諗起有間台灣過江龍,於是去試下。我仲以為係餐廳有座位,原來係Takeaway🤪佢哋主打沖繩風味飯糰。個餐牌好多選擇,我都諗咗好耐食咩好,樣樣都好吸引🤤最後選擇困難症嘅我揀咗日式炸雞同炙燒明太子飯糰,一場嚟到加$20配餐,即刻有埋飲品同小食。小食選擇都好多,今次就試麻薯波波🤩日式炸雞🐔飯糰炸雞個調味做得啱啱好,件件雞都又脆又嫩又juicy,配埋特製嘅蜂蜜芥末醬,好食。下次再食我會加芝士🧀炙燒明太子飯糰個明太子醬超級好食😋同個飯團好夾,仲突出到嗰個米香,加埋熱辣辣嘅午餐肉同厚燒玉子,食到停唔到口,如果多啲醬仲正麻薯🍠波波新鮮熱辣,酥香鬆脆,有地瓜同紫薯兩種口味,食到唔夠喉,要再encore😍黑芝麻豆漿好飲喎,黑芝麻味濃,仲有大量一粒粒嘅黑芝麻,好有口感🥛值得一提,佢哋每個飯糰🍙都有來自丹麥第一品牌即叫即炸嘅減鹽版午餐肉🐷同新鮮製造兼殺過菌嘅玉子燒🥚 無論你揀咩口味嘅飯糰,都有沖繩飯糰嘅靈魂午餐肉同玉子燒呢個無敵組合,點都唔會寡大家都知我好少寫食評,但我覺得既然有心人將呢個食物帶左黎香港,有試過嘅好值得將佢介紹俾其他人,等多啲人可以試下呢份誠意。我仲有其他味嘅🍙都想試,所以一定會再

日式炸雞🐔飯糰

炙燒明太子飯糰

麻薯🍠波波

黑芝麻豆漿
好飲喎,黑芝麻味濃,仲有大量一粒粒嘅黑芝麻,好有口感🥛

大家都知我好少寫食評,但我覺得既然有心人將呢個食物帶左黎香港,有試過嘅好值得將佢介紹俾其他人,等多啲人可以試下呢份誠意。我仲有其他味嘅🍙都想試,所以一定會再返嚟食😌