2021-08-15 597 views
星期日諗住唔煮飯輕鬆一下,諗住食pizza,又會諗住試吓新野,就嗌依個皇冠至尊批,依個批難食到不得了,材料得幾粒蕃茄仔同幾塊3文魚,個批底系又乾又乾,撕都撕吾開,硬過鞋底!批邊所謂既炸蝦又多粉又淋,個批似系一早整好擺左好耐,出晒油!體驗好惡劣!嗰炸蝦仲要係爭先嘅刺身蝦切對半包起來炸,d炸粉厚過塊紙皮,好彩又叫多個普通至尊批,加咗20幾蚊要芝脆邊,一定都吾脆,今日既pizza底完全吾合格,辣味雞翼同肉醬意粉就保持到水準!我覺得貴公司如果真係想經營落去,唔該提升一下你哋pizza底既質素,一間Pizza店嘅Pizza唔好食係最大嘅敗筆

2021-08-15
$200 (Dinner)
2020-12-28 360 views
因為在家工作,間中叫外賣,好耐無食pizza,之前網上訂不成功,今次再試下原本以為深水埗分店快遞,估唔到系長沙灣分店接單一小時內送到食物食物熱辣辣,好香烤雞薄餅厚皮新鮮好味😋又有海鮮長通粉,小食拼盤叫兩個湯,可能快遞車太飄移,湯碗變形整體滿意外賣要求不需要太高品質
原本以為深水埗分店快遞,估唔到系長沙灣分店接單
一小時內送到食物

2人餐

叫兩個湯,可能快遞車太飄移,湯碗變形
整體滿意
外賣要求不需要太高品質
Waiting Time
60 Minutes (Dine In)
2人餐
2020-12-06 216 views
🍻好有創意嘅Pizza.🍻🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍽最好食係得舊芝士波😂分開左芝士還芝士,餅底還餅底。個餅低無咩味,個邊實的的。🥳🥳🥳佢賣相好繽紛架,但餅邊好乾、唔脆好滯~🍽另外仲叫有雞翼,炸蝦、蒜蓉包、長通粉、海皇飯、餐湯。🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯雞翼同炸蝦都好好味,香口野個個都鐘意食。雖然有啲熱氣,所以都係食少少。但係好味嘅。🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕
🍻好有創意嘅Pizza.🍻

🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕
🍽最好食係得舊芝士波😂
分開左芝士還芝士,餅底還餅底。
個餅低無咩味,個邊實的的。
🥳🥳🥳
佢賣相好繽紛架,但餅邊好乾、唔脆好滯~

🍽另外仲叫有雞翼,炸蝦、蒜蓉包、長通粉、海皇飯、餐湯。

🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯
雞翼同炸蝦都好好味,香口野個個都鐘意食。

TakeAway
2018-02-17 990 views
大年初二。開年!開年!日間:四圍出動去拜年是必須的。晚間:都唔會煮飯啦,嗌外買是常識吧!由於太攰太攰,外賣自取都懶,所以唔可以嗌麵食,唔會嗌餃子之類,嗌炸雞薯條有似有d太hea,畢竟都係新年呀嘛😅所以上網點「Pizza hut」外賣速遞🤪因為農曆新年關係,佢新推出咗”芝士七重奏”套餐,由於我唔會紅肉(如豬、牛、羊之類)所以點了”海鮮盈滿”,或者新年呱,平時四十五分鐘嘅速遞時間,今日要一個鐘頭三十分鐘😵仲要送到嚟只是微温而已!重點係加錢換嘅葡汁焗蔬菜倒瀉咗,d葡汁滴到周圍係🤦🏽‍♀️個速遞員已經不斷say sorry,話會返公司換過新的,再揾同事送過來,之後等咗another 一個鐘頭三十分鐘先到。今次好好,個葡汁焗蔬菜係熱嫁!算佢啦!
大年初二。開年!開年!
日間:四圍出動去拜年是必須的。
晚間:都唔會煮飯啦,嗌外買是常識吧!

所以上網點「Pizza hut」外賣速遞🤪

Delivery
同一大班朋友係屋企玩FIFA 玩通頂。結果第二日訓到三點幾四點。所以就直接叫左pizza黎食。成個過程都幾快。我地叫大兩個大批,分別係芝士果果個同埋千島海鮮。整體既味道相唔錯。送到黎果陣仲係熱既  仲有mash potato送。
2017-12-26
Waiting Time
40 Minutes (Delivery)
$108 (Dinner)
Celebration
Christmas
2010-06-29 788 views
  有時也想吃薄餅,但Pizza Express不設外賣速遞,故選擇這裡。由點單到取薄餅,只需等待約半小時。  套餐中的原味雞翼,經烘烤的雞翼外層不算香脆,但味道及格有餘,嫩滑美味;入口的忌廉湯不算難吃;焗豬排意粉,豬排很厚較韌,兼且沒有味道,醬料沒有番茄的香味亦沒有鹹味,算是難吃的水準;錦繡大會薄餅,大的薄餅底香脆熱辣,不過味道略鹹,只能屬及格水準;額外增加的甜品是經改良的木糠布丁,味道不錯,甜度適中而香滑,雖然與坊間吃的木糠布丁有別,但算是不錯。

原味雞翼
焗豬排意粉
錦繡大會薄餅
錦繡大會薄餅
木糠布丁
2010-06-23
$167 (Other)
原味雞翼
木糠布丁
  • 原味雞翼、木糠布丁
上一次叫外送有好多coupon送, 見就過期, 今次就叫午餐, 買二送一~迷你超級至尊pizza: 雖然好迷你, 只有四塊, 但好足料, 特別有好多芝士, 辣肉腸超好味!而且今次係熱辣辣的, 餅底中間軟, 邊邊又好脆, 非常好味, 只係油咗d, 成個紙盒都係油, 好似油炸咁...... 車打芝士海鮮焗飯: 只有好少好少芝士, 只係普通的白汁海鮮飯, 白汁偏甜, 有魷魚仔, 魚柳, 蝦仔, 蟹柳, d"海鮮"份量唔多, 同雜菜係一半一半~肉醬意粉: 好黑好燶, 意粉淋咗d, d醬又好傑, 偏乾.......始終都係超級至尊食得最開懷, 永遠不敗~$97三個午餐。今次話要四十五分鐘, 結果要1hr15min 先送到, 阿哥話差d餓暈, 好彩都係熱辣辣, 原諒佢啦~

......

始終都係超級至尊食得最開懷, 永遠不敗~
$49 (Lunch)
  • 超級至尊pizza
2008-11-15 159 views
阿哥好想試新出的皇室開心批, 有什麼頂級波蘭腸在批邊, 一看己覺得很像腸仔包, 食一塊都一定好飽.以前都覺得pizzahut能夠做到熱辣送上, 但自從新開了這家分店, 我家的位置要由這店送貨, 就每次都不夠熱, pizza 只有少得可憐的熱度, 今次也是一樣皇室開心批: 因為不夠熱, 食到後期時, 批邊硬化, 腸仔上面有芒果芥末醬, 但只感受到甜味~腸仔沒有特別味道, 吃兩口已不想再吃那比普通腸仔包還要難食的腸仔批邊!批面好薄好脆, 其實只有很少料, 大部分是蔬菜頪, 雞肉只有很少很少(不是每塊都能分到1舊雞), 不過個醬汁幾好味, 辣辣地好惹味( 但料少到有時只係食到醬汁加脆餅底, 點都唔覺食完會好開心!外送滿$180 送香茄焗薯皮, 薯皮不脆, 也是不熱, 油油的, 有肉醬在上面, 和相片相差很遠(相片的是有些粒粒蔬菜在上面, 有黃有紅的!)豬肉腸拼雞肉腸, 茄汁太酸, 雞肉腸比那波蘭腸好食得多!焗飯就好夠熱, 但沒有吃.....完全是改錯名名的pizza, 本來想send email投訴的, 但在它的網頁竟沒有任何email address, 真是投訴無門!

豬肉腸拼雞肉腸, 茄汁太酸, 雞肉腸比那波蘭腸好食得多!
焗飯就好夠熱, 但沒有吃.....
唔開心的皇室開心批
好薄的餅底
油油的焗薯皮
$100 (Dinner)
好薄的餅底