Pizza Hut出咗新嘢,唔係新口味pizza,係新口味嘅款式,特登叫🤴🏻去買,我以為一份餐只有一份脆批,但打開先知一份餐係跟兩份脆批啊😱😱!連埋個小食都係$58,我哋三個人食肯定食唔晒!🤣🤣,明天我又可以帶飯食啦!😝😝~~~Melts 餐肉厚蛋Dip脆批~~~呢款就係平時茶餐廳食嘅厚蛋餐肉三文治,只係個皮由麵包變咗做比較脆嘅批,食落都幾特別,熟悉嘅味道不一樣嘅口感!🤗🤗~~~Melts意式辣肉腸Dip脆批~~~呢款嘅味道就同食Pizza味係一樣,反而顯得冇乜特別,中規中矩啦!😛😛~~~Melts烤雞煙肉Dip脆批~~~我覺得最好味係呢款,雞味充足,煙肉亦都唔會太硬,我會推薦呢款多啲😋😋

~~~Melts 餐肉厚蛋Dip脆批~~~

~~~Melts意式辣肉腸Dip脆批~~~

~~~Melts烤雞煙肉Dip脆批~~~
2023-05-28
Waiting Time
15 Minutes (TakeAway)
$65.6 (Dinner)
2022-04-27 202 views
今日,我同妹妹食pizza,一個係夏威夷pizza,一個係芝心海鮮pizza,味道好!我地仲叫了雞翼4隻、煙肉薯蓉,正😄埋單$219/4,因為pizza買一送一,好抵食呀😭😭
2019-05-05 532 views
投票勝出,食pizza,唔食kxx。成日見到佢賣廣告,就俾個機會試下啦!巴馬風情pizza火箭菜係苦㗎! 仲要係自己加上去, 餅底好乾身,巴馬火腿少,仲以為嗰邊有芝士,原來係冇。香蒜肉絲意粉 意粉的質地好,比海鮮寬條麵好食。海鮮寬條麵由於係外賣的關係,所以啲醬已經黐埋一齊, 海鮮料都好少。辣味雞翼都仍然係保持到水準,最好食係個雞翼, 少少肥,有油份。酥脆雞棒拼脆薯格唔使加錢嗰個薯格又腍又有水氣,加錢嗰個就唔腍。 脆雞棒啲肉好嚡口。
投票勝出,食pizza,唔食kxx。
成日見到佢賣廣告,就俾個機會試下啦!
巴馬風情pizza

香蒜肉絲意粉
意粉的質地好,比海鮮寬條麵好食。
海鮮寬條麵
由於係外賣的關係,所以啲醬已經黐埋一齊, 海鮮料都好少。
辣味雞翼
都仍然係保持到水準,最好食係個雞翼, 少少肥,有油份。
酥脆雞棒拼脆薯格
Type of Meal
Dinner
2016-09-24 789 views
路邊見有人派傳單,見$89pizza, 原來只有東亞店先有。打電話去訂,好有禮貌,15分鐘攞得。店外拉哂氣球圓拱promo$89,好似開張咁大陣仗,店外都幾多人等緊,仲開咗條$89快線,店長有禮有效率。同以前食開嘅至尊有啲唔同,多咗蜜桃,黃色令佢望落似超至的菠蘿,再加條白色沙律醬圈圈,配色賣相比以前更吸引。派邊好脆,五香肉粒鹹香味濃,好味好味。
至尊
2016-09-24
TakeAway
$45 (Lunch)
至尊
2016-06-13 526 views
聽說pizza hut 又新出左三個新口味既pizza了。今晚同屋企人去左試試,睇下好唔好食。首先,我地叫左個二人餐食物包括: 意大利蔬菜湯,忌廉雞湯,俄羅斯沙律豚肉意式腸意粉爽甜大蝦鮮魷圈pizza俄羅斯沙律的表層上,一隻大蝦覆蓋著,加入少量青豆和薯仔作為配料,作為前菜,非常開胃。大蝦口感韌口鮮美,若能多一隻就更加好了。肉醬千層麵,非常多肉醬在表層,令蕃茄味道更加濃郁,闊條麵更加入味,左右兩側帶有薯蓉作為配了,非常好吃。爽甜大蝦鮮魷圈pizza,pizza外脆內軟,大蝦爽甜鮮美。pizza 邊有大量cheese,令人食到停不到口。👍

首先,我地叫左個二人餐

食物包括:

意大利蔬菜湯,忌廉雞湯,

俄羅斯沙律

豚肉意式腸意粉

爽甜大蝦鮮魷圈pizza
大蝦口感韌口鮮美,若能多一隻就更加好了。

2016-06-12
4K
2012-01-16 253 views
呢間係今日(16-1-2012 Mon)公司請食飯o既第三個選擇,同事揀o左$260.00o既4-5人套餐,要至尊鬆厚批(大批),香蒜肉絲意粉,車打海鮮焗飯,意式迷你豬肉腸,辣肉腸芝士酥同一支1.25公升百事可樂.同樣,我唔係樣樣都食勻,食o左:至尊鬆厚批,面o個片係咪辣肉腸唔辣o既,唔知點解,見佢有蘑菇,青椒,但通通都好似冇乜味,好奇怪.辣肉腸芝士酥,呢個我食o既時候又係唔知咩o野o黎,只食到o個層酥皮似牛角包o個啲,好’酥’,味道就只食到鹹味,係芝士o既鹹味啦.但真係食唔到入面包住o既係咩o野,o衣o家睇返,原來係辣肉腸,真係失覺晒.意式迷你豬肉腸,汁料o既蕃茄蓉唔係好蓉,有啲係約1cm o既立方體,味道都係平平無奇啦.車打海鮮焗飯,海鮮料都幾多,我食到有蝦,帶子同魷魚,飯o既軟硬適中,白汁味道唔太濃.

同樣,我唔係樣樣都食勻,食o左:
舖到好似花o既至尊鬆厚批
辣肉腸芝士酥,
辣肉腸芝士酥

2012-01-16
Delivery
$37.14 (Lunch)
Celebration
Chinese New Year
2010-04-21 177 views
2010年3月27日 ( 4-4 ) ( 必勝客 - 1 ) 晚餐日程:( 明洞 - 翠華餐廳 -Jenny Bakery - 必勝客 )今天,竟日逛街,黃昏回到荃灣,在這裡選購外賣 Pizza Hut 回家作晚餐。(1) 北寄貝蟹棒芝麻芝芯批:有北寄貝、蟹柳及雜菜,配上芝麻芝芯批香口美味。(2) 意式迷你豬肉腸拚雞肉丸:茄汁燴豬肉腸及雞肉丸,味道不錯,孩子們特別愛吃。(3) 焗栗米薯蓉:普通味道。(4) 秘製雞鎚:不少黑椒,惹味好吃。(5) 海鮮闊條麵:海鮮有魷魚、蝦及魚等,麵闊條麵,面硬內腍,味道一般。

(3) 焗栗米薯蓉:普通味道。
(4) 秘製雞鎚:不少黑椒,惹味好吃。

外買包裝
(5) 海鮮闊條麵
2010-03-27
(1) 北寄貝蟹棒芝麻芝芯批
2008-08-19 129 views
坐巴士經常路過見到這間店舖細細的 Pizza Hut 。原來這間比較特別 , Pizza 是一件件賣的 , 可以買一件 ($25) , 其實都幾好 , 因為一個人食無可能叫一個 pizza 吧 , 這兒最適合想食 Pizza 過下口引的人仕。我曾經買過一塊至尊回家吃 , 佢都很好有個紙盒包著給我 , 不過我回家還是冷了 , 所以味道都一般般 , 我見議下次外賣去附近公園食會好一點囉 ! 不過現在 Pizza Hut 好似有下午茶一人套餐 , 有個細 Pizza 都係 $35 個餐 , 雖然我無食過 , 但我估應該無這個需要再買一件 Pizza 吃吧 .... 呵呵 !

$25 (Tea)
  • 外賣 Pizza