2022-10-03
嚟到將軍澳中心,同行朋友建議食pizza🍕,我地搵咗呢間Pizza Express,見到個蔬菜芝士薄餅好正,小朋友食啱晒,唔太熱氣又可以比佢哋食多啲蔬菜😂😝。蔬菜芝士薄餅 呢個蔬菜芝士薄餅真係素食者嘅福音,成個pizza勁多料,有烤茄子、烤南瓜、雜錦藍菇、橄欖🫒、烤燈籠椒、新鮮羅勒、馬蘇里拉芝士及忌廉番茄醬,超豐富!餅底邊邊烤得香脆,口感十足💗牛肝菌羽衣甘藍螺絲粉羽衣甘藍螺絲粉亦都相當好食😋,牛肝菌菇味好濃,羽衣甘藍好新鮮,撈埋一齊食口感十分不錯。焗麵包球配士多啤梨忌廉沾醬呢份麵包球粒粒都係細細件,一口一件,再配上士多啤梨忌廉沾醬,夠香軟又好味😋。士多啤梨🍓冰茶好靚嘅兩杯士多啤梨冰茶,入口仲飲到士多啤梨嘅果粒,酸酸地超開胃。而家每售出蔬菜薄饼或焗麵包🥯球,PizzaExpress 將會捐出港幣$8 予「癌症基金會」粉紅革命並支持乳癌支援服務。💗PizzaExpress (將軍澳中心) (將軍澳)將軍澳唐德街9號將軍澳中心地庫一樓B03A-B03B號舖
蔬菜芝士薄餅
餅底邊邊烤得香脆,口感十足💗
牛肝菌羽衣甘藍螺絲粉
焗麵包球配士多啤梨忌廉沾醬
士多啤梨🍓冰茶
PizzaExpress (將軍澳中心) (將軍澳)
將軍澳唐德街9號將軍澳中心地庫一樓B03A-B03B號舖