2021-08-08
朋友搵到新工,梗係要食餐好!😻我哋咁啱搵到呢一間有好多fusion海鮮菜式、裝潢似bar嘅餐廳,主要用黑色作主調,有種神秘高級嘅感覺,無論氣氛定係食物選擇都啱晒我哋口味🥰服務亦超周到,令人賓至如歸嘅感覺💛香烤薯皮 ($88)薯角就食得多,但係薯皮就真係第一次試🤟🏻焗薯仔連皮上有sour cream同煙肉碎,一碟有四件,份量啱啱好👍🏻有sour cream中和下薯仔嘅飽腹感,熱辣辣食有驚喜👅龍蝦扁意粉配香草龍蝦汁 ($238)超濃郁嘅龍蝦汁,唔會太鹹,再配埋大大隻新鮮嘅半隻龍蝦,海鮮味十足😍個人幾鍾意佢個扁意粉,食落去口感十足,條條分明,均勻地沾上龍蝦汁😋原隻面包蟹意大利飯 ($188)一上菜已經勁吸精🤩🤩將濃郁、混入蟹肉嘅番茄底risotto塞落麵包蟹殼入面一齊焗🦀材料都好豐富,包括番茄、蘑菇、蟹肉、雞肉等,食落啖啖肉,番茄完美地中和咗risotto嘅膩!💛💛
香烤薯皮 ($88)
龍蝦扁意粉配香草龍蝦汁 ($238)
原隻面包蟹意大利飯 ($188)