2017-06-28
經過大角咀附近係見到餐廳嘅裝修二俾佢吸引左,之後我哋睇咗個餐牌見到價錢都非常之吸引,所以就俾佢吸引左入去啦。係星期六嘅晏晝,餐廳嘅人都唔會太多,餐廳播住一啲好舒服嘅音樂,令到個人都非常之舒服同埋開心。首先叫咗餐廳嘅一個All Day Breakfast完全係正宗有晒所有材料嘅全日早餐,一個人食真係非常之飽,之後我就叫咗一杯朱古力沙冰,味道都非常之好飲,係個咁炎熱嘅夏日飲沙冰就真係非常之人流。朋友就叫左一個卡幫你意粉,雖然卡幫你意粉好簡單,但係整得好味就好難,餐廳嘅卡幫你意粉做得好好味,啲忌廉汁同埋意粉都整得非常之入味!最後見到餐廳放着好多唔同嘅甜品,都忍唔住要左一款朱古力蛋糕,配埋雪糕。甜品虐貓相已經贏咗,而且仲要好大份添,價錢一啲都唔貴非常之親民。餐廳仲放咗好多唔同嘅攬枕俾我哋一路食一路攬住,坐幾耐都冇問題,同朋友一齊喺度楚同埋傾計非常之舒服,同埋餐廳都好靜,如果真係想好好地搵間餐廳傾吓計食下野嘅話呢度應該係幾好嘅選擇。