2021-10-07
香港地少人多,有時想同黎小朋友出街食飯都唔係一件容易既事黎,小編今次就同大家介紹一間親子樂餐廳。=======================餐廳環境餐廳設計完全為小朋友而設,每張餐床都附有消毒紙巾同奶瓶消毒盒。與此同時,場內亦有小型遊樂場供小朋友遊玩,好讓他們建立自己的小天地!而係等侯餐時,店員亦會派顏色紙比小朋友玩,唔會悶親佢地。餐廳亦另外提供獨立房間比有需要人仕,呢類服務適合有初生嬰兒既家庭。=======================食物品質餐廳由酒店級主廚主理,食物質素有保證,佢地整既兒童餐當然有質素!除了主菜外,亦有前菜、餐湯、甜品及餐飲伴隨,唔質素跟主流餐廳無異!食物選擇以西餐為主,有意粉、牛扒等等,=======================服務及衞生店員非常有禮貌,同時亦會問我地好多既意見,又會問我地有冇其他需要,尼種服務質素係難得既!=======================總評親子樂必選,環境、食物同服務都係有水準!
餐廳環境
食物品質
服務及衞生
總評
親子樂必選,環境、食物同服務都係有水準!