6 day(s) ago
之前上網睇,話呢間餐廳裝修中。所以,原本打算到此商場的另一間餐廳食飯!點知,真正來到這裡之後,便發現有食客用餐中,原來已經裝修完畢!我都好耐沒來過這裡食飯!由於友人想到附近行下。所以貪方便,便選擇這商場食飯!又見呢度裝修開揚!又有一張搖搖凳!幾得意!所以便在這裡食午餐!點了「黑松露蘑菇濃湯螺絲粉」,配餐湯及沙律。另外一個蕃茄香草腸意粉配熱檸檬水及另加焦糖燉蛋。(燉蛋算好食。)驚喜是「熱檸檬水」唔知點解變咗熱檸蜜!不過都好味😋!不過,兩碟意大利粉都太林!一點都不彈牙,沒有口感!最每人詫異的是條腸仔!真係好求其是但咁切的感覺!一點誠意都沒有。番茄🍅汁,好「水」(好稀)。真係超級失望😞!黑松露濃湯螺絲粉,同樣都是水的!味道欠奉!希望下次食物質素會有所改善!
黑松露濃湯螺絲粉,同樣都是水的!味道欠奉!
希望下次食物質素會有所改善!