2009-04-15
一行兩人到此吃晚報, 此餐廳乃我倆間中會去吃飯的地方, 貪佢地方環境好美,坐得很舒服!不過還未比過食評佢, 趁今晚去左食, 就比比評價佢地啦~~~我叫左個 雞亦髮絲麵,配椰香湯底 ($38), 一杯凍奶茶, 朋友點左碗美國炸大腸椰香湯底髮絲麵。那個椰香湯底每次都必叫, 因為超香, 不SPICY,很像奶油味,又像豬骨湯味,很難形容, 不過很濃郁, 不錯耶~~~~~ 雞亦大大隻, 煎得很好,肉很肥美。朋友的美國炸大腸, 其實我已經吃了很多次了, 所以今次不叫~!!試了他一舊, 很香口,香脆,好味! 杯凍奶茶略嫌貴左D,要$18一杯, 又唔可以加錢要, 真的超不配合現時的金融海潚呢><" 其他意粉, 飯那些貴格野(Around $58-$78)就可以加$25配杯野飲, 同沙津或湯, 真識賺錢~~~~!服務方面都幾好, 下次有空應該再去~!
服務方面都幾好, 下次有空應該再去~!