2019-06-28 428 views
早兩 行過太子金魚街 買完金魚 之後覺得熱辣辣冇乜胃口 ,咁咪行咗去附近洗衣街, 發覺有一間新開嘅粥店 ,咁就入去試下啦 ,點知 出乎意料之外, 發現呢間粥店除咗粥之外 仲有好多嘢食 例如生滾湯飯 等等 ……既食品質, 既新鮮, 又抵食, 今次向大家推介呢 間粥品店 ,希望大家鍾意啦…
2019-06-14 464 views
聽朋友介紹呢間餐廳粥底好好味又經濟,所以專程約埋兩個朋友今日去試吓,呢間餐廳位於旺角洗衣街我哋入到去見到環境闊落又乾淨,裝修懷舊又簡單講番啲食物先,呢度係即叫即做,粥一嚟到,當然即刻要試咗個粥底先啦⋯⋯粥底入口後會感覺到少少鮮甜味⋯⋯正肉質好滑,絕對唔會有煮過火乾硬嘅感覺,好味⋯⋯鍾意食粥嘅朋友,一定要試吓👍🏻同其他附近嘅粥店相比真係優勝好多,重點係,價錢經濟,我覺得物超所值環境,食物同服務態度都超滿意,讚👍🏻👍🏻

我哋入到去見到環境闊落又乾淨,裝修懷舊又簡單

環境,食物同服務態度都超滿意,讚👍🏻👍🏻

2019-06-06 293 views
粥底唔錯 腸粉亦都即叫即整 夠曬新鮮價錢亦比附近粥舖便宜。一個字讚讚讚讚如果鍾意食粥又想食得便d 可以黎呢度試下都係唔錯既選擇 最正既係仲可以望住油炸鬼師傅炸新鮮既油炸鬼出黎 ~
粥底唔錯 腸粉亦都即叫即整 夠曬新鮮
價錢亦比附近粥舖便宜。

一個字讚讚讚讚

如果鍾意食粥又想食得便d 可以黎呢度試下都係唔錯既選擇

最正既係仲可以望住油炸鬼師傅炸新鮮既油炸鬼出黎 ~