2021-12-23 287 views
最喜歡日本餐 當然要試試這間性價比高 一個餐大概60蚊有湯有前菜 非常滿足不飲湯可轉鮮檸柑桔蜜 冬天飲很舒服吉列豚和吉列蝦值得推介 脆口粉薄 值得一試烏冬爽口 湯底清甜等候時間不長
最喜歡日本餐 當然要試試這間
烏冬爽口 湯底清甜
等候時間不長
2021-11-22
Waiting Time
20 Minutes (Delivery)
2021-11-18 326 views
係朗屏最近新開既一間日本餐廳。開張以來一直想試,今日終於試到啦。佢有個套餐餐牌,午餐同下午茶仲有晚餐都好抵食。如果想食好啲,都可以係主餐牌選擇食物,外賣自取仲有88折添。今次買左3個晚市套餐。第一個係雜錦魚生丼,我覺得魚生好新鮮,但個飯醋味有點重。第二個係日式豬軟骨丼伴溫泉蛋,豬軟骨煮得好淋,溫泉蛋都極得好靚。第三個係吉列豚讚岐烏冬。豬扒炸得剛剛好,好脆,烏冬都好好味。下次要再試其他食物。
下次要再試其他食物。
雜錦魚生丼配熱鮮檸柑桔蜜
日式豬軟骨丼伴溫泉蛋配麵豉湯
吉列豚讚岐烏冬配麵豉湯
2021-11-05
Waiting Time
20 Minutes (TakeAway)
雜錦魚生丼配熱鮮檸柑桔蜜
日式豬軟骨丼伴溫泉蛋配麵豉湯