2022-05-23 78 views
新界人有福了!元朗都有廚師發辦🤩🤩 前排慶祝朋友生日,無意中發現咗呢間新界區嘅omakase日本餐廳,即刻book黎試吓😚當日用嘅食材非常新鮮,師傅都好仔細咁介紹每一道菜俾我哋聽🥰 真係超滿足!當中有幾道菜都比較印象深刻~ 分別係鮟鱇魚肝、吞拿魚大拖羅、馬糞海膽同埋針魚🥰😍 鮟鱇魚肝口感相當滑嫰,油脂香醇~ 超高質!大拖羅又香豐富,接近入口即溶,魚油香充滿晒成個口腔~每食一啖都覺得好幸福😚 馬糞海膽入口甘甜香濃,質感滑溜,絕對冇絲毫嘅苦澀味~ 小編第一次試針魚味道鮮甜而且都幾彈牙😋 值得一試!

馬糞海膽入口甘甜香濃,質感滑溜,絕對冇絲毫嘅苦澀味~

小編第一次試針魚味道鮮甜而且都幾彈牙😋 值得一試!
2022-05-23 78 views
真高興終於可以同朋友外出食晚飯輕鬆下,咁happy一定要食好啲,omakase當然係我哋首選。醒目嘅friend子一早book定位嚟呢間人氣店食廚師發辦成餐飯嘅水準唔錯CP高,其中印象較深刻有呢幾款:Hokkigai 北寄貝刺身> 好新鮮,入口冰涼清爽、清脆鮮甜Uni秋山馬糞海膽軍艦壽司> 我哋都係海膽頭號粉絲,呢款秋山海膽色澤鮮亮橙黃,外形頗完整品質幾高,入口甘甜口感亦佳,非常creamy香濃Kuruma Ebi車海老壽司> 這件壽司無論造型和蝦身紋理顏色都好靚,又甜又糯帶點膠的口感,新鮮好味Halfbeak 針魚壽司> 這種魚味道偏淡,油脂卻豐富入口油潤豐腴,與赤醋壽司飯味道匹配Whiteleg Shrimp白蝦壽司> 晶瑩閃亮的奶白色白蝦肉質爽口鮮甜,口感彈牙真想食多幾件

成餐飯嘅水準唔錯CP高,其中印象較深刻有呢幾款:

Hokkigai
北寄貝刺身

> 好新鮮,入口冰涼清爽、清脆鮮甜

Uni
秋山馬糞海膽軍艦壽司

Kuruma Ebi

Halfbeak

Whiteleg Shrimp
白蝦壽司

> 晶瑩閃亮的奶白色白蝦肉質爽口鮮甜,口感彈牙真想食多幾件

秋山馬糞海膽
秋山馬糞海膽
2022-05-22 77 views
今日同男友慶生日,去咗元朗食晚市Omakase。餐廳環境高尚舒適,食得好滿意稻草煙燻鰹魚稻草煙燻鰹魚好香好鮮冇腥味,中心部位半生狀態好軟淋,食落入口即化,魚片帶有淡淡桔汁好入味。靜岡產9日熟成吞拿魚大拖羅用9日熟成方法更加可以帶出魚嘅鮮味,味道食落好肥美,魚腩部位佈滿精緻魚油花紋,入口即溶,鮮甜無比,一啲都唔膩,雖然魚油好多,但只有滿滿幸福感。鮟鰊魚肝其實我未食過呢個,但係一試就愛上。魚肝非常滑嫩細滑,入口即化,配搭日本清酒非常配。鰤魚刺身肉質甜美,脂膏豐腴😍 針魚相比之下,針魚魚味較淡,但有優厚油脂,唔錯唔錯北寄貝北寄貝刺身薄切又新鮮

靜岡產9日熟成吞拿魚大拖羅

鮟鰊魚肝

鰤魚
刺身肉質甜美,脂膏豐腴😍

針魚
相比之下,針魚魚味較淡,但有優厚油脂,唔錯唔錯

北寄貝
北寄貝刺身薄切又新鮮
元朗可算是個廚師發辦(omakase)集中地,雖然同區已經有不少元祖級人馬,但舍利鮨作為後起之秀卻毫不遜色,更於尖沙咀另有一間分店,首次到訪元朗店裝潢簡潔而高雅,店員及師傅亦殷勤有禮。晚市廚師發辦每位$1680,包括前菜、燒物、壽司、湯及甜品共二十道菜式;值得一提的是午市廚師發辦更只需$480起,已經可以品嘗到茶碗蒸、十二件壽司、湯及甜品,實在物超所值。二十道菜式未能一一盡錄,天草產處女蠔肥美肉厚,毋須任何調味正能品嘗到最真確的鮮甜味美。以往只嘗過鱈魚白子刺身或壽司,鱈魚白子天婦羅可算是前所未見,天婦羅炸衣輕薄酥脆而白子細滑綿密猶如慕絲,外脆內軟實在令人驚喜,相信對於平時比較抗拒白子的食客而言都會樂意接受。生燒鰻魚抹上薄薄一層燒汁鹹甜平衡適中,表面燒得略呈焦脆而肉質保持鮮嫩,絕非坊間一般急凍蒲燒鰻魚所能媲美。前菜及熱食出色而壽司質素當然都不負所望,車海老晶瑩剔透、爽彈鮮甜。半天然深海池魚魚味香濃並富油香。大尾魷質感煙韌而且味道亦比一般魷魚更加鮮美,愈嚼愈香。
天草產處女蠔
鱈魚白子天婦羅
以往只嘗過鱈魚白子刺身壽司鱈魚白子天婦羅可算是前所未見,天婦羅炸衣輕薄酥脆而白子細滑綿密猶如慕絲,外脆內軟實在令人驚喜,相信對於平時比較抗拒白子的食客而言都會樂意接受。

半天然深海池魚
半天然深海池魚魚味香濃並富油香。

大尾魷
大尾魷質感煙韌而且味道亦比一般魷魚更加鮮美,愈嚼愈香。
終於開放左堂食☺️即刻約埋朋友食日本嘢先呢間元朗嘅omakase 聽聞好多人推介所以預早book定位試吓呢間日本廚師發板餐廳環境舒適,廚師好詳細介紹每道菜式好nice啊☺️鱈魚白子天婦羅師傅特別介紹天婦羅係鱈魚嘅精,特別罕有,之前都未試過天婦羅皮炸到好薄,而且唔油膩😚鮟鱇魚肝感覺有啲似鵝肝,但比起鵝肝,口感更加細滑口感入口即化,油脂香醇渡蟹生食蟹肉第一次試蟹籽份量非常多蟹肉鮮甜,非常新鮮啖啖肉都好爽口,呢款可以再encore鰤魚之前好少食呢款魚生味道鮮甜冇腥味,油脂豐富口感爽嫩😛好好味吞拿魚赤身靜岡縣空運到港✈️吞拿魚非常新鮮,而且色澤均勻刺身唔帶根,食落有少少入口即化嘅感覺💕稻草煙燻鰹魚鰹魚煙燻至7 8成熟,魚油精華出晒嚟好滋味☺️仲好味過食刺身啊真係好高質啊😉下次可以再試下
終於開放左堂食☺️即刻約埋朋友食日本嘢先
呢間元朗嘅omakase 聽聞好多人推介

所以預早book定位試吓呢間日本廚師發板
餐廳環境舒適,廚師好詳細介紹每道菜式
好nice啊☺️

師傅特別介紹天婦羅
係鱈魚嘅精,特別罕有,之前都未試過
天婦羅皮炸到好薄,而且唔油膩😚

鮟鱇魚肝
感覺有啲似鵝肝,但比起鵝肝,口感更加細滑
口感入口即化,油脂香醇

渡蟹
生食蟹肉第一次試
蟹籽份量非常多
蟹肉鮮甜,非常新鮮
啖啖肉都好爽口,呢款可以再encore

鰤魚
之前好少食呢款魚生
味道鮮甜冇腥味,油脂豐富
口感爽嫩😛好好味

吞拿魚赤身
靜岡縣空運到港✈️
吞拿魚非常新鮮,而且色澤均勻
刺身唔帶根,食落有少少入口即化嘅感覺💕

鰹魚煙燻至7 8成熟,魚油精華出晒嚟
好滋味☺️仲好味過食刺身

真係好高質啊😉下次可以再試下

2022-05-19 74 views
門面很有格調 feel雖然同隔離既診所同附近有間惠康有點格格不入🤣餐廳裝修主要是木和水泥, 係我喜歡嘅日本風情光鮮企理 坐得舒服omakase 除左食物,環境過程都令人很滿足成很滿足新鮮同上乘既食材 ,無得頂,加上師傅每道菜嘅介紹,除咗食到好嘢,仲令我對每樣食材了解多一點點🤏刺身-新鮮北寄貝 北寄貝爽滑彈牙,鮮甜甘味, 如果有多幾塊北寄貝就好了半天然深海池魚罕有既深海池魚壽司,薄片池魚晶瑩剔透,配合赤醋飯,好清爽,口感一流天草產 處女蠔處女蠔即係無產卵既蠔,非常罕有,鮮甜沒有雜味 ,品嚐過海水味後,口腔仲會回甘哈密瓜 香印堤子哈密瓜甜味多汁,齋睇相都覺得juicy,配上厚肉夠甜既堤子,完美既甜品仲有好多回味無窮既壽司,大尾魷,手釣池魚,白蝦等等,不能盡錄今次都係約左一排先book到,下次黎記得早d約😎而家等我約定下次就差唔多了🤣
門面很有格調 feel

雖然同隔離既診所同附近有間惠康有點格格不入🤣
餐廳裝修主要是木和水泥, 係我喜歡嘅日本風情
光鮮企理 坐得舒服

omakase 除左食物,環境過程都令人很滿足成很滿足

刺身-新鮮北寄貝
北寄貝爽滑彈牙,鮮甜甘味, 如果有多幾塊北寄貝就好了

哈密瓜 香印堤子

2022-05-16
  • 車海老
2022-05-19 59 views
話說之前係臉書加入左omakase 關注組,其中有個投票話舍利鮨最好食,所以早兩日book到枱就即刻食左。門面裝修十分日本,但都幾有高級既感覺!今次揀咗晚市嘅omakase,主要都係想食我最愛既海膽😬🫶🏻 秋山出品,正值海膽季,入口即溶,除左甜同creamy,諗唔到其他形容詞,真係好食到去左天堂咁!人間美食😂 唯一唔好係得一件🥲請比我十件海膽pls…跟住仲有好彈牙既車海老都十分推介!同埋自己本身都好鐘意既大尾魷,白蝦同埋池魚.. 樣樣都好新鮮好食😋 自己最鐘意爽口既北寄貝,全部都係水準之上。食完壽司,食返水果清清口腔。繼續有愛最愛既日本哈密瓜同埋香印提子🍇日本水果真係無得頂🥲快快開關啦好嗎🙈

門面裝修十分日本,但都幾有高級既感覺!
唯一唔好係得一件🥲請比我十件海膽pls…

食完壽司,食返水果清清口腔。
繼續有愛最愛既日本哈密瓜同埋香印提子🍇
日本水果真係無得頂🥲快快開關啦好嗎🙈
2022-05-18 94 views
—元朗其實都有唔小高質omakase,最近試左舍利鮨既omakase,感覺幾好,價錢黎講都拍得住個質素。𝐎𝐫𝐝𝐞𝐫:⧐新鮮北寄貝 ⧐半天然深海池魚⧐天草產 處女蠔⧐生燒鰻魚⧐秋山水產 馬冀海膽⧐車海老其中我最欣賞係既秋山水產 馬冀海膽,肥厚入口即融小小既海水味,另外深海池魚都幾鍾意,第一次食口感幾好,同埋當然有我最鍾意食既蠔啦。—📝評分味道 ⁴/ ⁵環境 ⁴/ ⁵服務 ⁴ / ⁵衛生 ⁴/ ⁵抵食 ⁴ / ⁵—舍利鮨元朗安寧路38號世宙商場地下6號舖

𝐎𝐫𝐝𝐞𝐫:

2022-05-15
Type of Meal
Dinner
2022-05-18 48 views
朋友介紹之隱世omakase,一路都好想試下呢野間,疫情好d,終於有機會黎一次元朗本地遊,加埋呢個omakase dinner,完美。餐廳環境好舒服開揚,我最鍾意就係睇住師傅認真準備壽司材料,有時見佢地好認真咁少少野咁砌埋一齊,好治愈hahaha。Omakase最印象難忘以下呢幾稻草煙燻鰹魚望住師傅專心準備己經加分,淡淡煙燻加鰹魚邊火炙少脆既口感,魚味濃郁有層次。靜岡產 9日熟成吞拿魚赤身靜岡產 9日熟成吞拿魚大拖羅油脂分佈平均,外相已經好吸引,大拖羅係完全無根,入口即溶,一試難忘。正!針魚壽司清爽,味甜,和赤醋飯,回味無窮。仲有其他好好食既,不能盡錄。完美既元朗遊,下次會左為舍利鮨而專登入元朗
朋友介紹之隱世omakase,
一路都好想試下呢野間,

Omakase最印象難忘以下呢幾

靜岡產 9日熟成吞拿魚赤身
靜岡產 9日熟成吞拿魚大拖羅

針魚壽司
清爽,味甜,和赤醋飯,回味無窮。

仲有其他好好食既,不能盡錄。

完美既元朗遊,下次會左為舍利鮨而專登入元朗

2022-05-17 70 views
元朗朋友帶我去呢一間高級日本餐廳,食材和環境都高質。日本食物最講求新鮮,也重視廚師的處理手法,這間餐廳完美地展現出來。讓我的味蕾和視覺都如置身日本,大開眼界。有幾樣食物我都留下深印象。天草產的處女蠔,出生一年從未產卵嘅生蠔,蠔味特別鮮甜。靜岡產9日熟成吞拿魚大拖羅和赤身,大拖羅入口即溶,味道濃郁;赤身甘香。兩種都經過9日熟成,因而更為柔軟味濃。新鮮北寄貝刺身,自然的甜味和口感與平日食的就是不一樣。半天然深海池魚,魚油豐腴,口感肥美。
元朗朋友帶我去呢一間高級日本餐廳,食材和環境都高質。
天草產的處女蠔,出生一年從未產卵嘅生蠔,蠔味特別鮮甜。
處女蠔
大拖羅
吞拿魚赤身
新鮮北寄貝刺身,自然的甜味和口感與平日食的就是不一樣。
新鮮北寄貝
半天然深海池魚,魚油豐腴,口感肥美。
深海池魚
魚湯
哈蜜瓜&香印提子
第五波疫情爆發,令大家很久沒有外出進餐,限聚令放寬,難得可以在外享用晚餐,好友們的飯聚自然陸續登場。最近最令人回味的,莫過於元朗高人氣Omakase《舍利鮨》,無論用餐環境、氣氛、服務和食物質素,都是最高享受,絕對值得豪一次!門面裝修素雅清新,充滿日系感覺,晚上前來,別有一番味道。店內環境舒適,燈光柔和,食客可悠閒地欣賞師傅利落的刀功,猶如一場舞台表演,絕對是視覺的享受!小小一杯魚湯,鮮味十足,即時打開味蕾。精選時令貝類海產刺身,是日時令之選 - 新鮮北寄貝,口感爽脆鮮美。《舍利鮨》每一款壽司都好新鮮,搭配赤醋飯,味道適中。銀光閃閃的針魚,魚味較淡,但塗上一層薄薄自家調製的醬油,猶如產生化學作用般,以鹹香凸顯其鮮甜滋味。半天然深海池魚味道鮮甜,魚身爽滑,肉質鮮嫩肥美,食落油分較重,魚油甘香細膩,帶來齒頰留香的油分,令人回味!大尾魷口感肥美鮮甜,帶點煙韌,十分有口感。秋山水產馬糞海膽超級鮮甜肥美,味較濃郁,一點腥味也沒有,口感較豐腴,入口即溶,超味美!車海老肉質結實富有彈性,蝦味濃郁,鮮甜味美,堪稱一絕!江户前玉子燒蛋香濃郁,帶有微甜,口感細滑,軟綿綿的。

小小一杯魚湯,鮮味十足,即時打開味蕾。
《舍利鮨》每一款壽司都好新鮮,搭配赤醋飯,味道適中。

大尾魷口感肥美鮮甜,帶點煙韌,十分有口感。
車海老肉質結實富有彈性,蝦味濃郁,鮮甜味美,堪稱一絕!
江户前玉子燒蛋香濃郁,帶有微甜,口感細滑,軟綿綿的。
2022-05-15 74 views
等左咁耐終於放寬晚巿,一於報復式黎個omakase~元朗呢間舍利鮨要book好耐先有位如果要book記得早D晚巿omakase $1680/位,環境好好,廚師都超級nice會詳細解釋每道菜每道菜都好特別喔~!個omakase總共有20道菜,其中有幾樣好特別好正~!-稻草煙熏鰹魚廚師介紹,原來用稻草煙熏,係用黎僻鰹魚的腥味~鰹魚的表皮酥脆,肉質緊緻,有爆溢的鮮甜肉汁,完全唔腥,仲有淡淡的煙熏同稻草香餘韻~-鱈魚白子天婦羅好特別既一道菜~原來鱈魚白子即係雄性鱈魚既精囊~補品黎喎好彩唔係生食,如果唔係未必敢食炸成天婦羅就易接受好多好特別既味道~~值得試~!!-鮟鱇魚肝真係有D似鵝肝唔怪得又叫「海中肥鵝肝」口感綿密滑順、油脂柔嫩香醇、入口即化超正!!
等左咁耐終於放寬晚巿,一於報復式黎個omakase~

元朗呢間舍利鮨
要book好耐先有位
如果要book記得早D

晚巿omakase $1680/位,
環境好好,
廚師都超級nice
會詳細解釋每道菜
每道菜都好特別喔~!

個omakase總共有20道菜,
其中有幾樣好特別好正~!

-稻草煙熏鰹魚
廚師介紹,原來用稻草煙熏,係用黎僻鰹魚的腥味~

-鱈魚白子天婦羅
好特別既一道菜~
原來鱈魚白子即係雄性鱈魚既精囊~
補品黎喎
好彩唔係生食,如果唔係未必敢食
炸成天婦羅就易接受好多
好特別既味道~~值得試~!!

-鮟鱇魚肝
真係有D似鵝肝
唔怪得又叫「海中肥鵝肝」
口感綿密滑順、油脂柔嫩香醇、入口即化
超正!!
2022-05-13 82 views
Omakase🍣 我成兩年無去過日本了🇯🇵,真係好掛住佢啲嘢☺️ 入到嚟呢間舖頭好似去咗日本🇯🇵咁😍 亦都唔洗煩諗食咩,始終時令嘢係最正,最新鮮😍 今晚我食過嘅咁多道最有印象係處女蠔🦪,鮮甜嘅感覺令我一試難忘😚 仲有馬糞海膽😳 我諗大家都一定食過啲好水嘅海膽,但呢嗰吃落去口感好滑而又濃郁,真係有入口即溶嘅感覺,味道相當鮮甜!🌚仲有稻草煙燻鰹魚😳 呢個係日本都幾出名嘅一道,香港唔係有好多地方食到,煙醺到7-8成熟,迫咗啲精華出嚟,比起生食仲好食🫣

馬糞海膽
馬糞海膽
2022-05-13 68 views
前晚收工去左位於元朗嘅「舍利鮨」食Omakase😋朋友讚不絕口嘅介紹下,所以決定黎試一試先😊首先去到店環境十分之舒適,座位亦坐得舒服☺️日式嘅裝修 加上 職員嘅親切服務,令人印象深刻!因為收工太肚餓嘅緣故,有啲都冇影相就先起筷喇!😝實在太新鮮!食完每一舊,魚嘅鮮味都徘徊喺口腔入面😋以下就係有影到相嘅壽司們😂天草產 處女蠔好新鮮!充滿海水味🤤半天然深海池魚好鮮甜,好清爽😋生燒鰻魚燒得好香!好厚肉☺️車海老好有蝦嘅鮮味😋針魚肉質彈牙鮮甜!😊鮟鱇魚肝食落唔油膩!亦無腥味😋
前晚收工去左位於元朗嘅「舍利鮨」食Omakase😋

肉質彈牙鮮甜!😊

鮟鱇魚肝

食落唔油膩!亦無腥味😋
2022-05-13 1140 views
📍「舍利鮨 」- 元朗今次食食食之旅黎到元朗😌👧🏻生日正日,要繼續食好野🤤🤤🤤今次揀咗Omakase 🤣果然好高質😌🤩📷餐廳位於元朗世宙樓下,門口裝修得好有日本🇯🇵風🤗,店面都幾大,可以坐到十幾位顧客,而且座位都好闊落👍🏻食開Omakase都知,師傅都會好細心講解每道料理,亦會同顧客傾計,所以今餐都食得好開心🤗🍴Omakase (Lunch)-茶碗蒸、3️⃣款刺身、1️⃣2️⃣貫壽司、麵豉湯、雪糕甜品💰HK$780✨推薦指數:10/10*以下係跟上菜次序出‼️🍣茶碗蒸蒸蛋好滑好香,入面有白飯魚仔,口感幾特別😚🍣右口魚刺身:食落煙煙韌韌,魚味重,油脂感都幾重😋🍣炙右口魚刺身:油脂感再重啲,腍啲,不過未到入口即溶嘅效果😛🍣帶子:超級鮮甜肥美‼️帶子面上加咗少少竹炭鹽,唔洗點豉油都已經好夠味🤤🍣真鯛:魚味好重,而且入面有柚子,食落比較清新,連埋食酸酸地幾開胃🤗不過壽司飯有啲熱,感覺上有少少怪🫣🍣鹿怡島墨烏賊:壽司上面加咗魚子醬,師傅建議先食魚子醬整咸個口,先再食件壽司😆食落魚子醬咸香味重,再食甜甜哋嘅烏賊好好食‼️香甜嘅烏賊口感gel口,齒頰留香🤤🍣大池魚:魚同飯中間有法國蔥,食落肉味比較濃,蔥味唔會太濃比較
📍「舍利鮨 」- 元朗

今次食食食之旅黎到元朗😌
👧🏻生日正日,要繼續食好野🤤🤤🤤
今次揀咗Omakase 🤣果然好高質😌🤩

💰HK$780
✨推薦指數:10/10
*以下係跟上菜次序出‼️

🍣茶碗蒸
蒸蛋好滑好香,入面有白飯魚仔,口感幾特別😚

🍣右口魚刺身:食落煙煙韌韌,魚味重,油脂感都幾重😋

🍣大池魚:魚同飯中間有法國蔥,食落肉味比較濃,蔥味唔會太濃比較香,整體口感煙韌好食😛

🍣鹽燒白子:師傅有一早問定我哋食唔食白子,但因為👧🏻未試過,所以決定獻出第一次🤣🤣🤣白子外皮燒得脆脆地,入面食落好濃好creamy,有啲似生蠔嘅味道;另外碟內有沙律菜中和返,蓮藕片酸酸甜甜好爽口😌

🍣海膽昆布:食落有少少先苦後甜嘅,好滑口,好食🤤

🍣半天然深海池魚:食落油分比較重,魚身好爽滑,配合濃濃嘅炭香味好夾🤗

🍣醬油漬赤身:食落非常腍身入味,赤身好香,好食,睇落仲有啲似燒牛肉🤣🤣🤣

🍣燒鰆魚:師傅話呢份會比較濃味,建議香葉連魚一齊食,或者點青檸汁中和個咸味;外皮燒得好脆比較濃味,但我哋覺得魚身味道唔算好咸,所以就咁食都ok🤤食完有醋漬車厘茄配返,酸酸甜甜中和返成道菜😚

🍣牡丹蝦:蝦身好肥美😍壽司上面有埋蝦膏😇食落蝦身好彈牙,之後有啲gel口,連埋蝦膏食,蝦味勁濃勁出,好好食🥰🤤🤤🤤

🍣超拖羅(中腹位):食落好香好腍身,一啲筋都冇,油脂味重但唔會太膩,一入口有融嘅感覺🤤🤤🤤

🍣拖羅(大腹):肚腩位,食落冇咁腍身(👦🏻個舊有少少筋🫣)油脂味冇咁重😗

🍣赤海膽:超級鮮甜肥美,一啲腥味都冇,好好食😋😋😋

🍣干瓢手卷:食落好似醬瓜甜甜地,紫菜好脆身,整體好夾🥰

🍣麵豉湯:飲落咸度適中幾好飲😗

🍦開心果仁雪糕及士多啤梨卷蛋🍓:好少係出面餐廳食到開心果仁味雪糕🤩食落果仁味超香超重😋士多啤梨卷蛋香甜濕潤好食😍

👦🏻👧🏻💬整體來講今次體驗好好,食材好新鮮,壽司醋飯調味同份量都岩岩好😋(不過wasabi有少少重手,如果想多/少啲,記住同師傅講🤣)師傅刀工好好又好細心同我哋解釋每道食材,中意omakase 嘅朋友仔記住要試吓啦🤗
Type of Meal
Lunch