2024-02-07
🌟泰式辣肉墨西哥脆脆 $69份量都幾多,墨西哥脆片上面有滿滿嘅芝士同泰式辣肉,最頂再擠滿海量沙律醬,真係超邪惡😈啖啖惹味又唔會好辣😆🌟松露忌廉牛肝菌意大利粉 $95意粉軟硬適中,但就略嫌醬汁偏少同稀🥹唔太掛汁,食落偏淡同單調🥹少少失望🌟香烤美國肉眼扒(10安士) $295肉眼扒都幾厚,上面淋滿燒汁,可惜我哋叫medium rare,但切開已經係8成熟🥺有肉味但肉質偏韌🙁不過另上超大桶嘅薯條就炸得幾好😛🌟焦糖麵包布甸 $68好少Cafe嘅甜品會有麵包布甸😋麵包布甸呈金黃色,上面仲有一層脆焦糖面,切開好軟熟,食落有蛋香味,不過就有少少偏甜😳配上雲呢拿雪糕一齊食都幾夾🤓螞蟻人會鍾意!🌟抹茶鮮奶🍵 $40抹茶鮮奶都做得幾滑同creamy,茶味唔算好濃,但至少唔會太甜🌟茶酒 $68呢杯係茶味Vodka加檸檬汁🍋嘅組合🤣飲落酒味唔算濃,好似檸檬茶咁好易入口✨
🌟泰式辣肉墨西哥脆脆 $69
🌟松露忌廉牛肝菌意大利粉 $95