2013-12-12
朋友剛回香港,話凍凍地不如去打邊爐!然後我地就諗起幾個月前食過間上品!訂位10:30, 仲有六折,不過對我就無詳幫助。。。因為我鍾意食嘅牛肉同海鮮無折,但啲friends就好開心!!!都好啦!上到去,嘩10點幾都咁多人,好彩訂左位!同個靚仔經理講留左枱,佢話佢認得我地!(都唔知真唔真,上次嚟都幾個月前啦。。。)窗口位!正!不個如果高幾層,應該望得個維港更靚!我揀左麻辣,啲friends 食冬瓜湯底。上次食過鮮帶子,好正,每人一隻!(好似記得個餐牌寫唔知幾多幾多人就有特價,算啦,好食就話之佢!)問靚仔經理今日邊款牛好食,佢提議手切安格斯,真係幾有咬口,正!他又介紹我地食章紅魚,一條好似二百幾蚊,難得朋友反香港,就試下啦,又真係幾鮮甜好食!刀功唔輸得過啲日本餐廳!特別一提朋友唔小心點錯嘅鵝肝!!!好肥美好滑,煎就食得多,打邊爐都係第一次!其餘食物都係啲大路野啦,朋友就比粒包心丸辣親!哈哈。。。埋單每人三百幾,(信用咭好似另外有折!)總括嚟講呢度啲食物真係唔錯,如果你對打邊爐有要求!特別一提個經理,佢幾Nice幾攪笑!有時食飯除左環境同野食外,如果個staff同你有傾有講,食都食得開心啲!佢
特別一提朋友唔小心點錯嘅鵝肝!!!好肥美好滑,煎就食得多,打邊爐都係第一次!其餘食物都係啲大路野啦,朋友就比粒包心丸辣親!哈哈。。。 埋單每人三百幾,(信用咭好似另外有折!)總括嚟講呢度啲食物真係唔錯,如果你對打邊爐有要求!
特別一提個經理,佢幾Nice幾攪笑!有時食飯除左環境同野食外,如果個staff同你有傾有講,食都食得開心啲!佢叫我地下次嚟試下象拔蚌,話有一款做緊特價。(又唔早啲講。。。攪到我個friend話離開香港前要再食多次!)