去Cafe終於唔係食Carbonara la🤓.係尖沙咀加連威老道的舊啡店易手了.裝修保留舊有設計.➿ᴋᴜɴɢ-ᴘᴀᴏ ᴄʜɪᴄᴋᴇɴ ʟɪɴɢᴜɪɴᴇ幾有驚喜既Fusion宮保雞丁扁意粉.食落會有點冬陰公風味因為雞粒用腐乳醃製帶點酸. 🌶️辣椒.香葉同乾葱蒜粒爆香後.香辣味幾過癮.再辣D都可以~醬汁夠Creamy.🍝.➿ ʟᴀᴛᴛᴇ咖啡師拉花技術一向精湛🥸飛馬.金剛都拉得超靚😍 拉花除左打卡重好平衡.咖啡有Fruity同Nutty揀.➿ʟᴀᴛᴛᴇ ʜᴋᴅ 𝟺𝟶➿ᴋᴜɴɢ-ᴘᴀᴏ ᴄʜɪᴄᴋᴇɴ ʟɪɴɢᴜɪɴᴇ ʜᴋᴅ 𝟷𝟶𝟶..(.❛ ᴗ ❛.) foodiepoison👩‍🍳  整體味道: 9/10 💸  性價比: 8/10 📸  打卡指數: 8/10 🤵🏼  環境服務: 8/10 🤔  推薦指數: 9/10
Latte
📸  打卡指數: 8/10
🤵🏼  環境服務: 8/10
🤔  推薦指數: 9/10
2023-03-23
$140 (Lunch)
宮保雞丁扁意粉
這家在尖沙咀轉手的cafe,保留了上手的暗黑系,門口加咗張bench和綠植來個小點粹。門前的鏡子刻著店家的名字內藏開店的mission.☕️咖啡可選Fruity (ethiopia) 和 nutty (bazil),今次飲咗flat white和dirty!🍝宮保雞丁扁意粉 $120以乾紅薑絲作點綴的宮保雞丁意粉,扁意粉外加入腰果、雞粒、芝士粉,保留到宮保雞丁風味之餘也平衡到西餐creamy感的sauce,香口微辣,配搭新鮮,好好味!我係會再想翻去食的!🥐ham and cheese croissant $32配咖啡一齊食不錯🍞cinnamon roll $30麵包鬆軟,質地不錯,但cinnamon味比較甜和玉桂味唔算太重,對於玉桂愛好者可能會少許不夠喉🤪🥡rice pudding $38sticky、加入咗檸檬🍋皮,杰身臨走前老闆問我們對食物味道的意見,看著他的眼神看得出很緊張每個食客的用餐過程和感受。雖然餐牌上食物選擇可能不多(畢竟是咖啡店)但從三個主食看得出的別出心裁去設計,是用心經營的小店!

🍝宮保雞丁扁意粉 $120
宮保雞丁扁意粉 $

🥐ham and cheese croissant $32
配咖啡一齊食不錯
ham and cheese croissant

🍞cinnamon roll $30
cinnamon roll

🥡rice pudding $38
sticky、加入咗檸檬🍋皮,杰身
rice pudding

宮保雞丁扁意粉 $
ham and cheese croissant
cinnamon roll
rice pudding
2023-03-24 36 views
Triangle Coffee 今次係尖沙咀搵Cafe, 試左Triangle Coffee, 位於嘉威大廈地下,門口有椅子方便坐店外,但內裡細小但氣氛好寧靜,好適合係到chill 下😚牛油果醬煙三文魚三文治份量好大,味道算係幾清新,而且食材新鮮🙂唔大食既我好夠食有突,同朋友share俾咗一大半佢!三文治係用竹炭麵包製成,所以比較硬脆,牛油果醬及煙三文魚非常足料,仲配有少量沙律🥗👍🏻☺️煙三文魚蛋沙律牛角酥呢一份係首先嚟到嘅食物,牛角酥係比較趣嘅質感,另外蛋沙律非常滑且濃郁,係我喜歡嘅質感煙三文魚牛油果沙律Single Origins ChocolateTanzania 75%, 好少見餐廳/cafe 有朱古力嘅種類選擇,於是喺職員嘅介紹吓選擇咗一杯味道比較酸嘅朱古力,飲落唔算太凍,口感比較水質,我相信熱飲杯好飲啲☺️Piccolo Latte原來呢一個係咖啡,同奶一比一,於是會有比較香濃嘅咖啡香味,呢杯超級有驚喜好好飲!坐下chill 下 呢到都會係個好選擇😆
Triangle Coffee

牛油果醬煙三文魚三文治

煙三文魚蛋沙律牛角酥

Single Origins Chocolate

Piccolo Latte

坐下chill 下 呢到都會係個好選擇😆
2023-03-22 33 views
這間位於尖沙咀的café,午市有幾款輕食外,還有幾款主菜,下午茶時間亦可以歎返杯咖啡及蛋糕都可以。煙三文魚蛋沙律牛角酥中間夾上生菜、煙三文魚及碎蛋沙律,蛋王醬很香滑,牛角酥帶甜香酥脆。芝士吉列豬扒三文治份量十足,麵包用了竹炭包,焗至鬆脆,吉列豬扒炸至金黃香脆,而且脆漿很薄,豬扒厚身,炸完肉質保持濕潤,加上芝士及生菜,入口脆卜卜。軟殼蟹蟹肉忌廉飯餅超好食,意中利飯加了大量芝士,每啖入口都拉絲,而且飯質軟糯,加上脆卜卜的蟹子,軟殼蟹炸至香脆。最後飲返杯cappuccino,要了nutty,入口較濃郁咖啡香,店員還畫了個齊天大聖,真係似模似樣。

Happy Friday 🥳終於可以飲杯啡 休息下見到尖沙咀加連威老道的新開cafe黑白裝修風格 以小店經營在鬧市中提供了環境清靜的空間讓人留一刻放個空喘下息的好地方也好適合和朋友把啡談心他們的咖啡可以選fruity或nutty 豆使用本地烘焙的咖啡豆 (鳳凰豆)也提供數款三文治,蛋糕,意粉是放假或附近返工的人放飯想休息一回的好地方//宮保雞丁扁意粉 $100//宮保雞丁? 意粉? 本身都鐘意食少少辣的食物見呢個配搭好特別就吸引左我試試估唔到個味又幾夾喎個汁香濃微辣令扁意粉都有微微的香辣味再加上少少忌廉調味配料都好豐富 雞肉幾入味有好多辣椒乾,腰果,雞丁呢個中西fusion意粉有創意有水準//芝士吉列豬扒三文治 $78//下單時店員好細心地提醒我地三文治是用質地較硬身的竹炭麵包豬扒炸至金黃酥脆,炸粉不算太厚咬落去酥脆香口豬扒肉質鬆軟多肉汁加上微微烤過的芝士及一塊清新口感的生菜這個三文治是輕食首選//是日精選蛋糕:柚子味芝士蛋糕 $42//店員介紹今日的精選蛋糕是柚子味芝士蛋糕 柚子味好出剛好可以沖淡意粉同豬扒的濃烈口感最後以這個甜品作結相當不錯//Latte (熱) $40//咖啡種
Happy Friday 🥳
終於可以飲杯啡 休息下
見到尖沙咀加連威老道的新開cafe

黑白裝修風格 以小店經營
在鬧市中提供了環境清靜的空間
讓人留一刻放個空喘下息的好地方
也好適合和朋友把啡談心

他們的咖啡可以選fruity或nutty 豆
使用本地烘焙的咖啡豆 (鳳凰豆)
也提供數款三文治,蛋糕,意粉
是放假或附近返工的人放飯
想休息一回的好地方

//宮保雞丁扁意粉 $100//
宮保雞丁? 意粉?
本身都鐘意食少少辣的食物
見呢個配搭好特別就吸引左我試試
估唔到個味又幾夾喎
個汁香濃微辣
令扁意粉都有微微的香辣味
再加上少少忌廉調味
配料都好豐富 雞肉幾入味
有好多辣椒乾,腰果,雞丁
呢個中西fusion意粉有創意有水準

//芝士吉列豬扒三文治 $78//
下單時店員好細心地提醒我地
三文治是用質地較硬身的竹炭麵包
豬扒炸至金黃酥脆,炸粉不算太厚
咬落去酥脆香口

是柚子味芝士蛋糕 柚子味好出
剛好可以沖淡意粉同豬扒的濃烈口感
最後以這個甜品作結相當不錯

//Latte (熱) $40//
咖啡種類選擇齊全,先點了熱牛奶咖啡,揀fruity豆來自耶卡雪夫的豆,口感帶水果味和茶感,容易入口,拉花清晰不起泡,屬於高水準的咖啡。

//Americano (熱) $35//
而朋友點了熱美式咖啡,揀了nutty豆,來自肯亞咖啡豆,口感平衡,不會太酸或太甘苦,入口帶微微莓味。
  • 宮保雞丁扁意粉
2023-03-18 45 views
Triangle Coffee 🔺@triangle_coffee_shop鍾意揀啲試業中嘅餐廳,因為覺得新開張質素應該幾有保證😂 冇理由唔開個靚頭嘅😎Hot Cappuccino ☕️Cafe提供nutty/fruity嘅咖啡豆,而奶啡嘅圖案好有心思🦄 網上仲見到另外幾款動物圖案🦥🦢Mocha Peru 50% 🍫Vanilla|Cinnamon咖啡就梗係有啦,但係同時提供精品可可🍫 呢到Mocha可以選擇唔同嘅單品朱古力做配搭,percentage 越高就會越酸〽️ 店員見我地十五十六唔知揀邊款嘅時候,主動offer俾我地聞吓三款朱古力粉,最終揀咗甜度較高嘅Peru 50%😎第一次見「齊天大聖」嘅拉花🐒 非常impressed🤩 咖啡同可可兩者嘅味道非常濃郁✨牛油果醬煙三文魚三文治 🥪嗌個竹炭包配襯返餐廳嘅全黑設計♟ 外脆內軟,口感幾煙靭🥖 牛油果肉壓成蓉,食落似加咗Sour Cream咁,輕盈細滑🥑煙三文魚牛油果沙律 🥗以呢個價錢嚟講份量真係好大方…😭 4朵煙三文魚玫瑰🌹 配埋半個新鮮嘅牛油果同紅橙車厘茄,沙律菜加咗lemon dressing,清爽解膩🍋炸野菌拼盤 🍄呢款炸物好創新
Triangle Coffee 🔺

牛油果醬煙三文魚三文治

煙三文魚牛油果沙律 🥗

炸野菌拼盤 🍄

炸野菌拼盤

呢款炸物好創新,有冬菇、雞髀菇同金菇,有少少似日式tempura🔥 點埋中間類似嘅千島醬,再加埋紫菜碎,簡直係食唔停口😂

而家餐廳淨係收現金,如無意外26號開始就有其他payment methods💳

$161 (Lunch)
Hot Cappuccino
Mocha Peru 50%
炸野菌拼盤
好耐無同朋友聚會~生活忙碌都要見下朋友🥰今次揀咗間尖沙咀新開嘅Cafe☕️黑灰白階磚幾型格🖤小店座位唔算多,只有幾張二人枱。我同朋友坐係bar枱位,所以同店主傾咗幾句。原來老闆以前係咖啡師,夢想自己開一間咖啡店☕️下次搵日中午時間要嚟飲飲啡先得😎主食方面,店主推薦咗宮保雞丁扁意粉比我地。✪ 宮保雞丁扁意粉 ⌫💲100好特別的fusion 配搭。麻辣醬汁味道微辣開胃,好惹味。雖然好多辣椒,但辣度唔算重。醬汁掛係扁意粉上面,每一啖都可以享受到。扁意粉口感彈牙。上面加咗蕃紅花,味道好夾。✪ 軟殼蟹蟹肉忌廉飯餅 ⌫💲130好驚喜嘅主菜。飯餅煎得外脆內軟,入面有好香滑嘅忌廉,加少少芝士味道。軟殼蟹炸得好香脆,夾埋蟹籽食仲卜卜脆。✪ Daily's Cake ⌫💲42當日有柚子芝士蛋糕同藍莓芝士蛋糕選擇。我地揀咗柚子芝士蛋糕。口味清新,好香濃柚子味道。上層係柚子醬酸酸地,好開胃。芝士蛋糕好綿滑。【 Triangle Coffee 】📌尖沙咀加連威老道41C號嘉威大廈地下A2號舖

好耐無同朋友聚會~生活忙碌都要見下朋友🥰
今次揀咗間尖沙咀新開嘅Cafe☕️黑灰白階磚幾型格🖤

小店座位唔算多,只有幾張二人枱。
我同朋友坐係bar枱位,所以同店主傾咗幾句。
原來老闆以前係咖啡師,夢想自己開一間咖啡店☕️
下次搵日中午時間要嚟飲飲啡先得😎
主食方面,店主推薦咗宮保雞丁扁意粉比我地。

✪ 宮保雞丁扁意粉 ⌫💲100

✪ 軟殼蟹蟹肉忌廉飯餅 ⌫💲130

✪ Daily's Cake ⌫💲42

【 Triangle Coffee 】
📌尖沙咀加連威老道41C號嘉威大廈地下A2號舖
#pb食在尖沙咀 尖沙咀新開「三角」咖啡店☕️New Cafe Alert🚨✨尖沙咀最近新開左一間「三角」cafe 主打唔同地方嘅可可豆、SOE咖啡豆組合成幾款Mocha😍 店內裝修完沿用上手Youniqueed嘅黑白色 環境唔大 只有5張枱🤪 店主服務態度好好 好願意聆聽客人意見 亦好樂意介紹食物👍🏻.食物選擇唔算多 主食會有牛角包、三文治、沙律、意粉等 價錢$32-$100不等😋 比較特別會有飯餅😍 甜品會有米布甸、是日蛋糕🤪 飲品方便以唔同地方、濃度嘅朱古力最特別👍🏻🔹宮保雞丁扁意粉🍝推介❤️ 好特別嘅組合 仲要好耐未試過碟意粉上枱係熱到出哂煙😍 意粉、雞肉份量都好多 仲有少少腰果😋 佢唔係乾身果種意粉 係有少少creamy果種🥰 整體食落好惹味 但絕對唔會太辣、太搶口👍🏻 食完一啖之後會食唔停口🤪🔹煙三文魚蛋沙律牛角酥🥐牛角包好鬆脆😋 煙三文魚、蛋沙律都好足料 而且煙三文魚唔會過鹹😍 價錢$48都幾合理👍🏻🔹柚子芝士蛋糕🍰蛋糕幾大件👍🏻 上層係柚子layer 中間食到柚子粒 酸甜度適中😋 不過下層嘅芝士蛋糕略嫌唔夠滑 口感偏實😐🔹Flat White☕️咖啡可以揀Nutty / Fr
#pb食在尖沙咀
尖沙咀新開「三角」咖啡店☕️
New Cafe Alert🚨✨

🔹宮保雞丁扁意粉🍝

🔹煙三文魚蛋沙律牛角酥🥐

🔹柚子芝士蛋糕🍰

🔹Flat White☕️
咖啡可以揀Nutty / Fruity😍 Nutty豆係來自巴西Yellow Bourbon嘅日曬SOE豆 飲落味道幾甜😋

整體✨ 店內沿用上手黑白色嘅裝修 環境唔大🤪 店主服務態度好好 願意同客人交談👍🏻 食物選擇唔多 但勝在夠特別 而且質素幾高😋 下次想再去試飯餅😍

Triangle Coffee (尖沙咀)
尖沙咀加連威老道41C號嘉威大廈地下A2號舖
  • 宮保雞丁扁意粉
2023-03-15 44 views
勿勿嚟到星期三,想係尖沙咀搵間小店慢活一下,嘆一杯咖啡,讓腦袋放空。係喺加連威竟然搵到一間低調但充滿意境嘅小店,緣分讓我遇見,就入去啦!Flat white nutty $40咖啡師磅豆,磨豆,最後篩粉,動作行雲流水,令人賞心悅目!咖啡味道比市面的口感更醇厚。宮保雞丁扁意粉$100辣嘅宮保雞丁加埋creamy嘅意粉,入口激發出意想不到的美味,比起傳統的意粉,我更偏愛宮保雞丁扁意粉。牛油果醬煙三文魚三文治$72清新的牛油果醬,煙薰嘅香味配搭煙韌嘅麵包,口感十足,放心吸收優質嘅澱粉。炸野菌拼盤$88爽脆嘅炸漿包裹住雞脾菇、金針菇、鮮冬菇蘸上千島醬,Chewy, Crunchy and Yummy 😋
Flat white nutty $40
宮保雞丁扁意粉$100
牛油果醬煙三文魚三文治$72
炸野菌拼盤$88
2023-03-14 58 views
⭐⭐⭐⭐⭐推介指數滿分的咖啡店一早相約朋友食早餐,打開門就迎來一個親切笑容,位於尖沙咀加連威老道繁忙的街道的cafe 。食物選擇貴精不貴多,我們點了牛油果醬煙三文魚三文治$72,用竹炭麵包,餡料很足,旁邊配上新鮮沙律菜。另外再加個黑松露薯條$78 ,炸得剛剛好,而且黑松露沙律醬香氣撲鼻。與朋友每人一杯咖啡,非常欣賞這裏的咖啡,特別是朱古力咖啡 Peru 50% 進口香濃有回甘,不會太甜帶點雲呢拿香味。朋友的黑咖啡有果香,很是滿意。最後加個甜品藍莓芝士蛋糕。下次一定要食意粉,特別想食個新宮保雞丁扁意粉 。
⭐⭐⭐⭐⭐
推介指數滿分的咖啡店

朋友的黑咖啡有果香,很是滿意。
最後加個甜品藍莓芝士蛋糕。

下次一定要食意粉,特別想食個新宮保雞丁扁意粉 。
  • 黑松露薯條
  • mocha peru 50%
2023-03-14 56 views
煙三文魚牛油果沙律🥑🥗分量充足 所有食材都好新鮮☘️ 最正係唔會超多好肥嘅沙律醬 啱晒我呢啲鍾意健康又減緊肥嘅人🤭軟殼蟹蟹肉忌廉飯餅🦀第一次食蟹肉飯餅 有驚喜👍🏼首先有原隻炸軟殼蟹鋪係飯餅上面 飯餅有好香蟹肉味包裹住 仲有芝士既香味🧀~好邪惡但好好食🤤兩個女仔share岩岩好Chocolate☕️有三款朱古力揀 佢啲款式都幾特別 唔會周街都有 🤭我揀咗Peru 50% 呢杯朱古力唔會太甜 仲有微微嘅果香 好fresh 面頭嘅朱古力碎令成杯野好靚 ❤️Mocha☕️有三款口味選擇😇好專業 平時出面cafe係冇得揀的😌經店員講解後 我揀左Tanzania 75% 佢話呢款會冇咁酸 但可能始終都有berries 所以比平時飲既多左少少果味👍🏼雖然店舖地方唔算好大 但見到係有用心去裝修同佈置 而且咖啡機都係選用靚牌子~出餐位置都好多打卡位~食物質素唔差💯支持小店💪🏼Triangle Coffee (尖沙咀)尖沙咀加連威老道41C號嘉威大廈地下A2號舖

煙三文魚牛油果沙律🥑🥗

軟殼蟹蟹肉忌廉飯餅🦀

Chocolate☕️

Mocha☕️

Triangle Coffee (尖沙咀)
尖沙咀加連威老道41C號嘉威大廈地下A2號舖
2023-03-11 118 views
今日係尖沙咀行街見到呢間新開嘅cafe,入左去試試😆叫左一個main 一件cake同一杯啡💕牛油果醬煙三文魚三文治 $72呢份三文治真係好巨型,要分開半邊半邊食🤣個包係用左竹炭法包,會偏硬少少🤏牛油果醬同煙三文魚都好足料,分半邊都係啖啖食到牛油果醬同煙三文魚😋Daily's Cake $42Blueberries cheesecake 好creamy,甜度適中👍面頭嘅藍莓醬令食嘅時候啖啖都有濃濃嘅藍莓味🫐Latte $40呢度提供Nutty同fruity 嘅豆,而且fruity豆竟然唔洗加錢!即叫😆選用左Ethiopia嘅豆,飲落唔會過酸而帶有果香,奶泡打得綿密,仲拉左個獨角獸🦄,係一杯靚Latte😋

今日係尖沙咀行街見到呢間新開嘅cafe,入左去試試😆
叫左一個main 一件cake同一杯啡💕

牛油果醬煙三文魚三文治 $72
呢份三文治真係好巨型,要分開半邊半邊食🤣
個包係用左竹炭法包,會偏硬少少🤏

Daily's Cake $42
面頭嘅藍莓醬令食嘅時候啖啖都有濃濃嘅藍莓味🫐

Latte $40
2023-03-10 77 views
第一眼比佢既飲品餐牌吸引,因為第一次見熱朱古力都有幾款,我哋點左Tanzania75%,有茉莉花、提子乾、黑加倫子,好特別呢杯熱朱古力係有少少酒味,同平時既非常不同,佢哋真係用可可豆所以好有實感同濃郁,出色!😋主菜我哋點左啲輕食,芝士火腿牛角酥、煙三文魚沙律蛋牛角酥,兩款都好好味,份量十足,即叫即整,好中意佢個牛角酥夠香脆,脆脆口感好正,煙三文魚同蛋沙律兩個味原來都幾夾,兩種餡都食得出唔會搶左,大家中意食傳統三文魚配牛油果佢哋都有,芝士火腿中意佢焗溶左啲芝士唔係齋夾😋宮保雞丁扁意粉真心有驚喜,炒得夠乾爽,朋友中意食辣覺得佢辣勁十足又惹味,扁意粉煙韌度煮得剛好,辣雞肉好食😋仲有黑松露薯條大大碟,海量既黑松露醬,餐廳毫不吝嗇,等我哋可以大大啖沾醬食,大滿足,整體而言餐廳環境好舒服chill,人少少啱曬同朋友傾計談心💜
2023-03-10 65 views
洋芋豆腐沙律 落單嗰陣諗左陣,load唔到洋芋即係薯片🤣,呢個清清地開個胃。軟殼蟹蟹肉忌廉飯餅 忌廉飯餅有d 似意大利飯口感煙煙韌韌,入面有淡淡芝士味,加埋蟹籽卜卜脆,好好食。🔥宮寶雞丁扁意粉 強烈推介‼️呢個配搭好特別,唔試對唔住自己🤣。個汁好香濃,同埋d雞丁幾入味,而且九層塔炸過好香,大家唔好錯過。炸野菌拼盤裏面有4款菇 (金菇,雞髀菇,冬菇同茶樹菇),再加埋佢個特製醬汁,如果間嘢喺我屋企樓下我一定每日都會叫外賣煲劇食🤪🔥南乳炸雞翼 本身我自己都好鐘意食南乳雞翼,佢宜碟雞翼又夠脆,南乳味又夠濃,強烈建議佢整個南乳雞翼飯‼️泡麵&米飯煎餅 見到個名好得意就嗌咗,食落口好似韓國d煎餅咁,幾特別。米布甸 🍮 出面未見過,好香檸檬同肉桂味,口感好似食緊椰汁糯米飯咁,幾得意。Americano 食米布甸強烈建議要配Americao❗️可以去甜品嘅膩😌😌🔥Mocha (Peru Palo Blanco 75%) 有幾款單品朱古力做底,今次就揀咗peru palo,入口有少少酒香同花香味,上網見到肥雞拉花好靚,要求靚仔老闆拉,又真係拉到,老闆好勁👏👏Latte 出面好少有得揀豆,我地想要fruity

洋芋豆腐沙律

軟殼蟹蟹肉忌廉飯餅

🔥宮寶雞丁扁意粉

🔥南乳炸雞

泡麵&米飯煎餅
見到個名好得意就嗌咗,食落口好似韓國d煎餅咁,幾特別。

米布甸 🍮

Americano
食米布甸強烈建議要配Americao❗️可以去甜品嘅膩😌😌

🔥Mocha (Peru Palo Blanco 75%)

Latte
出面好少有得揀豆,我地想要fruity d,老闆就推薦左我地飲埃塞俄比亞豆。
泡麵&米飯煎餅
洋芋豆腐沙律
南乳炸雞翼
炸野菌拼盤  &  Mocha
2023-03-09 40 views
今日早左少少放工,係附近揾間cafe 同朋友傾下計。見到呢間新開cafe,行黑白簡約設計,高櫈又幾好坐,好岩同朋友談下心。今日吾係好肚餓,想食得light d, 叫左個main 同個salad share 食。煙三文魚牛油果沙律🥗煙三文魚整成朵玫瑰花咁,賣相已經好靚🌹有三朵花😋牛油果同沙律菜好新鮮,加埋沙律醋汁,酸酸地好開胃。宮保雞丁扁意粉呢個fusion 菜估吾到又幾夾喎😆估吾到宮保雞丁配意粉係咁得!個source 好creamy, 辣辣地,配料都好豐富,有好多辣椒乾,腰果,雞丁,面頭仲有好多辣椒絲裝飾,好睇又好食😋最後叫左個是日甜品,係blueberry cheesecake 。呢款cheesecake 比較light d, 入面仲有好多藍莓,感覺比較健康清新d,好食!當然吾少得叫番杯flat white 配甜品🤤呢間cafe 有兩種咖啡豆,fruity or nutty , 我揀左fruity , 好有花香味,拉花都拉好靚,好滿足的一餐😄
煙三文魚牛油果沙律🥗

2023-03-09