2021-03-05
話說個日其實想去大鴻輝嘅12樓試下常滿百家菜 點知環境真係不堪入目😅有一陣臭味 仲要超級逼 服務態度又唔好😰咁大鴻輝成棟野都係放題類 我地就跟人去左21樓嘅廿一前😆去到會有個店員係出面同我地解釋套餐 服務態度都幾好架👍🏻🍲午市90分鐘套餐 💰98/1套餐有包一個新鮮刺身拼盤(三文魚、希靈魚、左口魚裙邊、北極貝、赤貝同螺片)都會有一個海鮮火鍋拼盤(生蠔、墨魚、帶子同虎蝦)雙拼湯底好抵 唔需要另外加錢!其他野就全部自助同埋無限嗌😆自助個邊會有沙律可以自己製作 都會有巴哈馬火腿同埋麵包等等 有好多蔬菜(金菇、冬瓜等等)對面就係丸子類同埋豬紅等等常見嘅火鍋料🤣我個人好鍾意芝士丸!🍢可以任叫牛肉 豬肉同埋雞肉 但係我地嗌左兩次牛肉之後好明顯見到D牛肉已經變肥左😅串燒、炸串同炸物都可以任叫 我地叫左D雞軟骨串、牛舌串等等 肉類都不過不失 炸物可能裹得太多粉🤔而且我遞第二張串燒紙 等左差唔多20分鐘都未到 我地仲走先過D串燒來😅唔知係咪漏單甜品counter隔離仲會有好多生果(火龍果、橙等等)仲以為藍莓個個會係芝士蛋糕 但係佢全部蛋糕都係慕斯來嘅🙈不過期待值唔高所以冇咁失望!lunch來講$98人頭
放題類 我地就跟人去左21樓嘅廿一前😆
去到會有個店員係出面同我地解釋套餐 服務態度都幾好架👍🏻
🍲午市90分鐘套餐 💰98/1
都會有一個海鮮火鍋拼盤(生蠔、墨魚、帶子同虎蝦)
雙拼湯底好抵 唔需要另外加錢!
lunch來講$98人頭計已經可以食到好多野!去大鴻輝就算排唔到其他火鍋放題都可以試下呢間👍🏻