2024-01-27 239 views
聖誕假期時我帶寶貝女去石門的綠在區區回收家居廢物,準備搭鐵路前個女話想食雪糕,我就帶佢行京瑞廣場,行行吓見到有間店的海報有點吸引就光顧。當我想點極吸引的雪糕菠蘿包時,店員表示只在星期六、日供應,平日才DAY OFF的我感覺有點可惜>.<而餐飲反而我想飲熱飲,因為我本身食雪糕想用暖飲中和吓~~~寶貝女就點咗 signature uni-cone,士多啤梨雪芭配上朱古力醬,手握半件牛角包可以食落肚,寶貝女大讚好味而我就點咗聖誕限定的盒子,雙雲呢拿砌成雪人的雪糕,配上如聖誕樹設計的牛角包真係好有聖誕氣氛。我地點咗黃金燕麥奶和茶一杯,黃金燕麥奶個人覺在寒冷的天氣飲係好味而又暖身,而茶純粹是飲和食完甜食後讓自己清喉。個人覺得這小店的食物很好,如果平日都有菠蘿包雪糕就更好

而餐飲反而我想飲熱飲,因為我本身食雪糕想用暖飲中和吓~~~

個人覺得這小店的食物很好,如果平日都有菠蘿包雪糕就更好
2023-12-27
2024-01-16 221 views
啱啱個周末去咗沙田搵朋友食嘢 原來石門呢邊勁多嘢食 特別係京瑞廣場入面超多特色小店!想坐低飲杯咖啡 見到有間好特別嘅佈置 可以坐低飲杯咖啡同時有甜品食嘅小店⭐️UNI-CONE⭐️ 黃金燕麥奶 $41黃薑奶 蜂蜜 燕麥奶估唔到加咗黃薑粉嘅燕麥奶口感都幾特別 而且飲完有暖暖嘅飽肚感 啱哂冬天飲 千層酥皮脆筒 配蜂蜜乳酪 開心果 Gelato $57淨係個賣相已經好吸引!兩款Gelato都各具特色 而酥皮脆筒香脆之餘裡面仲有朱古力醬 呢個配搭都幾有驚喜😍Affogato 配奶茶雪糕 $42店長推介嘅精選洪都拉斯🇭🇳白蘭地酒桶咖啡☕️ 配上奶茶味雪糕 真係幾似鴛鴦😁 數量限定架!Mojito薄荷朱古力咖啡 $48朱古力味好濃郁 配以淡淡嘅薄荷香 飲完即刻醒一醒神店員姐姐非常nice! 下次會試埋雪糕菠蘿包😋

黃金燕麥奶 $41
黃薑奶 蜂蜜 燕麥奶

千層酥皮脆筒 配蜂蜜乳酪 開心果 Gelato $57

Affogato 配奶茶雪糕 $42

Mojito薄荷朱古力咖啡 $48
朱古力味好濃郁 配以淡淡嘅薄荷香 飲完即刻醒一醒神

店員姐姐非常nice! 下次會試埋雪糕菠蘿包😋
2024-01-13 139 views
其實石門這個商場裏面有很多小店,有時裏面會找到一些驚喜。這間主要是賣雪糕為主,但是我看見他們亦有很多飲品可以選擇。我們選擇了兩款雪糕和兩杯飲品,雪糕的話,他們的cone 比較特別,因為他們是用牛角包裝雪糕,我們每人選擇了兩款口味,個人更加推薦開心果味和奶茶味!尤其是奶茶味,奶茶味真的很香濃,而且又不會太甜,吃到最底還有一些朱古力醬,和牛角包很夾,所以吃到最後幾飽肚。我們另外叫了兩杯飲品,吃完雪糕之後後來飲兩杯熱辣辣的飲品,感覺幾暖胃。不過如果下次再去的話,我會想試雪糕菠蘿包,因為當天去的時候已經沒有貨,所以一直心心念着。

其實石門這個商場裏面有很多小店,有時裏面會找到一些驚喜。

這間主要是賣雪糕為主,但是我看見他們亦有很多飲品可以選擇。

2024-01-08 109 views
*/平時翻學都好少會出去其他地方玩🙈趁星期六放假梗係帶小朋友去遠啲玩下食下野🤭🤭今次我哋就去左石門搵好野食🤭🤭屯門黎都真係有啲遠,返去食咗之後就發現好值得🤩🤩因為太好食😋呢間小店係京瑞廣場入面,成個商場有好多舖頭,我哋都係第一次嚟,所以小店入面都唔太多座位,主要以外賣為主。我哋叫咗三個特色小食,三杯嘢飲,Mavis開心到爆炸🤭🤭因為好耐冇試過食咁多甜品😆😆雪糕菠蘿包🍍呢隻原來平日係冇得供應架🤭好彩我哋星期六去,太有口福🤩🤩我哋揀左港式奶茶味同綠茶味雪糕🍦原本仲有咖啡味,不過賣哂🤣🤣香脆又熱辣辣既菠蘿包夾住雪糕食,真係人間美食😋😋😋奶茶味好香濃,真係完全有茶餐廳風味🤭🤭綠茶味都吾輸蝕,完全冇平時綠茶既苦澀味😆連小朋友都食左幾啖,吾叫都吾停口🤭菠蘿包小朋友一個人食晒一個,你哋都估到有幾好味喇🤤🤤🤤千層酥皮脆筒配開心果Gelato🥐我原本仲以為係普通就咁牛角包,點知入邊仲有朱古力醬,一咬落去仲要爆漿超滿足🤩🤩🤩我哋就自己配咗開心果Gelato,入面仲有好多nuts,又係小朋友大愛😍😍😍而且個雪糕店主勁有心機整靚靚士多啤梨裝修🍓真係又好食😋打卡又得😎消失的墨水汁🧊呢杯飲品由藍柑橘、黑加侖子加蜂

雪糕菠蘿包🍍

千層酥皮脆筒配開心果Gelato🥐

消失的墨水汁🧊
呢杯飲品由藍柑橘、黑加侖子加蜂蜜乳酪Gelato混合而成,因為有加梳打水,所以有啲汽,又有啲酸酸甜甜嘅味道,味道好特別👍🏻

神秘的魔爆石🥤
由爆珠青蘋果乳酸加士多啤梨雪芭調製而成,小朋友大愛啲爆珠🤤粒粒都勁多汁又甜,加埋士多啤梨雪芭,真係好岩小朋友飲😆😆連媽媽都好中意飲🤭🤭吾會過甜,吾似普通調製飲品咁多糖份👍🏻👍🏻

Affogato配奶茶雪糕☕️
呢杯係店主推介,一定要試下😋😋連擺位都特別啲,勁香濃既咖啡味,加埋少少白蘭地酒,第一次試呢個組合好有驚喜👍🏻👍🏻加上奶茶雪糕之後,變成好似鴛鴦嘅味道🤩🤩🤩

石門【Uni-Cone】
地址:石門京瑞廣場二期一樓128A3舖
推介🤍🤍🍨 奶茶味Affogato港式奶茶味雪糕有好濃茶味 , ☕️咖啡用上:洪都拉斯•雪莉 白蘭地酒桶(發酵)配 哥倫比亞 薇拉 特級(水洗), 淋上Espresso,有微微酒香, 好似食緊鴛鴦味雪糕咁 😍😍😍好特別🥐千層酥皮脆筒牛角包賣相非常吸睛 , 可揀2 款味道 Gelato , 牛角包質感鬆脆🔥熱烘烘 ,配上 Gelato , 有冰火既感覺🧊🧊而且入面注滿朱古力醬🍫🍫3樣夾埋一齊好好味👍🏻🧋Coconut Black同平時Americano唔同 , 因為用左椰子水取代水🧉因此比平時Americano 甜度更高,同會有椰子味✰ ✰ ✰ ✰ ✰ ✰ ✰ ✰ ✰ ✰ ✰ ✰ 5個為大🈵️分好味指數:🤤🤤🤤🤤🤤靚環境:😍😍😍😍推介指數:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻🔖 UNI-CONE (沙田)沙田石門安群街1號京瑞廣場2期1樓128A3號舖#lifeistooshortforbadfood#hkfood#香港好去處#食好西#foodiehk#吃貨#打卡#hkfoodblog#hongkongfood#hkfoodieblogger#hkfoodie#hkfoodshare#沙田#石門#沙田好去

推介🤍🤍

5個為大🈵️分
好味指數:🤤🤤🤤🤤🤤
靚環境:😍😍😍😍
推介指數:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

🔖 UNI-CONE (沙田)
沙田石門安群街1號京瑞廣場2期1樓128A3號舖

#hkfoodshare
#沙田#石門#沙田好去處 #沙田美食
#香港美食#香港旅行#香港打卡#香港美食指南
#石門小食#石門cafe#gelato#沙田gelato
#沙田甜品#石門甜品#石門cafe#咖啡#coffee#specialtycoffee
#Uni-cone#京瑞廣場
  • 奶茶味Affogato
  • 千層酥皮脆筒
2023-12-31 49 views
📍 Uni-cone(沙田) 今日係2023年最後一日黎個完美既。食番個甜品,令下年更甜甜蜜蜜🥰黎到沙田支持一下小店既甜品🍧岀色既雪葩同飲品🥤回頭率超高👆店主係一對小夫妻用心經營,好親切!每款食品同飲品都係誠意十足💯✨薄荷朱古力牛奶配朱古力雪糕由於係朱古力奶溝朱古力雪糕,所以朱古力味好濃郁🍫但係都唔會影響薄荷嘅突出。開頭朱古力味會較重、期後薄荷味愈飲愈突出朱古力好滑,整杯感覺都好cream 👍✨Affogato 配奶茶雪糕濃郁嘅咖啡中帶點淡淡既白蘭地酒,好完美既配合~真心推薦!奶茶雪糕就好香茶味,唔會太甜同埋比較冰感~溝埋咖啡☕️就好似鴛鴦飲品🥤口感好得意~✨黃金燕麥奶加入薑黃粉、蜂蜜,熱飲好岩女士,有助暖宮既同時,又可以暖身,男女都岩飲👏🏻So Good 的燕麥奶不會過於甜膩,淡淡的燕麥香味,喝起來就感覺很健康🤌✨牛角包雪糕筒配開心果加血橙雪葩兩款健康嘅水果夾埋一齊,色彩繽紛~雪葩幼滑鬆軟 人口即溶淡淡的橙味配開心果原來可以甘夾!唔用傳統嘅雪糕筒,用自家製牛角包做底更新穎,抵讚👍
📍 Uni-cone(沙田)
今日係2023年最後一日
黎個完美既。
食番個甜品,令下年更甜甜蜜蜜🥰
黎到沙田支持一下小店既甜品🍧
岀色既雪葩同飲品🥤回頭率超高👆
店主係一對小夫妻用心經營,好親切!
每款食品同飲品都係誠意十足💯

✨薄荷朱古力牛奶配朱古力雪糕
開頭朱古力味會較重、期後薄荷味愈飲愈突出
朱古力好滑,整杯感覺都好cream 👍

✨Affogato 配奶茶雪糕
濃郁嘅咖啡中帶點淡淡既白蘭地酒,好完美既配合~真心推薦!
奶茶雪糕就好香茶味,唔會太甜同埋比較冰感~
溝埋咖啡☕️就好似鴛鴦飲品🥤口感好得意~

✨黃金燕麥奶

✨牛角包雪糕筒配開心果加血橙雪葩
兩款健康嘅水果夾埋一齊,色彩繽紛~
雪葩幼滑鬆軟 人口即溶
淡淡的橙味配開心果原來可以甘夾!
唔用傳統嘅雪糕筒,用自家製牛角包做底
更新穎,抵讚👍
2023-12-31 35 views
Double Gelato Scoop🍨 雲呢拿馬達加🧋 港式奶茶賣相:🐧🐧🐧🐧🐧味道:🐧🐧🐧🐧🐧兩大球冰涼又香滑的雪糕,完美地蓋在仿雪糕筒的牛角包上,上面再以冰鎮雜莓以及朱古力醬作點綴,設計精緻又獨特。兩款雪糕入口滑順兼奶香滿滿,雲呢拿口味香醇馥郁,奶茶口味沈穩濃厚,兩者甜度合適,不會過漏或過膩,配搭爽口的冰鎮雜莓,感覺更清新醒神。牛角包雪糕筒經烘焗,食落依然溫熱香口,與涼浸浸的雪糕形成鮮明對比,口感十分過癮。牛角包內含朱古力醬,更添滋味非常迷人。Long Black🌟 +$8 洪都拉斯 - 雪莉 白蘭地酒桶 (發酵)咖啡豆賣相:🐧🐧🐧🐧味道:🐧🐧🐧🐧🐧特選了黑咖啡來嘗試店主推薦的咖啡豆🥴 入口先是感受到荔枝的酸香滋味,中段展現出蜂蜜與蜜瓜的甘甜,最尾能強烈體會白蘭地獨有的純、香、甜,口味層次非常立體豐盈,高質推薦👍 環境:🐧🐧🐧🐧🐧小店以純白作主色調,多個角落都佈置了少女心爆膨的可愛飾品,打卡影相一百分💯 🐧❤️結語:gelato scoop 創新有驚喜,誠意推薦👍
🍨 雲呢拿馬達加

賣相:🐧🐧🐧🐧
味道:🐧🐧🐧🐧🐧

環境:🐧🐧🐧🐧🐧

2023-12-30 21 views
今日去咗京瑞行街,經過咗一間好可愛嘅咖啡店。雖然佢個位置有啲神秘,但反而勾起左我對佢嘅好奇心成間咖啡店都係用獨角獸做主題,由裝潢到餐牌都睇得出老闆同老闆娘嘅用心老闆娘好細心咁同我介紹佢地啲咖啡同雪糕,佢地啲咖啡有兩款,個人私心推介有酒香果款咖啡豆,咖啡味配搭陣陣既酒香,真係好過癮,如果鐘意飲酒嘅必推另外我仲叫咗個開心果雪糕,Gelato 配搭牛角包真係好好食,個雪糕仲食到有開心果粒,完全睇得出老闆對食材嘅要求 雖然舖頭細細,但走果陣都見到有唔少人排緊隊,應該係一間好受當地人歡迎嘅小店。下次去開京瑞一定會再去Encore 最後,老闆娘真係又Nice又靚女

開心果Gelato

,個雪糕仲食到有開心果粒,完全睇得出老闆對食材嘅要求

最後,老闆娘真係又Nice又靚女
2023-12-30
開心果Gelato
2023-12-28 27 views
石門京瑞廣場出名多小店,好多都係賣特色小食,而今日就黎試呢間新開嘅 @uni_cone_hongkong 🦄 店舖裝潢好可愛,而呢到嘅卡通女主角原來係店主親手設計架👧🏻 佢地主打外賣飲料同甜品,當中魔法波特飲系列同千層酥皮筒係最受歡迎💘Uni Cone is a takeaway spot that has recently opened up in Shek Mun which offers innovative items such as their Witchcraft drink series and uni-cone dessert. 黃金燕麥奶 $41Golden Oat Latte依家咁凍就梗係要叫返杯暖胃又暖心嘅嘢飲啦🔥 打到綿滑嘅燕麥奶裡面加左真材實料嘅薑漿,甜辛香同上面嘅肉桂風味互相交織,係聖誕嘅味道呀🎄 Natural ginger syrup was mixed into the hot and frothy oat milk, with a generous amount of cinnamon dusted onto the surface. Such a

黃金燕麥奶 $41
Golden Oat Latte
Natural ginger syrup was mixed into the hot and frothy oat milk, with a generous amount of cinnamon dusted onto the surface. Such a warm and cozy drink to fit the Christmas spirit!

消失的墨水汁 $41
The Currants of Secrets
飲料用左藍柑橘同黑加侖子糖漿調味,酸甜開胃,仲整到漸變色添💜 上面加左一球雲尼拿gelato,等佢稍微溶少少就會做到星空效果,而且為飲料添加creamy嘅口感,又靚又好飲🥰
The base was flavoured with blue curacao and black currant syrup, creating a sweet and sour drink. The additional vanilla gelato on top added some creaminess to the drink, and even added a galaxy imagery once it melted into the drink!

招牌雙球Uni-Cone $49
Double Scoop Signature Uni-Cone
店員會先焗熱丹麥千層酥皮筒,再將朱古力醬注射入去,每啖都食到脆口嘅酥皮同甜蜜嘅朱古力香🍫 上面兩球口味任君選擇,我就叫左開心果同港式奶茶,gelato口感幼滑,味道濃郁,同酥皮一齊食有冰火交融嘅效果🤤
The re-heated danish pastry cone was infused with chocolate syrup, so each bite brought a crunchy and sweet punch. I got pistachio and milk tea gelato, which were both so silky and aromatic.
2023-12-24 26 views
上完瑜伽 男朋友接放學 我想飲番杯回魂啡就喺京瑞氹氹轉搵吓合眼緣嘅鋪頭轉到去2樓 見到有間新開嘅咖啡店 俾menu入面個女仔吸引咗 😍問番得知原來個女仔係店主自己design嘅😍有好多唔同造型呢度除咗咖啡 仲有幾款小食可以揀我哋就點咗🔹️奶茶Gelato菠蘿包奶茶味好出 但唔會太甜菠蘿包夾住超厚 可以睇吓片 夾埋一齊食 爆晒Gelato 出嚟 好正🔹️咖啡Gelato千層牛角酥咖啡味好濃 建議食完奶茶Gelato先食咖啡因為會食唔番奶茶味 🤣成個外型整到好似雪糕with cone咁樣而且有啲藍莓同cranberry做裝飾 打卡able🔹️Mocha好濃咖啡味 而且可以加錢換咖啡豆 有少少whisky味喺入面㗎 ✅️店主超超超nice
上完瑜伽 男朋友接放學 我想飲番杯回魂啡

好濃咖啡味 而且可以加錢換咖啡豆
有少少whisky味喺入面㗎

✅️店主超超超nice
2023-12-23 25 views
石門地鐵站旁的商場, 原來有好多特色好多小店,每一間都各具特色。 今次我發現一間喺2樓商場扶手電梯,向後行的一間咖啡名字改得非常特別的cafe , 所以就試試(5⭐️最高)凌晨航班(5⭐️)是由檸檬咖啡加血橙雪葩。飲落第一啖呢味就會比較濃,因為他是用Espressoc ☕️去做嘅, 之後就飲到梳打嘅味道最特別的是面層加了血橙雪葩💕, 所以飲落會有少少澀澀地🤪。最後是tonic 水會令到成杯飲品會有清新的效果。🚿牛角包🥐配雲呢拿Galato (5⭐️)有雲呢拿籽雲呢拿籽在當中,牛角包🥐被焗熱之後切成一半,加上綠茶粉及朱古力醬看似聖誕樹🎄一般。 利用加入雲呢拿指的Gelato製成小雪人☃️。味道好特別🤩黃金燕麥奶(5⭐️)我比較喜歡這一杯,因為薑味唔算好濃🥰,但飲完之後可以令到個人暖笠笠😍😍最啱冬天飲用。

凌晨航班(5⭐️)
凌晨航班

牛角包🥐配雲呢拿Galato (5⭐️)
牛角包🥐配雲呢拿Galato

黃金燕麥奶(5⭐️)
黃金燕麥奶

凌晨航班
牛角包🥐配雲呢拿Galato
黃金燕麥奶
「UNI-CONE」裝修簡約,配搭聖誕裝飾作點綴,簡單得黎有氣氛。 由於今次喺外賣關係,揸車嘅就推薦泊安群街路邊或者京瑞廣場二期停車場。 🔥港式奶茶味雪糕菠蘿包『真係有奶茶味,口感綿密』🔥咖啡奶茶味DOUBLE GELATO SCOOP WITH DANISH CONE『囗感比傳統雪糕更滑,雪糕筒食落似牛角酥好鬆脆,層次豐富』🔥意大利雪糕鮮奶咖啡『咖啡味濃,加雪糕後口感更幼滑』🔥意大利雪糕椰子水黑咖啡『濃烈嘅咖啡味中散發淡淡揶香味道,層次分明』 揸車出入:👍👍帶小朋友:👍👍👍👍食物質素:👍👍👍環境舒適:👍👍CP值...😋:👍👍👍 彩蛋:吉拉朵(意大利語:Gelato),又稱意式雪糕,被認為係一種健康既甜品,原因來自製造材料大多使用天然成分,例如堅果、開心果、牛奶等。打個比喻,雪糕主要由忌廉製作而成,有10至25%的脂肪比例;而意式雪糕Gelato主要由牛奶製作而成,脂肪比例只有2-9%足足少接近5倍,可見雪糕脂肪含量相對較高,相比之下,意式雪糕Gelato較少脂肪,比較健康。 UNI-CONE | 📍沙田石門安群街1號京瑞廣場2期1樓128A3號舖🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

🔥港式奶茶味雪糕菠蘿包『真係有奶茶味,口感綿密』
🔥意大利雪糕鮮奶咖啡『咖啡味濃,加雪糕後口感更幼滑』

揸車出入:👍👍

UNI-CONE |
📍沙田石門安群街1號京瑞廣場2期1樓128A3號舖
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
2023-12-20 342 views
🍹🍹🍹 Uni-cone🍹🍹🍹沙田石門真係一個創業好地方😍好開心嚟到呢間由兩位年青人搞嘅一間嘅一間coffee shop~而且呢度仲有佢哋嘅特色雪糕🥰美女店長仲好有禮貌好和藹可親🥰雖然呢間舖頭比較細,但佢哋嘅食物睇得出好用心機,支持小店❤️🍹神秘魔爆石~$41(爆珠青蘋果乳酪,士多啤梨雪芭,味道唔會太甜,仲有乳酪嘅味道👍🏻仲加埋士多啤梨雪芭,讚)🍹黃金燕麥奶~$41(由黃薑粉、蜂蜜、燕麥奶與而制,冬天必飲🥰非常暖胃,而且黃薑粉非常有益👍🏻)🍹凌晨航班~$42(濃縮咖啡、湯力水、檸檬雪葩,味道非常夾😋想飲咖啡而唔鍾意飲奶嘅,你一定要試)🍹熱朱古力~$36(姐姐仲好有心機,拉左個心心比我哋❤️)🍹聖誕雪人盒~$68(真係好靚🥰好有聖誕氣氛,呢個盒除咗有雪糕之外,佢哋仲會有牛角包配襯雪糕,而且仲有啲冰凍嘅水果粒,口感豐富)🍹單球芒果辣朱古力uni -cone ~$41(佢哋全部雪糕都會配襯牛角包,呢個雪糕嘅味道揀咗芒果辣朱古力,雖然我食唔到辣味🤣但呢個芒果雪芭加埋入邊嘅碎朱古力,我非常鍾意,個牛角包入邊仲有朱古力醬🤭😋)
🍹🍹🍹 Uni-cone🍹🍹🍹

沙田石門真係一個創業好地方😍
🥰美女店長仲好有禮貌好和藹可親🥰

🍹神秘魔爆石~$41

🍹黃金燕麥奶~$41

🍹凌晨航班~$42

🍹熱朱古力~$36
(姐姐仲好有心機,拉左個心心比我哋❤️)

🍹聖誕雪人盒~$68

🍹單球芒果辣朱古力uni -cone ~$41

• 黃金燕麥奶
  • 凌晨航班
  • 芒果辣朱古力雪糕
  • 聖誕雪人盒
2023-12-09 29 views
前幾日行過京瑞廣場 發現到一間新開咖啡店uni cone 買咗兩杯外賣 試吓意大利雪糕鮮奶咖啡士多啤梨雪葩❤️❤️❤️第一次這樣飲非常新奇另外買咗杯熱泡沫咖啡比老細嘗吓店主好nice
前幾日行過京瑞廣場 發現到一間新開咖啡店
另外買咗杯熱泡沫咖啡比老細
嘗吓
店主好nice
2023-12-02 94 views
趁住今日放假去沙田石門辨證件,順便行吓chill吓在商場1樓轉咗一圈聞到一陣陣咖啡味,跟住一路行到一間小清新咖啡店☕️個名幾得意UNI CONE設計簡潔清新,𥦬外和暖陽光☀️照耀,好有每日從新出發能量滿🈵️店主好有親和力,笑面迎人介紹了一杯Cappuccino ☕️ 濃郁芳香,奶泡幼滑⋯⋯層次分明在店內見張海報,雪糕菠蘿包好特別店主告訴我雪糕係GELATO 意式雪糕,由牛奶、忌廉、糖、新鮮水果、特別在製作過程中攪拌速度較慢打入空氣含量比其他雪糕少。所以口感更綿密、層次豐富下次我一定會再來試吓
趁住今日放假去沙田石門辨證件,順便行吓chill吓
個名幾得意
UNI CONE
設計簡潔清新,𥦬外和暖陽光☀️照耀,好有每日從新出發
能量滿🈵️
店主好有親和力,笑面迎人
在店內見張海報,雪糕菠蘿包好特別
店主告訴我雪糕係GELATO
下次我一定會再來試吓