2001-08-28 14 views
個牛肉飯真係唔差!而且個TEA又真係幾抵喎!好唔好食?自己試下囉!No comment!
個牛肉飯真係唔差!
而且個TEA又真係幾抵喎!
好唔好食?自己試下囉!
No comment!
2001-07-31 28 views
食過唯一一次o既吉野家(o係淘大),一直心思思想再試,今日約o左個朋友去黃埔呢間..朋友一見tea set 咁平直頭扯住我入去!佢要o左麵,有餃子,牛肉同o野飲,十蚊,真係好平.但係d 麵好少,餃子同牛肉係零丁,朋友即刻好失望.我同佢都係飲檸檬茶,我見冇檸檬有d 奇怪..原來係雀檸加冰,溝到淡哂...我要細牛肉飯,梗係食唔番上次o係淘大食到o個種味..雖然有d 失望,但係$12 真係平到笑!同埋我地坐窗邊,個feel 好好~
2001-07-09 16 views
唔食牛肉飯o黎呢度真係無乜意思, 有次貪平係度食個10 蚊下午茶o羅, 有雞扒飯同麵(份量少少!)仲有杯凍茶......食唔晒呢原因好多, 最慘個樣就係雞扒同D 麵都好難食; 十蚊係好少錢, 但行兩步落吉之島food court, 加兩蚊叫個西多下午茶就似樣好多, 一樣有杯o野飲添....希望佢D 正價o野似樣D, 唔係做唔住又賴香港經濟點點點.......